Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Standaard

PS’ers ruziën over rol van Di Rupo

16/12/2017 - 20:57
"Moet Elio Di Rupo partijvoorzitter blijven van de PS? Daarover wordt er heen en weer geprikt tussen een aantal partijtoppers. ‘Di Rupo is de architect van de heropbouw, hij moet de werf blijven leiden.’ ‘Met alle respect, we hebben een nieuw elan nodig.’ "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Federale onderhandelingen zonder Elio Di Rupo worden nóg moeilijker: “Di Rupo weet hoe compromissen te sluiten, maar Magnette...” (13/09/2019 - Het Nieuwsblad)

Als nieuwbakken Waals Minister-President de onderhandelingstafel verlaat, zullen de onderhandelingen tussen N-VA en PS nóg moeilijker verlopen. Regionalist Jean-Claude Marcourt wordt nu naar voor geschoven om mee te onderhandelen. Di Rupo zelf ontkent voorlopig dat hij de onderhandelingen verlaat. “We zullen met drie onderhandelen, een trio is toch formidabel”, zei hij aan de verzamelde pers. [naar artikel]


2. PS’ers ruziën over rol van Di Rupo (16/12/2017 - De Standaard)

Moet Elio Di Rupo partijvoorzitter blijven van de PS? Daarover wordt er heen en weer geprikt tussen een aantal partijtoppers. ‘Di Rupo is de architect van de heropbouw, hij moet de werf blijven leiden.’ ‘Met alle respect, we hebben een nieuw elan nodig.’ [naar artikel]


3. Di Rupo in rol van redder des vaderlands (14/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Giro LIVE: wind speelt rol van betekenis, onder meer Bennett (Bora) moet rol al lossen (06/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Lukas Pöstlberger verraste gisteren vriend en vijand door de eerste etappe van de 100ste Giro d'Italia op zijn naam te schrijven. Hij start [naar artikel]


5. Sam, Heidi en Wim gaan helemaal 90s voor rol in nieuwe VTM-reeks: "Dit móet wel een grote rol zijn" (22/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vorige week figureerden Qmusic-dj’s Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck voor de nieuwe VTM-reeks Studio Tarara. De fictiereeks van... [naar artikel]


6. “VS-president Trump speelde centrale rol in afkopen vrouwen om te zwijgen” “VS-president Trump speelde centrale rol in afkopen vrouwen om te zwijgen” (09/11/2018 - Metro)

Hoewel de Amerikaanse president Donald Trump, zijn advocaten en adviseurs al twee jaar ontkennen, heeft hij wel degelijk een centrale rol gespeeld in het afkopen van het stilzwijgen van vrouwen met wie hij een buitenechtelijke seksuele relatie zou hebben gehad. Het openbaar ministerie heeft daar bovendien bewijzen van, zo stelt de Wall Street Journal (WSJ) […] Het bericht “VS-president Trump speelde centrale rol in afkopen vrouwen om te zwijgen” “VS-president Trump speelde centrale rol in afkopen vrouwen om te zwijgen” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


7. Emily Blunt in het Wilde Westen: ‘Als ik een script krijg voor een rol als een zogenaamde sterke vrouw, rol ik met de ogen’ (12/04/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. Noémie Wolfs valt op zichzelf in nieuwe videoclip: ‘Ik droom ervan om te acteren. In een kleine rol, of in de rol van mezelf’ (21/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Ontmoeting Jambon en Di Rupo: praten over alles, behalve over federale formatie (24/10/2019 - Het Belang van Limburg)

[naar artikel]


10. Di Rupo over coronamaatregelen: "Niet versoepelen, wel verlengen, en vandaag geen beslissing over onderwijs” (15/04/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Nationale Veiligheidsraad zal de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus verlengen. Dat zei Waals minister-president Di Rupo (PS)... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!