Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Nieuwsblad

Miljarden minder steun voor windmolens

22/06/2017 - 06:31
"Staatssecretaris voor de Noordzee Philippe De Backer (Open VLD) en minister van Energie Marie-Christine Marghem (MR) leggen eerstdaags een voorstel op de regeringstafel om de subsidies voor de bouw van de laatste drie windmolenparken op zee met 2,5 tot 3 miljard euro te verminderen. “In plaats van 5,2 miljard willen we nog hooguit 2,2 tot 2,7 miljard subsidies betalen”, zegt De Backer in De Tijd."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Miljarden minder steun voor windmolens (22/06/2017 - De Tijd)

01:00 Straatssecretaris De Backer wil 3 miljard euro minder subsidies voor laatste drie parken. [naar artikel]


2. Na recordaantal windmolens op land in VS: grote ambities voor windmolens op zee, in navolging van Europa (01/09/2021 - Express)

Lees dit artikel: Na recordaantal windmolens op land in VS: grote ambities voor windmolens op zee, in navolging van Europa De Verenigde Staten hebben vorig jaar een recordhoeveelheid aan windenergiecapaciteit geïnstalleerd: bijna 17.000 megawatt aan elektriciteit op land. Dat zegt een rapport van het Amerikaanse ministerie van Energie dat maandag werd vrijgegeven.  Windenergie maakte in de VS in 2020 slechts 11 procent van de totale energieopwekking uit. Aardgas vertegenwoordigde 43 procent van het totaal. Kernenergie […] Lees dit artikel: Na recordaantal windmolens op land in VS: grote ambities voor windmolens op zee, in navolging van Europa [naar artikel]


3. Het geld van de oorlog: Oekraïne kreeg al miljarden steun uit het Westen, maar dat is een pak minder dan in andere oorlogen (14/08/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!