Gazet van Antwerpen

Club Brugge ontsnapt in slotfase aan nederlaag in Eupen dankzij videoref

03/12/2017 - 21:36
"Sensationele ontknoping in Eupen - Club Brugge met een beslissende rol voor de videoref. Jan Boterberg ontzegde Eupen in de eerste helft een strafschop en zorgde er in de slotfase voor dat ref Visser de bal wel op de stip legde, ten voordele van Brugge. Hiermee sleepten de Bruggelingen alsnog een punt uit de brand (2-2)."

1. Club Brugge ontsnapt in slotfase aan nederlaag in Eupen dankzij videoref (03/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Sensationele ontknoping in Eupen - Club Brugge met een beslissende rol voor de videoref. Jan Boterberg ontzegde Eupen in de eerste helft een strafschop en zorgde er in de slotfase voor dat ref Visser de bal wel op de stip legde, ten voordele van Brugge. Hiermee sleepten de Bruggelingen alsnog een punt uit de brand (2-2). [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Club Brugge ontsnapt in slotfase aan nederlaag in Eupen (03/12/2017 - Metro)

Competitieleider Club Brugge heeft zondagavond op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League 2-2 (rust: 2-0) gelijkgespeeld op het veld van rode lantaarn Eupen. Club begon in zijn gebruikelijke 3-5-2 aan de wedstrijd, maar met Laurens De Bock en Dion Cools op de wingbacks liep dat voor geen meter. Na minder dan twintig minuten […] [naar artikel]

3. Juventus ontsnapt in slotfase vanop de stip aan nederlaag in topper tegen Inter (24/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

Inter en Juventus hebben elkaar in de Derby d’Italia in evenwicht gehouden: 1-1. Inter leek lang op weg naar de drie punten, maar Paulo Dybala voorkwam in de slotfase vanop de stip een nederlaag voor de Oude Dame. [naar artikel]

4. Chelsea ontsnapt aan nieuw puntenverlies dankzij late strafschopgoal Jorginho, Lukaku valt in slotfase in (11/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Een zucht van opluchting op Stamford Bridge. Chelsea is aan nieuw puntenverlies tegen Leeds ontsnapt dankzij een late strafschopgoal van Jorginho. Romelu Lukaku viel in de 85ste minuut in en speelde geen rol van betekenis. [naar artikel]

5. Tienkoppig Charleroi sneuvelt in slotfase: matig OH Leuven ontsnapt dankzij vederlichte strafschop (29/07/2023 - Het Belang van Limburg)

OH Leuven heeft nog veel werk aan de winkel. Op bezoek bij Charleroi speelde het team van Brys meer dan 75 minuten met een mannetje meer maar de bezoekers slaagden er amper in om een doelkans bij elkaar te voetballen. Uiteindelijk bleek de vroege treffer van Dabbagh net niet voldoende voor Charleroi om een eerste overwinning te boeken. Opoku versierde een strafschop en zette die ook zelf netjes om. [naar artikel]

6. Videoref maakt van geel rood, Willem II boos: "Is videoref op juiste moment gebruikt?" (23/09/2016 - Sporza)

Nederland heeft afgelopen woensdag voor het eerst een videoref ingezet tijdens een wedstrijd in het profvoetbal. Na afloop was er meteen betwisting. [naar artikel]

7. Na buitenspeldoelpunt van Vormer wil eigenaar Antwerp videoref zelf wel aankopen: "Onbegrijpelijk dat voor dergelijke matchen geen videoref voorzien wordt" (21/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge sleepte in het ultieme slot op bezoek bij Antwerp uiteindelijk nog een punt uit de brand. Het deed dat wel via een buitenspeldoelpunt... [naar artikel]

8. Videoref laat massale knokpartij ongemoeid in turbulente slotfase van duel Mexico - Nieuw-Zeeland (21/06/2017 - De Morgen)