30/09/2017 - 23:01
"Waasland-Beveren heeft vanavond met 3-0 gewonnen van Antwerp. Na een erg matige eerste helft, ging het in de tweede periode een pak beter voor de..."

1. VIDEO: Club Brugge walst in tweede helft over Waasland-Beveren (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft vanavond met 3-0 gewonnen van Waasland-Beveren. De eerste helft was los van het heerlijke doelpunt van Vormer een mager beestje.... [naar artikel]

2. LIVE (20u30): Zet Antwerp grote stap richting play-off I door te winnen van Waasland-Beveren? (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Scheidsrechter: Jan Boterberg Waasland-Beveren verloor nog niet onder Vermant Antwerp verloor heenwedstrijd met 3-0 Waasland-Beveren en Antwerp... [naar artikel]

3. Waasland-Beveren beëindigt ongeslagen uitreeks van Antwerp (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Waasland-Beveren heeft Antwerp zijn eerste nederlaag buitenshuis toegediend. De Great Old had in de eerste helft nog het betere van het spel, maar... [naar artikel]

4. Bekijk hier de hoogtepunten van Waasland-Beveren - Antwerp (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft de volle buit veroverd op het veld van Waasland-Beveren. De ‘Great Old’ won met 0-4 en springt in de stand naar een voorlopige tweede... [naar artikel]

5. VIDEO. Waasland-Beveren dwingt na Club nu ook Antwerp op de knieën: jongens van Custovic plegen hold-up op de Bosuil (15/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Voor de tweede week op rij boekte Waasland-Beveren een zege tegen een team uit de top drie. Dankzij goals van Verstraete en Vellios pakt Custovic... [naar artikel]

6. Antwerp verliest oefenmatch tegen Waasland-Beveren (28/01/2020 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp verloor dinsdagmiddag een oefenmatch in en tegen Waasland-Beveren: 3-2. Alle doelpunten vielen in een aantrekkelijke eerste helft. Mirallas maakte beide doelpunten de Great Old. Gamboa, Emmers en Dierckx troffen raak voor de thuisploeg. Bij Antwerp kregen we het debuut van nieuwkomers Avadongo en Matijas. [naar artikel]

7. VIDEO: Waasland-Beveren doet uitstekende zaak in strijd om play-off I (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Waasland-Beveren blijft op het goede pad. Ook zonder sterkhouders Seck en Morioka wist het vanavond te winnen op het veld van Antwerp. Die andere... [naar artikel]

8. VIDEO: Waasland-Beveren pakt een punt dankzij Clasie (11/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Waasland-Beveren en Club Brugge hebben 1-1 gelijkgespeeld na een boeiend duel. Waasland-Beveren begon het best aan de wedstrijd en dreigde via... [naar artikel]

9. VIDEO: Sterk Standard zet Waasland-Beveren opzij en pakt 10 op 12 (29/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft met 3-1 gewonnen van Waasland-Beveren. De Rouches kwamen in de eerste helft al 3-0 voor. Eerst via Sa, die eerder nog een penalty... [naar artikel]

10. Antwerp lijdt thuisnederlaag tegen Waasland-Beveren (02/02/2018 - Het Belang van Limburg)

Vier wedstrijden, nul zeges. Dat is het pijnlijke rapport voor Antwerp tot dusver in 2018. Vrijdagavond ging het in eigen huis onderuit tegen Waasland-Beveren, dat een 1-0 achterstand wist om te zetten in een 1-2 overwinning. Door deze zege springt Waasland-Beveren voorlopig over STVV naar de zesde plaats in de stand. [naar artikel]

11. Antwerp knoopt weer aan met de zege bij Waasland-Beveren, maar verliest wel Refaelov met blessure (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp weet weer wat winnen is. De Great Old boekte vanavond een soevereine zege op het veld van Waasland-Beveren. De eindstand stond bij de rust al op het bord: 0-3. Enige minpunt van de avond: Lior Refaelov moest in de eerste helft geblesseerd vervangen worden. [naar artikel]

12. Antwerp is feilloze uitreputatie kwijt na nederlaag op het veld van Waasland-Beveren (30/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Waasland-Beveren heeft zwaar uitgepakt tegen Antwerp. Het won met 3-0, maar het begon wel allemaal met een doelpunt dat er niet had mogen komen door een inworp die eigenlijk voor Antwerp was. Maar over de hele wedstrijd toonde Waasland-Beveren meer kwaliteit. De ploeg van Philippe Clement nadert nu de top zes. Antwerp is zijn feilloze uitreputatie, vier ongeslagen matchen op verplaatsing, kwijt. Bekijk de beelden van de match vanaf 23u op Sportwereld.be! [naar artikel]

