MULTILIVE CL: Walst Liverpool ook na rust over City? - Messi en co ontsnappen vroeg in tweede helft aan gelijkmaker

04/04/2018 - 21:50
"Smullen geblazen gisteravond in de Champions League. Vanavond is het opnieuw van dat. Zo trekt Manchester City naar Anfield voor een Engels..."

1. MULTILIVE CL: Walst Liverpool ook na rust over City? - Barcelona duwt door en loopt uit tot 3-0 (04/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Smullen geblazen gisteravond in de Champions League. Vanavond is het opnieuw van dat. Zo trekt Manchester City naar Anfield voor een Engels... [naar artikel]

2. MULTILIVE CL: Walst Liverpool ook na rust over City? - Barcelona op rozen tegen AS Roma (04/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

3. MULTILIVE CL: Walst Liverpool ook na rust over City? - Barcelona op rozen tegen AS Roma na nieuwe owngoal (04/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

4. MULTILIVE: Pogba mildert vroeg in de tweede helft, kan United titelfeest van City, na doelpunt Kompany, nog verpesten? (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het contrast kan haast niet groter: woensdag ging Manchester City roemloos ten onder op Anfield tegen Liverpool in de Champions League, vandaag kan... [naar artikel]

5. MULTILIVE: Man. United stelt titelfeest van City uit na waanzinnige comeback in de tweede helft (2-3) (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

6. KDB scoort in heerlijke topper (04/10/2021 - Het Belang van Limburg)

De clash tussen Liverpool en Manchester City was een topper op hoog niveau. City domineerde de eerste helft, Liverpool nam de tweede voor z’n rekening. In de knotsgekke tweede helft kwam Liverpool tweemaal op voorsprong, maar City kwam telkens terug. Kevin De Bruyne (30) zat niet goed in de wedstrijd, maar droeg met zijn eerste competitiedoelpunt bij tot de 2-2. [naar artikel]

7. MULTILIVE: City is nog niet kampioen na waanzinnige comback van Man. United in de tweede helft (2-3) (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

8. MULTILIVE: City is nog niet kampioen na waanzinnige comback van Man. United in de tweede helft (07/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

9. Kevin De Bruyne redt puntje voor Manchester City in knotsgekke tweede helft tegen Liverpool (03/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Liverpool en Manchester City hebben na een spectaculaire tweede helft de punten gedeeld. Liverpool kwam in de topper tot tweemaal toe op voorsprong, maar Manchester City kwam telkens weer op gelijke hoogte. De tweede keer was het Kevin De Bruyne die daarvoor zorgde met zijn eerste goal van het seizoen - een fraai afstandsschot dat afweek op Joël Matip. De match eindigde op 2-2. [naar artikel]

10. LIVE. Tweede helft afgetrapt: kan Tielemans na rust iets forceren tegen Liverpool? (13/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 13u30 • King Power Stadium • Bij Leicester zijn Castagne en Praet out • Liverpool pakte 0 op 6 tegen Brighton en Man City [naar artikel]

11. Sterke Jérémy Doku ziet City in topper tegen Liverpool overwinning uit handen geven (25/11/2023 - Het Belang van Limburg)

De topper tussen Manchester City en Liverpool heeft geen winnaar opgeleverd. City kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij een goal van Erling Haaland en had de match onder controle, maar slikte tien minuten voor tijd de gelijkmaker. Jérémy Doku speelde de volledige wedstrijd en dolde bij momenten met de Liverpool-verdediging. [naar artikel]

12. Het mag wat meer zijn: De Bruyne is fit, maar verkeert nog niet in topvorm (04/10/2021 - Het Belang van Limburg)

De clash tussen Liverpool en Manchester City was een topper op hoog niveau. City domineerde de eerste helft, Liverpool nam de tweede voor z’n rekening. In de knotsgekke tweede helft kwam Liverpool tweemaal op voorsprong, maar City kwam telkens terug. Kevin De Bruyne (30) zat niet goed in de wedstrijd, maar bezorgde zijn team wel een punt met zijn eerste competitiedoelpunt. [naar artikel]

13. MULTILIVE CL: We zijn vertrokken! Verzorgen Liverpool en City opnieuw het spektakel? - Wat doet Messi tegen AS Roma? (04/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

