Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Oekraïense priester ontsnapt op het nippertje aan vallende brokstukken na Russische raketaanval

29/12/2023 - 20:00
"Een priester in het Oekraïense Odessa kwam vrijdag bijna om het leven toen een deel van een kerk instortte. De stad werd getroffen door een Russische bomaanval. Rusland voerde donderdagavond en vrijdagochtend grootschalige aanvallen uit op verschillende Oekraïense steden, het zou gaan om de grootste luchtaanval sinds het begin van de invasie in februari 2022. Daarbij vielen al zeker 31 doden en 132 gewonden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Oekraïense priester ontsnapt op het nippertje aan vallende brokstukken na Russische raketaanval (29/12/2023 - Gazet van Antwerpen)

Een priester in het Oekraïense Odessa kwam vrijdag bijna om het leven toen een deel van een kerk instortte. De stad werd getroffen door een Russische bomaanval. Rusland voerde donderdagavond en vrijdagochtend grootschalige aanvallen uit op verschillende Oekraïense steden, het zou gaan om de grootste luchtaanval sinds het begin van de invasie in februari 2022. Daarbij vielen al zeker 31 doden en 132 gewonden. [naar artikel]


2. Ruimtestation ISS bedreigd door brokstukken na Russische raketaanval op eigen satelliet: ‘Gevaarlijk en hypocriet’ (16/11/2021 - De Morgen)

Bij een wapentest in de ruimte heeft Rusland met een raket één van zijn eigen satellieten kapotgeschoten. ‘De brokstukken zijn een gevaar voor de belangen van alle landen die aanwezig zijn in de ruimte.’ [naar artikel]


3. Reporter ontsnapt op het nippertje aan vallende brokstukken van appartement tijdens doortocht tyfoon (17/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Het was zondagnamiddag serieus schrikken voor deze televisiejournalist in de Chinese miljoenenstad Shenzhen. Op het moment dat de man verslag wilde uitbrengen over de supertyfoon Mangkhut, kwamen plots enkele stukken van een nabijgelegen appartementsgebouw los door de harde windstoten. Ze vielen amper enkele meters achter de journalist. [naar artikel]


4. VS verontwaardigd over raketaanval in Irak: "Washington zal daders van raketaanval in Erbil ter verantwoording roepen" (16/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken wil dat er een onderzoek komt naar de raketaanval op een luchtmachtbasis in het Iraakse Erbil. Washington zal de daders "ter verantwoording roepen", zei hij. Een van de projectielen kwam terecht aan een militair complex waar soldaten van de internationale coalitie onder leiding van de VS gelegerd zijn. [naar artikel]


5. Live - Zeker 18 doden door Russische raketaanval op Odessa • Zelensky viert Russische terugtrekking Slangeneiland (01/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Zeker 19 doden door Russische raketaanval nabij Odessa • Zelensky viert Russische terugtrekking Slangeneiland (01/07/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Dodentol na Russische raketaanval in Chasiv Yar loopt op tot 35: dodelijkste Russische aanval tot nog toe (12/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

In het Oekraïense dorpje Chasiv Yar (Donetsk), waar Rusland zaterdag een grote raketaanval lanceerde, is de dodentol gestegen tot 35 slachtoffers. Dat maakt van deze aanval de dodelijkste tot zover. [naar artikel]


8. Live - Dodentol ‘massale Russische luchtaanval’ op flatgebouw loopt op tot 6 • ‘Russische majoor-generaal gedood bij raketaanval’ (13/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - ‘Russische majoor-generaal gedood bij raketaanval’ • Dodentol ‘massale Russische luchtaanval’ op flatgebouw loopt op tot 6 (13/06/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!