Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

KIJK. Russische propagandisten vragen zich weer af welke Europese steden ze eerst zullen bombarderen: “Parijs of Marseille? Ik kan niet kiezen”

07/03/2024 - 08:30
"Er wordt op de Russische staatstelevisie weer volop gediscussieerd over welke Europese steden Rusland als eerste moet platbombarderen. De beruchte presentator en oproerkraaier Vladimir Solovyov leek tijdens zijn talkshow op ‘Rusland-1' niet te kunnen kiezen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. KIJK. Russische propagandisten vragen zich weer af welke Europese steden ze eerst zullen bombarderen: “Parijs of Marseille? Ik kan niet kiezen” (07/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Er wordt op de Russische staatstelevisie weer volop gediscussieerd over welke Europese steden Rusland als eerste moet platbombarderen. De beruchte presentator en oproerkraaier Vladimir Solovyov leek tijdens zijn talkshow op ‘Rusland-1' niet te kunnen kiezen. [naar artikel]


2. KIJK. Russische propagandisten richten pijlen op Nederland: “Perfect doelwit voor clusterbommen” (28/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Op de Russische staatstelevisie hebben propagandisten dreigende taal gesproken over Nederland. Volgens de beruchte presentator Vladimir Solovyov zou Moskou onze noorderburen met clusterbommen moeten aanvallen, zo zei hij tijdens zijn talkshow op ‘Russia-1'. [naar artikel]


3. KIJK. Russische propagandisten zingen plots toontje lager op staats-tv: “Als we wapenproductie niet opvoeren zullen we verliezen” (31/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Rusland is niet onverslaanbaar en zou de oorlog tegen Oekraïne wel eens kunnen verliezen. Dat hebben Russische propagandisten toegegeven in de talkshow van de beruchte presentator Vladimir Solovyov op de Russische staatstelevisie. “We moeten dringend onze wapenproductie opdrijven. Kijk naar de twintigste eeuw: toen hebben zowel het Russische Rijk als de Sovjet-Unie verloren”, klonk het. [naar artikel]


4. ‘Bombarderen om te bombarderen’: na Marioepol lijkt Rusland de Donbas met de grond gelijk te willen maken (20/05/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Telegram is nu het belangrijkste informatiekanaal in Rusland, voor critici én propagandisten (08/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Plots merken Poetins propagandisten gevolgen van sancties: “Alles wat we hebben, is westers” (17/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

De internationale sancties lijken hun effect niet te missen en dat dringt stilaan ook door bij de Russische propagandisten op de staatstelevisie, zoals blijkt uit het videofragment dat je hierboven kan bekijken. “Waarmee zullen we rijden? Waarmee gaan we bellen? Alles wat we hebben, is westers”, klinkt het verbijsterd. [naar artikel]


7. Poetin wil bevolking voorbereiden op eventuele nederlaag bij Oekraïens tegenoffensief, zo blijkt uit gelekte handleiding voor propagandisten (03/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

“Onderschat het nakende Oekraïense tegenoffensief niet en verspreid zeker niet het idee dat Kiev er op de een of andere manier ‘niet klaar’ voor is.” Het zijn enkele verrassende instructies die in een handleiding van het Kremlin staan voor staatsmedia en propagandisten. Poetin lijkt de bevolking zo te willen voorbereiden op een eventuele nederlaag. [naar artikel]


8. Propagandisten verbijsterd op staatstelevisie omdat Wagnerbaas niet is uitgeschakeld na opstand: “Verraad kan niet worden vergeven” (27/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

De kortstondige opstand van de Wagnergroep heeft quasi iedereen in Rusland met verstomming geslagen. Poetins deal met Wagnerbaas Prigozjin is dan ook omstreden. Spreekbuizen van het Kremlin die de deal zouden moeten verdedigen, reageren ontzet dat Prigozjin en zijn huurlingen aan een straf lijken te ontsnappen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!