Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

20 January 2021
14:02 uur

Autistische man (28) steelt show tijdens staatsbezoek in bevroren Canada: "Ik houd van Belgische koekjes"

Het Laatste Nieuws

14/03/2018 - 21:08

Dylan, een autistische man van 28, stal vandaag de show tijdens het staatsbezoek in Toronto. Filip en Mathilde kregen een hockeyshirt, een football...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Autistische man breekt ijs tijdens staatsbezoek in bevroren Canada (14/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dylan, een autistische man van 28, stal vandaag de show tijdens het staatsbezoek in Toronto. Filip en Mathilde kregen een hockeyshirt, een football...
  [naar artikel]
 2. "Dit is het grootste publiek ooit. Punt uit!": Sean Spicer steelt de show tijdens Emmy Awards (18/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nicole Kidman deed haar stinkende best, maar het was Sean Spicer die pas echt de show wist te stelen tijdens de Emmy Awards. Met het perfecte
  [naar artikel]
 3. Sean Spicer steelt de show tijdens Emmy Awards: "Dit is het grootste publiek ooit. Punt uit!" (18/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nicole Kidman deed haar stinkende best, maar het was Sean Spicer die pas echt de show wist te stelen tijdens de Emmy Awards. Met het perfecte
  [naar artikel]
 4. "Donna wil niets minder dan de perfectie" (10/07/2016 - De Redactie)
  De mannen mogen in "Suits" dan nog vlekkeloos in hun maatpakken gestoken zijn, het is secretaresse Donna die met haar "killer wardrobe" de show steelt op het advocatenbureau.
  [naar artikel]
 5. Jonge vluchteling steelt de show in "The voice kids": "Al in Syrië droomde ik hiervan" (26/02/2017 - De Redactie)
  De 13-jarige Jean woont nog maar anderhalf jaar in Nederland. Met zijn interpretatie van "Diamonds" van Rihanna ontroerde hij de jury en de vele kijkers thuis.
  [naar artikel]
 6. Koning Filip hamert op belang meertaligheid: "Door een taal te leren, bouwen we aan onszelf" (14/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip heeft tijdens zijn staatsbezoek aan Canada aangegeven dat het leren van meerdere talen belangrijk is. Dat deed de koning tijdens een...
  [naar artikel]
 7. Koning schenkt Canadezen avond Jacques Brel tijdens staatsbezoek (14/03/2018 - VRT NWS)
  De Belgische chansonnier Filip Jordens heeft samen met de Canadese contra-alt Marie-Nicole Lemieux enkele nummers gezongen in Canada. Het concert was een cadeau van koning Filip en koningin Mathilde aan het gastland van hun staatsbezoek.
  [naar artikel]
 8. Koningin Mathilde proeft tricolore chocola in Canada (16/03/2018 - VRT NWS)
  Koningin Mathilde heeft tijdens het staatsbezoek aan Canada de Belgische Chocolate Academy in Montreal bezocht, waar Callebaut Canadese chefs opleidt om te leren werken met Belgische chocola. Ze willen niet alleen de chocolade zelf naar alle uithoeken van de wereld brengen, maar ook de Belgische expertise om ze te maken.
  [naar artikel]
 9. Donald Trump ontmoet Theresa May tijdens staatsbezoek en hoopt op "zeer substantieel handelsakkoord" (04/06/2019 - VRT NWS)
  De Amerikaanse president Donald Trump ontmoet vandaag de Britse premier Theresa May. Dit gebeurt tijdens de tweede dag van het staatsbezoek van Trump en zijn echtgenote Melania aan het Verenigd Koninkrijk. Trump en May gaan “belangrijke gesprekken houden". Zo heeft de president al laten weten dat hij hoopt op een “substantieel handelsakkoord” na de brexit. Tegen het staatsbezoek van Trump wordt in Londen een manifestantie met duizenden betogers verwacht. 
  [naar artikel]
 10. Canada en EU reageren afwachtend positief op CETA-doorbraak (27/10/2016 - De Redactie)
  Van "een positieve ontwikkeling" tot een voorzichtig "goed nieuws". Canada en de Europese Unie nemen een eerder behoedzame houding aan na de aankondiging dat de Belgische federale regering en de deelstaten het eindelijk eens zijn geraakt over een compromistekst.
  [naar artikel]
 11. "The daily show" lacht met Belgische maatregelen: "Slechts één iemand mag toilet gebruiken? Hoe moet je dan weglopen van gesprekken?" (04/12/2020 - VRT NWS)
  Het Amerikaanse satirische programma "The daily show" heeft de Belgische coronaregels onder de loep genomen. Er werd hard gelachen met onze maatregelen voor eindejaar, al ging het programma soms kort door de bocht. En ook aan het seksfeestje met het Hongaarse Europarlementslid werd aandacht gegeven.
  [naar artikel]
 12. "Zotte trut", "Smerige teef": grofgebekt oudje steelt de show in 'Nieuwe Buren' (28/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Karen Damen en James Cooke zitten al aan de helft van hun avontuur als 'Nieuwe Buren'. De twee, die normaal als luxepaarden door het leven gaan,
  [naar artikel]
 13. Regisseur van show na Oscarblunder: "Boekhouders verstijfden" (03/03/2017 - De Redactie)
  "Ik snap de vertraging nog steeds niet", reageerde Gary Natoli, die de show mee in goede banen moest leiden, op het fiasco. "We moesten zelf initiatief nemen - als we dat niet gedaan hadden, was de show misschien al off air voor het opgelost was."
  [naar artikel]
 14. "Kus hen niet en neem jullie onesie mee": met deze tips zullen Filip en Mathilde zich meteen thuis voelen tijdens hun staatsbezoek aan Denemarken (27/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip en koningin Mathilde vertrekken morgen voor een tweedaags bezoek aan Denemarken. Het gaat om hun allereerste staatsbezoek aan het
  [naar artikel]
 15. Staatsbezoek Canada: Filip en Mathilde steunen ijshockeyproject (17/03/2018 - VRT NWS)
  Koning Filip en koningin Mathilde hebben zich op de laatste dag van hun staatsbezoek aan Canada op een ijshockeypiste gewaagd. IJshockey is de nationale sport van Canada. Ons koningspaar stapte het ijs op, voor een project van de “Canadiens”, de ijshockeyploeg van Montreal. Die wil bij kansarme jongeren een gezonde levensstijl promoten. 93 procent van de kinderen daar is niet actief genoeg, en daarvoor wou onze koning wel een balletje slaan.
  [naar artikel]
 16. [VIDEO] - Rode oortjes bij publiek van "Ellen" tijdens show "Magic Mike Live" (08/09/2016 - De Redactie)
  Binnenkort gaat in Las Vegas de show van Magic Mike van start, een dansoptreden onder leiding van Hollywoodster Channing Tatum. Hij gaf het publiek van "Ellen" alvast een voorsmaakje.
  [naar artikel]
 17. Vlaming in Canada: "Vier tot zes lagen fleece én thermisch ondergoed tegen vrieskou" (07/01/2018 - VRT NWS)
  Het noordoosten van de VS en Canada gaan gebukt onder ijskoude vriestemperaturen. Het kwik zakt steeds dieper weg onder het vriespunt. Vlaming Robert Bocklandt  verhuisde enkele maanden geleden naar Moncton, in Canada. "Bij gevoelstemperatuur min veertig brandt je huid", zo vertelt hij in "De ochtend".
  [naar artikel]
 18. Prijsschutter Kortrijk hard voor "arrogante" ref: "Hij steelt onze punten en onze centen" (21/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Hij steelt onze punten en ons geld. Er was zelfs geen vermoeden van strafschop", klaagde Idriss Saadi nadat Luc Wouters drie minuten voor tijd
  [naar artikel]
 19. "2018 gaat geweldig zijn": Trumps luiden nieuwe jaar in met exclusief gala en Melania steelt de show (01/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "We hebben een erg goede start genomen van een geweldig jaar", dixit Donald Trump. De Amerikaanse president viert zoals steeds oudejaar met zijn...
  [naar artikel]
 20. [VIDEO] - Filip en Mathilde op staatsbezoek in "schoolvoorbeeld" Denemarken (28/03/2017 - De Redactie)
  Twee dagen lang bezoeken ze de stad die als voorbeeld van duurzame ontwikkeling geldt. Het laatste staatsbezoek van ons land dateert al van meer dan 20 jaar geleden.
  [naar artikel]
 21. Ongetwijfeld een primeur: in Japan steelt een aap de show net voor de aftrap (27/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De adelaar van Benfica die voor de thuiswedstrijd in het Estádio da Luz enkele rondjes cirkelt kennen we al, maar een aap die de show steelt in een...
  [naar artikel]
 22. VIDEO: Jean-Marie Pfaff steelt de show op persconferentie Bayern: "Ze hebben geen zwakke plekken" (21/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een dikke knuffel met Bayern-coach Jupp Heynckes, zo stal Jean-Marie Pfaff vanavond de show op Anderlecht. Na de persconferentie van de...
  [naar artikel]
 23. Canadezen halen Duitse en Belgische vlag door elkaar bij staatsbezoek Filip en Mathilde (12/03/2018 - VRT NWS)
  Bij de traditionele boomplantingsceremonie bij het Belgisch staatsbezoek in Canada worden koning Filip en koningin Mathilde opgewacht door een Duitse vlag in plaats van een Belgische driekleur. Toen de Belgische pers de Canadezen op hun vergissing wees, hebben ze de vlag snel weggehaald.
  [naar artikel]
 24. VIDEO. Hertje steelt de show tijdens golfwedstrijd (15/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens een golfevenement gisteren in Zuid-Korea heeft een hertje de show gestolen. Het dier liep plots aan hoge snelheid over het veld en sprong...
  [naar artikel]
 25. Ouders autistische Stan (5) krijgen zorgbudget dat alle instellingen weigeren: "EURO42.500 om zelf voor kind te zorgen" (04/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ten einde raad waren ze, de ouders van de autistische Stan Andries (5). Geen enkele instelling wil hun kind opvangen. Zelfs niet als ze daar
  [naar artikel]
 26. Ouders autistische Stan (5) krijgen zorgbudget dat alle instellingen weigeren: "42.500 euro om zelf voor kind te zorgen" (04/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Ten einde raad waren ze, de ouders van de autistische Stan Andries (5). Geen enkele instelling wil hun kind opvangen. Zelfs niet als ze daar
  [naar artikel]
 27. Carnavalsgroep steelt de show als 'Team Verstappen' (20/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De carnavalsgroep Super-Maan uit Maastricht (of volgens henzelf: "Mestreech") telt af naar carnaval met de onthulling van hun nieuwste creatie.
  [naar artikel]
 28. Carnavalsgroep steelt de show als 'Team Verstappen' (20/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De carnavalsgroep Super-Maan uit Maastricht (of volgens henzelf: "Mestreech") telt af naar carnaval met de onthulling van hun nieuwste creatie.
  [naar artikel]
 29. Elfjarige nieuwkomer steelt show in poëziewedstrijd: "Ik leerde Nederlands door klasgenootjes na te zeggen" (10/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Om de lokale landbouw te promoten organiseert het Oostendse stadsbestuur een poëzieroute langs boerderijen. Niet minder dan 122 Oostendenaars
  [naar artikel]
 30. Met Filip en Mathilde op staatsbezoek naar Canada, in 4 vragen (11/03/2018 - VRT NWS)
  Koning Filip en koningin Mathilde gaan op staatsbezoek naar Canada. Om half één vanmiddag vertrekt het regeringsvliegtuig (een Airbus A330) van op Melsbroek naar Ottawa, met aan boord behalve ons koningspaar een delegatie van 203 deelnemers, onder wie onze ploeg. Volgende zaterdag vliegen ze terug vanuit Montréal. Wat gaan ze er doen? Wie mag er mee? Welke band hebben wij, en zij, met Canada? En waarom krijgen we geen handshake met premier Trudeau?
  [naar artikel]
 31. Autistische vrouw met mentale leeftijd van 14 reist ondanks reisverbod haar vriend achterna naar India en verdwijnt van de radar: "Dit is de ergste nachtmerrie van elke ouder" (25/04/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De vader van de autistische Nieuw-Zeelandse vrouw Jessica Doody (24), die de mentale capaciteiten van een tiener heeft en die ondanks een...
  [naar artikel]
 32. Koude veroorzaakt vreemd fenomeen in Florida: "bevroren" leguanen (05/01/2018 - VRT NWS)
  In het zuiden van Florida, in de  VS, veroorzaakt de koude een bijzonder tafereel: "bevroren" leguanen die uit de bomen vallen. De dieren raken verlamd door de kou, maar komen weer tot leven als het warmer wordt.
  [naar artikel]
 33. Paus Franciscus is gsm's beu: "De eucharistieviering is geen show" (08/11/2017 - VRT NWS)
  Gsm's die tijdens een eucharistieviering worden bovengehaald, paus Franciscus is het grondig beu. "De mis is geen show", hekelde de paus tijdens de algemene audiëntie in Rome. Zijn boodschap was niet alleen voor leken bedoeld, maar ook voor priesters en bisschoppen.
  [naar artikel]
 34. Britse hertogin krijgt slappe lach in Canada (03/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het staatsbezoek van de Britse kroonprins Charles en zijn vrouw hertogin Camilla aan Canada is niet volledig vlekkeloos verlopen. Tijdens een
  [naar artikel]
 35. Kendrick Lamar: van "de beste show ever" tot "er zat weinig pit in" (28/02/2018 - VRT NWS)
  Kendrick Lamar in het Sportpaleis: een enkeling was na afloop "een beetje teleurgesteld", maar de meeste fans waren heel enthousiast. Sommigen hadden "de beste show ever" gezien. 
  [naar artikel]
 36. Evi Van Acker steelt de show in haar glitterjurk (17/12/2016 - Sporza)
  In Vorst worden de Belgische topatleten in de bloemetjes gezet tijdens het Sportgala. Allemaal maken ze een stijlvolle entree.
  [naar artikel]
 37. Baasje is ervan overtuigd dat hond vegetariër is. Tijdens tv-show blijkt dat niet te kloppen (01/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een vrouw die er 100% zeker van was dat haar hond "uit vrije wil" alleen vegetarisch at, is tijdens een live tv-show voor schut gezet. Toen de hond...
  [naar artikel]
 38. Booming Canada lonkt naar Azië (16/03/2018 - De Tijd)
  11:19 Het staatsbezoek aan Canada komt op een ideaal moment. Nu de exclusieve handelspartner, de VS, in een protectionische kramp schiet, zoekt Canada nieuwe zakenvrienden. Maar Europa lijkt niet de priorit...
  [naar artikel]
 39. Alex Agnew komt met nieuwe show: "Ik wil voor 10e keer het Sportpaleis vullen" (29/05/2018 - VRT NWS)
  Alex Agnew gaat volgend jaar opnieuw op tournee met de nieuwe show "Be careful what you wish for". Hij vindt het weer tijd om het "woord" te verkondigen. Vanavond was hij te gast bij "Van Gils & gasten". 
  [naar artikel]
 40. Dylan vertelde koningin Mathilde dat hij van Belgische koekjes houdt. Nu schenkt LU hem een hele lading (15/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De ontmoeting van Dylan Atack, de autistische man uit Toronto, met ons koningspaar krijgt nog een heel lekker staartje. Omdat Dylan tegen onze...
  [naar artikel]
 41. Robbie Williams komt naar ons land (10/10/2016 - De Redactie)
  Tijdens de show zal hij zijn nieuw album "The heavy entertainment show" voorstellen. Waar en wanneer het concert zal plaatsvinden, is nog niet bekend.
  [naar artikel]
 42. Eén-serie "Black-out" binnenkort op het scherm in VS, Canada, Australië en Nederland (14/12/2020 - VRT NWS)
  De fictiereeks "Black-out", momenteel te zien bij Eén, is verkocht aan de Verenigde Staten, Australië, Canada en Nederland. Na onder andere "Undercover", "Beau Séjour", "Tabula rasa" en "De twaalf" steekt zo nog een Eén-reeks de landsgrenzen over. Binnenkort kan iedereen daar zich laten meeslepen door deze thrillerreeks en talent van hier ontdekken. Eerder werd Black-out al genomineerd voor de prestigieuze Prix Europa.
  [naar artikel]
 43. Prins George steelt opnieuw de show in Canada (02/10/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het officieel bezoek van de Britse royals aan Canada zit er op. Na een tour van acht dagen keren prins William en Kate met hun twee kinderen opnieuw naar Groot-Brittannië. Maar niet na een uitgebreid uitzwaaimoment, waarbij vooral het kleine prinsje George de aanwezigen vertederde.
  [naar artikel]
 44. Prins George steelt opnieuw de show in Canada (02/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het officieel bezoek van de Britse royals aan Canada zit er op. Na een tour van acht dagen keren prins William en Kate met hun twee kinderen opnieuw naar Groot-Brittannië. Maar niet na een uitgebreid uitzwaaimoment, waarbij vooral het kleine prinsje George de aanwezigen vertederde.
  [naar artikel]
 45. Scholier in ruitjeshemd steelt de show tijdens speech Trump (en wordt verwijderd) (08/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het internet is in de ban van ‘plaid shirt guy’, een jongeman die de show stal tijdens een speech van de Amerikaanse president Donald Trump in...
  [naar artikel]
 46. Staatsbezoek Canada – Koning Filip onderstreept samenwerking met Canada tijdens staatsbanket (13/03/2018 - Metro)
  Koning Filip en koningin Mathilde hebben maandag de tweede dag van het staatsbezoek aan Canada afgesloten met een staatsbanket. De koning onderstreepte in zijn toespraak dat beide landen de krachten moeten bundelen en samenwerken. Maandag, daags na de aankomst in Ottawa, ging het officiële programma van start met de ontvangst door De Canadese gouverneur-generaal Julie Payette. Zij is de vertegenwoordiger van de Britse queen, die ook het staatshoofd van Canada is. Enkele activiteiten later sloot het staatsbanket dat Payette gaf ter ere van de koning de dag af. In een snel veranderende wereld moeten België en Canada, “die dezelfde wortels en waarden delen”, elkaar versterken, zei de koning in zijn toespraak. “We moeten het hoofd bieden aan economische, sociale en milieu-uitdagingen, aan ontwrichtende fenomenen zoals oorlog, terrorisme en illegale migratie.” “Europa en Canada dienen meer dan ooit hun krachten te bundelen om onze medeburgers in deze context de nodige bescherming te bieden en tegelijkertijd werk te maken van noodzakelijke samenwerking en innovatie”, klonk het nog. De koning wees tot slot nogmaals op het gemeenschappelijke oorlogsverleden. “In het verleden hebben we samen trouwens al andere moeilijkheden doorstaan. Honderd jaar geleden eindigde de Eerste Wereldoorlog. België zal nooit vergeten hoe een kwart van de meer dan 60.000 Canadese soldaten die gedurende dit wereldconflict sneuvelden, op Belgische grond het leven lieten.” Bron: Belga   Het bericht Staatsbezoek Canada – Koning Filip onderstreept samenwerking met Canada tijdens staatsbanket verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. "Leger van schoonheden" uit Noord-Korea steelt show op Winterspelen (10/02/2018 - Sporza)
  Noord-Korea wil zich van zijn schoonste zijde laten zien op de Winterspelen in Zuid-Korea en dat moeten we ook letterlijk nemen. Het regime van Kim Jong-un stuurde het "Leger van schoonheden" uit.
  [naar artikel]
 48. Belgische ambassadeur in Canada: "CETA is nog niet dood" (22/10/2016 - De Redactie)
  "Er zijn nog manieren om de onderhandelingen te redden", zei Raoul Delcorde op de Canadese openbare omroep. In de komende dagen kan er volgens hem nog veel gebeuren.
  [naar artikel]
 49. Ivanka Trump steelt show bij Saoedi's (20/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Niet alleen Donald Trump maar ook en vooral zijn dochter Ivanka lijkt de ster van het Amerikaanse staatsbezoek aan Saoedi-Arabië. Op Twitter is
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.