Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 November 2020
01:55 uur

Decruynaere: "Geen enkel kind mag opgroeien met schimmel", Zinzen: "Een van de treurigste interviews"

VRT NWS

03/10/2018 - 11:25

Groen-kopstuk in Gent Elke Decruynaere reageerde gisteravond in "Terzake" op de wantoestanden in sommige sociale woningen. "Geen enkel kind mag opgroeien met schimmel", liet ze verschillende keren optekenen. Een reactie die niet kon overtuigen. "Op het hoofdkwartier van Groen zijn de lichten uitgegaan", verwoordde oud-journalist Walter Zinzen het bij Ivan De Vadder. 


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zinzen over reactie Gentse schepen op sociale woningen: "Bij Groen zijn lichten uitgegaan, dit is een van de slechtste politieke interviews sinds lang" (03/10/2018 - De Morgen)
  Journalist op rust Walter Zinzen is erg kritisch voor de Gentse schepen Elke Decruynaere die voor de camera van Terzake reageerde op het beleid inzake sociale woningen in haar stad. "Ik denk dat op het hoofdkwartier van Groen vanavond de lichten zijn uit gegaan, want dit is een van de treurigste en slechtste politieke interviews die ik in lange tijd gezien heb", aldus Zinzen.
  [naar artikel]
 2. Van "Traneneiland" tot "Kaap Ontgoocheling": dit zijn de treurigste plaatsnamen ter wereld (08/04/2018 - VRT NWS)
  Onder de noemer "sad topographies" ("treurige plaatsbeschrijvingen") houdt een Australische kunstenaar een profiel op Instagram bij waarop hij afbeeldingen van de treurigste plaatsnamen ter wereld post. Een bloemlezing.
  [naar artikel]
 3. Zinzen over reactie Gentse schepen op sociale woningen: "Bij Groen zijn lichten uitgegaan, dit is een van de slechtste politieke interviews sinds lang" (03/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Journalist op rust Walter Zinzen is erg kritisch voor de Gentse schepen Elkle Decruynaere die voor de camera reageerde op het beleid inzake sociale...
  [naar artikel]
 4. Zinzen & Van Cauwelaert analyseren de campagne: "Schrik voor de kiezer" en het "hyperkinetische gedrag van Calvo" (14/05/2019 - VRT NWS)
  Onder meer door de problematiek aan het station van Brussel-Noord lijkt het migratiedossier opnieuw een prominentere plaats te krijgen in deze campagne. Volgens "De Tijd"-journalist Rik Van Cauwelaert is er in het geval van Brussel-Noord geen sprake van racisme. "De mensen zijn eigenlijk gewoon beschaamd over de manier waarop wij er mààr in slagen om dit probleem aan te pakken." Gewezen VRT NWS-journalist Walter Zinzen gaat nog een stapje verder. Hij verwijt politici een gebrek aan mededogen. Dat zeggen ze in "Zinzen & Van Cauwelaert bij Ivan" op Canvas.
  [naar artikel]
 5. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (03/10/2018 - VRT NWS)
  Herbekijk hier "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van woensdag 3 oktober. "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" is een duidingsprogramma waarin oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, bij Ivan De Vadder hun licht laten schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.
  [naar artikel]
 6. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (09/10/2018 - VRT NWS)
  Herbekijk hier "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van maandag 8 oktober. "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" is een duidingsprogramma waarin oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, bij Ivan De Vadder hun licht laten schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.
  [naar artikel]
 7. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (10/10/2018 - VRT NWS)
  Herbekijk hier "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van woensdag 10 oktober. "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" is een duidingsprogramma waarin oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, bij Ivan De Vadder hun licht laten schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.
  [naar artikel]
 8. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (09/10/2018 - VRT NWS)
  Herbekijk hier "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van dinsdag 9 oktober. "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" is een duidingsprogramma waarin oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, bij Ivan De Vadder hun licht laten schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.
  [naar artikel]
 9. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (02/10/2018 - VRT NWS)
  Herbekijk hier "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van maandag 1 oktober. "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" is een duidingsprogramma waarin oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, bij Ivan De Vadder hun licht laten schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.
  [naar artikel]
 10. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (02/10/2018 - VRT NWS)
  Herbekijk hier "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van dinsdag 2 oktober. "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" is een duidingsprogramma waarin oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, bij Ivan De Vadder hun licht laten schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.
