Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

12 July 2020
15:05 uur

Sublieme goal van Vormer leidt Club Brugge naar zege tegen Waasland-Beveren

Het Belang van Limburg

19/11/2017 - 20:00

Club Brugge sluit de heenronde van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League af met een fraaie 3-0-zege tegen Waasland-Beveren. De West-Vlamingen hadden het één helft erg moeilijk met het team van oude bekende Philippe Clement, maar een bijzonder fraai doelpunt van aanvoerder Vormer brak de match open. In de tweede helft regisseerde Vanaken (assist en doelpunt) de leider nog naar een vlotte overwinning. Club behoudt zo zes punten voorsprong op Charleroi en negen punten voorsprong op Anderlecht. Waasland-Beveren verliest zijn top-zes-plaats aan KRC Genk.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Club Brugge doet het zonder Vormer tegen Waasland-Beveren (11/02/2018 - Sporza)
  Club Brugge neemt het vandaag op tegen Waasland-Beveren, dat onder Sven Vermant nog ongeslagen is. Mis hier niks van de partij, aftrap om 14.30u.
  [naar artikel]
 2. Club Brugge met drie prachtgoals voorbij Waasland-Beveren (19/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Club Brugge sluit de heenronde van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League af met een fraaie 3-0-zege tegen Waasland-Beveren. De West-Vlamingen hadden het één helft erg moeilijk met het team van oude bekende Philippe Clement, maar een bijzonder fraai doelpunt van aanvoerder Vormer brak de match open. In de tweede helft regisseerde Vanaken (assist en doelpunt) de leider nog naar een vlotte overwinning. Club behoudt zo zes punten voorsprong op Charleroi en negen punten voorsprong op Anderlecht. Waasland-Beveren valt uit de top-zes.
  [naar artikel]
 3. Preud'homme: "Waasland-Beveren is belangrijker dan Leicester" (09/09/2016 - Sporza)
  Na de interlandbreak neemt Waasland-Beveren vanavond de handschoen op tegen Club Brugge. Boekt Waasland-Beveren zijn eerste zege of begint Club aan een welgekomen reeks zeges?
  [naar artikel]
 4. VIDEO: Club Brugge walst in tweede helft over Waasland-Beveren (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge heeft vanavond met 3-0 gewonnen van Waasland-Beveren. De eerste helft was los van het heerlijke doelpunt van Vormer een mager beestje....
  [naar artikel]
 5. Feest op de Freethiel na gelijkmaker in blessuretijd tegen Club Brugge (11/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Club Brugge heeft op de 26e speeldag in de Jupiler Pro League in extremis punten laten liggen op het veld van Waasland-Beveren. Blauw-zwart, dat zonder Gouden Schoen Ruud Vormer speelde, leek op weg naar een 1-0 zege maar een owngoal van Clasy in de extra tijd zorgde voor de 1-1 eindstand.
  [naar artikel]
 6. Waasland-Beveren neemt rode lantaarn over van Cercle Brugge na pijnlijke nederlaag tegen KV Mechelen (22/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  KV Mechelen pakte tegen een ontstellend zwak Waasland-Beveren zijn makkelijkste zege van het seizoen en blijft zo Racing Genk opjagen in de strijd om Play-Off 1. Waasland-Beveren tuimelt door de zege van Cercle Brugge naar de laatste plaats.
  [naar artikel]
 7. LIVE. GOAL! 1-3 voor Club Brugge: Vanaken kopt hoekschop Vormer voorbij Pirard (27/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  • Waasland-Beveren - Club Brugge • Freethiel • 1ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30
  [naar artikel]
 8. Stuntzege voor Waasland-Beveren tegen Club Brugge (09/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Club Brugge heeft voor de derde maal dit seizoen verloren. Waasland-Beveren had genoeg aan een goal van Siebe Schrijvers om voor het eerst dit seizoen een driepunter te pakken. Een opdoffer voor de kampioen, die maar weinig klaarkreeg en woensdag aan de slag moet in de Champions League.
