De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Willem-Alexander en Máxima hebben schattig nestje puppy's gefokt: "Hopelijk wil niet iedereen nu zo'n hond"

Het Laatste Nieuws

26/06/2018 - 08:28

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima krijgen er heel wat kleintjes bij. Hun labrador Nala is afgelopen weekend bevallen van zeven kerngezonde...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Royal holidays: met Willem-Alexander en Máxima naar Griekenland (05/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het is zomer. Ook voor de royals. Zij genieten, verspreid over de aardbol, van de rust en het, hopelijk, mooie weer. Wij nemen u mee op reis langs de vakantieadressen van de Europese koninklijke families. Aflevering 2: de Nederlandse koning Willem-Alexander (54) en koningin Máxima (50).
  [naar artikel]
 2. Nederland viert vandaag geen Koningsdag, maar Woningsdag, Willem-Alexander: "Geniet op afstand, maar samen"  (27/04/2020 - VRT NWS)
  Door de coronacrisis kan Koningsdag in Nederland niet in zijn gebruikelijke vorm doorgaan: geen gigantisch volksfeest voor de 53e verjaardag van koning Willem-Alexander, dus. Al betekent dat niet dat onze noorderburen niet zullen vieren vandaag: "Vanmiddag zijn er optredens doorheen het land bij verpleeghuizen, de burgemeesters spreken online videoboodschappen in om de koning te feliciteren, kinderen schrijven hem online een brief", vertelt royaltywatcher bij NOS Jozephine Trehy in "De ochtend". En ook koning Willem-Alexander houdt de moed erin in zijn toespraak: "Koningsdag thuis, hopelijk een onvergetelijke dag. Geniet ervan. Op afstand, maar samen."
  [naar artikel]
 3. Puppy play in 'Iedereen beroemd': "Als ik mij verkleed in puppy, kan ik alles loslaten" (19/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het is inmiddels niet meer nieuw, maar toch zullen velen de wenkbrauwen even gefronst hebben tijdens 'iedereen beroemd' gisterenavond. Daar kwam Kurt vertellen over zijn hobby: zich verkleden in puppy...
  [naar artikel]
 4. Koning Willem-Alexander en Máxima delen persoonlijke kerstkaart met stralend gezinsportret (24/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse koning Willem-Alexander (53), koningin Máxima (49) en hun drie dochters hebben hun koninklijke kerstkaart weer op de bus gedaan. Dit jaar hebben ze gekozen voor een foto van het gezin dat gemaakt is op Koningsdag.
  [naar artikel]
 5. Nederlandse koning Willem-Alexander breekt vakantie in Griekenland af na ophef (17/10/2020 - VRT NWS)
  De Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben hun vakantie in Griekenland afgebroken. Ze laten dit weten via de Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst. "We zien de reacties van mensen op berichten in de media. En die zijn heftig, en die raken ons", laat het koningspaar weten. Ze zijn gisteren teruggekeerd naar Nederland.
  [naar artikel]
 6. "Koloniale" Gouden Koets blijft op stal, koning Willem-Alexander: "Zal pas weer rijden als Nederland daar klaar voor is" (13/01/2022 - VRT NWS)
  De Gouden Koets is omstreden, omdat er afbeeldingen van slaven uit de koloniale tijd op geschilderd zijn. Koning Willem-Alexander heeft in een videoboodschap toegelicht waarom de koets voorlopig niet meer wordt gebruikt. "Zolang er mensen in Nederland leven die dagelijks de pijn van discriminatie voelen, werpt het verleden nog zijn schaduw over onze tijd en is het nog niet voorbij," zei Willem-Alexander.
  [naar artikel]
 7. Ophef rond Nederlands koningspaar: Willem-Alexander en Máxima schenden coronamaatregelen tijdens vakantie (24/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben zich tijdens hun vakantie in Griekenland niet aan de coronamaatregelen gehouden. Ze respecteerden de social distance niet, zo meldt RTL Nieuws op basis van een foto die online circuleert.
