Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Miguel Wiels over Walter Capiau: “Zijn belangstelling werd meer dan professioneel, ik ben net op tijd vertrokken”

26/09/2018 - 06:37
"Miguel Wiels heeft in het Eén-programma ‘Van Gils & gasten’ een opvallende bekentenis gedaan over het begin van zijn carrière: toen hij voor Walter Capiau werkte, bleek de belangstelling van de presentator “meer dan professioneel”."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Miguel Wiels over Walter Capiau: “Zijn belangstelling werd meer dan professioneel, ik ben net op tijd vertrokken” (25/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Miguel Wiels heeft in het Eén-programma ‘Van Gils & gasten’ een opvallende bekentenis gedaan over het begin van zijn carrière: toen hij voor Walter Capiau werkte, bleek de belangstelling van de presentator “meer dan professioneel”. [naar artikel]


2. Miguel Wiels: "De belangstelling van Walter Capiau werd meer dan professioneel, ik ben net op tijd vertrokken" (26/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

Pianist Miguel Wiels (46) deed dinsdagavond een opvallende getuigenis in 'Van Gils en gasten'. Hij vertelde over hoe zijn voormalig manager Walter... [naar artikel]


3. Beste vrienden Niels Destadsbader en Miguel Wiels delen alles met elkaar: "Als ik zie hoe Miguel omgaat met zijn gezin, dan kriebelt het wel" (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

?Ondanks een leeftijdverschil van zestien jaar zijn Niels Destadsbader (29) en Miguel Wiels (45) beste vrienden. De twee werken nauw samen op... [naar artikel]


4. Onze Cercle-watcher Luc Verweirder schrijft open brief aan Miguel Van Damme: “Moed, Miguel. Never give up!” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dag Miguel [naar artikel]


5. Onze Cercle-watcher schrijft open brief aan Miguel Van Damme: “Moed, Miguel. Never give up!” (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dag Miguel [naar artikel]


6. Knap eerbetoon aan Miguel Van Damme: Anderlecht speelt met ‘Miguel’ op truitjes die daarna geveild worden voor goede doel (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een knap gebaar van Anderlecht. De spelers van paars-wit spelen in de topper tegen Club Brugge met ‘Miguel’ als naam op de rug. Een eerbetoon aan... [naar artikel]


7. Cercle Brugge wil Miguel Van Damme gepast eren: “We laten ons hoofd niet hangen, dat is het laatste wat Miguel zou willen” (31/03/2022 - Gazet van Antwerpen)

Cercle Brugge is in diepe rouw na het overlijden van Miguel Van Damme. Woensdagavond was er een publiek rouwmoment aan het Jan Breydelstadion, zaterdag is er de begrafenis en zondag volgt al de competitiewedstrijd tegen AA Gent. Een rollercoaster van emoties. De Vereniging wil er alles aan doen om haar doelman de komende dagen gepast te eren. “Alles met het volle respect voor zijn vrouw, dochter en ouders.” [naar artikel]


8. Kyana Dobbelaere, de weduwe van Miguel Van Damme: ‘Ik hield het vol omdat Miguel zo sterk was’ (10/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


9. De weduwe van Miguel Van Damme: ‘De living stond vol met kloeke beren die weenden, maar Miguel zelf toonde geen emotie meer’ (10/04/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!