  [naar artikel]
 9. Pijnlijk puntenverlies voor zwak Club Brugge (07/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  I don’t like Fridays. Het is vanaf nu het lijflied van elke Club-fan. Na matige wedstrijden tegen Lokeren, Waasland Beveren en Zulte Waregem op vrijdag, liep Club Brugge op de achttiende speeldag opnieuw tegen pijnlijk puntenverlies aan. Een onwaarschijnlijke owngoal van Saulo Decarli leverde Waasland-Beveren de eerste thuiszege van het seizoen op: 2-1. Door deze nederlaag van Club kan leider KRC Genk zaterdag tegen Kortrijk verder uitlopen, onderin springt Waasland-Beveren over Moeskroen en gaat de rode lantaarn naar Lokeren.
  [naar artikel]
 10. Schrijvers bezorgt Waasland-Beveren stuntzege tegen Club Brugge (09/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft voor de tweede maal dit seizoen verloren. Waasland-Beveren had genoeg aan een goal van Siebe Schrijvers om voor het eerst dit seizoen een driepunter te pakken. Een opdoffer voor de kampioen, die maar weinig klaarkreeg en woensdag aan de slag moet in de Champions League.
  [naar artikel]
 11. LIVE. Club Brugge leidt na treffer Okereke, kan Waasland-Beveren nog reageren? (27/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  • Waasland-Beveren - Club Brugge • Freethiel • 1ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30
  [naar artikel]
 12. Club Brugge verliest punten en Jelle Vossen (11/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft op de 26e speeldag in de Jupiler Pro League in extremis punten laten liggen op het veld van Waasland-Beveren. Blauw-zwart, dat zonder Gouden Schoen Ruud Vormer speelde, leek op weg naar een 1-0-zege maar een owngoal van Clasy in de extra tijd zorgde voor de 1-1 eindstand.
  [naar artikel]
 13. Invaller Vormer schenkt Club Brugge krappe zege op Daknam: Lokeren duikt 2019 in als hekkensluiter (27/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een makkelijk hapje was Lokeren niet, maar Club Brugge sluit 2018 wel af met een overwinning. Een goal van Ruud Vormer, die op de bank begon, was...
  [naar artikel]
 14. Club Brugge met weinig overschot voorbij Waasland-Beveren (25/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Club Brugge heeft met 2-1 gewonnen van Waasland-Beveren op speeldag 23 van de Jupiler Pro League. Doordat het zelf bijzonder kwistig omsprong met de talrijke kansen en Zinho Gano op het uur onverwacht de openingstreffer van nieuwkomer Lex Immers uitwiste, moest het daarvoor onverwacht wel nog wat zweten. José Izquierdo sleurde blauw-zwart in het slotkwartier echter alsnog naar de zege. Club Brugge komt zo weer alleen op kop. Bekijk de beelden vanaf 23u op Sportwereld.be.
  [naar artikel]
 15. LIVE. Club Brugge meteen dicht bij 0-1, debuteert Clement met zege op veld Waasland-Beveren? (27/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  • Waasland-Beveren - Club Brugge • Freethiel • 1ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30
  [naar artikel]
 16. Club met moeite voorbij Waasland-Beveren (25/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft met 2-1 gewonnen van Waasland-Beveren op speeldag 23 van de Jupiler Pro League. Doordat het zelf bijzonder kwistig omsprong met de talrijke kansen en Zinho Gano op het uur onverwacht de openingstreffer van nieuwkomer Lex Immers uitwiste, moest het daarvoor onverwacht wel nog wat zweten. José Izquierdo sleurde blauw-zwart in het slotkwartier echter alsnog naar de zege. Club Brugge komt zo weer alleen op kop.
  [naar artikel]
 17. Succesvol debuut Clement: Club Brugge zet scheve situatie recht tegen Waasland-Beveren (27/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge is op de Freethiel met de drie punten aan de haal gegaan. Waasland-Beveren klom op voorsprong, maar Hans Vanaken en nieuwkomer David...
  [naar artikel]
 18. Ruud Vormer baalt als een stekker: “Een schande dat je tegen de laatste verliest” (07/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ruud Vormer was nauwelijks te spreken na de wanprestatie van zijn Club Brugge tegen Waasland-Beveren. “Een schande dat je tegen de laatste...
