Invaller De Ketelaere scoort en laat scoren bij Atalanta: “Deed deugd na moeilijke eerste helft”

19/12/2023 - 12:01
"Een invalbeurt met impact. Charles De Ketelaere (22) scoorde en gaf een assist in de ruime 4-1-zege van Atalanta tegen hekkensluiter Salernitana. “Iedereen wist wat we moesten doen om deze wedstrijd te doen kantelen.”"

1. Invalbeurt met impact: De Ketelaere scoort en laat scoren bij Atalanta (18/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een invalbeurt met impact. Charles De Ketelaere (22) scoorde en gaf een assist in de ruime 4-1-zege van Atalanta tegen hekkensluiter Salernitana. [naar artikel]

2. LIVE ATALANTA-INTER. Scamacca lukt de 1-2 meteen na goal Lautaro, wat kan invaller De Ketelaere in het slot? (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere moest de voorbije twee wedstrijden van Atalanta telkens tevreden zijn met een rol als invaller. Ook tegen competitieleider Inter is dat het geval, kan hij overtuigen met een invalbeurt? Volg het duel in onze liveblog. [naar artikel]

3. KIJK. De Ketelaere breekt de ban met eerste Europese goal voor Atalanta: “Ben erg blij met ingesteldheid en karakter van deze jongen” (22/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere heeft nu ook zijn Europese rekening geopend bij Atalanta. Hij scoorde het openingsdoelpunt in de Europa League-wedstrijd tegen het Poolse Rakow Czestochowa. Net als in de competitie, scoorde de Rode Duivel met het hoofd. En of z’n transfer heeft deugd gedaan. [naar artikel]

4. Anonieme De Ketelaere kan stempel niet drukken op gelijkspel tussen Milan en Atalanta (25/02/2024 - Sporza)

AC Milan en Atalanta Bergamo, de vorige en de huidige club van Charles De Ketelaere, hebben de punten eerlijk verdeeld in een matige wedstrijd: 1-1. Beide goals vielen in de eerste helft, De Ketelaere werd vervangen bij de rust. [naar artikel]

5. LIVE EMPOLI-ATALANTA. Kan hij nog scoren? De Ketelaere valt in bij 0-3-stand (30/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Maandagvoetbal voor Atalanta. Het gaat op bezoek bij laagvlieger Empoli. Charles De Ketelaere is zonet ingevallen bij een 0-3-stand, kan hij scoren? Volg alles op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

6. KIJK. “In de eerste helft was hij buitengewoon”: héérlijke goal “koning” De Ketelaere houdt Atalanta op Champions League-koers (11/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

De doelpunten uit Genoa-Atalanta zullen blijven hangen. Drie van de vijf zijn om in te lijsten. Twee daarvan waren made in de Jupiler Pro League, een in de Eredivisie. Charles De Ketelaere (22) voegt zijn tiende dit seizoen toe aan zijn ‘best of’: een opwippertje gevolgd door een verschroeiende uithaal. ‘CDK’ houdt Atalanta mee op Champions League-koers. De Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport pakte uit met een knappe visual, ter ere van “koning” De Ketelaere. [naar artikel]

7. LIVE ATALANTA-INTER (18u). Verschijnt De Ketelaere na twee wedstrijden als invaller nog eens aan de aftrap? (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere moest de voorbije twee wedstrijden van Atalanta telkens tevreden zijn met een rol als invaller. Staat hij tegen Inter nog eens in de basis? Volg het duel in onze liveblog. [naar artikel]

8. LIVEBLOG MONZA-ATALANTA. De Ketelaere scoort op hoekschop en brengt Atalanta net voor rust op voorsprong (21/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Zondagavond begint de wedstrijd tussen Monza en Atalanta. Het team van Charles De Ketelaere staat op de zesde plaats, met nog enkele wedstrijden tegoed. Bij een overwinning houdt het uitzicht op een Champions League-ticket. Speelt De Ketelaere een beslissende rol? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. [naar artikel]

9. LIVE ATALANTA-MILAN. Muriel beslist topper tegen Milan, De Ketelaere belangrijk met assist (09/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Atalanta heeft de Italiaanse topper tegen Milan gewonnen met 3-2. Charles De Ketelaere begon in de basis bij de thuisploeg en was ook beslissend. In de eerste helft miste hij nog een grote kans, maar na de rust zette hij Lookman op weg naar de 2-1. Na 82 minuten werd ‘CDK’ naar de kant gehaald. Invaller Muriel scoorde nog de winning goal met een fantastisch hakje. [naar artikel]

10. LIVEBLOG ATALANTA-SASSUOLO. Atalanta op weg naar winst van Sassuolo, bleke partij van De Ketelaere (17/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere leeft weer helemaal op bij het Italiaanse Atalanta. Weet hij tegen Sassuolo opnieuw te scoren? Volg het via onderstaande liveblog. [naar artikel]

11. KIJK. Belangrijke assist maar ook enorme misser van De Ketelaere tegen moederclub AC Milan, Atalanta wint topper (09/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

