Met doelpunt in Weber-minuut en ruime zege herdenkt Cercle op gepaste wijze 'Joske', OHL niet voorbij Roeselare

12/11/2017 - 21:10
"Cercle Brugge nam vandaag op een mooie wijze afscheid van Josip Weber. Voor de wedstrijd tegen Beerschot-Wilrijk klonk er één minuut lang..."

1. Met luid applaus, doelpunt in Weber-minuut en ruime zege herdenkt Cercle op gepaste wijze ex-topschutter (12/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge nam vandaag op een mooie wijze afscheid van Josip Weber. Voor de wedstrijd tegen Beerschot-Wilrijk klonk er één minuut lang... [naar artikel]

2. Met minuut applaus, doelpunt in "Weber-minuut" en ruime zege herdenkt Cercle op gepaste wijze ex-topschutter (12/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

3. Roeselare gaat nog op en over Cercle Brugge (18/09/2016 - Sporza)

In Eerste klasse B moet Cercle Brugge leider Lierse voorlopig laten gaan. Roeselare mengt zich na de 2-1-zege tegen Cercle weer in de bovenste regionen van het klassement. [naar artikel]

4. Cercle speelt meer dan een uur met z'n tienen, maar klopt Roeselare (27/01/2018 - Sporza)

In eerste klasse B heeft leider Cercle Brugge een belangrijke zege tegen Roeselare geboekt. Cercle viel na 22 minuten met een man minder, maar won toch. [naar artikel]

5. Weber en zijn doelpuntenmachine: de weg die 'Joske' bewandelde in ons land richting glorie (08/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Scoren was zijn job. Harten winnen in Vlaanderen een hobby. U herinnert zich Josip Weber ongetwijfeld nog als de man waarop, op het WK in 1994, in... [naar artikel]

6. Anderlecht betuigt steun aan Josip Weber: "Sterkte Joske" (13/04/2017 - Sporza)

Anderlecht heeft op zijn site zijn steun betuigd aan oud-spits Josip Weber. De 52-jarige Weber heeft prostaatkanker en weet niet hoe lang hij nog te leven heeft. [naar artikel]

7. Proximus League – Union rolt vlotjes over Roeselare (09/09/2017 - Metro)

In de eerste klasse B heeft Union het zaterdag op de vijfde speeldag op de Heizel in Brussel met 4-0 van Roeselare gehaald. Na een half uur was het Gertjan Martens die Union op voorsprong bracht. Even later verdubbelde Laurent Lemoine (38.) de score met een owngoal. Na de rust loodsten Pietro Perdichizzi (52.) en […] [naar artikel]

8. Belgen in het buitenland – Divock Origi helpt Liverpool met doelpunt aan ruime zege (10/08/2019 - Metro)

Liverpool heeft vrijdag de eerste speeldag in de Premier League geopend met een 4-1 zege tegen Norwich. Divock Origi legde in de 42e minuut de 4-0 ruststand vast. Het eerste doelpunt van het seizoen kwam op naam van Grant Hanley. De verdediger van Norwich scoorde in de 7e minuut weliswaar in eigen doel. Mohamed Salah […] Het bericht Belgen in het buitenland – Divock Origi helpt Liverpool met doelpunt aan ruime zege verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Jullie Moment van het Seizoen: doelpunt van Thibo Somers in de 16de minuut één jaar na overlijden Miguel Van Damme (05/06/2023 - Het Belang van Limburg)

Soms lijkt het alsof dingen voorbestemd zijn. Uitgerekend op de eerste verjaardag van het overlijden van Cercle Brugge-doelman Miguel Van Damme scoorde Thibo Somers een doelpunt in de zestiende minuut, de minuut die de Cercle-supporters sindsdien hebben opgedragen aan hun graag geziene ex-speler. Het is jullie pakkende moment van het seizoen. [naar artikel]

10. Roeselare daagt Maaseik uit in titelfinale (22/04/2017 - Sporza)

In het volleybal krijgt u opnieuw een ouderwetse Maaseik-Roeselare voorgeschoteld. Roeselare verzekerde van een finaleplaats na een ruime zege tegen Menen. [naar artikel]

11. Kompany herdenkt Weber: "Nog gevochten voor zijn Panini-sticker" (09/11/2017 - Sporza)

De dood van Josip Weber is ook een flinke klap voor Vincent Kompany. "Toen ik klein was, was Weber een van de beste spitsen", twittert de verdediger van Man.City en Rode Duivel. [naar artikel]

12. Weduwe van Josip Weber zorgt voor emotioneel moment voor aftrap in Cercle-Anderlecht (16/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Een emotioneel moment voor de aftrap van het duel tussen Cercle Brugge en Anderlecht, twee ex-clubs van de voormalige topschutter Josip Weber. Zijn weduwe Irena Weber schonk de schoenen van haar echtgenoot waarmee hij topschutter werd aan de vereniging. Cercle-voorzitter Frans Schotte en Anderlecht-manager Michael Verschueren poseerden fier op de foto. [naar artikel]