  [naar artikel]
 8. Willem-Alexander en Máxima niet naar Pukkelpop want "cursus klompen schilderen voor onze meisjes" (11/08/2017 - De Redactie)
  De kans was sowieso bitter klein dat het koningspaar zou afzakken naar het festival. Pukkelpop postte "het koninklijke antwoord" op sociale media.
  [naar artikel]
 9. De "usfie" van het Nederlandse koningspaar: vind jij hen op deze foto? (29/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben gisteravond, vrijdag, met honderden Nederlanders geposeerd voor een gigantische
  [naar artikel]
 10. De "usfie" van het Nederlandse koningspaar: vind jij hen op deze foto? (29/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben gisteravond, vrijdag, met honderden Nederlanders geposeerd voor een gigantische
  [naar artikel]
 11. Puppy gebeten door loslopende hond op de Ieperse vestingen: "Hou je hond alsjeblieft aan de leiband" (16/11/2020 - VRT NWS)
  Op de Ieperse vestingen werd afgelopen weekend een puppy aangevallen door een loslopende hond. Baasje Rachel D'Hulster diende een klacht in bij de politie. "Tilly Rose werd uit het niets aangevallen. Dit kan ook een klein kind overkomen.”
  [naar artikel]
 12. Met KLM gevlogen? Mogelijk zat koning Willem-Alexander aan de stuurknuppel (17/05/2017 - De Redactie)
  Willem-Alexander is al 21 jaar "gastvlieger" bij de Nederlandse vliegtuigmaatschappij. Hij loopt op Schiphol lekker anoniem rond in uniform en met pet.
  [naar artikel]
 13. Fascinerend: "Deze hond heeft het gezicht van een mens" (14/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Yogi de hond ging de afgelopen weken viraal. De puppy lijkt een mensengezicht te hebben, tot zowel afschuw als groot jolijt van het internet....
  [naar artikel]
 14. Terwijl de Nederlandse koning iedereen aanspoort om de strenge regels te volgen: “Willem-Alexander trekt zich níks aan van coronamaatregelen” (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In zijn zes jaar op de troon lag de Nederlandse koning Willem-Alexander (53) nog nooit zo zwaar onder vuur als nu. Enkele recente daden bewijzen dat hij totaal geen voeling heeft met de bevolking die door een zware sociale, economische gezondheidscrisis gaat. “Willem-Alexander is te koppig om naar zijn adviseurs te luisteren”, zegt royaltywatcher Kathy Pauwels (53). “Als hij iets wil, kan zelfs Máxima hem niet ompraten.”
  [naar artikel]
 15. Nederlandse koning Willem-Alexander in kerstboodschap: "Geluk mag geen obsessie zijn" (25/12/2019 - VRT NWS)
  "Mensen moeten niet te veel streven naar geluk, want geluk mag nooit een obsessie worden." Dat heeft de Nederlandse koning Willem-Alexander gezegd in zijn kersttoespraak. "Geef jezelf wat ruimte. Het is oké", zei de koning.
  [naar artikel]
 16. [VIDEO] - "Hoe de dames kussen met die grote hoedjes aan, leuk!" (28/11/2016 - De Redactie)
  Niet alle Nederlanders vinden het staatsbezoek van Filip en Mathilde aan Willem-Alexander en Máxima zinvol. Maar leuk is het wel.
  [naar artikel]
 17. Willem-Alexander en Maxima dollen met hun kinderen in de sneeuw (26/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse koning Willem-Alexander vertoeft samen met zijn vrouw Máxima en hun drie kinderen in de bergen. Ze zijn er skivakantie en zoals de traditie het voorschrijft was er ook dit jaar een fotosessie ingepland.
  [naar artikel]
 18. Jarig op 27 april? Schuif aan bij de feestdis van Willem-Alexander (20/02/2017 - De Redactie)
  Willem-Alexander wordt 50 jaar en nodigt 150 Nederlanders uit voor feestelijk diner op het Paleis op de Dam. "Mijn vrouw en ik verheugen ons erop", zegt de koning in een ludieke video.
