Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 February 2021
20:26 uur

Vreven met opvallende bekentenis: "Anders sneed ik in mijn eigen vel"

Het Laatste Nieuws

12/09/2016 - 23:38

Opvallende bekentenis deze avond in het Canvas-programma 'Extra Time'. Eén van de gasten in de show was Stijn Vreven. De trainer van


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Harry Styles geeft toe: "Ik beet puntje van mijn eigen tong af na eten van paddo's" (27/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Harry Styles (25) heeft een opvallende bekentenis gedaan: toen hij ooit onder invloed was van psychedelische paddestoelen, beet hij het puntje van...
  [naar artikel]
 2. Vreven coacht jonge kern: "Ik zal niet meer jongens of meisjes zeggen" (13/09/2016 - Sporza)
  Stijn Vreven, Franky Van der Elst, Geert De Vlieger, Filip Joos en Frank Raes hadden heel wat te vertellen in Extra Time gisteren. Wij pikten er enkele opvallende thema's uit.
  [naar artikel]
 3. Kürt Rogiers doet opvallende bekentenis: "Ik zat niet lekker in mijn vel voorbije halfjaar" (21/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Aan z'n kamerbrede glimlach op tv zal je het niet meteen zien, maar het aangeboren optimisme van Kürt Rogiers (47) heeft deze zomer een behoorlijke...
  [naar artikel]
 4. Kürt Rogiers doet opvallende bekentenis: "Ik zat niet goed in mijn vel voorbije halfjaar" (21/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Aan z'n kamerbrede glimlach op tv zal je het niet meteen zien, maar het aangeboren optimisme van Kürt Rogiers (47) heeft deze zomer een behoorlijke...
  [naar artikel]
 5. Ploegmaat van Thomas Vermaelen doet moedige bekentenis: "Het leven bij Barça is een hel, ik durf vaak mijn huis niet uitkomen" (14/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Andre Gomes, middenvelder bij FC Barcelona, heeft in een interview met het magazine Panenka een moedige bekentenis gedaan. De Portugese...
  [naar artikel]
 6. Acteur Kevin Costner biecht geheim op over poster "The bodyguard": "De vrouw in mijn armen is niet Whitney Houston" (23/06/2019 - VRT NWS)
  Er zijn weinig romantische drama's uit de jaren 90 zo iconisch als "The bodyguard", de film waarin de chemie tussen hoofdrolspelers Whitney Houston en Kevin Costner van het scherm spat. Die laatste heeft in "Entertainment Weekly" een opvallende bekentenis gedaan over de al even iconische filmposter. Want het is niet Whitney Houston die Kevin Costner op die foto in zijn armen draagt, maar een nobele onbekende.
  [naar artikel]
 7. Vreven over zijn landgenoot bij NAC: "Maakte bijna elke dag ruzie met Dessers" (29/05/2017 - Sporza)
  NAC Breda dwong gisteren promotie af naar de Eredivisie. Twee Belgen speelden een hoofdrol: trainer Stijn Vreven en Cyriel Dessers. "Ben blij dat Waasland-Beveren mij ontslagen heeft."
  [naar artikel]
 8. Matthew Perry: "Ik heb Justin Trudeau ooit in mekaar geslagen" (17/03/2017 - De Redactie)
  Ook staatshoofden en regeringsleiders hebben als kind al eens met pesterijen te maken gekregen. Dat moet althans blijken uit een opvallende bekentenis van Matthew Perry in "Jimmy Kimmel live".
  [naar artikel]
 9. Andy Peelman (‘De Buurtpolitie’) doet opvallende bekentenis: “In het begin zag ik mijn kind eigenlijk niet graag” (17/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Andy Peelman werd op 25 juli vader van zijn eerste kind, een dochtertje Feline. Een gelukzalig moment, wil het cliché. Maar op Qmusic deed de ‘Buurtpolitie’-acteur een opvallende bekentenis: “In het begin zag ik mijn kind eigenlijk niet graag”.
  [naar artikel]
 10. Sven Nys doet opmerkelijke bekentenis (23/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik heb ooit met opzet mijn voet uit mijn pedaal laten schieten, om te zien of ik de cross nog kon winnen vanuit de allerlaatste positie", dat...
  [naar artikel]
 11. Vreven: "Ik ga voor het hoogst mogelijke met NAC" (11/08/2017 - Sporza)
  Vanavond trappen ADO Den Haag en FC Utrecht de Eredivisie op gang. Stijn Vreven, coach van promovendus NAC Breda, wil meer dan degradatiekandidaat zijn.
  [naar artikel]
 12. Sarah Hyland uit 'Modern Family': "Mijn personage is biseksueel" (02/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  'Modern Family' actrice Sarah Hyland (26), die de rol van de mooie Haley Dunphy vertolkt, deed wel een heel opvallende bekentenis over haar personage.
