Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Politieman deelt snacks uit aan landbouwers die zich voor Europees Parlement hebben verzameld tijdens boerenprotest

02/02/2024 - 13:50
"Brussel stond gisteren in brand toen de Belgische boeren de hoofdstad bezetten. De massaal aanwezige politie moest het waterkanon inzetten om enkele boze landbouwers af te doen koelen, een viertal heethoofden werd bestuurlijk aangehouden. Maar er was ook tijd voor verbroedering tussen de agenten en de protesterende boeren. Een van hen deelde melocakes uit aan de actievoerders die zich voor het Europees Parlement hadden verzameld, die de lekkernij met dank aanvaardden."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Politieman deelt snacks uit aan landbouwers die zich voor Europees Parlement hebben verzameld tijdens boerenprotest (02/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Brussel stond gisteren in brand toen de Belgische boeren de hoofdstad bezetten. De massaal aanwezige politie moest het waterkanon inzetten om enkele boze landbouwers af te doen koelen, een viertal heethoofden werd bestuurlijk aangehouden. Maar er was ook tijd voor verbroedering tussen de agenten en de protesterende boeren. Een van hen deelde melocakes uit aan de actievoerders die zich voor het Europees Parlement hadden verzameld, die de lekkernij met dank aanvaardden. [naar artikel]


2. Boerenprotest tijdens Ronde van Limburg in Borgloon: “Geen toekomst voor jonge landbouwers” (06/06/2022 - Het Belang van Limburg)

Een zeventigtal landbouwers heeft maandag tijdens de doortocht van de Ronde van Limburg in de Colenstraat in Borgloon met luid getoeter actiegevoerd tegen het stikstofdecreet van de Vlaamse regering. [naar artikel]


3. Boerenprotest aan N-VA-nieuwjaarsfeest: “Voor landbouwers geen reden om te feesten” (14/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Terwijl de N-VA-leden zaterdagavond hun nieuwjaarsfeest vieren in de Nekkerhal in Mechelen, vond aan de ingang een protestactie plaats van landbouwers. De boeren waren met colonnes tractoren - naar verluidt zowat 150 tractoren - naar het evenement afgezakt om actie te voeren tegen het stikstofakkoord. Kop van Jut was minister van Omgeving Zuhal Demir. [naar artikel]


4. Ook boerenprotest in Vlaanderen: landbouwers willen zondag snelwegen blokkeren in Halle (27/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

De Franstalige landbouworganisatie Fédération des jeunes agriculteurs (FJA) wil zondag bij protestacties snelwegblokkades opzetten op de E19 in Halle (Vlaams-Brabant) en op de E42 en E411 in Daussoulx (provincie Namen). De organisatie roept er op tot een “algemene mobilisatie” van haar leden. [naar artikel]


5. Ook boerenprotest in België: landbouwers willen zondag snelwegen blokkeren in Halle (27/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Live - Boerenprotest breidt uit: hinder op A12 in Meise en R4 in Wondelgem • Premier ontvangt dinsdag landbouwers (29/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Boerenprotest breidt uit: nu ook Brusselse buitenring, E40 en A12 versperd • Premier ontvangt dinsdag landbouwers (29/01/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. KIJK. In de marge van het boerenprotest: agent deelt melocakes uit aan landbouwers in Brussel (01/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een grimmige sfeer vandaag tijdens het boerenprotest in Brussel, maar het was niet enkel kommer en kwel: een video op Tiktok toont hoe een agent een doos melocakes aanbood aan de landbouwers aan het Europees Parlement in Brussel. Die lieten de lekkernij niet passeren. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!