  [naar artikel]
 11. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (05/10/2018 - VRT NWS)
  Herbekijk hier "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van donderdag 4 oktober. "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" is een duidingsprogramma waarin oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, bij Ivan De Vadder hun licht laten schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.
  [naar artikel]
 12. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (11/10/2018 - VRT NWS)
  Herbekijk hier "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van donderdag 11 oktober. "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" is een duidingsprogramma waarin oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, bij Ivan De Vadder hun licht laten schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.
  [naar artikel]
 13. "Zinzen & Van Cauwelaert" bezorgd om CD&V: "Partij dreigt te klein te worden voor een regering" (16/05/2019 - VRT NWS)
  CD&V heeft het moeilijk om zich deze campagne in de kijker te spelen. Het valt "De Tijd"-journalist Rik Van Cauwelaert op dat CD&V'ers te weinig hun standpunten durven te formuleren. "Vooral in West-Vlaanderen zal de partij moeten vechten om te overleven", vermoedt Van Cauwelaert. Gewezen VRT NWS-journalist Walter Zinzen velt eenzelfde oordeel. "Ik vrees dat CD&V weleens te klein zou kunnen worden om nog in een regering te zitten."
  [naar artikel]
 14. Slechte staat sociale woningen Gent: 'We moeten dat oplossen' (02/10/2018 - Knack)
  'Geen enkel kind mag opgroeien met schimmel op de muren', zei de Gentse schepen Elke Decruynaere (Groen) dinsdagavond in Terzake over de staat van sociale woningen in Gent.
  [naar artikel]
 15. "Zinzen & Van Cauwelaert" zien een "positieve boodschap van Bart De Wever" en een "opvallende lichaamstaal van Alexander De Croo" (15/05/2019 - VRT NWS)
  In tegenstelling tot de verkiezingscampagne van 2014 komt de mogelijke verhoging van de wettelijke pensioenleeftijd wel aan bod in de huidige campagne. In een debat met SP.A-voorzitter John Crombez zegt Bart De Wever (N-VA) dat die leeftijd omhoog zal moeten gaan om de pensioenen ook in de toekomst te kunnen betalen. "Een positieve boodschap, tegen het draagvlak in", vindt gewezen VRT NWS-journalist Walter Zinzen.
  [naar artikel]
 16. Decruynaere (Groen) over slechte staat sociale woningen in Gent: "Het is geen probleem dat we gisteren hebben ontdekt" (02/10/2018 - VRT NWS)
  "Het is geen probleem dat we gisteren hebben ontdekt." Dat zegt Elke Decruynaere, kopstuk voor Groen bij de lokale verkiezingen in Gent, over de slechte staat van sociale woningen in de stad. Decruynaere kijkt naar het Vlaamse bestuursniveau voor oplossingen: "Wat gaat Vlaanderen doen, kunnen we dit samen oplossen?"
  [naar artikel]
 17. Pakkende video: Meer dan 94.000 Belgische kinderen groeien op zonder ouders (20/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  1 kind op 10, wereldwijd 220 miljoen kinderen, groeit op zonder de liefdevolle zorg van een ouder. In Belgë is de inschatting 1 kind op 25, 94.600 kinderen. Dat brengt de emotionele, fysieke en mentale ontwikkeling – en dus de toekomst – van een kind ernstig in gevaar. Daarom start SOS Kinderdorpen op 20 november, Internationale Kinderrechtendag, de wereldwijde campagne "Geen enkel kind mag alleen opgroeien".
  [naar artikel]
 18. Zinzen en Van Cauwelaert hebben een culthit op Canvas: "We dachten dat alleen onze vrouwen gingen kijken" (06/10/2018 - De Morgen)
  "Twee ouwe zakken die graag hun mening geven." Zo omschrijven Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert treffend zichzelf. De revelatie van deze verkiezingscampagne blijken twee senioren in een benepen studio, op Canvas, net voor middernacht. "Over De Wever doen de wildste roddels de ronde."
  [naar artikel]
 19. “Geen enkel kind mag opgroeien met schimmel op de muren” (06/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  “Het slechtste politieke interview sinds lang”, zei VRT-coryfee Walter Zinzen. En voor één keer had hij het niet over de interviewer van dienst. Het nieuws dat in de Sint-Bernadettewijk in Gent sociale woningen staan die meer geschikt lijken voor champignonkweek dan voor huisvesting, was al niet goed.
  [naar artikel]
 20. Gentse Groen-kopvrouw Decruynaere: "Met N-VA in zee? Politieke zelfmoord" (14/10/2018 - De Morgen)
  Elke Decruynaere drukt de speculaties de kop in dat het kartel sp.a-Groen zou splitsen om dan vervolgens met N-VA in zee te gaan. "Compleet ongeloofwaardig", volgens de Groen-kopvrouw.
  [naar artikel]
 21. Gentse meerderheid verdeeld over hoofddoeken op school: "Soloslim van Decruynaere is onaanvaardbaar" (02/07/2018 - De Morgen)
  De beslissing van de Gentse onderwijsschepen Elke Decruynaere (Groen) om de hoofddoek voortaan toe te laten in de stedelijke scholen stoot op verzet van coalitiepartner Open Vld. "Niet doorgesproken en geen goed idee", klinkt het bij de liberalen. Zelfs verschillende Gentse groenen geven aan van niets te weten.
  [naar artikel]
 22. Homans niet te spreken over racismefilmpje Elke Decruynaere: "Denkt zij dat racisme éénrichtingsverkeer is?" (20/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Nodeloos culpabiliserend" en "contraproductief". Zo bestempelt Vlaams minister van Gelijke Kansen Liesbeth Homans (N-VA) het campagnefilmpje
  [naar artikel]
 23. Peter Adriaenssens: "Iemand die in armoede leeft, heeft een andere kop" (28/11/2018 - VRT NWS)
  Kinderpsychiater Peter Adriaenssens waarschuwt dat de kinderarmoede in Vlaanderen aangepakt moet worden, zoniet gaan we een hele hoge kost tegemoet. De professor waarschuwt ook voor de psychologische én lichamelijke gevolgen van opgroeien in armoede: "Kinderen die in armoede opgroeien, lopen op 1 jaar 2 maanden achterstand op", zei hij in "De afspraak".
  [naar artikel]
 24. Coddens en Decruynaere: "Mathias morgen aan zet? In zijn hoofd mag dat zo zijn" (14/10/2018 - De Morgen)
  Nadat een hele avond in de coulissen te blijven, gaven kartellijsttrekker Rudy Coddens (sp.a) en Groen-kopvrouw Elke Decruynaere tegen middernacht toch nog thuis. "Samen uit, samen thuis", blijft voorlopig het devies.
  [naar artikel]
 25. Marie Vinck verwacht kind van "Callboy" (06/01/2017 - De Redactie)
  De actrice bekend van "Smoorverliefd" is zwanger van haar eerste kind. De vader is Stef Aerts die in "Callboys" was te zien. De baby is gepland voor eind maart.
  [naar artikel]
 26. "Comfortzone", "me-time", "leuk" en "super" bij irritantste woorden van 2017 (30/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Comfortzone", "me-time", "leuk", "super", "dagdagelijks", "eigenlijk", "groentjes", "ik heb zoiets van", "absoluut" en "naar de toekomst toe"...
  [naar artikel]
 27. Is er een probleem met "Kind van de duivel"? "We moeten niet panikeren" (13/06/2017 - De Redactie)
  Er is de laatste dagen wat ophef ontstaan over het liedje "Kind van de duivel" van Jebroer. Het nummer is razend populair, ook bij jonge kinderen, maar sommigen vinden de tekst ongepast. "Ik denk dat veel mensen op het achterste van hun poten staan, omdat het in het Nederlands is."
  [naar artikel]
 28. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (27/05/2019 - VRT NWS)
  Herbekijk hier "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van maandag 27 mei. De stembusgang is achter de rug en oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, hebben het bij Ivan De Vadder over de nieuwe politieke stand van zaken.
  [naar artikel]
 29. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (16/10/2018 - VRT NWS)
  Herbekijk hier "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van maandag 15 oktober. Oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, laten bij Ivan De Vadder hun licht schijnen op de stembusgang van zondag.
  [naar artikel]
 30. Zinzen en Van Cauwelaert fileren de campagne: 4 scherpe fragmenten (03/10/2018 - VRT NWS)
  Hoe kijken twee oude rotten van journalisten naar de campagne? Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert doen dat elke avond in "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan", op Canvas. Hieronder een eigenzinnige selectie van enkele spitante momenten van dinsdag.
  [naar artikel]
 31. Waarom de "Pano" over Schild & Vrienden geen "knip- en plakwerk" is (06/09/2018 - VRT NWS)
  Schild & Vrienden-oprichter Dries Van Langenhove ontkent in nieuwe interviews nogmaals zijn betrokkenheid bij de ettelijke racistische en seksistische gesprekken, foto's en video's in de chatgroepen van zijn beweging, gisteren te zien in de reportage van "Pano" op één. "Het is iemand anders", beweert hij, en: "die foto's zijn gewoon van het internet geplukt". Maar de feiten spreken dat tegen.
  [naar artikel]
 32. De "vergeten" interviews met Hitler verschijnen in het Nederlands: "Pers zag niet dat hij niet te vertrouwen was" (21/11/2019 - VRT NWS)
  Deze week verschijnt de Nederlandstalige versie van “De vergeten gesprekken met Hitler”, een bundeling van 16 interviews die Adolf Hitler ooit gaf aan buitenlandse journalisten. De interviews zijn gebundeld door de Franse historicus Eric Branca die tegelijk zorgt voor de duiding.
  [naar artikel]
 33. Vandaag is alles "hallucinant", "schandalig", "knettergek", "krankzinnig" of ... (15/10/2017 - VRT NWS)
  Hoogleraar Jan Blommaert bestudeert onze taal en hoe we die gebruiken. We spreken steeds forser: "Zeg niet gewoon "nonsens", wel "complete nonsens", en "onbegrijpelijk" is "volstrekt onbegrijpelijk". En dat heeft politieke gevolgen".
  [naar artikel]
 34. Elke Decruynaere (Groen): "Mathias De Clercq heeft blijkbaar alles over voor de sjerp" (08/09/2018 - VRT NWS)
  De uitspraak van de Gentse liberale kandidaten Guy Verhofstadt en Mathias De Clercq - "eerst zien of het kartel SP.A-Groen blijft bestaan na de verkiezingen"- schiet bij Groen in het verkeerde keelgat. "Mathias ziet zichzelf blijkbaar als inzet van de verkiezingen. Ik doe een oproep om het over de inhoud te hebben, niet over de postjes", zegt Elke Decruynaere, schepen en de nummer twee op de lijst van SP.A-Groen in Gent.
  [naar artikel]
 35. Een vader op zoek naar zijn verdwenen zoon: "Hij zat uren in de cel. Waarom?" (17/11/2017 - VRT NWS)
  "Woensdagavond 17u30, ik bel mijn zoon. Geen antwoord, wel een sms. "Kan niet Bellen. Ben bij de politie." "Waarom?" "Rellen muntpunt" en "Ik kan moeilijk sms." Vanaf dan krijg ik geen antwoorden meer." 
  [naar artikel]
 36. Tussen alle roepende politici door charmeert 1 jonge SP.A'er "Zinzen & Van Cauwelaert" (17/05/2019 - VRT NWS)
  Je kan er deze verkiezingscampagne niet naast kijken. Als politici met elkaar in debat gaan, dan is de kans groot dat ze gaan roepen of door elkaar gaan praten. "Dat geroep verbergt het gebrek aan argumenten", vindt De Tijd-journalist Rik Van Cauwelaert. Gewezen VRT NWS-journalist Walter Zinzen begrijpt niet waarom politici dat blijven doen. "Ze kunnen toch ook een beetje luisteren naar elkaar?" 
  [naar artikel]
 37. "Ik heb hard gevochten, maar anorexia heeft gewonnen": ziekenhuis vergeet ouders te waarschuwen voor risico op zelfdoding (03/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik zou zo graag opgroeien en een leven uitbouwen, maar ik heb er geen." Dat schreef de 15-jarige anorexiapatiënte Pippa McManus in een van de
  [naar artikel]
 38. "Zinzen en Van Cauwelaert" zien populisme van "meest ranzige soort" en schouderklopje van Macron (23/05/2019 - VRT NWS)
  In Nederland en het Verenigd Koninkrijk wordt vandaag al gestemd voor de Europese verkiezingen. Bij de Britten lijkt Nigel Farage (Brexit Party) op weg naar een triomfantelijke overwinning. De manier waarop hij campagne voert doet de wenkbrauwen fronsen van gewezen VRT NWS-journalist Walter Zinzen en De Tijd-journalist Rik Van Cauwelaert. Om u een idee te geven bekijkt u best eerst onderstaand filmpje.