  [naar artikel]
 19. Koning Willem-Alexander: "Nederland boft met buur als België" (28/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Willem-Alexander heeft vanavond in zijn toespraak bij het staatsbanket ter ere van het staatsbezoek van het Belgische koningspaar hoog
  [naar artikel]
 20. Maak kennis met Dogor, een bevroren puppy van 18.000 jaar oud (28/11/2019 - VRT NWS)
  In het ijs van Siberië is het lichaampje van een prehistorische "puppy" ontdekt. Het diertje zou 18.000 jaar geleden geleefd hebben. Wetenschappers zijn nog aan het onderzoeken of het om een wolf of een hond gaat. De merkwaardige vondst zorgt in elk geval voor heel wat opwinding in de wetenschappelijke wereld.
  [naar artikel]
 21. Na Filip en Mathilde op Tomorrowland, Willem-Alexander en Máxima op Pukkelpop? (28/07/2017 - De Redactie)
  Het festival in Kiewit heeft het Nederlandse vorstenpaar alvast uitgenodigd om kennis te komen maken. Het thema van de randanimatie op Pukkelpop dit jaar is niet toevallig "hup Holland hup".
  [naar artikel]
 22. Koning Willem-Alexander gekscheert: "Vijftig is het nieuwe dertig" (26/04/2017 - De Redactie)
  Willem-Alexander was geheel zichzelf in een gesprek voor zijn 50e verjaardag: relax, joviaal en grapjes makend bij anekdotes. Maar op het einde ging het over Friso én dat sneed door merg en been.
  [naar artikel]
 23. Prinses Amalia (15): "Af en toe onwerkelijk voor mij om te realiseren dat dit echt mijn leven is" (28/04/2019 - VRT NWS)
  Nederland heeft gisteren in Amersfoort Koningsdag gevierd. Dat is de dag waarop de koninklijke familie op straat komt en de drie A's - de dochters van koning Willem-Alexander en koningin Máxima: Amalia, Alexia en Ariane - al eens iets voor de camera willen zeggen. Deze keer trad kroonprinses Amalia (15) haar vader en moeder bij. "Iedereen maakt er elk jaar een feest van. Ik ben blij dat ik in dit land woon", vertelde ze. 
  [naar artikel]
 24. Royals: Albert van Monaco gaat er voor en werk aan de winkel voor koning Willem-Alexander na Griekse afstraffing  (03/01/2021 - VRT NWS)
  De kleine Archie wenst iedereen voor het eerst een gelukkig Nieuwjaar. In Monaco viert prins Albert met zijn zus Stéphanie en... op rode Crocs. Er is werk aan de winkel voor koning Willem-Alexander na een paar "misstappen". Maakt Henri van Luxemburg dezelfde fout? En klachten na de "deepfake" van de Queen. Elke zondag varen we in het kielzog van de royals. Een overzicht van het kleine en grote nieuws.
  [naar artikel]
 25. Nederlandse koning steekt hart onder de riem: "Coronavirus kunnen we niet stoppen, eenzaamheidsvirus wel" (20/03/2020 - VRT NWS)
  De Nederlandse koning Willem-Alexander heeft zich vanavond in een televisietoespraak tot de Nederlandse bevolking gericht. Hij dankt de Nederlanders voor de creatieve, daadkrachtige en medemenselijke manier van handelen tijdens de coronacrisis. "U allen zorgt ervoor dat ondanks de verlamming van het openbare leven, het hart van onze samenleving blijft kloppen", aldus Willem-Alexander.
  [naar artikel]
 26. Koning Willem-Alexander en Máxima blij dat hun dochters zich laten vaccineren tegen corona (08/07/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse prinsessen Amalia (17), Alexia (16) en Ariane (14) willen zich alle drie laten vaccineren tegen het coronavirus. Koning Willem-Alexander (54) en koningin Máxima (50) zijn blij dat hun dochters hun bijdrage leveren tegen het ‘verschrikkelijke’ virus. Amalia, die in december 18 jaar wordt, heeft haar oproep voor de prik zelfs al ontvangen. Dat vertelden koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan het einde van hun driedaagse staatsbezoek aan Duitsland, op de Nederlandse ambassade in Berlijn.