13. Roeselare legt de druk bij Lierse na zege tegen Cercle Brugge (28/10/2016 - Sporza)

Roeselare is minstens tot zondag de nieuwe leider in eerste klasse B. Roeselare won overtuigend ondanks een een rode kaart in de tweede helft. [naar artikel]

14. Massa volk op begrafenis van Weber: bondspreses Suker, Strupar én Cercle-delegatie (10/11/2017 - Sporza)

Drie dagen na zijn dood is Josip Weber onder massale belangstelling ten grave gedragen in zijn geboorte- en woonplaats Slavonski Brod. Ook een delegatie van Cercle Brugge was aanwezig. [naar artikel]

15. PROXIMUS LEAGUE. Roeselare pakt Cercle Brugge in (17/12/2016 - Het Belang van Limburg)

KSV Roeselare heeft zijn vierde zege op rij binnen in de Proximus League. Het versloeg in een West-Vlaamse derby Cercle Brugge thuis met 3-1, met dank aan zijn Gambiaanse goaltjesdief Ibou Sawaneh. Daardoor behoudt Roeselare deze speeldag al zeker de leidersplaats in het klassement van de tweede periode. [naar artikel]

16. Gholizadeh beslist Henegouwse derby met heerlijk doelpunt (26/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Charleroi heeft zijn ruime zege op Cercle Brugge kunnen bevestigen. Niet in cijfers, maar in puntenwinst. Gholizadeh zette zijn kandidatuur voor de... [naar artikel]

17. Broer van Cercle-icoon aangereden na Cercle-Roeselare: "Blijven hopen dat Alexander wakker wordt" (29/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een supporter van Cercle Brugge vecht in het ziekenhuis voor zijn leven na een zwaar verkeersongeval na de wedstrijd Cercle-Roeselare in 1B. ... [naar artikel]

18. Proximus League – Cercle Brugge haalt uit tegen Tubeke, Lierse boekt in extremis eerste zege tegen Union (23/09/2017 - Metro)

Cercle Brugge heeft zaterdag een ruime 4-0 overwinning behaald tegen Tubeke op de zevende speeldag van eerste klasse B. Later op de avond maakte Lierse in de absolute slotfase nog een 0-1 achterstand goed tegen Union. De Pallieters pakten zo met 2-1 hun eerste overwinning van het seizoen. Na twee nederlagen op rij tegen Beerschot […] [naar artikel]

19. Eerste doelpunt van Mboyo levert Cercle Brugge punt op (28/01/2017 - Sporza)

Roeselare heeft een punt meegenomen uit Brugge en blijft zich handhaven op de derde plaats. Bij Cercle scoorde Mboyo zijn eerste doelpunt in Brugse loondienst. [naar artikel]

20. Cercle Brugge verslaat Tubeke met ruime cijfers (23/09/2017 - Sporza)

Tormin en Buyl hebben met elk 2 goals Cercle een 4-0-zege bezorgd op de 7e speeldag in 1e klasse B. Cercle wipt voorlopig naar de 2e plaats met 12 punten, 2 minder dan leider Beerschot Wilrijk. [naar artikel]

21. Eerste zege voor Roeselare in play-off 2 in derby tegen Kortrijk (06/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Na één nederlaag en vijf gelijke spelen heeft Roeselare eindelijk een zege beet in Play-off 2. Op bezoek bij de buren van KV Kortrijk won Roeselare met 0-3. Kehli maakte al na 24 seconden het eerste doelpunt, Goodwin en Brouwers legden de eindstand vast. In groep 2B verandert er weinig door deze uitslag, Roeselare blijft eenzaam laatste en Kortrijk staat vierde. [naar artikel]

22. Proximus League – Beerschot Wilrijk slaat al kloofje na nipte zege bij Cercle Brugge (10/09/2017 - Metro)

Beerschot Wilrijk heeft zondag de topper van de vijfde speeldag in de Proximus League tegen Cercle Brugge gewonnen. De Kielse Ratten wonnen in Brugge met 0-1. Mo Messoudi (65.) tekende in de tweede helft voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Cercle moest in het slot nog met tien verder na rood voor Omolo. Oud-Heverlee […] [naar artikel]

23. Cercle pakt negen op negen, gelijkmaker van STVV in 97ste minuut afgekeurd (11/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge kwam met de schrik vrij op Sint-Truiden. Het won er met 1-2, maar beefde na een Truiense gelijkmaker van Cacace in de 97ste minuut die uiteindelijk wegens buitenspel werd afgekeurd na een VAR-tussenkomst van Alexandre Boucaut. Cercle klimt voorbij Zulte Waregem naast Seraing onderin de rangschikking. [naar artikel]

24. Lommel sluipt iets dichter bij de rest na ruime zege tegen Cercle (26/03/2017 - Sporza)

Lommel United is de Play-downs in eerste klasse B begonnen met een verrassende, maar klinkende zege. Lommel klopte Cercle Brugge met 0-5. [naar artikel]