De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Schietpartij in Nederlands-Limburg: twee gewonden

Het Belang van Limburg

20/10/2017 - 18:22

Bij een schietpartij in Blerick nabij het Nederlands-Limburgse Venlo, is vrijdagmiddag een persoon gewond geraakt. Later raakte een andere man gewond bij zijn arrestatie


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Drama in Nederlands Limburg: twee doden bij schietpartij, onder wie 14-jarig meisje (21/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een schietpartij in het Nederlands-Limburgse Brunssum zijn dinsdagavond twee mensen om het leven gekomen, onder wie een 14-jarig meisje. Het andere dodelijke slachtoffer van de schietpartij is een 39-jarige man uit Heerlen. Hij stierf in het ziekenhuis aan de verwondingen die hij opliep.
  [naar artikel]
 2. Twee mannen uit Maasmechelen verdacht van dodelijke schietpartij in Nederlands-Limburg (01/02/2023 - VRT NWS)
  Twee mannen van 25 en 27 jaar uit Maasmechelen zijn op vraag van de Nederlandse politie aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een dodelijke schietpartij in Hoensbroek, in Nederlands-Limburg op 2 mei 2021. Daarbij kwam een man van 29 uit Aken om het leven.
  [naar artikel]
 3. Schietpartij tijdens schermutseling in bar Sint-Truiden: twee gewonden (01/11/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een schietpartij in Sint-Truiden zijn twee gewonden gevallen. De schoten vielen zondagnacht, toen enkele mannen een bar op de Luikersteenweg binnenvielen. Het parket van Limburg onderzoekt de zaak.
  [naar artikel]
 4. Drama in Nederlands Limburg: meisje (14) en man (39) overleden na schietincident (21/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een schietpartij in het Nederlands-Limburgse Brunssum zijn dinsdagavond twee mensen om het leven gekomen, onder wie een 14-jarig meisje. Het andere dodelijke slachtoffer van de schietpartij is een 39-jarige man uit Heerlen. Hij stierf in het ziekenhuis aan de verwondingen die hij opliep.
  [naar artikel]
 5. Trein vat vuur in Nederlands-Limburg (09/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Nederlands-Limburg is maandagochtend brand ontstaan in een passagierstrein. Er vielen geen gewonden.
  [naar artikel]
 6. Verschillende gewonden bij ongeluk met attractie in pretpark Sprookjesbos in Nederlands-Limburg (27/05/2022 - VRT NWS)
  Bij een ongeluk in het pretpark Sprookjesbos in Valkenburg in Nederlands-Limburg zijn zes mensen gewond geraakt. Volgens de regionale omroep 1Limburg gaat het om vier volwassenen en twee kinderen. Over de aard en de ernst van de verwondingen is nog niets bekend.
  [naar artikel]
 7. Zes doden en twee gewonden bij schietpartij in Duitse Rot am See (24/01/2020 - Metro)
  Bij een schietpartij in het Duitse Rot am See, in de deelstaat Baden Württemberg, zijn vandaag zes doden en twee zwaargewonden gevallen. De schutter is opgepakt. Dat bevestigt de plaatselijke politie. De schietpartij vond vandaag rond 12 uur plaats in een gebouw in Rot am See, nabij Stuttgart. Volgens de politie waren de dader en de slachtoffers vermoedelijk lid van dezelfde familie. Bron: Belga   Het bericht Zes doden en twee gewonden bij schietpartij in Duitse Rot am See verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Zes gewonden bij woningbrand in Nederlands Limburg (07/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij een brand in Slenaken in Nederlands Limburg, net over de grens met Voeren, zijn zondagmorgen zes personen gewond geraakt. Een man werd naar het ziekenhuis overgebracht voor verzorging, de vijf anderen konden ter plaatse de nodige zorgen krijgen.
