De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Courtois na haast werkloze avond: "Jammer dat je zo'n matchen moet spelen"

Het Laatste Nieuws

10/10/2016 - 23:40

Thibaut Courtois kende een makkelijk avondje in Faro. "Het klopt dat ik misschien één moeilijke bal te verwerken kreeg, misschien was het wel de


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Thorgan Hazard: "Jammer dat ik niet tegen Eden kan spelen" (25/08/2016 - Sporza)
  Met drie treffers had Thorgan Hazard een groot aandeel in de kwalificatie van Mönchengladbach voor de CL-groepsfase. "Het was een perfecte avond."
  [naar artikel]
 2. REACTIES. Martínez: "Mijn ploeg weigerde te verliezen", Courtois: "Het klopte allemaal bij ons", De Bruyne: "Nog twee matchen" (06/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Rode Duivels hebben het geflikt. Hazard en co legden WK-favoriet Brazilië opzij na een bloedstollende partij: 2-1. De halve finale is een feit....
  [naar artikel]
 3. "Niet alle werkloze 50-plussers gespaard", zegt ABVV. "Van de pot gerukt", repliceert Bacquelaine (18/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn wel degelijk werkloze 50-plussers die worden geraakt door de pensioenhervormingen van de federale regering, met name werklozen die langer
  [naar artikel]
 4. Werkloze Courtois boekt simpele zege op bezoek bij Sociedad, Real Madrid loopt weer verder uit (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Real Madrid heeft de altijd lastige trip naar Real Sociedad overleefd. In de eerste helft had de Koninklijke het nog moeilijk, maar twee flitsen na rust stelden de zege veilig. Thibaut Courtois had een werkloze avond, Eden Hazard kwam niet in actie.
  [naar artikel]
 5. Courtois over China: "Ik verkies bij grote ploegen te spelen, ook al verdien je minder" (23/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Thibaut Courtois (24) zal nooit in China spelen. Dat zei de doelman in de Grand Debrief op La Dernière Heure. Een transfer naar het Oosters land
  [naar artikel]
 6. Vital Borkelmans: "Jammer dat Courtois naar één man wijst." (01/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Sven & Anke belden vanmorgen met Vital Borkelmans. Hij zei oa dat hij het jammer vond dat Thibaut Courtois zo naar één man wijst en niet naar het
  [naar artikel]
 7. Ontgoochelde Courtois spaart kritiek op Fransen niet: "Ze spelen gewoon antivoetbal" - Chadli: "Heel België is triest" (10/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Aan Thibaut Courtois (26) heeft het alvast niet gelegen tegen de Fransen. De doelman van de Rode Duivels pakte andermaal uit met enkele...
  [naar artikel]
 8. Ontgoochelde Courtois spaart kritiek op Fransen niet: "Ze spelen gewoon antivoetbal" - Hazard: "Liever verliezen met België dan winnen met dit Frankrijk" (10/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Aan Thibaut Courtois (26) heeft het alvast niet gelegen tegen de Fransen. De doelman van de Rode Duivels pakte andermaal uit met enkele...
  [naar artikel]
 9. Thibaut Courtois over de oefenmatch tegen Egypte: "Jammer dat Salah er niet bij is, maar het blijft een goede ploeg" (05/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Weer een nieuwe dag in de WK-voorbereiding van de Rode Duivels. Vandaag tekende onze nationale doelman, Thibaut Courtois, present voor de...
  [naar artikel]
 10. Thibaut Courtois: "Te veel foute passes, hopelijk wordt het de volgende matchen beter" (02/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Thibaut Courtois was naar goede gewoonte scherp in zijn terugblik op de match. Maar de doelman van de Rode Duivels maakte zich na affluiten toch...
  [naar artikel]
 11. Guy Martens: "Die fout zal niet in Courtois' hoofd gaan spelen" (15/03/2018 - Sporza)
  Guy Martens, 3 jaar keeperstrainer van Thibaut Courtois bij Genk, analyseert de match van zijn vroegere poulain: "De minste fout van Thibaut wordt uitvergroot".
  [naar artikel]
 12. Thibaut Courtois pakt uit met gewéldige save op schot Sanchez: "Gelukkig heb ik lange armen. En goeie reflexen" (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Geen vijfde clean sheet op rij voor Thibaut Courtois in de Premier League. In tegenstelling tot die vier eerdere matchen, moest de Rode Duivel...
  [naar artikel]
 13. Courtois: "Kunnen niet veel lessen trekken, als we niet tegen grote ploegen spelen" (11/10/2017 - Sporza)
  De Rode Duivels hebben tegen Cyprus hun WK-kwalificatiecampagne in schoonheid afgesloten en kunnen hun blik op Rusland vestigen. "We kennen onze werkpunten", zegt Courtois.