  [naar artikel]
 13. Vreven: "Trots dat ik trainer van een grote club als NAC mag zijn" (02/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hij straalde van kop tot teen. Blij en dankbaar is Stijn Vreven dat hij de nieuwe trainer van NAC mag zijn. "Zo voel ik dat echt. De realiteit is
  [naar artikel]
 14. "Mijn manager zou mijn cv opgestuurd hebben? Dan ontsla ik hem meteen" (07/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Stijn Vreven zou topkandidaat zijn bij KV Mechelen. Althans volgens een Vlaams dagblad. Hij zou bovendien gecharmeerd zijn door die interesse. En
  [naar artikel]
 15. Vreven over Gano: "Hij was te laat op de afspraak, dus moest hij heel de match jagen" (13/09/2016 - Sporza)
  Zinho Gano is belangrijk voor het spel van Waasland-Beveren, dat was ook zo tegen Club. Maar bijna had hij niet gespeeld. "Je laat je niet vangen door een file", pleit Vreven voor professionalisme.
  [naar artikel]
 16. "Agressieve" Vreven moet twee matchen van NAC in tribune volgen (15/12/2017 - Sporza)
  Stijn Vreven is door de tuchtcommissie van de KNVB voor drie duels geschorst, waarvan een voorwaardelijk. De Belgische trainer liet zich negatief uit over de scheidsrechter.
  [naar artikel]
 17. NAC-coach vreven na nederlaag: "Het is moeilijk spelen tegen 12 man" (13/12/2017 - Sporza)
  FC Twente heeft op het veld van NAC Breda 3 belangrijke punten gepakt. NAC-coach Stijn Vreven wees achteraf in de richting van de scheidsrechter.
  [naar artikel]
 18. Jongen excuseert zich voor racistisch gezang op Pukkelpop: "Geschrokken van mijn eigen gedrag" (21/08/2018 - VRT NWS)
  Een van de jongens die te zien is in de video waarin enkele jongeren "handjes kappen, de Congo is van ons" zingen, heeft zich in een mail aan de pers geëxcuseerd. "Tot mijn grote spijt ben ik een van de jongeren die het bewuste liedje meezingt. Ik ben enorm geschrokken van mijn eigen gedrag."
  [naar artikel]
 19. Vreven: "Ik had het gevoel dat het in orde zou komen met Antwerp" (21/11/2016 - Sporza)
  Antwerp besliste vorige week om in zee te gaan met Wim De Decker als T1. Stijn Vreven, enkele weken geleden ontslagen bij Waasland-Beveren, voerde ook gesprekken.
  [naar artikel]
 20. Opmerkelijke bekentenis Sven Nys: "Ik fakete ooit pech om te zien of ik kon winnen vanuit laatste positie" (23/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik heb ooit met opzet mijn voet uit mijn pedaal laten schieten, om te zien of ik de cross nog kon winnen vanuit de allerlaatste positie", dat...
  [naar artikel]
 21. Stijn Vreven (44) blikt terug op avontuur bij NAC Breda: "Verhaal was mooier dan ik kon dromen" (03/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Met de jongste ploeg in de Nederlandse eredivisie, bovendien met het kleinste budget het behoud verzekeren. Stijn Vreven (44) deed meer dan z'n job...
  [naar artikel]
 22. Vreven: "Ik was gisteren voor het eerst virtueel ontslagen" (16/10/2016 - Sporza)
  Waasland-Beveren pakte gisterenavond een belangrijke driepunter tegen Eupen. Trainer Stijn Vreven vreesde evenwel een tijdje voor zijn job.
  [naar artikel]
 23. Zijn vrouw sneed 23 jaar geleden zijn penis af na jaren van terreur: "Ik verwijt haar niets" (25/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  23 juni 1993. Dat was de dag dat er iets brak in Lorena Bobbitt. Na jaren van huiselijk geweld nam ze een keukenmes en sneed ze het geslachtsdeel
  [naar artikel]
 24. De Ronde 2018 anders bekeken: "Vanavond patatten met ambras" (02/04/2018 - Sporza)
  De Ronde van Vlaanderen 2018 is een grand cru geworden in opvallende beelden. Van een privé-auto die tussen de renners laveert over "Cipo is back!" tot "Gaan met die banaan!".
  [naar artikel]
 25. Een aangeslagen Mollema: "Het is mijn eigen domme fout" (22/07/2016 - Sporza)
  Bauke Mollema (Trek-Segafredo) verdedigde vandaag zijn tweede plaats in het algemene klassement. Een val in de afdaling gooide roet in het eten. "Het is mijn eigen schuld."
  [naar artikel]
 26. Van Looy: "Ik heb mijn film nog niet gezien" (20/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik heb mijn film nog niet gezien." Die opmerkelijke bekentenis deed Erik Van Looy, de regisseur van 'De Premier', gisteren bij één van de
  [naar artikel]
 27. Elisabeth Gyselbrecht "geschrokken" door, maar "dankbaar" voor bekentenis vader (03/05/2017 - De Redactie)
  Elisabeth Gyselbrecht hoopt dat de bekentenis die haar vader André Gyselbrecht in de rechtszaak van de kasteelmoord heeft afgelegd meer licht op de feiten zal laten schijnen. Dat laat de weduwe van Stijn Saelens in een schriftelijke mededeling weten.
  [naar artikel]
 28. "Stijn Vreven wordt nieuwe coach van NAC Breda" (01/01/2017 - Sporza)
  Stijn Vreven wordt wellicht de nieuwe coach van de Nederlandse tweedeklasser NAC Breda. Vreven kan er een contract tekenen tot het einde van het seizoen.
  [naar artikel]
 29. Vreven kijkt ook naar Nederland voor de toekomst: "Daar ben je als coach beter beschermd" (29/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds 28 oktober zit Stijn Vreven zonder werk. Waasland-Beveren besloot toen om de coach na teleurstellende resultaten aan de deur te zetten.
  [naar artikel]
 30. "Vreven verlengt vandaag contract bij NAC" (11/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Stijn Vreven zet vandaag zijn handtekening onder een nieuw contract bij de Nederlandse tweedeklasser NAC Breda. Dat bevestigen bronnen aan het
  [naar artikel]
 31. Sven Ornelis redt dochter van zijn broer Arn (12/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Joe-dj Sven Ornelis deed vanmorgen een opvallende bekentenis aan Anke: "Ik heb ooit de oudste dochter van mijn broer Arn iets aangedaan. We zaten
  [naar artikel]
 32. De Wever afgeschermd door partijgenoten: "Zij zijn mijn schild en mijn vrienden" (14/10/2018 - VRT NWS)
  Bij zijn aankomst in Antwerpen was het drummen om een glimp van Bart De Wever op te vangen. De persmeute verdrong zich voor de colonne van de Antwerpse burgemeester. "Zij zijn mijn schild en mijn vrienden" spotte De Wever. Bekijk hier de opvallende beelden.
  [naar artikel]
 33. Stijn Vreven verlaat NAC Breda: "Een mooi verhaal voor mij" (29/04/2018 - Sporza)
  NAC Breda heeft zich vandaag zo goed als verzekerd van het behoud in de Eredivisie. Coach Stijn Vreven greep dit moment aan om zijn vertrek aan te kondigen.
  [naar artikel]
 34. Wijnants: "Vreven kan dooie boel op Stayen weer tot leven wekken" (30/04/2018 - Sporza)
  Stijn Vreven stopt ermee bij NAC en STVV zoekt nog altijd een nieuwe coach. Voor Stef Wijnants is 1+1=2, maar denken de nieuwe Japanse bazen daar hetzelfde over?
  [naar artikel]
 35. Bekerdebacle voor NAC en Stijn Vreven: "Grootste ontgoocheling uit mijn carrière" (22/09/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/_rtGTP92h4Y7V5ZinPGOyfizr7I/diocontent/110507561/_crop/0/0/1533/866/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 36. Stijn Vreven wil Lokeren zo snel mogelijk naar hogere regionen leiden: “Ik hoor vertellen dat de sfeer goed is. Eigenlijk zou dat niet mogen” (22/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag trekt Sporting Lokeren met zijn nieuwe trainer Stijn Vreven naar Beerschot, de club waar Vreven in oktober ontslagen werd. Vrijdag werd er op de tweede training onder Vreven vooral tactisch gewerkt. “De spelers moeten zich namelijk aanpassen aan mijn werkwijze en visie”, verklaarde Vreven.
  [naar artikel]
 37. Belg (69) opvallende deelnemer in "The Voice Mexico": "Nooit verwacht dat mijn spontane auditie zo zou lopen" (08/10/2018 - VRT NWS)
  De "blind auditions" van het muziekprogramma "The Voice" overleven door de stoelen van álle de coaches te laten draaien: dat is een straffe prestatie. Dit als gepensioneerde muziekliefhebber klaarspelen in het Mexicaanse programma "La voz México", dat is nog nét een tikkeltje straffer. Het overkomt Ley Memphis, een Antwerpenaar die al jaren in Mexico woont. In "Nieuwe Feiten" op Radio 1 vertelt hij hoe hij bijzonder toevallig in het programma is beland.
  [naar artikel]
 38. Elisabeth Gyselbrecht "geschrokken van bekentenis" (03/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Elisabeth Gyselbrecht, de dochter van André Gyselbrecht en weduwe van Stijn Saelens, heeft voor het eerst gereageerd op de bekentenis van haar
  [naar artikel]
 39. Vreven daags na pijnlijke nederlaag: "Ik zit hier met grote tegenzin. En dat terwijl ik dit programma en de mensen hier niet leuk vind" (15/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een dag na de kelderkraker tegen Roda JC heeft NAC-coach Stijn Vreven de late nederlaag (1-0) nog niet kunnen verwerken. Integendeel. Bij het...
  [naar artikel]
 40. Extra kosten én verplichte aankoop van schoonmaakproducten bij poetsbedrijven: "We kunnen niet anders" (23/01/2021 - VRT NWS)
  Dienstenchequebedrijven rekenen klanten steeds vaker een extra administratieve kost aan. Dat mag ook, maar "De inspecteur" op Radio 2 krijgt verhalen van klanten die verplicht worden om bij hen ook schoonmaakmiddelen aan te kopen. "Als ik niet betaal, stopt mijn contract en ben ik mijn vertrouwde poetshulp kwijt", getuigt één van de luisteraars. Het betrokken bedrijf zegt dat het geen keuze heeft: "Want de dienstenchequesector kreunt".
  [naar artikel]
 41. Weduwe Chovanec aan VRT NWS: “Niets kan hem terugbrengen, maar misschien wordt iemand anders wél gered van deze beesten" (02/09/2020 - VRT NWS)
  "Ik heb al mijn vertrouwen in de Belgische overheid verloren." Dat zegt Henrieta Chovancova, de weduwe van Jozef Chovanec, in een interview aan VRT NWS. "Iedereen beschermt elkaar, dus ik kon niet anders dan die beelden naar buiten te brengen." Al vreest ze dat ze nooit de volledige waarheid zal kennen.
  [naar artikel]
 42. 22-voudig Oranje-international Jetro Willems doet opvallende bekentenis: “Als kind smokkelde ik drugs” (07/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Opvallende bekentenis van Jetro Willems. De flankverdediger, 22-voudig Nederlands international en nog altijd maar 26, gaf toe dat hij op zijn negende drugs naar Nederland heeft gesmokkeld.
  [naar artikel]
 43. Bekerdebacle voor NAC en Stijn Vreven: "Grootste ontgoocheling uit mijn carrière" (22/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In de Belgische bekercompetitie kwalificeerde elke eersteklasser zich dan wel voor de volgende ronde, in Nederland is dat niet het geval. Denk
  [naar artikel]
 44. Amerikaanse justitie onderzoekt nieuwe bekentenis in "Making a murderer"-zaak (29/09/2019 - VRT NWS)
  Er is een nieuwe wending in de moordzaak die aan bod komt in de Netflixdocumentaire "Making a murderer". Een gevangene in Wisconsin heeft bekend dat hij de moord op de 25-jarige Teresa Halbach heeft gepleegd. Het departement van Justitie in Wisconsin onderzoekt de bekentenis, maar merkt op dat ze in tegespraak is met eerdere verklaringen van dezelfde man.
  [naar artikel]
 45. Internationale media over bekentenis koning Albert: "Nieuws slaat in als een bom" (28/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De bekentenis van koning Albert dat Delphine Boël zijn dochter is, is ook in het buitenland niet onopgemerkt voorbij gegaan. Sommige internationale...
  [naar artikel]
 46. "Zelfs mijn bompa vindt mijn nieuwe borsten cool" (04/05/2018 - De Morgen)
  De Morgen-journaliste Barbara Debusschere en fotografe Lieve Blancquaert schreven met de Borstkankerbijbel het eerste totaaloverzicht van alles wat je ooit wilde weten over borstkanker. Ze portretteerden ook een aantal (ex-)patiënten, elk met een eigen verhaal. "Het schuldgevoel tegenover mijn vriend is soms groot." 
  [naar artikel]
 47. Faces On TV: "Ik werk enorm hard, maar mijn pyjama is mijn werkkledij" (18/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wat een eer! Jasper Maekelberg mocht met zijn eigen band "Faces On TV" de main stage openen op dag 1 van Pukkelpop. Achteraf even gezellig
  [naar artikel]
 48. Paul McCartney stapt mee in "March for our lives": "Voor een van mijn beste vrienden" (25/03/2018 - VRT NWS)
  Een opvallende aanwezige tijdens de "March for our Lives" in New York City was ex-Beatle Paul McCartney. Hij stapte mee op in de mars in een zwarte t-shirt met de boodschap "We can end gun violence". Hij deed dat ter nagedachtenis van zijn goede vriend en ex-Beatle John Lennon
  [naar artikel]
 49. "Ik kijk tijdens de rust op mijn telefoon enkel naar de berichten van mijn vader, anders ga je compenseren" (26/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ook de twee discutabele doelpunten in Standard - Club Brugge werden in onze voetbalwebcast VISTA! onder de loep genomen. "We krijgen allemaal...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.