13. LIVE. Tienkoppig Waasland-Beveren en STVV begonnen aan tweede helft (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Inhaalwedstrijd • Freethielstadion • Aftrap: 19u • Waasland-Beveren staat laatste (28 punten), STVV 15de (35) [naar artikel]

14. Ontslag Custovic helpt niet: Waasland-Beveren gaat in tweede helft kopje-onder tegen Charleroi (31/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Waasland-Beveren blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. Het was erg verdienstelijk en in de eerste helft tegen Charleroi zelfs de betere ploeg. Maar de bezoekers smeerden de Waaslanders in de tweede helft echter een (te) zware 0-4-nederlaag aan. Het ontslag van coach Adnan Custovic heeft dus nog niet voor het gewenste schokeffect gezorgd. [naar artikel]

15. LIVE. Waasland-Beveren na 32 seconden in tweede helft op voorsprong: Albanese rondt scherpe tegenaanval af (24/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 17u • Waasland-Beveren is voorlaatste met 5 punten uit 11 matchen • Oostende is elfde met 16 punten • Freethiel [naar artikel]

16. Antwerp kan niet winnen van Waasland-Beveren: vier wedstrijden, nul zeges (02/02/2018 - Gazet van Antwerpen)

17. Louis Verstraete (Antwerp) staat voor huur naar Waasland-Beveren (31/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Aleksandar Vukotic (25) legt maandag zijn medische tests af voor zijn transfer van Waasland-Beveren naar Antwerp, maar er is ook een omgekeerde transfer op komst. Waasland-Beveren gaat Louis Verstraete (21) huren van Antwerp. [naar artikel]

18. LIVE. Kan Club in de tweede helft verder uitlopen, of kan Waasland-Beveren iets terug doen? (06/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u30 • Freethielstadion • Waasland-Beveren is laatste, Club staat eerste [naar artikel]

19. VIDEO: Sterke tweede helft levert Charleroi drie punten op (25/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi heeft vanavond met 0-2 gewonnen op het veld van Waasland-Beveren. De eerste helft was niet om aan te zien, maar na de pauze was het langs... [naar artikel]

20. Exit Pirard, Bill Lathouwers (ex-Antwerp) tekent bij Waasland-Beveren (20/01/2021 - Gazet van Antwerpen)

Bij Waasland-Beveren laten ze hun tweede doelman, Lucas Pirard, naar 1B-club Union gaan. Maar geen probleem, want ze hebben al een opvolger beet. [naar artikel]

21. VIDEO: Doelpuntenfestival in KV Kortrijk - Waasland-Beveren (02/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Kortrijk heeft vanavond verrassend met 4-1 gewonnen van Waasland-Beveren. Kortrijk pakt zo zes op negen onder De Boeck, voor Waasland-Beveren... [naar artikel]

22. Kost administratieve fout met 17-jarige Antwerp de zege tegen Waasland-Beveren? (05/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Verliest Antwerp zijn drie punten van tegen Waasland-Beveren? De kans is groot want Waasland-Beveren is van plan klacht in te dienen bij de Belgische voetbalbond. Ze claimen immers dat de 17-jarige Robbe Quirynen – laat ingevallen bij de thuisploeg – niet op het officiële wedstrijdblad stond. Een blunder die volgens het bondsreglement “het verlies van de punten” tot gevolg kan hebben. [naar artikel]

23. Waasland-Beveren wacht na incidenten in Lier op wedstrijdverslag (02/04/2022 - Het Belang van Limburg)

Het competitieduel in 1B tussen Lierse en Waasland-Beveren werd vrijdagavond ontsierd door wangedrag van supporters. De wedstrijd lag in de tweede helft zo’n twintig minuten stil nadat vanuit de tribunes bommetjes en vuurpijlen op het veld werden gegooid. Na het duel liet Waasland-Beveren weten de match “onder voorbehoud” te hebben hervat en het wedstrijdverslag af te wachten alvorens mogelijk stappen te ondernemen. [naar artikel]

24. Lamkel Zé met twee goals belangrijk voor Antwerp in zege tegen Waasland-Beveren, dat zich kranig verweert op de Bosuil (29/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp heeft met de nodige moeite gewonnen tegen Waasland-Beveren. Het werd 3-2 op de Bosuil, onder meer na twee goals van Didier Lamkel Zé. Antwerp is door de zege voorlopig alleen tweede. [naar artikel]

25. Antwerp is feilloze uitreputatie kwijt: Tuur Dierckx excuseert zich bij Antwerp-fans (30/09/2017 - Gazet van Antwerpen)

Waasland-Beveren heeft zwaar uitgepakt tegen Antwerp. Het won met 3-0, maar het begon wel allemaal met een doelpunt dat er niet had mogen komen door een inworp die eigenlijk voor Antwerp was. Maar over de hele wedstrijd toonde Waasland-Beveren meer kwaliteit. De ploeg van Philippe Clement nadert nu de top zes. [naar artikel]