14. MULTILIVE buitenland: Wervelend City leidt met 0-3 bij de rust in het Emirates - Messi pakt uit met oogstrelende vrije trap (01/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Met Arsenal - Manchester City (20u45) schotelt de Premier League vanavond alweer een affiche voor om van te likkebaarden. De kraker is een... [naar artikel]

15. MULTILIVE buitenland: Demonstrerend City leidt met 0-3 bij de rust in het Emirates - Messi pakt uit met oogstrelende vrije trap (01/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

16. Liverpool walst, zonder Belgen, over Hull City (24/09/2016 - Sporza)

Liverpool heeft met sprekend gemak de maat genomen van Hull City. Simon Mignolet beleefde wel een mindere namiddag want de Belg moest toekijken vanop de bank. [naar artikel]

17. LIVE LEIPZIG-MAN CITY. Daar is Openda! Rode Duivel slaat meteen na rust toe met knappe gelijkmaker (04/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Leipzig en Manchester City kijken elkaar vanavond in de ogen op de tweede speeldag van de Champions League. De thuisploeg - met Openda in de basis - kwam na 25 minuten al op achterstand door een doelpunt van Phil Foden. In de tweede helft kon Openda al snel gelijk maken. [naar artikel]

18. LIVE: Liverpool heeft nog werk met Brighton in de tweede helft (31/03/2024 - Sporza)

Liverpool kan de winnaar van het weekend worden als Manchester City en Arsenal straks in de topper de punten moeten delen. Dan moet het wel zelf eerst winnen van Brighton en dan zal het toch na de rust nog iets moeten goedmaken. [naar artikel]

19. MULTILIVE buitenland: City haalt voet van het gaspedaal na wervelende eerste helft - Messi pakt uit met oogstrelende vrije trap (01/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

20. MULTILIVE. Rust! City ontmantelde doemscenario nog in de eerst helft (12/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

D-day in de Premier League, waar de laatste speeldag definitief uitsluitsel brengt rond de landstitel. Manchester City heeft zijn lot in eigen... [naar artikel]

21. LIVE: Liverpool komt vroeg in tweede helft langszij in zinderende topper tegen Man. City, hoofdrol voor De Bruyne (10/03/2024 - Sporza)

Het razendspannende Premier League-seizoen staat voor een scharnierpunt. Een gehavend Liverpool, zonder Salah, Robertson, Alexander-Arnold en Alisson, ontvangt Man. City. Bij de bezoekers heeft Pep Guardiola geen plek voor Doku, Kevin De Bruyne start wel. De winnaar van het duel springt over Arsenal naar de kop van het klassement. [naar artikel]

22. LIVE. Man City heeft flink wat werk voor de boeg na pijnlijke eerste helft tegen Liverpool, maar De Bruyne blijft voorlopig op de bank (0-3) (16/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Wat een eerste helft op Wembley! Of toch van Liverpool. De Reds leiden bij rust met 0-3 tegen Manchester City, na goals van Konaté en Mané. Kevin De Bruyne kijkt voorlopig toe vanaf de bank, na de blessure die hij opliep tegen Atlético. Valt hij snel in? En wat kan Man City nog? Het antwoord krijgt u op deze pagina. [naar artikel]

23. Zwakke eerste helft nekt Hades: paal én lat voorkomen gelijkmaker (19/11/2023 - Het Belang van Limburg)

Hades heeft zijn tweede thuisnederlaag van het seizoen geleden tegen een voor rust efficiënt Berchem. In de tweede helft stonden paal en lat in de weg van de verdiende gelijkmaker. “Onze zwakke eerste helft bleek fataal”, legt linksachter Willem Celen de vinger op de wonde. “Ook ik was mee verantwoordelijk voor die dubbele achterstand bij rust. Na rust waren we een totaal ander Hades, maar het geluk in de afwerking ontbrak compleet. Een bal op de lat en twee keer paal zeggen voldoende, zeker?”, besluit Celen. [naar artikel]

24. Liverpool komt niet verder dan gelijkmaker Diaz tegen Tottenham en doet slechte zaak in titelstrijd met City (07/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Is de titelstrijd beslecht? Liverpool raakte op Anfield niet voorbij Tottenham en kan Manchester City, dat thuis tegen Newcastle speelt, morgen drie punten zien uitlopen. De Reds botsten op een defensief prima georganiseerd Tottenham, dat na de pauze toesloeg via de counter en de onvermijdelijke Son. Voor al zijn powerplay kocht Liverpool louter de gelijkmaker via een afgeweken schot van Diaz. [naar artikel]