  [naar artikel]
 19. Waasland-Beveren heeft nieuwe coach: het plukt Sven Vermant weg bij Club Brugge (05/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Waasland-Beveren stelt vandaag zijn nieuwe trainer voor: Sven Vermant, tot gisteren de beloftencoach van Club Brugge. Hij leidt om 10u30 al de training van zijn nieuwe club, om 12u30 spreekt hij de pers toe.
  [naar artikel]
 20. LIVE. Waasland-Beveren hoopt op een zege in Moeskroen in strijd om PO 1 (18/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Waasland-Beveren boekte vorige week in extremis een onverhoopt punt tegen Club Brugge. Een punt dat in de eindafrekening wel eens beslissend zou kunnen zijn voor deelname aan play-off 1. Wil het die stunt verwezenlijken zal Waasland-Beveren zowat elke wedstrijd nog moeten winnen, te beginnen vanavond in Moeskroen. De wedstrijd gaat van start om 20 uur.
  [naar artikel]
 21. Door het oog van de naald: Rits redt Club in extremis van puntenverlies tegen Waasland-Beveren (15/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een kernspeler die de voorbije weken over het hoofd werd gezien trok Club Brugge over de streep tegen Waasland-Beveren. Mats Rits schonk de competitieleider met twee doelpunten de winst. De 2-1 viel pas diep in blessuretijd. Club Brugge raakt maar niet op toerental in 2020.
  [naar artikel]
 22. Waasland-Beveren kopje onder in Gent (06/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Gent heeft Waasland-Beveren met lege handen terug naar het Waasland gestuurd na een 2-0 overwinning. In een wedstrijd om snel te vergeten was het doelpunt van Brecht Dejaegere, zijn eerste sinds zijn blessure in maart, zowat het enige lichtpunt. Door deze zege springt Gent naar een gedeelde vierde plaats, naast Club Brugge en Charleroi. Waasland-Beveren blijft onderin hangen. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be!
  [naar artikel]
 23. Waasland-Beveren kopje onder in Gent (06/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Gent heeft Waasland-Beveren met lege handen terug naar het Waasland gestuurd na een 2-0 overwinning. In een wedstrijd om snel te vergeten was het doelpunt van Brecht Dejaegere, zijn eerste sinds zijn blessure in maart, zowat het enige lichtpunt. Door deze zege springt Gent naar een gedeelde vierde plaats, naast Club Brugge en Charleroi. Waasland-Beveren blijft onderin hangen. Bekijk om 23u de videosamenvatting op Sportwereld.be!
  [naar artikel]
 24. LIVE. Doorbreekt Waasland-Beveren de negatieve spiraal tegen Club Brugge? (07/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Waasland-Beveren blijft ondanks de trainerswissel in de hoek waar de klappen vallen. Custovic en co verloren vorig weekend het belangrijk duel tegen Eupen en blijven (gedeeld) laatste. Net nu komt Club Brugge op bezoek, dat na een 1 op 9 toch Standard versloeg met 3-0. Kan Waasland-Beveren de negatieve spiraal doorbreken? Of blijft het achter met 0 op 15? Volg het hier LIVE vanaf 20u30!
  [naar artikel]
 25. Club Brugge opnieuw op kop na makkelijke zege tegen KV Mechelen (15/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge staat opnieuw aan de leiding van de Jupiler Pro League na een verdiende 2-0 zege tegen KV Mechelen. De West-Vlamingen tellen nu 18 op 21 punten, maar kunnen zaterdag nog voorbij gestoken worden door Charleroi, dat dan Waasland-Beveren ontvangt. Volgende week zondag staat er dan Charleroi - Club Brugge op het programma. KV Mechelen blijft zonder zege dit seizoen onderin hangen
  [naar artikel]
 26. Rits redt Club in extremis van puntenverlies tegen Waasland-Beveren (15/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge is zaterdag in eigen huis pas in extremis met 2-1 voorbij Waasland-Beveren geraakt op de 26e speeldag van de Jupiler Pro League. De voorsprong op eerste achtervolger Gent bedraagt zo negen punten. Als Cercle Brugge later op de avond wint van Sint-Truiden, nadert het tot drie punten van de 15e plaats van Beveren.