  [naar artikel]
 9. Schietpartij Texas – Doden en gewonden bij schietpartij in Texas (27/10/2019 - Metro)
  Bij een schietpartij tijdens een homecoming party in Greenville in de Amerikaanse staat Texas is zaterdagavond een groot aantal mensen neergeschoten, zo hebben Amerikaanse media zondag (Belgische tijd) gemeld. Iemand heeft het vuur geopend terwijl in het Texas A&M Commerce tientallen mensen het begin van het nieuwe schooljaar vierden. Er zijn berichten over minstens twee doden en meer dan een dozijn gewonden. bron: Belga Het bericht Schietpartij Texas – Doden en gewonden bij schietpartij in Texas verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 10. Mogelijk twee gewonden door schietpartij in Amsterdam (18/09/2019 - Metro)
  Een voertuig is woensdagavond beschoten op de Langbroekdreef in Amsterdam-Zuidoost. Daardoor vielen mogelijk twee gewonden, meldt de politie. Twee verdachten gingen er op een scooter vandoor. Eerder op de dag is in de Nederlandse hoofdstad een advocaat vermoord die een kroongetuige bijstond in een liquidatiezaak. Bron: Belga   Het bericht Mogelijk twee gewonden door schietpartij in Amsterdam verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Twee gewonden bij nieuwe schietpartij in Jeruzalem: “Terroristische aanslag” (28/01/2023 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een nieuwe schietpartij in Oost-Jeruzalem zijn twee gewonden gevallen. Dat meldt de Israëlische ambulancedienst. De sfeer in Israël is gespannen, nadat gisteren zeven doden vielen bij een schietpartij aan een synagoge.
  [naar artikel]
 12. Twee gewonden bij schietpartij op begrafenis van doodgeschoten man (03/06/2022 - Het Belang van Limburg)
  Bij een schietpartij op een begraafplaats in Racine, in de Amerikaanse staat Wisconsin, zijn volgens de lokale politie twee gewonden gevallen. “Je kunt niet eens meer naar een begrafenis.”
  [naar artikel]
 13. Twee gewonden bij schietpartij op straat in Antwerpen (27/06/2019 - De Morgen)
  Bij een schietpartij in de Arenawijk in Deurne (Antwerpen) zijn vanmiddag twee gewonden gevallen. De politie kreeg rond 16.30 uur verschillende oproepen dat er geschoten werd in de Dordrechtlaan, achter de Arenahal. Het incident speelt zich af binnen de Afrikaanse gemeenschap.
  [naar artikel]
 14. Schietpartij in Saarbrücken: twee doden en meerdere gewonden (19/05/2018 - De Morgen)
  Bij een schietpartij in het Duitse Saarbrücken, in het westen van het land, zijn twee doden en verschillende gewonden gevallen. De dader is opgepakt.
  [naar artikel]
 15. Twee gewonden bij schietpartij in winkelcentrum in Zweden (19/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een schietpartij in een shoppingcenter in Zweden zouden er vrijdagnamiddag twee gewonden gevallen zijn. Dat melden verschillende Zweedse nieuwssites. Volgens de krant Sydsvenskan zou er een verdachte zijn opgepakt. De politie wil daar op dit moment niets over kwijt.
  [naar artikel]
 16. Twee doden en verschillende gewonden bij steekincidenten in Maastricht (14/12/2017 - VRT NWS)
  De politie van Nederlands Limburg heeft bevestigd dat er bij twee steekincidenten in Maastricht twee doden zijn gevallen. Er is ook sprake van verschillende gewonden. De politie kan nog niet zeggen hoeveel mensen betrokken waren bij de incidenten.
  [naar artikel]
 17. Dode en vijf gewonden bij schietpartij in Washington DC (20/09/2019 - Metro)
  In Columbia Heights, een wijk in de Amerikaanse hoofdstad Washington DC, zijn donderdagavond (plaatselijke tijd) een dode en vijf gewonden gevallen bij een schietpartij op straat. Dat melden de lokale media op gezag van de politie. De schietpartij vond rond 22.00 uur plaats op 2 mijl (ruim 3 kilometer) van het Witte Huis, aldus de politie. Volgens NBC News overleed een man, en raakten vier mannen en een vrouw gewond. Twee van de gewonden zijn in kritieke toestand, maar zouden de schietpartij wel overleven, aldus Reuters. De politie is op zoek naar twee mannen in een lichte auto die aanvalswapens bij zich zouden hebben gehad. Het motief van de schietpartij is nog niet gekend. Een paar straten verder raakten een uur later nog eens drie mensen gewond bij een schietpartij. De politie heeft geen aanwijzingen dat beide incidenten aan elkaar gelinkt zijn. bron: Belga Het bericht Dode en vijf gewonden bij schietpartij in Washington DC verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Twee doden en dertien gewonden bij schietpartij in Toronto (23/07/2018 - Metro)
  Bij de schietpartij gisterenavond in de Griekse wijk van de Canadese stad Toronto zijn twee doden en dertien gewonden gevallen. De schutter zelf is dood. Dat heeft politiechef Mark Saunders bekendgemaakt. Het andere dodelijke slachtoffer is een jonge vrouw. Een meisje bevindt zich nog in een “kritieke toestand”, verklaarde hij op een persconferentie. De schutter kwam om bij een vuurgevecht met de politie, vervolgde hij. Het is nog te vroeg om motivaties naar voor te schuiven, aldus Saunders. Bron: Belga   Het bericht Twee doden en dertien gewonden bij schietpartij in Toronto verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 19. Schietpartij in Toronto: twee doden en dertien gewonden (23/07/2018 - Knack)
  Bij een schietpartij in de Canadese stad Toronto zijn twee doden en dertien gewonden gevallen. De schutter zelf is dood, het andere dodelijke slachtoffer is een jonge vrouw.
