FT Buitenland. Defour speelt eerste minuten in acht maanden bij Burnley

17/09/2018 - 15:46
"Hij maakt zijn eerste wedstrijdminuten sinds januari. De middenvelder stond acht maanden aan de kant met een zware knieblessure en vervolgens ook..."

1. FT Buitenland. Defour maakt eerste minuten in acht maanden bij Burnley (17/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Hij maakt zijn eerste wedstrijdminuten sinds januari. De middenvelder stond acht maanden aan de kant met een zware knieblessure en vervolgens ook... [naar artikel]

2. FT Buitenland. Defour speelt eerste minuten in acht maanden bij Burnley (17/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

3. FT Buitenland. Defour speelt eerste minuten in acht maanden bij Burnley - Divock Origi loopt lichte enkelblessure op bij beloften (17/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Divock Origi heeft bij een wedstrijd met de beloften van Liverpool een lichte enkelblessure opgelopen en mist zo goed als zeker de eerste wedstrijd... [naar artikel]

4. BUITENLAND. Defour bejubeld door fans Burnley, Praet onderuit met Sampdoria (26/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Met Steven Defour en Dennis Praet kwamen maandag twee ex-spelers van Anderlecht in actie bij hun respectievelijke clubs Burnley en Sampdoria. Met wisselend succes. [naar artikel]

5. Belgen in het buitenland – Fantastische krul van Defour levert Burnley maar een punt op tegen Manchester United (26/12/2017 - Metro)

Manchester United heeft dinsdag op Boxing Day, het kerstvoetbal in de Engelse Premier League, opnieuw met de punten gemorst. Op de twintigste speeldag raakte United niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Burnley, dat het punt onder meer dankt aan een knappe goal van Steven Defour. Burnley kende op Old Trafford een droomstart. Romelu Lukaku […] [naar artikel]

6. FT buitenland: Engelse club gaat voor nieuw bod op Dendoncker - Defour langer bij Burnley (25/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Hoelang ligt de middenvelder van jouw favoriete ploeg in de lappenmand? Een speler die een schorsing moet uitzitten voor een belangrijke wedstrijd?... [naar artikel]

7. FT Buitenland. Defour traint weer voluit mee met Burnley (17/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE BURNLEY-ASTON VILLA. Na 20 minuten staan Burnley, met Delcroix, en Kompany al 0-2 in het krijt (27/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vincent Kompany en Burnley zijn na de nederlaag tegen Man City op de openingsspeeldag nog op zoek naar hun eerste punten van het seizoen. Vegen ‘The Clarets' de nul weg tegen het Aston Villa van Youri Tielemans? Volg het in onze liveblog! [naar artikel]

9. Chelsea, met Lukaku 90 minuten op de bank, rekent in tien knotsgekke minuten af met Burnley (05/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

De verkoop van de club zat ongetwijfeld nog in de kopjes van de Blues. Tijdens de minuut stilte voor Oekraïne scandeerden Chelsea-supporters ‘Abramovich’ door het hele stadion. De fans zijn hun voormalige clubeigenaar duidelijk dankbaar voor de sportieve successen van de afgelopen jaren. Toch een ongepast moment om iemand te bedanken. De wedstrijd begon dus met een valse noot. [naar artikel]