14/09/2018 - 23:39
"Dinsdag mag Club Brugge aantreden in de Champions League maar het moest tegen Lokeren al erg diep gaan. De Waaslanders kwamen op de zevende speeldag al na enkele minuten op voorsprong in het Jan Breydelstadion en troffen voor rust ook nog twee keer de paal. De thuisploeg was in de tweede helft wel duidelijk de betere. Een doelpunt van Wesley werd door de VAR nog afgekeurd na een contact met Deschacht maar Poulain maakte op het uur dan toch gelijk: 1-1. De turbulente wedstrijd vol discussies werd uiteindelijk beslecht met een strafschop in de extra tijd: 2-1, dankzij de VAR..."

1. Club Brugge komt tegen Lokeren vrij met de schrik: strafschop in extra tijd beslist turbulente wedstrijd (14/09/2018 - Gazet van Antwerpen)

Dinsdag mag Club Brugge aantreden in de Champions League maar het moest tegen Lokeren al erg diep gaan. De Waaslanders kwamen op de zevende speeldag al na enkele minuten op voorsprong in het Jan Breydelstadion en troffen voor rust ook nog twee keer de paal. De thuisploeg was in de tweede helft wel duidelijk de betere. Een doelpunt van Wesley werd door de VAR nog afgekeurd na een contact met Deschacht maar Poulain maakte op het uur dan toch gelijk: 1-1. De turbulente wedstrijd vol discussies werd uiteindelijk beslecht met een strafschop in de extra tijd: 2-1, dankzij de VAR... [naar artikel]

2. LIVEBLOG GENK-CLUB BRUGGE. Skov Olsen beslist wedstrijd na lichte strafschop, 0-3! (03/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk neemt op tegen Club Brugge. Zowel Genk als Club zijn nog niet zeker van hun plekje in de Champions’ play-offs, dus een driepunter is cruciaal voor beide ploegen. Na een penaltymisser van Tolu bracht Vetlesen de bezoekers op voorsprong. Volg alles op de voet via onderstaande liveblog. [naar artikel]

3. LIVE: Invaller Cop beslist de wedstrijd van op de stip, Lokeren moet verder met tien (0-2) (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Boucaut Stadion: Daknam Lokeren pakte vorige week drie gouden punten Standard speelde deze week sterk tegen Anderlecht en Club Brugge [naar artikel]

4. ‘De Koers van Sarah’. Géén wedstrijd, wel een turbulente reisdag richting stageplek Girona: “Gelukkig geen plan D nodig” (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Geen Strade Bianche (plan A) of Parijs-Nice (plan B) voor Wout van Aert, dus werd plan C ingeschakeld: een stage in Girona. Dat er vandaag niet... [naar artikel]

5. Daarom was de Luikse aanhang razend: Zulte Waregem krijgt strafschop na strafschop (21/09/2017 - Sporza)

4.000 enthousiaste Luikse fans waren woensdag afgezakt naar Rocourt om hun ploeg naar de volgende ronde te schreeuwen. Maar hun vreugde ging over in woede. [naar artikel]

6. LIVE. Tienkoppig Standard leidt dankzij rake strafschop Amallah, Buffalo’s krijgen geen strafschop na hands Emond (22/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 1 • Sclessin • Ref: Lawrence Visser [naar artikel]

7. Had Standard een strafschop moeten krijgen? Lambrecht fluit eerst strafschop, maar bedenkt zich na bekijken van de beelden (23/12/2022 - Het Belang van Limburg)

AA Gent was de betere ploeg tegen een zwak Standard, maar bleef steken op een 0-0 onder. Twintig minuten voor tijd schrokken de Buffalo’s plots op toen scheidsrechter Erik Lambrecht de bal op de stip legde voor hands van Ngadeu. De VAR riep Lambrecht echter naar het scherm en na het bekijken van de beelden herzag hij zijn beslissing. [naar artikel]

8. Janssen krijgt strafschop na licht contact met Slimani, Alderweireld glijdt uit bij zijn strafschop (19/02/2024 - Sporza)

9. Wéér Teodorczyk bevrijdt matig Anderlecht tegen Lokeren, dat zuivere strafschop wordt onthouden (16/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft vanavond pas in extremis afstand kunnen nemen van een verdienstelijk Lokeren en wéér was het Teodorczyk die zijn ploeg [naar artikel]