Oostende lijdt nederlaag tegen Nymburk in Champions League basketbal

31/01/2018 - 23:30
"Op de dertiende speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende vandaag een 73-79 nederlaag geleden tegen het Tsjechische Nymburk. bij de..."

1. Oostende lijdt nederlaag in Champions League basketbal (31/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Op de dertiende speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende woensdag een 73-79 nederlaag geleden tegen het Tsjechische Nymburk. bij de rust stond de Belgische kampioen 37-44 in het krijt. [naar artikel]

2. Oostende gaat met 86-72 de boot in bij Nymburk in Champions League basketbal (14/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Oostende heeft dinsdag een vierde nederlaag geleden op de zesde speeldag in groep D van de Champions League basketbal. De landskampioen verloor in het Tsjechische Nymburk met 86-72. Bij de rust stonden de Tsjechen 51-41 voor. [naar artikel]

3. Champions League basket (m) – Oostende lijdt nederlaag tegen Nymburk (31/01/2018 - Metro)

Op de dertiende speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende woensdag een 73-79 nederlaag geleden tegen het Tsjechische Nymburk. bij de rust stond de Belgische kampioen 37-44 in het krijt. Nymburk maakte het verschil meteen in het eerste kwart (14-26). In het tweede (23-18) kon Oostende wat van de achterstand afdoen, maar in het […] [naar artikel]

4. Champions League basket (m) – Oostende lijdt 85-58 nederlaag in Spanje (20/11/2019 - Metro)

Op de zesde speeldag in groep A van de Champions League basketbal heeft Oostende dinsdag een 85-58 nederlaag geleden bij het Spaanse Baxi Manresa. Bij de rust stond de Belgische kampioen 33-22 in het krijt, alleen in het eerste kwart kon Oostende aanklampen: 17-16, 16-6, 28-22, 24-14. Na twee zeges en vier nederlagen is Oostende […] Het bericht Champions League basket (m) – Oostende lijdt 85-58 nederlaag in Spanje verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Champions League basketbal – Oostende gaat met 86-72 de boot in bij Nymburk (14/11/2017 - Metro)

Oostende heeft dinsdag een vierde nederlaag geleden op de zesde speeldag in groep D van de Champions League basketbal. De landskampioen verloor in het Tsjechische Nymburk met 86-72. Bij de rust stonden de Tsjechen 51-41 voor. Na het eerste kwart stond Oostende 26-28 voor, maar het tweede was helemaal voor Nymburk (25-13). Na het derde […] [naar artikel]

6. Oostende lijdt zware nederlaag in Champions League tegen Poolse club (23/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Op de twaalfde speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende dinsdag een zware nederlaag geleden in Polen. Op het parket van Zielona Gora ging de landskampioen met 98-68 onderuit. [naar artikel]

7. Oostende lijdt zware nederlaag in Polen in Champions League basket (23/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

Op de twaalfde speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende een zware nederlaag geleden in Polen. Op het parket van Zielona Gora ging... [naar artikel]

8. Oostende verliest met kleinste verschil in Champions League basketbal (21/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Oostende heeft woensdag een nipte 65-66 nederlaag geleden tegen het Franse Straatsburg op de tiende speeldag in de Champions League basketbal. [naar artikel]

9. Champions League basket (m) – Oostende lijdt bij Avellino tweede nederlaag van de campagne (25/10/2017 - Metro)

Landskampioen Oostende heeft woensdagavond op de derde speeldag van de groepsfase van de Champions League basketbal zijn tweede nederlaag geleden. Op bezoek bij het Italiaanse Avellino werd hij 66-57. De Kustboys begonnen nochtans uitstekend aan de partij in Zuid-Italië. Na het eerste kwart leidde Oostende nog en aan de pauze stond het 35-35. In de […] [naar artikel]

10. Vanwijn wint met Dijon tegen het Nymburk van Obasohan in Champions League basketbal (03/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Het Franse Dijon heeft op de tweede speeldag van de Champions League basketbal met 85-61 gewonnen van het Tsjechische Nymburk. Hans Vanwijn maakte 11 punten voor Dijon, aan de overkant was een andere landgenoot, Retin Obasohan, goed voor 3 punten. [naar artikel]

11. Antwerp Giants verstevigen vierde plaats in Champions League met zege tegen Tsjechische Nymburk (15/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Antwerp Giants hebben vandaag op de elfde speeldag in groep C van de Champions League basketbal met 85-72 gewonnen van het Tsjechische Nymburk.... [naar artikel]