  [naar artikel]
 27. Geen sportieve revanche voor Club Brugge: landskampioen geraakt niet verder dan 1-1 tegen Waasland-Beveren (19/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Club Brugge heeft de commotie na de arrestatie van Ivan Leko vorige week niet kunnen doorspoelen met een zege tegen Waasland-Beveren. De landskampioen speelde vrijdagavond een fletse match en geraakte niet verder dan 1-1. Voor Club Brugge is dit het eerste puntenverlies in zijn thuismatchen. Het blijft zeker ook na de elfde speeldag op de tweede plaats in de Jupiler Pro League, maar het kan leider Racing Genk (zaterdag tegen Eupen) verder zien uitlopen tot vier punten. Woensdag wacht een thuiswedstrijd tegen AS Monaco in de Champions League
  [naar artikel]
 28. Jupiler Pro League – Waasland-Beveren legt na Club Brugge ook Antwerp over de knie (16/12/2018 - Metro)
  Een week na zijn stunt tegen Club Brugge (2-1) heeft Waasland-Beveren zaterdag op de negentiende speeldag van de Jupiler Pro League ook seizoensrevelatie Antwerp met 0-2 geklopt. De troepen van Adnan Custovic dreigden door de 2-0 zege van Lokeren tegen Sint-Truiden de rode lantaarn in handen te krijgen, maar nemen nu drie punten voorsprong op Moeskroen en Lokeren. De eerste kans was voor Waasland-Beveren, toen Francesco Forte na zestien minuten op doelman Sinan Bolat trapte. Aan de overkant ging een plaatsbal van Lior Rafaelov net over. Antwerp verdiende een doelpunt in de eerste helft, maar de muur die de thuisploeg optrok, hield stand. Meteen na de pauze mikte Forte naast een voorzet van Jur Schryvers, maar Louis Verstraete (47.) stond wat verderop klaar om op te vangen en scoorde tegen de gang van het spel in de 0-1. Antwerp schakelde nadien nog een versnelling hoger, Waasland-Beveren hapte naar adem en vond er vaak niet beter op dan de bal keihard weg te hengsten. Dat hielden ze vol tot het einde en diep in blessuretijd prikte Apostolos Vellios (90+4.) zelfs nog de 0-2 tegen de netten. Met een zes op zes en achtereenvolgende zeges tegen Club en Antwerp krijgt Waasland-Beveren stilaan een beetje naam als reuzendoder. In het klassement is Antwerp derde, met evenveel punten als nummer twee Club Brugge. Waasland-Beveren is veertiende. . Bron: Belga   Het bericht Jupiler Pro League – Waasland-Beveren legt na Club Brugge ook Antwerp over de knie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Jupiler Pro League – Waasland-Beveren legt na Club Brugge ook Antwerp over de knie (15/12/2018 - Metro)
  Een week na zijn stunt tegen Club Brugge (2-1) heeft Waasland-Beveren zaterdag op de negentiende speeldag van de Jupiler Pro League ook seizoensrevelatie Antwerp met 0-2 geklopt. De troepen van Adnan Custovic dreigden door de 2-0 zege van Lokeren tegen Sint-Truiden de rode lantaarn in handen te krijgen, maar nemen nu drie punten voorsprong op Moeskroen en Lokeren. De eerste kans was voor Waasland-Beveren, toen Francesco Forte na zestien minuten op doelman Sinan Bolat trapte. Aan de overkant ging een plaatsbal van Lior Rafaelov net over. Antwerp verdiende een doelpunt in de eerste helft, maar de muur die de thuisploeg optrok, hield stand. Meteen na de pauze mikte Forte naast een voorzet van Jur Schryvers, maar Louis Verstraete (47.) stond wat verderop klaar om op te vangen en scoorde tegen de gang van het spel in de 0-1. Antwerp schakelde nadien nog een versnelling hoger, Waasland-Beveren hapte naar adem en vond er vaak niet beter op dan de bal keihard weg te hengsten. Dat hielden ze vol tot het einde en diep in blessuretijd prikte Apostolos Vellios (90+4.) zelfs nog de 0-2 tegen de netten. Met een zes op zes en achtereenvolgende zeges tegen Club en Antwerp krijgt Waasland-Beveren stilaan een beetje naam als reuzendoder. In het klassement is Antwerp derde, met evenveel punten als nummer twee Club Brugge. Waasland-Beveren is veertiende. . bron: Belga Het bericht Jupiler Pro League – Waasland-Beveren legt na Club Brugge ook Antwerp over de knie verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Ref Smet leidt 0-2 Waasland-Beveren in (13/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Onterechte hoekschop, maar wel goal voor Waasland-Beveren
  [naar artikel]
 31. VIDEO: Waasland-Beveren pakt een punt dankzij Clasie (11/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren en Club Brugge hebben 1-1 gelijkgespeeld na een boeiend duel. Waasland-Beveren begon het best aan de wedstrijd en dreigde via...
  [naar artikel]
 32. Club Brugge opent bij Waasland-Beveren zesde speeldag in Jupiler Pro League (09/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Na de interlandonderbreking hervat de Belgische competitie vanavond (20u30) met een duel op de Freethiel tussen Waasland-Beveren en Club Brugge.
  [naar artikel]
 33. OEFENMATCHEN. Club Brugge met de billen bloot tegen Waasland-Beveren, Standard verliest spektakelmatch van Hoffenheim (08/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond kwamen enkele eersteklassers vriendschappelijk in actie. Nieuwbakken hoofdtrainer Philippe Clement klopte met Waasland-Beveren zijn ex-club Club Brugge. Standard gaf een dubbele voorsprong nog weg tegen Hoffenheim in een spektakelmatch. KV Oostende ging gelijkspelen bij het Nederlandse Vitesse.
  [naar artikel]
 34. Bekijk hier de samenvatting van duel tussen Waasland-Beveren en Club Brugge (27/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Club Brugge is op de Freethiel met de drie punten aan de haal gegaan. Waasland-Beveren klom op voorsprong, maar Hans Vanaken en nieuwkomer David...
  [naar artikel]
 35. LIVE: Club Brugge speelt Waasland-Beveren van het kastje naar de muur in de tweede helft (2-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ref: Smet Jan Breydelstadion Clement noemde de confrontatie met Club Brugge als een wedstrijd tegen een broer Kan Club Brugge de voorsprong op...
  [naar artikel]
 36. Philippe Clement haalt belofte van Club Brugge naar Waasland-Beveren (14/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Jur Schrijvers ruilt de beloften van Club Brugge voor Waasland-Beveren. Dat hebben de Waaslanders woensdag laten weten op de clubwebsite. De 20-jarige verdediger tekent een contract voor twee seizoenen, met optie op een derde.
  [naar artikel]
 37. Philippe Clement haalt belofte van Club Brugge naar Waasland-Beveren (14/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Jur Schrijvers ruilt de beloften van Club Brugge voor Waasland-Beveren. Dat hebben de Waaslanders woensdag laten weten op de clubwebsite. De 20-jarige verdediger tekent een contract voor twee seizoenen, met optie op een derde.
  [naar artikel]
 38. Club Brugge duwt KV Mechelen nog wat dieper in de put (15/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Club Brugge staat opnieuw aan de leiding van de Jupiler Pro League na een verdiende 2-0 zege tegen KV Mechelen. De West-Vlamingen tellen nu 18 op 21 punten, maar kunnen zaterdag nog voorbij gestoken worden door Charleroi, dat dan Waasland-Beveren ontvangt. Volgende week zondag staat er dan Chaleroi - Club Brugge op het programma. KV Mechelen blijft zonder zege dit seizoen onderin hangen.
  [naar artikel]
 39. LIVE. Kan Waasland-Beveren stunten tegen Brugge en de deur naar PO 1 open beuken? (11/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Waasland-Beveren doet na de knappe uitzege bij Antwerp weer helemaal mee voor de strijd om play-off 1. Die prestatie vraagt om bevestiging en dat is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan tegen Club Brugge, de trotse leider in de competitie. Volg de wedstrijd hier op de voet vanaf 14u30.
