Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Opklaringen, maar ijzige wind zorgt voor bitter koude gevoelstemperatuur

07/01/2018 - 07:25
"Het is vanochtend nog overal betrokken en in de zuidoostelijke helft van het land van soms lichte regen of smeltende sneeuw. In de Hoge Venen kan het soms heel licht sneeuwen. In het noorden en het westen verschijnen er brede opklaringen, terwijl het in het zuidoosten droog wordt maar bewolkt. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Opklaringen, maar ijzige wind zorgt voor bitter koude gevoelstemperatuur (07/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het is vanochtend nog overal betrokken en in de zuidoostelijke helft van het land van soms lichte regen of smeltende sneeuw. In de Hoge Venen kan... [naar artikel]


2. Opklaringen, maar ijzige wind (07/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het is vanochtend nog overal betrokken en in de zuidoostelijke helft van het land van soms lichte regen of smeltende sneeuw. In de Hoge Venen kan... [naar artikel]


3. Zo voorkom je dat je tomatensaus zuur of bitter smaakt: “Dit trucje zorgt echt voor het allerlekkerste resultaat” (14/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Iedereen die zich al eens aan tomatensaus waagt, kent het probleem: vaak smaakt je saus te zuur en soms zelfs bitter. Nochtans is er een eenvoudige foodhack om dit te voorkomen. De Antwerps-Italiaanse chef Luna Trapani verklapt dit trucje én vertelt hoe echte Italianen tomatensaus maken. “Dit zorgt voor balans in je saus.” [naar artikel]


4. Zo voorkom je dat je tomatensaus te zuur of bitter smaakt: “Dit trucje zorgt voor het allerlekkerste resultaat” (02/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Iedereen die zich al eens aan tomatensaus waagt, kent het probleem: vaak smaakt je saus te zuur en soms zelfs bitter. Nochtans is er een eenvoudige foodhack om dit te voorkomen. De Antwerps-Italiaanse chef Luna Trapani verklapt dit trucje én vertelt hoe echte Italianen tomatensaus maken. “Dit zorgt voor balans in je saus.” [naar artikel]


5. Zo voorkom je dat je tomatensaus te zuur of bitter smaakt: “Dit trucje zorgt voor het lekkerste resultaat” (02/05/2024 - Het Laatste Nieuws)

Iedereen die zich al eens aan tomatensaus waagt, kent het probleem: vaak smaakt je saus te zuur en soms zelfs bitter. Nochtans is er een eenvoudige foodhack om dit te voorkomen. De Antwerps-Italiaanse chef Luna Trapani verklapt dit trucje én vertelt hoe echte Italianen tomatensaus maken. “Dit zorgt voor balans in je saus.” [naar artikel]


6. Nieuwe winterprik in aantocht, vrijdag gevoelstemperatuur tot -10 graden (10/01/2017 - De Redactie)

Het wordt de komende dagen opnieuw flink kouder. Door een sterke wind zal de gevoelstemperatuur vrijdag fors onder de 0 graden Celsius zakken. Volgende week gaat het vriezen. [naar artikel]


7. Stevige winterprik op komst: gevoelstemperatuur tot -10°C (10/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Haal die dikke jassen maar uit de kast want volgende week wordt het opnieuw ijzig koud. “Vanaf donderdag zal het langzaam afkoelen en volgende week zakt de temperatuur (flink) onder het vriespunt”, zegt weerman Frank Deboosere. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!