12. Champions League basket (m) – Antwerp verstevigt vierde plaats met zege tegen Tsjechische Nymburk (16/01/2019 - Metro)

De Antwerp Giants hebben dinsdag op de elfde speeldag in groep C van de Champions League basketbal met 85-72 gewonnen van het Tsjechische Nymburk. Bij de rust stonden de Giants van Roel Moors nog 44-47 achter. Na de 44-82-nederlaag afgelopen weekend tegen Oostende hadden de Giants iets recht te zetten. En dat lukte. Na een […] Het bericht Champions League basket (m) – Antwerp verstevigt vierde plaats met zege tegen Tsjechische Nymburk verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

13. Oostende na 94-100-nederlaag tegen Straatsburg uitgeschakeld in Champions League basket (06/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

Oostende heeft zich niet kunnen plaatsen voor de achtste finales van de Champions League basketbal. In zijn laatste groepswedstrijd, een... [naar artikel]

14. Verdienstelijk Oostende verliest nipt bij groepsleider in Champions League basketbal Ankara (13/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Op de vijfde speeldag in de Champions League basketbal heeft Filou Oostende in poule A een 72-66-nederlaag geleden bij Turk Telekom Ankara. Het jonge Oostendse team toonde wel een groot strijdershart. [naar artikel]

15. Champions League basketbal – Oostende lijdt zware nederlaag in Polen (23/01/2018 - Metro)

Op de twaalfde speeldag in de Champions League basketbal heeft Oostende dinsdag een zware nederlaag geleden in Polen. Op het parket van Zielona Gora ging de landskampioen met 98-68 onderuit. Oostende begon nog goed en had na het eerste kwart een 14-17 voorsprong, maar stond bij de rust 47-38 in het krijt. In het derde […] [naar artikel]

16. Oostende verliest in Tenerife in Champions League basketbal (11/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Op de twaalfde speeldag in de Champions League basketbal voor mannenteams heeft Oostende woensdag een 64-57 nederlaag geleden bij het Spaanse Tenerife. De thuisploeg maakt het verschil meteen in het eerste kwart (26-12). Voor rust (37-32) maakte Oostende nog wel negen punten goed, maar dichter dan dat kwam de Belgische landskampioen niet meer. [naar artikel]

17. Oostende smeert leider Bologna in Champions League basket tweede nederlaag aan (19/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

Landskampioen Oostende heeft op de negende speeldag van de Champions League basketbal de zege thuisgehouden tegen Virtus Bologna (77-76). Nemanja... [naar artikel]

18. Oostende lijdt nipte nederlaag in Nanterre (02/11/2017 - Het Belang van Limburg)

Op de vierde speeldag in groep D van de Champions League basketbal heeft Oostende woensdag een nipte nederlaag geleden bij het Franse Nanterre. De Belgische kampioen stond bij de rust nog 34-41 voor, maar verloor uiteindelijk met het kleinste verschil: 75-74. De 22 punten en acht rebounds van uitblinker Mike Myers bleken net onvoldoende. [naar artikel]

19. Champions League basket (m) – Antwerp lijdt zesde nederlaag (10/12/2019 - Metro)

Op de achtste speeldag in de Champions League basketbal heeft Antwerp dinsdag een zesde nederlaag geleden. Voor eigen publiek gingen de Giant met 60-65 onderuit tegen het Spaanse San Pablo Burgos. Bij de rust was het 22-28. In het derde kwart kwam Antwerp op voorsprong (42-41), maar wel maar voor heel even. Hans Vanwijn (19 […] Het bericht Champions League basket (m) – Antwerp lijdt zesde nederlaag verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

20. Oostende onderuit tegen Litouwse Utena in Champions League (13/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Oostende is er dinsdag niet in geslaagd een vijfde zege te pakken in de Champions League basketbal. De kustploeg verloor op de negende speeldag in het Litouwse Utena met 81-71 (rust 46-41). Ondanks de nederlaag houdt Oostende zijn kansen gaaf op kwalificatie voor de volgende ronde. [naar artikel]

21. Galatasaray een maatje te groot voor moedig Oostende in Champions League basketbal (05/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Nederlaag van Oostende op openingsspeeldag Champions League. Op de openingsspeeldag in poule C van de Champions League heeft Galatasaray Istanbul, één van de kanshebbers op de titel, verdiend met 78-92 gewonnen van Filou Oostende. Halverwege het tweede kwart nam de Turkse traditietopper afstand van de West-Vlamingen. [naar artikel]