  [naar artikel]
 39. Hoe schimmel in sociale woningen het Gents kartel doet zweten (03/10/2018 - De Morgen)
  Het parket is een onderzoek gestart naar sociale woningen in Gent. Aanleiding is een VRT-reportage waaruit blijkt dat er ongeschikt verklaarde woningen worden verhuurd. "We moeten dit snel oplossen", zegt schepen Elke Decruynaere (Groen).
  [naar artikel]
 40. "Giftige oplossing", "enkel uitstel", "enkel verliezers": Duitse pers kritisch voor asielakkoord (03/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Na het bereikte akkoord tussen Duits bondskanselier Angela Merkel van de CDU en minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer van de CSU, blijven...
  [naar artikel]
 41. Opgroeien tussen de woontorens van Nieuw Gent: "We moeten hier allemaal uit geraken" (27/02/2019 - VRT NWS)
  Pas deze zomer verschijnt "Labels", een YouTube-reeks van VRT NWS en Studio Brussel. Daarin gaan journalist Yassine Atari en regisseur Karen Vazquez op zoek naar mensen die een etiket opgeplakt krijgen. Wie schuilt er achter de vooroordelen? De eerste aflevering droppen we vandaag al. In 'Nieuw Gent' gaan ze praten met de jongeren die opgroeien in wat vaak een uitzichtloze wijk wordt genoemd. Zonder hippe koffiebars, trendy kapsalons of ecologische winkels. Nieuw Gent is ruw, lelijk en hard. "Hier opgroeien maakt je bewust van wat waardevol is."
  [naar artikel]
 42. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (17/05/2019 - VRT NWS)
  Herbekijk "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van donderdag 16 mei. In de aanloop naar de verkiezingen zijn oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, elke avond te gast bij Ivan De Vadder. Ze laten hun licht schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.
  [naar artikel]
 43. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (15/05/2019 - VRT NWS)
  Herbekijk "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van woensdag 15 mei. n de aanloop naar de verkiezingen zijn oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, elke avond te gast bij Ivan De Vadder. Ze laten hun licht schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.
  [naar artikel]
 44. Saaie interviews na de match? Niet altijd: ex-spits van Essevee ontsteekt in vlammende colère (20/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "We bekijken het van match tot match", "het geluk ontbrak vandaag" of "de drie punten zijn het belangrijkste": de antwoorden in post-match
  [naar artikel]
 45. "Zinzen & Van Cauwelaert" zien "ergernis" bij Almaci tijdens interview en een afwezige begroting (21/05/2019 - VRT NWS)
  De aanpak van de salariswagens blijft Groen achtervolgen tijdens deze campagne. Dat was onder meer te zien in onderstaand interview met Meyrem Almaci (Groen) in "Het journaal." Daarin werd herhaaldelijk de vraag gesteld hoe haar partij het verlies van een salariswagen zou compenseren voor de eigenaar van die wagen. Gewezen VRT NWS-journalist Walter Zinzen houdt gemengde gevoelens over aan het interview. Volgens De Tijd-journalist Rik Van Cauwelaert zit Groen in een straatje waar ze moeilijk uitgeraken.
  [naar artikel]
 46. Trump: "Aanval noodzakelijk voor de nationale veiligheid van Verenigde Staten" (07/04/2017 - De Redactie)
  De Amerikaanse president heeft op televisie zijn militaire aanval op het regime van de Syrische president Bashar al-Assad verdedigd. "Geen enkel kind van God zou ooit zo moeten lijden."
  [naar artikel]
 47. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (22/05/2019 - VRT NWS)
  Herbekijk hier "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van dinsdag 21 mei. In de aanloop naar de verkiezingen zijn oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, elke avond te gast bij Ivan De Vadder. Ze laten hun licht schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.
  [naar artikel]
 48. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (22/05/2019 - VRT NWS)
  Herbekijk hier "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van woensdag 22 mei. In de aanloop naar de verkiezingen zijn oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, elke avond te gast bij Ivan De Vadder. Ze laten hun licht schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.
  [naar artikel]
 49. Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan (23/05/2019 - VRT NWS)
  Herbekijk hier "Zinzen en Van Cauwelaert bij Ivan" van donderdag 23 mei. In de aanloop naar de verkiezingen zijn oud-VRT NWS-journalist Walter Zinzen en Rik Van Cauwelaert, columnist bij De Tijd, elke avond te gast bij Ivan De Vadder. Ze laten hun licht schijnen op de verklaringen en de debatten die doorheen de dag hebben plaatsgevonden in de kranten, op radio en televisie en in de sociale media.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.