Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Communicatie van Van Quickenborne wordt steeds wankeler: “Als de beelden uitlekken, en dat zal vroeg of laat gebeuren, heeft hij een groot probleem”

05/09/2023 - 06:28
"Geen combi-wildplasser gezien en niets over het wildplassen gehoord, tot we het nieuws brachten. Hoe meer details uitlekken over de nacht van het verjaardagsfeestje van minister Van Quickenborne, hoe forser de reactie van de minister. En hoe wankeler de verdedigingslijn."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Communicatie van Van Quickenborne wordt steeds wankeler: “Als de beelden uitlekken, en dat zal vroeg of laat gebeuren, heeft hij een groot probleem” (05/09/2023 - Het Nieuwsblad)

Geen combi-wildplasser gezien en niets over het wildplassen gehoord, tot we het nieuws brachten. Hoe meer details uitlekken over de nacht van het verjaardagsfeestje van minister Van Quickenborne, hoe forser de reactie van de minister. En hoe wankeler de verdedigingslijn. [naar artikel]


2. Communicatie van Van Quickenborne wordt steeds wankeler: “Als de beelden uitlekken, heeft hij een groot probleem” (05/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Geen combi-wildplasser gezien en niets over het wildplassen gehoord, tot we het nieuws brachten. Hoe meer details uitlekken over de nacht van het verjaardagsfeestje van minister Van Quickenborne, hoe forser de reactie van de minister. En hoe wankeler de verdedigingslijn. [naar artikel]


3. Kritiek op late communicatie van FANC na lek in Doel 1: "Meer dan een week tussen incident en communicatie over eventuele impact op veiligheid" (09/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

De topman van nucleair controleorgaan FANC kreeg vandaag de wind van voren in de subcommissie nucleaire veiligheid van de Kamer, die bijeenkwam... [naar artikel]


4. LIVE. Minister Van Quickenborne en minister Verlinden beantwoorden vragen na moord op agent: “Communicatie tussen diensten moet beter” (14/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

De ministers van Justitie en Binnenlandse zaken, Van Quickenborne (Open Vld) en Verlinden (CD&V), zullen op een extra zitting van de gemeenschappelijke commissie Binnenlandse Zaken en Justitie vandaag meer toelichting geven bij de dodelijke aanval op een agent. Van Quickenborne startte de zitting door zijn oprechte medeleven te betuigen naar de familie, vrienden en collega’s van het slachtoffer. Ook wenste hij de verwonde agent Jason een spoedig en volledig herstel toe. Daarnaast geeft de minister toe dat het kader rond samenwerking tussen diensten duidelijker moet. “Want ook als alle procedures correct gevolgd worden, vallen er slachtoffers”. Minister Verlinden sprak daarnaast over een verstrenging van de straffen bij geweld tegen de politie. Volg het hierboven live. [naar artikel]


5. Een obsessie voor communicatie met tastbaar resultaat én ideologische flexibiliteit: wie is Vincent Van Quickenborne? (21/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Ideologisch flexibel met een obsessie voor communicatie: portret van voluntarist Vincent Van Quickenborne (21/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Kim Kardashian vreest dat haar privéfoto’s zullen uitlekken (05/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Nog niet helemaal bekomen van de brutale overval waar ze in Parijs het slachtoffer van werd, vreest Kim Kardashian nu ook nog dat een hele reeks privéfoto's van haar zullen lekken. De vijf daders maakten namelijk niet alleen juwelen buit ter waarde van 10 miljoen euro, maar ook twee gsm's van de realityster en daarop staan heel wat kiekjes en video's die ze liever niet gelekt ziet worden. [naar artikel]


8. Burgemeester heeft idee na uitlekken miljoenencontract De Bruyne: "Als het tenminste mag van je manager en vriendin" (07/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Francis Benoit (CD&V), de burgemeester van Kuurne, heeft een open brief geschreven aan Rode Duivel Kevin De Bruyne. Focus-WTV publiceerde het [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!