Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Luchtalarm van kracht in heel Oekraïne, meerdere ontploffingen in Kiev

18/05/2023 - 07:14
"In heel Oekraïne is momenteel het luchtalarm van kracht en worden mensen opgeroepen om te schuilen. In onder meer Kiev waren vrijdagochtend vroeg ontploffingen te horen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Luchtalarm van kracht in heel Oekraïne, meerdere ontploffingen in Kiev (18/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

In heel Oekraïne, dat zich sinds eind februari vorig jaar verzet tegen een Russische invasie, is momenteel het luchtalarm van kracht en worden mensen opgeroepen om te schuilen. In onder meer Kiev waren vrijdagochtend vroeg ontploffingen te horen. [naar artikel]


2. 32 doden waaronder zes kinderen in Gazastrook melden Palestijnse autoriteiten, ook luchtalarm en ontploffingen in Jeruzalem (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

Sinds het begin van de recentste escalatie, vrijdag, tussen Israël en de terreurgroep Islamitische Jihad (PIJ) zijn op de Gazastrook al 32 mensen, onder wie zes kinderen, omgekomen. Dat meldt het ministerie van Gezondheid in de Palestijnse enclave zondagochtend. In Jeruzalem was dan weer het luchtalarm voor het eerst te horen sinds de start van de Israëlische operatie in Gaza. [naar artikel]


3. Live - Merkel ‘had niet de macht’ om Poetin te beïnvloeden • Luchtalarm op de Krim, inwoners melden ontploffingen in Cherson (25/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Luchtalarm boven bijna heel Oekraïne • Doden en gewonden bij ontploffingen op Russische vliegvelden (05/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Luchtalarm boven heel Oekraïne, doden en gewonden bij ontploffingen op Russische vliegvelden (05/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

In heel Oekraïne geldt momenteel het luchtalarm. Een woordvoerder van de Oekraïense luchtmacht bevestigt dat Rusland een nieuwe golf raketaanvallen heeft gelanceerd. Inwoners in heel het land wordt gevraagd binnen te blijven en waar mogelijk een schuilplaats op te zoeken. Ook in hoofdstad Kiev gaat het luchtalarm. “Negeer het niet”, zegt Andrej Jermak, kabinetschef van president Volodymyr Zelensky op Telegram. [naar artikel]


6. Live - Luchtalarm boven heel Oekraïne • Doden en gewonden bij ontploffingen op Russische vliegvelden (05/12/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Lviv opgeschrikt door meerdere explosies, luchtalarm in bijna elke regio (13/03/2022 - De Morgen)

Lees de belangrijkste ontwikkelingen over de oorlog in Oekraïne hieronder in de liveblog. Download de app van De Morgen en krijg meteen een bericht bij belangrijk nieuws. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!