Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Sven Pichal blijft in de cel, onderzoek begon toen Antwerpse acteur beelden van kindermisbruik toonde op café

30/08/2023 - 16:22
"Radiopresentator Sven Pichal (44) blijft nog zeker twee weken in de gevangenis van Turnhout. De raadkamer wilde hem onder elektronisch toezicht plaatsen maar het parket ging in beroep. Behalve Pichal werden nog vier verdachten opgepakt. De bal ging aan het rollen toen de Antwerpse acteur Reuben D.B. op café beelden van kindermisbruik toonde."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sven Pichal blijft in de cel, onderzoek begon toen Antwerpse acteur beelden van kindermisbruik toonde op café (30/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Radiopresentator Sven Pichal (44) blijft nog zeker twee weken in de gevangenis van Turnhout. De raadkamer wilde hem onder elektronisch toezicht plaatsen maar het parket ging in beroep. Behalve Pichal werden nog vier verdachten opgepakt. De bal ging aan het rollen toen de Antwerpse acteur Reuben D.B. op café beelden van kindermisbruik toonde. [naar artikel]


2. LIVE. Sven Pichal (44) blijft nog zeker twee weken in de gevangenis: onderzoek begon toen Antwerpse acteur (34) beelden kindermisbruik toonde op café (30/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Radiopresentator Sven Pichal (44) moet nog zeker twee weken in de cel blijven. De raadkamer besliste woensdag om hem vrij te laten onder elektronisch toezicht, maar daartegen ging het parket in beroep. In het onderzoek naar beelden van kindermisbruik werden nog vier verdachten opgepakt, onder wie de Antwerpse acteur Reuben D.B. (34) waarmee de bal aan het rollen ging. [naar artikel]


3. Proces gestart tegen man die beelden kindermisbruik bezorgde aan Sven Pichal: parket vraagt 7 jaar cel voor verspreiding beelden en verkrachting minderjarigen (29/04/2024 - VRT NWS)

Eén van de drie verdachten in de zaak waarin ook voormalig radiomaker Sven Pichal is betrokken, is vanochtend voor de correctionele rechtbank in Antwerpen verschenen. De dertiger wordt verdacht van het bezit en verspreiden van beelden van seksueel kindermisbruik én de verkrachting van minderjarigen. Het parket vorderde een effectieve gevangenisstraf van 7 jaar. [naar artikel]


4. Sven Pichal opgepakt in onderzoek naar beelden van kindermisbruik, radiopresentator zit momenteel in gevangenis van Turnhout (28/08/2023 - Gazet van Antwerpen)

Van de radiostudio aan de Reyerslaan naar de gevangenis van Turnhout. Sven Pichal (44), jarenlang boegbeeld van de VRT, is vrijdag opgepakt in een lopend onderzoek naar beelden van seksueel misbruik van kinderen. [naar artikel]


5. Radiomaker Sven Pichal aangehouden in onderzoek naar beelden van kindermisbruik en stapt op bij VRT (28/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Radiomaker Sven Pichal aangehouden in onderzoek naar beelden van kindermisbruik en weg bij VRT (28/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. VRT-radiomaker Sven Pichal aangehouden in onderzoek naar beelden van kindermisbruik (28/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. Verdacht van bezit en verspreiding van beelden van kindermisbruik: dit weten we al over het onderzoek naar (onder meer) Sven Pichal  (28/08/2023 - VRT NWS)

Sven Pichal zit al enkele dagen in de cel, en zou verdacht worden van het bezit en de verspreiding van beelden van kindermisbruik. Wat weten we al over dat onderzoek, waarin meerdere mensen betrokken zouden zijn? We zetten het op een rij. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!