Philippe Clement na gelijkspel: "Jammer"

06/08/2017 - 00:15
"Waasland-Beveren-trainer Philippe Clement reageerde ontgoocheld na het gelijkspel van zijn ploeg tegen KV Mechelen. "Wij begonnen het best aan de"

1. Philippe Clement na gelijkspel: "Jammer" (06/08/2017 - De Morgen)

2. Philippe Clement kan leven met billijk gelijkspel: “Blij met ontgoochelde reacties” (04/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Racing Genk en Club Brugge hielden perfect in evenwicht in een spannende, maar kansarme topper. Philippe Clement had weinig moeite om het gelijkspel in zijn juiste context te plaatsen. “Terechte uitslag”, klonk het broodnuchter. [naar artikel]

3. Philippe Clement wil niet klagen na scoreloos gelijkspel: “Hier hadden we met beide handen voor getekend” (12/11/2018 - Het Belang van Limburg)

Genk-trainer Philippe Clement was erg mild voor zijn spelers, het excuus van het overdrukke programma liet hij links liggen. [naar artikel]

4. Zwaar ontgoochelde Philippe Clement bikkelhard na gelijkspel in Malmö: “We zijn te mooi, te lief en te braaf” (01/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Nee, het puntenverlies was nog niet verteerd. Integendeel. De analyse van de beelden, die hij het grootste deel van de nacht had bekeken en herbekeken, had de frustratie alleen maar vergroot. Philippe Clement had aan Gate 8A dan ook weinig trek in zalvende woorden, het was tijd om zijn spelers wakker te schudden na de 2-2 in Malmö. “We zijn te mooi, te lief en te braaf. Op deze manier zijn enkele doelen over een paar weken al weg.” [naar artikel]

5. Philippe Clement over cruciaal duel tegen Galatasaray: “Gelijkspel? We willen winnen” (25/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge speelt morgen een cruciaal duel in de Champions League tegen Galatasaray. “Dat we de geschorste Ruud Vormer gaan missen? Ik ben niet... [naar artikel]

6. Scoreloos gelijkspel voor Philippe Clement in debuutmatch bij AS Monaco (09/01/2022 - Het Belang van Limburg)

Philippe Clement heeft zijn eerste punt gepakt als trainer van AS Monaco. Al had er meer kunnen inzitten als de Monegasken hun aanvallende intenties ook in (veel) doelrijpe kansen wisten om te zetten. 0-0 is het resultaat uit bij Nantes. [naar artikel]

7. Football Talk. Philippe Clement en Monaco winnen met 7-1 - Witsel en Atlético blijven steken op gelijkspel tegen Almeria van Largie Ramazani (15/01/2023 - Het Laatste Nieuws)

Philippe Clement heeft zondag met zijn ploeg Monaco stevig uitgehaald op de negentiende speeldag in de Ligue 1. In het eigen Stade Louis II haalden de Monegasken AC Ajaccio met 7-1 door de gehaktmolen. De jonge Belg Eliot Matazo pikte de tweede helft mee. [naar artikel]

8. AS Monaco van Philippe Clement laat tweede plaats liggen met gelijkspel in Troyes (05/03/2023 - Het Belang van Limburg)

Op de 26e speeldag in de Ligue 1 heeft Monaco zondag vrede moeten nemen met een 2-2 gelijkspel in champagnestad Troyes. Na een doelpunt van Romenique Kouame (31.) keek Monaco bij de rust tegen een achterstand aan, maar diep in de tweede helft leek Wissam Ben Yedder (81e en 83e) de overwinning over de streep te rekken voor het team van Philippe Clement. In de blessuretijd besliste Iké Ugbo (ex-Cercle en -Genk) er anders over. [naar artikel]

9. Thibaut Courtois blijft strijdvaardig na gelijkspel tegen Manchester City: “Al bij al is een gelijkspel zeker niet slecht” (09/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Thibaut Courtois liet tegen Manchester City nog maar eens zien waarom hij ‘El Muro’ genoemd wordt in Spanje. Onze landgenoot haalde enkele gemaakte doelpunten uit zijn doel, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven op een schot van Kevin De Bruyne. “Al ging daar wel een penaltyfout aan vooraf”, verklaarde de doelman van Real Madrid. [naar artikel]