  [naar artikel]
 27. Koning Willem-Alexander haalt brevet voor regeringsvliegtuig (20/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse koning Willem-Alexander heeft "zeer recent in juni" zijn vliegbrevet gehaald voor de Boeing 737. De Rijksvoorlichtingsdienst
  [naar artikel]
 28. ROYALS. Nieuw portret van Harry en Meghan, kritiek op Willem-Alexander en Máxima houdt aan (25/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Voor het eerst sinds hun vertrek uit het Britse koningshuis hebben prins Harry en Meghan Markle nog eens geposeerd voor een officiële foto. In Nederland kregen Willem-Alexander en Máxima heel wat kritiek over zich heen en prins William kreeg een nieuwe, belangrijke taak toebedeeld. Een overzicht van het wel en wee in koninklijke kringen.
  [naar artikel]
 29. BEKIJK - Koning Willem-Alexander grapt tijdens staatsbanket: "Een opera, dat vonden we in Brussel toch net iets te tricky" (21/06/2023 - VRT NWS)
  Een strijkorkest en géén opera: daarvoor nodigt koning Willem-Alexander van Nederland ons koningspaar uit tijdens zijn staatsbezoek aan ons land, zo zei hij tijdens het staatsbanket. Een opera in Brussel vindt hij "te tricky", in een knipoog naar "De stomme van Portici" die in 1830 de onafhankelijkheid van België inluidde.
  [naar artikel]
 30. Prinsessen van Willem-Alexander poseren in de tuin (17/11/2016 - De Redactie)
  De Nederlandse Rijksvoorlichtingsdienst heeft nieuwe foto's gepubliceerd van de kinderen van de Nederlandse koning Willem-Alexander en zijn vrouw Máxima.
  [naar artikel]
 31. Hebt u het ook gemerkt? Koning Willem-Alexander aan de slag met zijn "vakantiebaard" (01/09/2019 - VRT NWS)
  In Terneuzen in Zeeland is gisteren de Slag om de Schelde herdacht, een cruciale stap bij de Nederlandse bevrijding van de Duitse bezetter en een van de grootste militaire operaties in de Tweede Wereldoorlog. Onder de talrijke vertegenwoordigers was ook de Nederlandse koning Willem-Alexander aanwezig, met - opvallend- een baard. Of volgens de Nederlandse pers zijn "vakantiebaard".
  [naar artikel]
 32. Koning Willem-Alexander en Máxima vieren Koningsdag… in hun woning (28/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Nederlandse koningin Máxima knipt een oranje lintje door dat haar dochters Ariane (13) en Alexia (14) vasthouden, terwijl de oudste van de drie kinderen –?troonopvolgster Amalia (16)?– het ritueel vastlegt. Nederland heeft gisteren – ondanks het coronavirus – Koningsdag gevierd, de verjaardag van koning Willem-Alexander. Die werd gisteren 53.
  [naar artikel]
 33. Koning Willem-Alexander en Máxima vieren Koningsdag… in hun woning (28/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Nederlandse koningin Máxima knipt een oranje lintje door dat haar dochters Ariane (13) en Alexia (14) vasthouden, terwijl de oudste van de drie kinderen –?troonopvolgster Amalia (16)?– het ritueel vastlegt. Nederland heeft gisteren – ondanks het coronavirus – Koningsdag gevierd, de verjaardag van koning Willem-Alexander. Die werd gisteren 53.
  [naar artikel]
 34. Willem-Alexander en Máxima poseren in de sneeuw in Lech bij -21 graden (26/02/2018 - VRT NWS)
  Een jaarlijkse traditie is het: de Nederlandse koninklijke familie die poseert in Lech (Oostenrijk) tijdens hun skivakantie. Al was het dit jaar een tikkeltje meer bibberen voor koning Willem-Alexander, zijn gezin én de pers bij -21 graden in de sneeuw. Willem-Alexander was opnieuw zijn spontane zelve en had liever de camera's gericht op zijn vier vrouwen.
  [naar artikel]
 35. STAATSBEZOEK. Onze man spreekt met Nederlandse koning Willem-Alexander voor hij afzakt naar Antwerpen, een plek waar hij zich thuis voelt (19/06/2023 - Gazet van Antwerpen)
  Met het bezoek van de Nederlandse koning Willem-Alexander en koningin Maxima zal Antwerpen donderdag net iets meer oranje kleuren. Als onderdeel van een staatsbezoek aan België ontmoeten onze koninklijke buren onder meer hun landgenoten in den vreemde. En daar hebben ze ontzettend veel zin in, zo blijkt. Een parafrasering van een ontmoeting met Willem-Alexander op paleis Noordeinde in Den Haag.
  [naar artikel]
 36. Puppy Gust wordt opgeleid tot patrouillehond in politiezone Bodukap: "Nu al wennen aan luide knallen en vuurwerk"  (28/06/2023 - VRT NWS)
  De politiezone Bodukap heeft een nieuw teamlid: een puppy van enkele maanden oud. Gust zal hopelijk opgeleid worden tot patrouillehond, maar pas over anderhalf jaar weten ze of hij geschikt is. Hondenbegeleidster Sofie Mertens neemt de puppy nu al in huis zodat hij al kan wennen aan verschillende situaties.
  [naar artikel]
 37. “Julia Roberts was verliefd op koning Willem-Alexander” (25/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het had zomaar gekund dat niet Máxima, maar Hollywoodster Julia Roberts de koningin van Nederland was geworden. Volgens filmjournalist René Mioch was de actrice ooit smoorverliefd op Willem-Alexander toen die nog kroonprins was.
  [naar artikel]
 38. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zetten Vlaams acteur Bruno Vanden Broecke (44) in de bloemetjes (08/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bruno Vanden Broecke (44), onder meer bekend van Het Eiland en Safety First, mocht deze week mee aan tafel schuiven bij het Nederlandse vorstenpaar Willem-Alexander en Máxima. De ontmoeting vond plaats in het kader van de zogenaamde Uitblinkerslunch, waarbij de koning en de koningin enkele mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd in de bloemetjes zetten.
  [naar artikel]
 39. Nederland geschokt door aanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries: "Schokkend en niet te bevatten" (07/07/2021 - VRT NWS)
  In Nederland wordt geschokt gereageerd op de aanslag op de Nederlandse misdaadjournalist Peter R. de Vries. "Het is een aanslag op de vrije journalistiek die zo wezenlijk is voor onze democratie, onze rechtsstaat en onze samenleving", zegt de Nederlandse premier Marc Rutte. Ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima reageerden "diep geschokt".
  [naar artikel]
 40. Nederlandse koning Willem-Alexander betuigt spijt over vakantie in Griekenland: "Pijn uw vertrouwen te hebben beschaamd" (21/10/2020 - VRT NWS)
  De Nederlandse koning Willem-Alexander heeft voor het eerst gereageerd op de commotie over zijn gezinsvakantie naar Griekenland. De familie vertrok vrijdag op vakantie en brak zaterdag de reis af wegens de storm aan kritiek die er was ontstaan. "Onze reis naar Griekenland heeft bij heel veel Nederlanders hevige reacties opgeroepen. Het doet pijn uw vertrouwen in ons beschaamd te hebben", laat het koningspaar weten in een persoonlijke videoboodschap.
  [naar artikel]
 41. Koning Willem-Alexander gaat na 20 jaar opnieuw op de knieën voor zijn Máxima (15/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Willem-Alexander (53) is afgelopen weekend, ruim twintig jaar na datum, opnieuw op de knieën gegaan voor koningin Máxima. De koning deed dat op precies dezelfde plek als toen: op de bevroren vijver bij Huis ten Bosch.
  [naar artikel]
 42. Nederlandse koningin Máxima geeft groot verjaardagsinterview: “50 worden, het is niet niks” (17/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag mocht de Nederlandse koningin Máxima vijftig kaarsjes uitblazen. Het ideale moment voor presentator Matthijs van Nieuwkerk (60) om de koningin te interviewen. Het resultaat is een openhartige babbel over het leven, de liefde en het werk. “Het was geen goede start tussen Willem-Alexander en mij."
  [naar artikel]
 43. Overvol op veel plaatsen in Nederland tijdens Koningsdag in coronatijd: verschillende parken ontruimd  (27/04/2021 - VRT NWS)
  Nederland viert voor het tweede jaar op rij Koningsdag op een wegens de coronapandemie aangepaste manier. Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters trokken voor de viering naar Eindhoven. Willem-Alexander noemde Koningsdag 2021 een editie "om nooit te vergeten, maar ook om nooit te herhalen". Evenementen en bijeenkomsten zijn niet toegestaan, maar toch is het op veel plaatsen veel te druk. Verschillende parken, zoals het Vondelpark in Amsterdam, zijn ontruimd door de politie.
  [naar artikel]
 44. Schattig: vrouw wiegt puppy in slaap met prachtig kerstliedje (04/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het moet een droomscenario zijn voor elk huisdier: in slaap vallen door een engelenstem op de achtergrond. Voor de hond van Rachel Smith werd het ook werkelijkheid. Toen de Amerikaanse 'Christmas Time is Here' begon te zingen, kon de pup haar ogen niet meer openhouden. Nadien plaatste ze de aandoenlijke beelden op Facebook, waar ze intussen al duizenden keren werden bekeken. "Ik was aanvankelijk niet van plan om dit te posten, maar het simpelweg te grappig. Wat hou ik van mijn pup", schreef ze er nog bij.
  [naar artikel]
 45. Schattig: vrouw wiegt puppy in slaap met prachtig kerstliedje (04/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Het moet een droomscenario zijn voor elk huisdier: in slaap vallen door een engelenstem op de achtergrond. Voor de hond van Rachel Smith werd het ook werkelijkheid. Toen de Amerikaanse 'Christmas Time is Here' begon te zingen, kon de pup haar ogen niet meer openhouden. Nadien plaatste ze de aandoenlijke beelden op Facebook, waar ze intussen al duizenden keren werden bekeken. "Ik was aanvankelijk niet van plan om dit te posten, maar het simpelweg te grappig. Wat hou ik van mijn pup", schreef ze er nog bij.
  [naar artikel]
 46. Net als gewone toeristen: koningin Máxima en koning Willem-Alexander gaan shoppen in New York (18/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het Nederlandse vorstenpaar is casual gaan shoppen in New York. Koning Willem-Alexander was voor die gelegenheid behoorlijk incognito met sportieve pet en zonnebril. Koningin Máxima was wél herkenbaar, maar gedroeg zich net als haar man als een gewone toerist met winkelzakjes in de handen.
  [naar artikel]
 47. "Ik zou niet geneigd zijn met hem een pint te gaan drinken" (31/08/2016 - De Redactie)
  Het standbeeld van Herman de Coninck dat vorig weekend werd onthuld, valt lang niet bij iedereen in de smaak. In "De wereld vandaag" noemde de Nederlandse dichter Willem Zadelhoff het zelfs "een gedrocht".
  [naar artikel]
 48. OPINIE: "Uscko gevaarlijk of niet? Baasje heeft ook verantwoordelijkheid" (20/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hond bijt kinderen. “Hond” werd al snel geportretteerd als “puppy Uscko”, en slechts twee dagen later pleitten reeds meer dan 50 000 handtekeningen...
  [naar artikel]
 49. Willem Van Mullem (Terzake) brengt ode aan de helden van vandaag: "En soms zijn die helemaal niet veraf" (28/03/2020 - VRT NWS)
  "Mensen hebben helden nodig. Je ontdekt ze als je ze nodig hebt. En soms zijn ze helemaal niet veraf." Terzake-reporter Willem Van Mullem draaide een ode in woord en beeld aan iedereen die in tijden van gedwongen isolement voor iemand anders zorgt. "De strijd tegen een onzichtbare vijand is lang, maar elke dag is ook een dag terug naar de knuffels en het gezoen. Dan breekt het zonlicht ook weer door."
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy