In Spanje zijn voor het eerst besmette eieren in het fipronilschandaal opgedoken. De uit Frankrijk afkomstige eieren werden door inspecteurs van een bedrijf in de provincie Biskaje in Baskenland ontdekt, schrijft El País onder aanhaling van het ministerie van Gezondheid. [naar artikel]
In Spanje zijn voor het eerst besmette eieren in het Fipronilschandaal opgedoken. De uit Frankrijk afkomstige eieren werden door inspecteurs van een bedrijf in de provincie Biskaje in Baskenland ontdekt, schrijft El País onder aanhaling van het ministerie van Gezondheid. [naar artikel]
In Spanje zijn voor het eerst besmette eieren in het Fipronilschandaal opgedoken. De uit Frankrijk afkomstige eieren werden door inspecteurs van een bedrijf in de provincie Biskaje in Baskenland ontdekt. [naar artikel]
Of je ze nu bij voorkeur zachtgekookt, gepocheerd of in een omelet eet: iedere Belg lust graag een eitje. Over dat populaire voedingsmiddel bestaan er ook veel misverstanden. Waar de ene gelooft dat élke dag een eitje eten gezond is, stelt de andere dat je er maximum zes per week ‘mag’. Levensmiddelenmicrobioloog Frank Devlieghere en VLAM scheiden negen feiten van fabels. “Een groene schijn in de eidooier kan je nog tegengaan.” [naar artikel]
Alle analyses die het FAVV dit jaar in de pluimveesector voor fipronil in eieren al heeft uitgevoerd, bleken conform. Het ging om 400 stalen. Dat... [naar artikel]
Het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) waarschuwt voor de aanwezigheid van met salmonella besmette eieren afkomstig uit Polen in enkele honderden restaurants verspreid over ons land. [naar artikel]
Het Federaal Agentschap voor de veiligheid van de voedselketen (FAVV) waarschuwt voor de aanwezigheid van met salmonella besmette eieren afkomstig uit Polen in enkele honderden restaurants verspreid over ons land. De restaurants is gevraagd om de eieren niet meer te gebruiken. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.