Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Jihadistische groep publiceert video met Japanse en Italiaanse gijzelaars in Syrië

01/08/2018 - 08:14
"Een jihadistische groep heeft video's van twee gijzelaars gepubliceerd, een Japanner en een Italiaan, die de groep in Syrië vasthoudt. Dat meldt..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Jihadistische groep publiceert video met Japanse en Italiaanse gijzelaars in Syrië (01/08/2018 - Metro)

Een jihadistische groep heeft video’s van twee gijzelaars gepubliceerd, een Japanner en een Italiaan, die de groep in Syrië vasthoudt. Dat meldt het gespecialiseerde instituut SITE, dat islamistische en extremistische groepen opvolgt. De twee mannen, de onafhankelijke Japanse journalist Jumpei Yasuda en de Italiaan Alessandro Sandrini, zijn te zien op twee verschillende, maar gelijkaardige video’s. […] Het bericht Jihadistische groep publiceert video met Japanse en Italiaanse gijzelaars in Syrië verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


2. Lid jihadistische ‘Beatles’ bekent schuld aan doden gijzelaars (03/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

Alexanda Kotey (37), een jihadist van terreurbeweging Islamitische Staat (IS), heeft donderdag voor een Amerikaanse rechter bekend schuldig te zijn aan het martelen en doden van westerse gijzelaars. Hij wordt onder meer verdacht van betrokkenheid bij het vermoorden van vier Amerikanen en riskeert een levenslange gevangenisstraf. Kotey maakt deel uit van de zogenaamde 'Beatles' van IS, de bijnaam van een groep Britse jihadisten die berucht werd door het vermoorden, vaak door onthoofdingen, van westerse gijzelaars in Syrië. [naar artikel]


3. Live - Honderd demonstranten opgepakt in Boston • Hamas publiceert video van twee Israëlische gijzelaars (27/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Blinken gaat in Saoedi-Arabië praten over wapenstilstand in Gaza • Hamas publiceert video van twee Israëlische gijzelaars (28/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Live - Hezbollah zegt ‘drones en raketten’ op noorden van Israël te hebben afgevuurd • Hamas publiceert video van twee Israëlische gijzelaars (28/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Poetin: “IS heeft 700 gijzelaars in Syrië en terreurgroep wil elke dag 10 gijzelaars executeren” (18/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Russische president Vladimir Poetin zegt dat militanten van Islamitische Staat (IS) bijna zevenhonderd gijzelaars hebben genomen in een deel van... [naar artikel]


7. Live - Nog twee gijzelaars vrijgelaten • ‘Onderhandelingen over vrijlating vijftig gijzelaars in serieus stadium’ (23/10/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. LIVE ISRAËL. Hamas laat opnieuw twee gijzelaars vrij - Biden: “Pas staakt-het-vuren na vrijlating alle gijzelaars” (23/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Volgens een nieuwe balans zijn in de voorbije 24 uur nu al 436 doden gevallen bij Israëlische bombardementen op de Gazastrook. Dat meldt het lokale ministerie van Volksgezondheid, dat onder controle staat van Hamas, op maandag. Vooral een vluchtelingenkamp werd zwaar getroffen, maar ook een moskee behoorde tot de doelwitten. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!