  [naar artikel]
 14. Imke Courtois neemt afscheid na het EK: "Wil stoppen op hoogtepunt" (12/05/2017 - Sporza)
  Red Flame Imke Courtois hangt na het EK haar voetbalschoenen aan de haak. "Ik wil meer tijd investeren in mijn doctoraat", vertelt de 29-jarige Courtois.
  [naar artikel]
 15. Courtois: "Dit land moet zichzelf in vraag stellen" (08/12/2017 - VRT NWS)
  Brussels schepen voor Sport Alain Courtois (MR) heeft een videoboodschap gemaakt waarin hij duidelijk kwaad reageert op de heisa rond het Eurostadion. "Dit land moet zichzelf in vraag stellen", zegt hij. "Ik zet mij al meer dan dertig jaar in voor het Belgisch voetbal, wat hebben de mensen die kritiek geven al gedaan?"
  [naar artikel]
 16. Courtois slaat mea culpa: "Verwachtte geen schot bij de eerste goal" (15/03/2018 - Sporza)
  Thibaut Courtois kende tegen Barcelona niet zijn meest gelukkige avond. Het sluitstuk van de Rode Duivels incasseerde drie doelpunten en bekende schuld achteraf.
  [naar artikel]
 17. Imke Courtois: "Denk dat Coucke beslissing niet juist heeft ingeschat" (10/05/2018 - Sporza)
  Beroering in vrouwenvoetballand gisteren: kampioen Anderlecht was 's ochtends opgedoekt, maar stond op uit de doden. "Er moet toch iets gebeurd zijn", zegt Imke Courtois.
  [naar artikel]
 18. Conte: "Courtois is op training een van de beste strafschopnemers" (07/08/2017 - Sporza)
  Chelsea heeft naast de Community Shield gegrepen na onder meer een strafschopmisser van Thibaut Courtois in de penaltyreeks. "Maar Courtois was een logische keuze", zegt Conte.
  [naar artikel]
 19. Imke Courtois wil "drie perfecte wedstrijden spelen" in Nederland (14/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De afscheidnemende Imke Courtois staat met de Red Flames aan de vooravond van hun eerste deelname aan het EK vrouwenvoetbal, dat overmorgen in
  [naar artikel]
 20. Courtois: "Niet makkelijk om vaak met andere verdediging te moeten spelen" (11/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Thibaut Courtois staat voor zijn 47e wedstrijd als Rode Duivel. De nationale nummer één kreeg in de oefeninterland van twee dagen geleden tegen
  [naar artikel]
 21. Conte: "Hebben nog een doel: zorgen dat Courtois de "Golden Glove" wint" (20/05/2017 - Sporza)
  Chelsea heeft de landstitel al een week op zak. De laatste match tegen Sunderland is er dan ook een zonder inzet, of niet? "We moeten zorgen dat Courtois een clean sheet pakt."
  [naar artikel]
 22. Sky: "We hebben nu geen reden meer om spelletjes te spelen" (16/07/2017 - Sporza)
  Team Sky heeft enkele atypische Tour-dagen achter de rug. "We zullen het geel verdedigen zoals we altijd doen. Dat is misschien jammer voor het publiek."
  [naar artikel]
 23. De Wever: "Willen we menswaardig pensioen? Dan moet er iets veranderen" (15/09/2017 - VRT NWS)
  "Als we morgen nog iedereen een menswaardig pensioen willen geven, gaan we bepaalde stelsels moeten aanpassen", zegt Bart De Wever (N-VA) in "De ochtend". "Wie iets anders beweert, vertelt de waarheid niet." Hij geeft er meer tekst en uitleg over de plannen met het pensioen van langdurige werkloze 50-plussers.
  [naar artikel]
 24. "Niet alle werkloze 50-plussers worden gespaard" (18/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Er zijn wel degelijk werkloze 50-plussers die worden geraakt door de pensioenhervormingen van de federale regering, met name werklozen die langer
  [naar artikel]
 25. Club voor werkloze voetballers in Lokeren is een succes: "Al 11 spelers vonden een ploeg" (20/08/2021 - VRT NWS)
  In Lokeren trainen sinds juni een groep werkloze voetballers samen in het Daknamstadion. Het 'Free Pro Players' project wordt begeleid door Eddy Van Den Berge, de ex-trainer van Zulte-Waregem. "Door deze trainingen blijven de spelers fit en zijn ze klaar om meteen aan een competitie deel te nemen", zegt hij.
  [naar artikel]
 26. Frankrijk formeel: "Er zijn haast geen Pokémon op de autosnelweg" (05/08/2016 - De Redactie)
  Ook bij onze zuiderburen is het smartphonespel "Pokémon Go" een fenomeen geworden. Sanef, een van de uitbaters van de autosnelwegen, zag zich zelfs genoodzaakt om autobestuurders op te roepen niet te spelen achter het stuur.
  [naar artikel]
 27. Mertens: "Jammer dat het niet 10-0 werd" (31/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Dries Mertens glunderde na de 9-0 tegen Gibraltar: "Jammer voor hen, maar we moesten aan ons doelpuntensaldo denken." De flankaanvaller was zelf
  [naar artikel]
 28. Peeters betreurt commentaar van De Wever over pensioenen werkloze 50-plussers (15/09/2017 - VRT NWS)
  Vicepremier Kris Peeters (CD&V) betreurt de uitspraken van N-VA-voorzitter Bart De Wever over de pensioenen van werkloze 50-plussers. In "De ochtend" vanmorgen zei De Wever dat het dossier terug op de regeringstafel komt, hoewel onder meer Peeters gisteren had gecommuniceerd dat het van tafel is. "Ik betreur dat er de dag nadien commentaar wordt gegeven door mensen die de besluitvorming niet hebben meegemaakt", zegt Peeters in "De ochtend".
  [naar artikel]
 29. Courtois: "China? Ik wil bij grote teams spelen in grote competities" (24/01/2017 - Sporza)
  Thibaut Courtois was een opgemerkte gast in Le Grand Debrief, het nieuwe praatprogramma van Proximus AA en La Dernière Heure. De nationale doelman vertelde over Chelsea en China.
  [naar artikel]
 30. Courtois: "De backs van de Rode Duivels spelen te vaak te hoog" (26/03/2018 - Sporza)
  Thibaut Courtois neemt nooit een blad voor de mond. In een interview met Peter Vandenbempt beantwoordt de doelman vragen over tactiek en winnaarsmentaliteit bij de Rode Duivels.
  [naar artikel]
 31. Courtois: "Een save die 3 punten oplevert, is even mooi als een goal" (05/07/2017 - Sporza)
  In het tweede deel van Courtois Revealed blikt de nationale doelman terug op het voorbije kampioenenjaar. "Mijn redding tegen Sunderland in de laatste minuut was heel belangrijk."
  [naar artikel]
 32. Courtois: "Minstens twee Tour-etappes in Brussel: tijdrit en rit in lijn" (30/05/2017 - Sporza)
  Brussel zal volgens Brussels schepen van Sport Alain Courtois in 2019 "zeker twee ritten organiseren". "Ik weet niet of er nog meer etappes in België zullen zijn."
  [naar artikel]
 33. Courtois: "Er is geen twijfel, ik blijf volgend seizoen bij Chelsea" (29/05/2017 - Sporza)
  Rode Duivel Thibaut Courtois heeft een einde gemaakt aan de speculaties over een transfer. "Ik ben zeer tevreden bij Chelsea."
  [naar artikel]
 34. Ontgoochelde Courtois spaart kritiek op Fransen niet: "Ze spelen gewoon antivoetbal" - Hazard: “Als wij eerst scoren, winnen we” (10/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Aan Thibaut Courtois (26) heeft het alvast niet gelegen tegen de Fransen. De doelman van de Rode Duivels pakte andermaal uit met enkele...
  [naar artikel]
 35. GEMEENTERAAD. Toch 6.500 euro voor Hamonts evenement:“Jammer dat vereniging 9 maanden aan lijntje werd gehouden” (01/09/2023 - Het Belang van Limburg)
  { "text": "Meerderheid: CD&V (10), Balans (1) Onafhankelijk (1)", "type": "information_text" }
  [naar artikel]
 36. Courtois: "Met Engeland strijden om de eerste plaats" (01/12/2017 - Sporza)
  België treft op het WK Engeland, Tunesië en Panama. "Een goeie loting", vindt doelman Thibaut Courtois, die al uitkijkt naar het duel met de Engelsen.
  [naar artikel]
 37. "Anderlecht moet twee perfecte matchen spelen om door te stoten" (26/07/2016 - Sporza)
  Anderlecht trapt zijn seizoen vanavond op gang met een duel tegen Rostov in de derde voorronde van de Champions League. Volg hier alle nieuwtjes.
  [naar artikel]
 38. Bacquelaine: "Wel daling pensioen voor werkloze vijftigplusser" (04/09/2017 - VRT NWS)
  Een werkloze vijftigplusser valt inderdaad na een jaar werklooesheid terug op een basisbedrag. Volgens minister van pensioenen Daniel Bacquelaine (MR) staat dat in de ontwerpteksten over de pensioenhervorming die hij naar de Raad vcan State heeft gestuurd.
  [naar artikel]
 39. Dendoncker: "Ik voel me klaar voor een stap hogerop" (03/06/2017 - Sporza)
  Leander Dendoncker laadt zich na een sterk seizoen nog een keer op voor de matchen bij de nationale ploeg. "Mijn situatie is hier anders dan bij Anderlecht. Ik weet niet of ik zal spelen."
  [naar artikel]
 40. Patrick Loobuyck pleit voor een structureel bosbeleid: "Bomen, bos en Vlaanderen: ze gaan niet goed samen" (08/09/2018 - De Morgen)
  In Torhout gingen deze week per abuis 200 fraaie beuken tegen de vlakte. "Bijzonder jammer", reageerde de stad. "In de discussie over onze luchtkwaliteit spelen bomen een symbolische rol", zegt moraal­filosoof Patrick Loobuyck. Meer zelfs: "In tijden als deze scoren politici met bomen."
  [naar artikel]
 41. Thibaut Courtois slaat mea culpa richting 'Les Bleus': "Sorry, de Fransen hebben me een beetje vermoord" (15/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Antivoetbal." Zo bestempelde Thibaut Courtois het spel van de Franse in de halve finale meteen na de partij. Zijn uitlatingen na de verloren...
  [naar artikel]
 42. Courtois: "Het lijkt alsof Kompany niet weggeweest is" (02/06/2017 - Sporza)
  Vincent Kompany is weer Rode Duivel en dat wordt op gejuich onthaald in de Belgische spelersgroep. "Ik vind hem nog altijd een topverdediger", zegt doelman Thibaut Courtois.
  [naar artikel]
 43. WK LIVE. Courtois die "schot van Januzaj wel had gepakt" vindt dat "we niet moeten onderdoen voor Brazilië" - Volg hier de persconferentie met Courtois en Martínez (29/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK voetbal is volop aan de gang! Vandaag zijn we toe aan dag 16 in Rusland. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of...
  [naar artikel]
 44. Courtois: "Met zijn kwaliteiten moet Nainggolan altijd in de selectie zitten" (28/08/2017 - Sporza)
  Met Chelsea hield Thibaut Courtois dit weekend zijn netten ongeschonden. Lukt hem dat ook in het tweeluik Gibraltar en Griekenland?
  [naar artikel]
 45. Aerts ondergaat vandaag laatste onderzoek, maar is wellicht weken out met ribbreuk: "Het ziet er niet goed uit" (24/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Jammer, jammer, jammer. De man die de cross de voorbije weekends spannend maakte, kreeg gisteren te horen dat hij een rib heeft gebroken. De kans...
  [naar artikel]
 46. Aalsterse "Mazjoretten" lopen niet meer vooraan in de carnavalstoet: "We vinden het best wel jammer" (09/02/2023 - VRT NWS)
  Voor het eerst in 14 jaar zullen de Aalsterse "Mazjoretten van boven de 40" niet mee opstappen in het officiële gedeelte van de Aalsterse carnavalstoet. “Dat vinden we heel jammer”, vertellen ze aan Radio2-reporter Margaux van de regio. Carnavalsgroep "De Saazers" maakt van het onderwerp hun stoetthema en neemt de vrouwen onder hun vleugels.
  [naar artikel]
 47. Courtois debuteert foutloos, maar krijgt geen garanties: "Een ander niveau dan bij Chelsea" (03/09/2018 - De Morgen)
  Hij was werkloos op een strafschop na. Het debuut van Thibaut Courtois voor Real Madrid was er eentje zonder grote conclusies, hij bleef vlot overeind. "Het is nu aan mij om mijn plaats vast te houden."
  [naar artikel]
 48. WK LIVE: Martínez: "Mijn basiself? De spelers kennen die zelf nog niet" - Courtois "zag Hazard nooit beter spelen dan nu" - Kompany blijft bij de groep (17/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het WK voetbal is volop aan de gang. Vallen belangrijke spelers uit? Komt het tot opstootjes of heerlijke goals tijdens de trainingen? Al het grote...
  [naar artikel]
 49. Philippe Gilbert ontgoocheld met achtste plaats: "Ik moet geen excuses zoeken" (18/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "We hebben met de Belgische ploeg een zeer sterk EK gereden", vatte Philippe Gilbert samen na afloop van het EK, "alleen is het jammer dat we
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy