Jeroen Meus is niet alleen in Vlaanderen hot, ook bij onze noorderburen valt hij in de smaak. Een recensent van De Volkskrant is in zijn pen gekropen om de loftrompet van de tv-kok te steken. [naar artikel]
"Twee circuits die parallel naast elkaar lopen", zo ziet tv-kok Jeroen Meus zijn verhouding tot kook- en gezondheidsfenomeen Pascale Naessens. In "Van Gils & Gasten" noemt Meus zichzelf en Naessens ook de Jamie Oliver en Gwyneth Paltrow van Vlaanderen. [naar artikel]
Naar aanleiding van de lancering van zijn nieuwste editie van "Dagelijkse kost" beantwoordt Jeroen Meus vragen van Facebook-surfers. Stoomkoken, gerechten zonder gluten, Meus vindt het interessant en belangrijk. "Maar we mogen ons culinaire erfgoed niet overboord gooien." [naar artikel]
"Er zijn mensen die opzoekingswerk hebben gedaan, en Jeroen Meus heeft meer recepten met quinoa dan ik", zei Pascale Naessens maandagochtend op Joe FM. Daarmee reageert ze op Meus die enkele weken geleden nog zei dat het hem stoorde "dat we massaal quinoa, bessen en superzaden eten". [naar artikel]
Jeroen Meus vormt samen met zijn vrouw Stéphanie en zoontje George een hecht gezin. Al ging dat niet altijd vanzelf, vertelt hij in HUMO. "Ik en [naar artikel]
Ook in Nederland worden ze stilaan fan van Jeroen Meus (40). De Volkskrant is lyrisch over de aflevering van Goed Volk rond de vier alleenstaande broers Verbaere. [naar artikel]
Jeroen Meus heeft een tweede serie van "Goed volk" gemaakt. Hij reist onder meer naar een bordeel in Nevada, het vreemdelingenlegioen en de chassidische joden in Antwerpen. [naar artikel]
De befaamde Amerikaanse televisiekok en auteur Anthony Bourdain is op 61-jarige leeftijd overleden. “De Iggy Pop van de koks is dood”, zegt Jeroen Meus. [naar artikel]
Vanavond presenteert televisiekok Jeroen Meus voor de eerste keer een quizprogramma. De komende zondagen leidt hij het nieuwe seizoen van "Twee tot de zesde macht" op Eén in goede banen. Daarmee keert de populaire zondagavondquiz na de zaak-Bart De Pauw terug op het scherm. Het is niet de eerste keer dat Meus zich op televisie buiten zijn vertrouwde "Dagelijkse kost"-keuken waagt, maar een quiz presenteren: dat is een vak apart, zo vertelt hij in "De ochtend" op Radio 1. [naar artikel]
In de aflevering van 'Dagelijkse Kost' gisterenavond werd Jeroen Meus verrast door zoontje Georges. Hij wou onbedingd weten of zijn papa een koprol in de zetel kan maken. "Ik kan dat", klinkt Jeroen zelfzeker. Een handenstand in het water blijkt wat moeilijker. "Hier gaat dat niet", moet Jeroen zijn zoontje teleurstellen. Waarop die dan maar zijn perfecte koprol in de zetel demonstreert. En meteen daarna ook weer vertrekt zodat zijn papa zich terug op zijn werk kan concentreren. [naar artikel]
Televisiekok Jeroen Meus en muziekcafé Charlatan trakteerden maandagmiddag omstreeks halftwaalf een 50-koppig team van vuilnismannen van Ivago op "haute-dogs" op de Vlasmarkt. "Een topploeg verdient een topkok", zo klonk het. [naar artikel]
Tv-kok Jeroen Meus denkt er serieus aan om de sociale media voortaan links te laten liggen. Dat zegt hij in "Touché" op Radio 1. “Mensen zijn zo laf en hard op sociale media. Er staat altijd wel iemand klaar om je af te knallen en dat begint aan mij te vreten", zegt Meus. [naar artikel]
Jeroen Meus mag volgende week een feesttaart voor zichzelf bakken. Dinsdag viert het gezicht van bijna 1.800 afleveringen 'Dagelijkse Kost' zijn... [naar artikel]
"Laten we er geen miseriegesprek van maken, oké? Ik sta er nog. En ik voel me goed. Voor het eerst sinds lang voel ik me goed." Jeroen Meus (42)... [naar artikel]
"Een rijdend dorp" of "zelfstandigen op wielen": zo omschrijven de forains op de Brusselse Zuidfoor zichzelf. Jeroen Meus leerde deze gesloten gemeenschap in ons eigen land afgelopen zomer beter kennen voor zijn programma "Goed volk". [naar artikel]
Het gaat hard voor Jeroen Meus. Op zijn veertigste kan hij al terugblikken op een rijke carrière met drie restaurants, meer dan tien tv-programma's... [naar artikel]
TV-kok Jeroen Meus heeft voor het eerst in de krant De Tijd gereageerd op het faillissement van zijn geesteskind, de haute-dogrestaurantketen Würst. "Ik heb een faling en daar ben ik niet trots op. Ik gaf dit uit handen, dat was mijn fout", analyseert hij. [naar artikel]
Eén-kok Jeroen Meus trekt deze keer voor de zomerversie van zijn programma "Dagelijkse kost" richting Spanje. Maar vóór hij vijf weken de Spaanse zon achterna jaagt, maakt een tussenstop bij jongeren op Vlaamse speelpleinen. [naar artikel]
Topchefs Sergio Herman en Jeroen Meus kwamen vandaag tijdens de vrije trainingen voor de Grote Prijs Formule 1 van België een kijkje nemen hoe de [naar artikel]
Acht jaar nadat hij met 'Dagelijkse kost' begon en zich opwerkte tot de populairste tv-kok van Vlaanderen, neemt Jeroen Meus (40) er nog een... [naar artikel]
"Het is bon ton om Pascale te bashen, ik ken dat", zei Jeroen Meus vanmiddag live in het VTM NIEUWS vanop de Boekenbeurs. Birgit Van Mol vertoeft [naar artikel]
"Laten we er geen miseriegesprek van maken, oké? Ik sta er nog. En ik voel me goed. Voor het eerst sinds lang voel ik me goed." Jeroen Meus (42)... [naar artikel]
Verscheidene tv-programma's, een eigen restaurant, ettelijke kookboeken, actes de présence... Jeroen Meus deed het jarenlang allemaal. Tot hij [naar artikel]
Dat de recepten-bron van Jeroen Meus nooit opdroogt, bewijst hij opnieuw met de vijf kookboekjes die hij speciaal voor Story samenstelde, vanaf... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.