  [naar artikel]
 20. Eén dode en twee gewonden bij schietpartij in Zweden, politie houdt klopjacht op dader(s): “Vuurwerk afgestoken om verwarring te zaaien” (01/01/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een schietpartij in Vällingby, een voorstad van de Zweedse hoofdstad Stockholm, is zaterdagavond één dodelijk slachtoffer gevallen. Dat meldt Aftonbladet. Er vielen ook zeker twee gewonden.
  [naar artikel]
 21. Schietpartij tijdens tienerfuif in nachtclub Florida: "Zeker twee doden en 14 gewonden" (25/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De VS zijn opgeschrikt door een nieuwe schietpartij. Daarbij zijn twee doden en naar minstens 14 gewonden vallen, zo melden lokale media op gezag
  [naar artikel]
 22. Lockdownparty ontdekt in sishabar na schietpartij met twee gewonden (27/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Charleroi heeft de politie afgelopen nacht een lockdownparty ontdekt in een sishabar. Dat meldt RTL. De agenten waren ter plaatse naar aanleiding van een schietpartij met twee gewonden toen ze plots zagen dat uit een pand in de buurt mensen probeerden te ontsnappen.
  [naar artikel]
 23. Gewonden bij schietpartij op school in VS: politie nog op zoek naar schutter (07/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse politie is massaal uitgerukt nadat op een school in Douglas County voor een schietpartij. Daarbij zouden minstens twee gewonden...
  [naar artikel]
 24. Schietpartij Las Vegas: Nog steeds 45 gewonden in ziekenhuis (14/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na de schietpartij in Las Vegas op 1 oktober worden nog steeds 45 gewonden verzorgd in het ziekenhuis, van wie nog een deel in kritieke toestand verkeert. Dat heeft sheriff Joe Lombardo van Clark County in de Amerikaanse staat Nevada vrijdag gezegd op een persconferentie. De officiële balans van schietpartij werd bijgesteld naar 58 doden en 546 gewonden.
  [naar artikel]
 25. Mogelijk gewonden bij schietpartij in Nederlandse Amstelveen (16/03/2019 - Metro)
  In het Nederlandse Amstelveen is er vandaag een grote schietpartij geweest aan De Grote Wielen in Westwijk, zo heeft de lokale omroep RTV Amstelveen gemeld. De schietpartij deed zich omstreeks 12.00 uur voor en er zouden automatische wapens zijn gebruikt. Er zou sprake zijn van twee gewonden die met spoed in twee ziekenwagens zijn afgevoerd. Hulpdiensten zijn massaal aanwezig, aldus de krant De Telegraaf. Boven Westwijk hing een politiehelikopter. Er zouden ook woningen worden ontruimd. De politie was vooralsnog niet bereikbaar voor commentaar. Bron: Belga   Het bericht Mogelijk gewonden bij schietpartij in Nederlandse Amstelveen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Zeker twee doden en 24 gewonden na schietpartij bij countryfestival in Las Vegas (02/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn zeker twee doden en minstens 24 gewonden gevallen na een schietpartij nabij het Mandalay Bay Hotel in Las Vegas. Dat meldt een...
  [naar artikel]
 27. Schietpartij in Amsterdam: dode en verschillende gewonden (26/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een schietpartij in Oost-Amsterdam zijn een dode en twee gewonden gevallen. Dat bevestigt de politie. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart. Het gaat vermoedelijk om een criminele daad, geen terreurdaad.
