Het is vanochtend nog overal betrokken en in de zuidoostelijke helft van het land van soms lichte regen of smeltende sneeuw. In de Hoge Venen kan... [naar artikel]
Het is vanochtend nog overal betrokken en in de zuidoostelijke helft van het land van soms lichte regen of smeltende sneeuw. In de Hoge Venen kan... [naar artikel]
Iedereen die zich al eens aan tomatensaus waagt, kent het probleem: vaak smaakt je saus te zuur en soms zelfs bitter. Nochtans is er een eenvoudige foodhack om dit te voorkomen. De Antwerps-Italiaanse chef Luna Trapani verklapt dit trucje én vertelt hoe echte Italianen tomatensaus maken. “Dit zorgt voor balans in je saus.” [naar artikel]
Iedereen die zich al eens aan tomatensaus waagt, kent het probleem: vaak smaakt je saus te zuur en soms zelfs bitter. Nochtans is er een eenvoudige foodhack om dit te voorkomen. De Antwerps-Italiaanse chef Luna Trapani verklapt dit trucje én vertelt hoe echte Italianen tomatensaus maken. “Dit zorgt voor balans in je saus.” [naar artikel]
Iedereen die zich al eens aan tomatensaus waagt, kent het probleem: vaak smaakt je saus te zuur en soms zelfs bitter. Nochtans is er een eenvoudige foodhack om dit te voorkomen. De Antwerps-Italiaanse chef Luna Trapani verklapt dit trucje én vertelt hoe echte Italianen tomatensaus maken. “Dit zorgt voor balans in je saus.” [naar artikel]
Het wordt de komende dagen opnieuw flink kouder. Door een sterke wind zal de gevoelstemperatuur vrijdag fors onder de 0 graden Celsius zakken. Volgende week gaat het vriezen. [naar artikel]
Haal die dikke jassen maar uit de kast want volgende week wordt het opnieuw ijzig koud. “Vanaf donderdag zal het langzaam afkoelen en volgende week zakt de temperatuur (flink) onder het vriespunt”, zegt weerman Frank Deboosere. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.