  [naar artikel]
 40. Club Brugge opent speeldag op veld van Waasland-Beveren: krijgt 18-jarige zijn eerste basisplaats? (06/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Landskampioen Club Brugge trapt vrijdagavond de achttiende speeldag in de hoogste voetbalklasse op gang. Blauw-zwart trekt naar de Freethiel voor een duel met rode lantaarn Waasland-Beveren.
  [naar artikel]
 41. Club Brugge verliest bij Waasland-Beveren: 0-1 (09/09/2016 - Knack)
  Landskampioen Club Brugge heeft de openingswedstrijd van de zesde speeldag in de Jupiler Pro League met het kleinste verschil (1-0) verloren bij het laag geklasseerde Waasland-Beveren. Siebe Schrijvers scoorde na 58 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd.
  [naar artikel]
 42. Club Brugge verliest bij Waasland-Beveren: 1-0 (10/09/2016 - Knack)
  Landskampioen Club Brugge heeft de openingswedstrijd van de zesde speeldag in de Jupiler Pro League met het kleinste verschil (1-0) verloren bij het laag geklasseerde Waasland-Beveren. Siebe Schrijvers scoorde na 58 minuten het enige doelpunt van de wedstrijd.
  [naar artikel]
 43. Vormer of Morioka, wie is het meest waardevol voor zijn ploeg? (17/11/2017 - Sporza)
  Zondag is er et interessante duel tussen Club Brugge en Waasland-Beveren. Met Ryota Morioka en Ruud Vormer staan de twee meest spelbepalende spelers tegenover elkaar.
  [naar artikel]
 44. Waasland-Beveren kan voorsprong niet vasthouden tegen Club Brugge (27/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Club Brugge heeft zijn eerste afspraak van het seizoen niet gemist. De vice-kampioen kwam op achterstand na een penalty, maar zette via Hans Vanaken en David Okereke autoritair orde op zaken. Club leverde een mature prestatie af al dient gezegd dat dit Waasland-Beveren onvoldoende wapens heeft om te strijden in 1A.
  [naar artikel]
 45. Winning goal spat uiteen op de kruising: opnieuw geen zege voor Waasland-Beveren (15/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren blijft ongeslagen in eigen huis dit seizoen. Na draws tegen Standard en STVV werd nu ook gelijk gespeeld tegen Eupen. De winning...
  [naar artikel]
 46. LIVE: Club Brugge duikt de rust in met voorsprong dankzij heerlijke goal Vormer (1-0) (19/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ref: Smet Jan Breydelstadion Clement noemde de confrontatie met Club Brugge als een wedstrijd tegen een broer Kan Club Brugge de voorsprong op...
  [naar artikel]
 47. VIDEO. Winning goal spat uiteen op de kruising: opnieuw geen zege voor Waasland-Beveren (15/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Waasland-Beveren blijft ongeslagen in eigen huis dit seizoen. Na draws tegen Standard en STVV werd nu ook gelijk gespeeld tegen Eupen. De winning...
  [naar artikel]
 48. Kan Clement 'zijn' Club Brugge punten ontfutselen met Waasland-Beveren? (19/11/2017 - Sporza)
  Philippe Clement neemt het vanavond met Waasland-Beveren op tegen de club waar hij 16 jaar actief was. Kan hij blauw-zwart een eerste thuisnederlaag van het seizoen aansmeren?
  [naar artikel]
 49. LIVE. Waasland-Beveren wacht moeilijke verplaatsing naar Club Brugge (19/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Na een mooie vier op zes kruipt Waasland-Beveren stilaan uit de gevarenzone in de Jupiler Pro League. Dat neemt echter niet weg dat ook zij bij het voetbalschandaal deels in het oog van de storm zijn terechtgekomen. Vrijdag wacht de moeilijke verplaatsing naar hoogvlieger Club Brugge. Kunnen de Waaslanders een vuist maken tegen de Bruggelingen. Volg het hieronder LIVE vanaf 20.30 uur.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.