  [naar artikel]
 28. Gewonden bij schietpartij in ziekenhuis in Chicago (19/11/2018 - Metro)
  Bij een schietpartij in een ziekenhuis in Chicago zijn verschillende gewonden gevallen. Dat melden Amerikaanse media maandagavond. Zeker een mogelijke dader zou neergeschoten zijn, zegt NBC News. Bron: Belga   Het bericht Gewonden bij schietpartij in ziekenhuis in Chicago verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Vier gewonden bij schietpartij in Malmö (18/06/2018 - Metro)
  Bij een schietpartij in de Zweedse stad Malmö zijn vier gewonden gevallen. Dat meldt de Zweedse politie in een korte verklaring. Hoe erg die gewonden eraan toe zijn, is nog niet duidelijk. De politie voegde er nog aan toe dat er geen reden is voor onrust. Er is nog geen duidelijkheid over een motief voor de schietpartij. “De omgeving is afgesloten”, aldus een politiewoordvoerder. “We zijn bezig met ondervragingen, en we zullen de gewonden ook ondervragen als ze willen of kunnen spreken.” bron: Belga Het bericht Vier gewonden bij schietpartij in Malmö verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Minstens twee doden en dertien gewonden bij schietpartij in Chicago (14/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Chicago hebben twee mensen het leven verloren na een schietpartij, waarbij ook dertien anderen gewond zijn geraakt. De schietpartij vond plaats tijdens een feestje in een garage. Dat meldt de politie aan lokale media.
  [naar artikel]
 31. “Meerdere gewonden” bij schietpartij op basisschool in VS (10/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij een schietpartij op een basisschool in het Amerikaanse San Bernardino zijn maandagochtend (plaatselijke tijd) “meerdere gewonden” gevallen. De politie omschrijft de schietpartij als een poging tot moord/zelfmoord.
  [naar artikel]
 32. “Meerdere gewonden” bij schietpartij op basisschool in VS (10/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een schietpartij op een basisschool in het Amerikaanse San Bernardino zijn maandagochtend (plaatselijke tijd) “meerdere gewonden” gevallen. De politie omschrijft de schietpartij als een poging tot moord/zelfmoord.
  [naar artikel]
 33. Schietpartij aan McDonald’s-filiaal in Zweden: “Eén dode en twee gewonden” (31/12/2022 - Het Laatste Nieuws)
  In het Zweedse Vällingby, in het noordwesten van Stockholm, is momenteel een grote politieoperatie bezig na een schietpartij aan een McDonald’s-restaurant. Er is sprake van één dode en twee gewonden, meldt ‘Aftonbladet’. De verdachte of verdachten zouden tijdens de schietpartij vuurwerk hebben afgeschoten “om verwarring te creëren”.
  [naar artikel]
 34. Belgen winkelen voor meer dan 300 miljoen in Nederlands-Limburg (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Inwoners van Nederlands-Limburg doen amper nog inkopen in Belgisch-Limburg, maar omgekeerd besteden wij alleen al aan zaken als kleding en huishoudartikelen 245 miljoen in Nederlands-Limburg. Maastricht alleen al haalt een omzet van 65 miljoen aan voeding en 119 miljoen aan niet-dagelijkse producten uit België.
  [naar artikel]
 35. Schietpartij in grootste homobar van Oslo (25/06/2022 - De Tijd)
  10:49 Er zijn minimaal twee doden en veertien gewonden als gevolg van een schietpartij nabij en in twee nachtclubs in de Noorse hoofdstad. De vermeende dader is opgepakt.
  [naar artikel]
 36. Drie gewonden bij schietpartij op klaarlichte dag in Antwerpen (02/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Brederodestraat op het Antwerpse Zuid heeft zaterdagnamiddag een schietpartij plaatsgevonden. Dat zegt de lokale politie. Er vielen drie gewonden, van wie er zeker één in levensgevaar verkeert. De politie kon ter plaatse twee verdachten oppakken en een wapen in beslag nemen.
