Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Julie, weduwe van Dixie Dansercoer: “We weten waar hij viel. We zouden kunnen overvliegen. Maar zou het iets bijbrengen?”

04/02/2024 - 17:30
"Nu en dan is haar stem met Ohio-accent te horen. Je ziet haar gezicht niet op tv. Maar achter de schermen van De expeditie: Groenland is ze een stille, drijvende kracht. Julie Brown (59), weduwe van Dixie Dansercoer, poolavonturier. “Dixie is weg. Maar wat hij heeft opgebouwd, is heel erg levend.”"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Julie, weduwe van Dixie Dansercoer: “We weten waar hij viel. We zouden kunnen overvliegen. Maar zou het iets bijbrengen?” (04/02/2024 - Het Nieuwsblad)

Nu en dan is haar stem met Ohio-accent te horen. Je ziet haar gezicht niet op tv. Maar achter de schermen van De expeditie: Groenland is ze een stille, drijvende kracht. Julie Brown (59), weduwe van Dixie Dansercoer, poolavonturier. “Dixie is weg. Maar wat hij heeft opgebouwd, is heel erg levend.” [naar artikel]


2. Weduwe Dixie Dansercoer praat voor het eerst over haar man: “Wij waren niet bang, alles kan gebeuren” (25/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

De weduwe van poolreiziger Dixie Dansercoer heeft in een interview op Radio 2 voor het eerst gesproken over het overlijden van haar echtgenoot. “Ik voel dat mensen in deze tijd hoop nodig hebben, en Dixie was een en al positiviteit", vertelt ze. [naar artikel]


3. Weduwe van Dixie Dansercoer spreekt voor het eerst na zijn dood: “Hij was echt. Onvolmaakt menselijk” (26/12/2021 - Het Nieuwsblad)

Op 7 juni zakte poolreiziger Dixie Dansercoer bruusk door het ijs op Groenland. Hij viel in een diepe gletsjerspleet tijdens zijn allerlaatste expeditie. Zijn weduwe Julie Brown (57) vertelt voor het eerst over het verlies van de liefde van haar leven. "Het klinkt gek, maar ik was compleet onvoorbereid op dit ongeval." [naar artikel]


4. Julie Brown, weduwe van Dixie Dansercoer: ‘Het mooie aan die vreselijke nacht was dat iedereen bij de reddingsoperatie tot het uiterste is gegaan’ (02/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Julie Brown, weduwe van Dixie Dansercoer: ‘Als iemand uit zo’n gletsjerspleet kon raken, dan was hij het wel’ (02/11/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. 'Regering Obama liet in het geheim 400 miljoen dollar in cash overvliegen naar Iran' (Wall Street Journal) (03/08/2016 - Knack)

De regering Obama liet 400 miljoen dollar, omgezet in vreemde valuta, overvliegen naar Iran, en die geldtransfer viel samen met de vrijlating van 4 Amerikanen door Iran in januari van dit jaar. [naar artikel]


7. Topman Brussels Airlines: "Stoppen met Brussel te overvliegen zoals nu" (10/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

"We moeten de luchthaven uitbreiden én stoppen met Brussel te overvliegen zoals dat nu gebeurt." Dat heeft Bernard Gustin, de CEO van Brussels [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!