12. KIJK. “Hier heb ik lang op gewacht”: droomdebuut voor De Ketelaere, die winnende treffer scoort voor Atalanta (21/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Soms moet je er lang op wachten. Soms ook niet. Bij zijn debuut voor Atalanta veegde Charles De Ketelaere meteen de nul weg de beslissende treffer. Een invalbeurt met impact. Na 506 dagen zonder doelpunt is het gedaan met lachen. “Dit voelt geweldig.” [naar artikel]

13. KIJK. De Ketelaere scoort in ruime zege Atalanta met overhoeks schot (14/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Atalanta heeft z'n laatste groepswedstrijd in de Europa League gewonnen. Op het veld van het Poolse Rakow werd het 0-4. Charles De Ketelaere legde in de toegevoegde tijd de eindstand vast. [naar artikel]

14. LIVE ATALANTA-GENOA. Ploegen vinden geen afscheiding in matige eerste helft, De Ketelaere voorlopig onzichtbaar (22/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere heeft zijn draai gevonden bij Atalanta, maar tegen Genoa wil het voorlopig niet lukken vanavond. De Belg vindt geen oplossingen in een matige eerste helft. Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

15. LIVE ATALANTA-INTER. De Ketelaere voor de derde wedstrijd op rij op de bank (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere moest de voorbije twee wedstrijden van Atalanta telkens tevreden zijn met een rol als invaller. Daar komt tegen Inter geen verandering in. Volg het duel in onze liveblog. [naar artikel]

16. LIVE ATALANTA-SALERNITANA (20u45). Kan De Ketelaere opnieuw scoren? (18/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Het Atalanta van Charles De Ketelaere krijgt vanavond Salernitana over de vloer. Kan ‘CDK’ net als in Europa de netten doen trillen? Volg het duel in onze liveblog. [naar artikel]

17. LIVEBLOG LIVERPOOL-ATALANTA. De Italianen krijgen Anfield stil: De Ketelaere ziet Scamacca scoren (11/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Atalanta kijkt in de kwartfinales van de Europa League Liverpool in de ogen. Een moeilijke opgave voor de ploeg uit Bergamo, want de troepen van Jürgen Klopp zijn de topfavoriet voor de eindzege. Kan een net teruggekeerde Charles De Ketelaere voor een shock zorgen met een overwinning op Anfield? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. Voorlopig staat het 0-1. [naar artikel]

18. LIVE ATALANTA-CAGLIARI (15u). Scoort Charles De Ketelaere opnieuw? (24/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Met zes op twaalf is Atalanta met wisselend succes aan de Serie A begonnen. Charles De Ketelaere en co wonnen donderdag hun eerste groepswedstrijd in de Europa League en tankten zo vertrouwen. Bovendien scoorde onze landgenoot. Prikt ‘CDK’ ook tegen Cagliari? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

19. LIVE ATALANTA-CAGLIARI. Scoort Charles De Ketelaere opnieuw? (24/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

20. Invaller De Ketelaere kan Atalanta niet behoeden van nederlaag tegen Inter (04/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Atalanta heeft zaterdagavond op de elfde speeldag in de Serie A een 1-2 thuisnederlaag geïncasseerd tegen Inter. Charles De Ketelaere mocht tien minuten voor tijd invallen [naar artikel]

21. Invaller De Ketelaere kan nipte Atalanta-nederlaag tegen competitieleider Inter niet voorkomen (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Drie punten bij op de boekhouding voor Inter. De competitieleider in Italië won met 1-2 op het veld van Atalanta. Bij de thuisploeg kreeg Charles De Ketelaere tien minuten in het slot van de wedstrijd. [naar artikel]

22. LIVEBLOG ATALANTA-UDINESE. De Ketelaere doet scoren, twee assists zetten Atalanta op rozen (27/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere lijkt zijn draai helemaal te hebben gevonden bij Atalanta. Met zijn assists schonk hij Atalanta al de voorsprong tegen Udinese, maar kan zijn ploeg die voorsprong verdedigen en zo over Fiorentina springen naar de vierde plaats in de Serie A? Volg het in onderstaande liveblog. [naar artikel]

23. Charles De Ketelaere bijna weg bij AC Milan: “Atalanta krijgt een aanval van Champions Leagueniveau” (06/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

De huur aan Atalanta zit in de pijplijn. Charlers De Ketelaere (22) staat heel dicht bij een transfer naar Atalanta. De komende uren moeten er nog wat zaken worden uitgeklaard, maar bij de nummer vijf uit de Serie A zijn ze redelijk zegezeker. [naar artikel]

24. LIVE ATALANTA-INTER (18u). De Ketelaere wordt voor de derde wedstrijd op rij op de bank verwacht (04/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Charles De Ketelaere moest de voorbije twee wedstrijden van Atalanta telkens tevreden zijn met een rol als invaller. Daar lijkt tegen Inter geen verandering in te komen. Volg het duel in onze liveblog. [naar artikel]