  [naar artikel]
 37. Gewonden bij schietpartij in Amsterdam (02/04/2018 - Metro)
  Bij een schietpartij in Amsterdam zijn twee personen gewond geraakt. Het incident vond plaats in de Van Ostadestraat in de Amsterdamse wijk De Pijp. De politie meldt dat er meerdere schoten zijn gelost. Een man zou volgens AT5 uit een auto zijn gestapt en vanaf de straat op twee mannen hebben geschoten die in een café zaten. De man vuurde zeker acht kogels af voordat hij weer in zijn auto stapte en met hoge snelheid wegreed. De twee slachtoffers zijn zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Een gedeelte van de straat is afgezet en de politie doet onderzoek naar de schietpartij. Bron: Belga   Het bericht Gewonden bij schietpartij in Amsterdam verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Schietpartij in Duitsland is familiedrama: zoon en schoonzoon omgekomen (20/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De twee doden en de twee gewonden van de schietpartij in het Duitse Saarbrücken zaterdag, zijn familieleden van de schutter. Dat heeft de politie zondag bevestigd.
  [naar artikel]
 39. Schietpartij in Duitsland is familiedrama: zoon en schoonzoon omgekomen (20/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  De twee doden en de twee gewonden van de schietpartij in het Duitse Saarbrücken zaterdag, zijn familieleden van de schutter. Dat heeft de politie zondag bevestigd.
  [naar artikel]
 40. IS eist schietpartij in Toronto op (25/07/2018 - Knack)
  Bij de schietpartij vielen twee doden, onder wie een tienjarig meisje, en verscheidene gewonden.
  [naar artikel]
 41. Zeker 20 doden en tientallen gewonden na schietpartij bij countryfestival in Las Vegas (02/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn zeker twee doden en minstens 24 gewonden gevallen na een schietpartij nabij het Mandalay Bay Hotel in Las Vegas. Dat meldt een...
  [naar artikel]
 42. Minstens twee doden en dertien gewonden bij schietpartij in Chicago (14/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Chicago zijn twee mensen om het leven gekomen bij een schietpartij, waarbij ook dertien anderen gewond zijn geraakt. De schietpartij vond plaats tijdens een feestje in een garage. Dat meldt de politie aan lokale media.
  [naar artikel]
 43. 10 gewonden bij schietpartij in populaire wijk in New Orleans (01/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In New Orleans vielen tien gewonden bij een schietpartij in een populaire wijk, zo bericht de politie. De toestand van twee slachtoffers is kritiek.
  [naar artikel]
 44. Geen coalitie mogelijk voor provinciebestuur Nederlands-Limburg (24/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Nederlands-Limburg is de coalitievorming voor een nieuw provinciebestuur mislukt. Nederlands-Limburg wordt daarom de komende vier jaar bestuurd door een ‘extraparlementair college’ met gedeputeerden die niet op basis van hun partijkleur worden aangeduid.
  [naar artikel]
 45. Twee doden, onder wie 14-jarig meisje, bij schietpartij in Nederlandse woning (21/12/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Bij een schietpartij in een woning in het Nederlands-Limburgse Brunssum zijn dinsdagavond twee mensen om het leven gekomen, onder wie een 14-jarig meisje dat er woonde. Het andere dodelijke slachtoffer van de schietpartij is een 39-jarige man uit Heerlen. Hij stierf in het ziekenhuis aan de verwondingen die hij opliep. Er raakten ook twee mensen gewond.
  [naar artikel]
 46. Gewonden bij nieuwe schietpartij in Istanbul (01/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Nog geen dag na de moordende schietpartij in de nachtclub in Istanbul, is de stad opnieuw opgeschrikt door een gewelddadig incident. Voor een moskee in het noorden van de stad zou opnieuw geschoten zijn, melden Turkse media. Er is sprake van zeker twee gewonden.
  [naar artikel]
 47. Gewonden bij nieuwe schietpartij in Istanbul (01/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Nog geen dag na de moordende schietpartij in de nachtclub in Istanbul, is de stad opnieuw opgeschrikt door een gewelddadig incident. Voor een moskee in het noorden van de stad zou opnieuw geschoten zijn, melden Turkse media. Er is sprake van zeker twee gewonden.
  [naar artikel]
 48. Twee doden, vier gewonden bij schietpartij in bibliotheek New Mexico (29/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  ij een schietpartij in een openbare bibliotheek in Clovis in de Amerikaanse staat New Mexico zijn twee doden en vier gewonden gevallen. De
  [naar artikel]
 49. Twee gewonden bij schietpartij in Charleroi (01/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een schietpartij voor een café in Charleroi zijn woensdagnacht twee mensen gewond geraakt, zo meldt het parket van Luik.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy