Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 November 2020
18:21 uur

Deze programma’s mag u niet missen op dinsdag 9 oktober

Het Belang van Limburg

09/10/2018 - 16:07

‘Last Days’ laat zien hoe in India de doden eindigen op een brandstapel, Paul Jambers portretteert de kopstukken in de Antwerpse politieke arena en Zinzen en Van Cauwelaert kaarten na over de belangrijkste stipjes op de dagelijkse politieke radar.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Deze programma’s mag u niet missen op dinsdag 30 oktober (30/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De human interest-reeks ‘Die Huis’ opent weer de deuren vanavond. Tv-gezicht Danira Boukhriss Terkessidis is de eerste gast.
  [naar artikel]
 2. Deze programma’s mag u niet missen op woensdag 24 oktober (24/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Heel wat programma’s zijn vanavond aan hun laatste aflevering van het seizoen toe. Dat geldt o.a. voor ‘Bake Off’, ‘De Val’ en ‘Beste Kijkers’.
  [naar artikel]
 3. Deze programma’s en films mag u vanavond niet missen (30/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Met twee Circle’s en een piramidespel kunt u uitkijken naar een geometrische maandagavond op uw tv-scherm. Deze programma’s mag u niet missen.
  [naar artikel]
 4. Deze programma’s mag u op 18 september niet missen (18/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De terugkeer van dé voetbalhymne, Frances Lefebure die een Donald Trumpje doet en het televisiedebuut van Chinook, de dochter van Dana Winner: dit zijn de programma’s die u op deze dinsdagavond niet mag missen.
  [naar artikel]
 5. Deze programma’s mag u op 25 juni niet missen (25/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Gezocht en gevonden: vier programma’s voor al wie zijn portie analyses van Geert Devlieger en Marc Degryse stilaan gehad heeft. Wat dacht u van straffe fictie met Benedict Cumberbatch, of een atypische romantische komedie zonder happy end? Kortom: deze vier programma’s mag u vanavond niet missen.
  [naar artikel]
 6. Deze programma’s mag u op 31 augustus niet missen (31/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een nieuwe komische serie gebaseerd op de succesvolste sitcom van het moment, een van de grootste atletiekmeetings ter wereld en een filmklassieker die als een straaljager over het scherm vliegt. Dit zijn de programma’s die u op deze laatste vrijdagavond van de zomervakantie niet mag missen.
  [naar artikel]
 7. Deze tv-programma’s op 14 april mag u niet missen (14/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een superschurk die op een knotsgek avontuur gaat met de Minions, de historische fratsen van Rowan ‘Blackadder’ Atkinson of een verrassend frisse en stijlvolle verfilming van een klassieke spionagereeks: deze programma’s mag u vanavond niet missen op uw beeldscherm.
  [naar artikel]
 8. Deze tv-programma’s mag u vanavond niet missen (26/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Psychiaters die verdienen aan de farma-industrie, een toekomstige graaf, een bankoverval die niet gaat zoals verwacht en een onfortuinlijke infiltrant: deze programma’s mag u vanavond niet missen.
  [naar artikel]
 9. Deze programma’s mag u vanavond niet missen (04/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Passie op de dansvloer, geruzie in de (pop-up-)rechtbank of toch maar een zak cocaïne? Donderdag brengt heel wat bijzonderheden op uw tv-scherm. Deze programma’s mag u vanavond niet missen.
  [naar artikel]
 10. Deze programma’s mag u vanavond niet missen (03/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Van de doden doen praten over blind huizen kopen tot de speurtocht naar de waarheid: u zult het straks moeten doen met een flinke streep reality op uw tv. Deze programma’s mag u niet missen.
  [naar artikel]
 11. Deze programma’s mag u deze vrijdagavond niet missen (21/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een bizarre Netflix-serie van de nieuwste Bond-regisseur, mogelijk de beste Bondfilm aller tijden, een rockumentary over Vlaanderens populairste band en een gangsterfilm met een superieure Johnny Depp en Al Pacino in de hoofdrollen: dit zijn de programma’s en films die u op deze herfstige vrijdagavond niet mag missen.
  [naar artikel]
 12. Deze tv-programma’s mag u vanavond niet missen (30/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Speuren met inspecteur Endeavour Morse, buikspreken met Bruno Vanden Broecke of toch eerder zin in een verkleedpartij met Count Olaf? Deze drie programma’s mag u vanavond absoluut niet missen om de paasvakantie in te zetten.
  [naar artikel]
 13. Deze programma’s mag u op 16 mei niet missen (16/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  De finale van Europa’s tweede grootste voetbalcompetitie, een meeslepende speelfilm over de problemen bij Facebook, of een portie globetrotten met Kobe Ilsen: dit zijn de programma’s die u vanavond niet mag missen.
  [naar artikel]
 14. Deze tv-programma’s mag u vanavond niet missen (24/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De misverstanden van Vlaanderens favoriete caféploeg, de halsbrekende toeren van ’s werelds meest geliefde hardrijders, of toch maar een avontuur doorheen wormgaten in de ruimte? Deze drie programma’s op uw beeldbuis mag u vanavond absoluut niet missen.
  [naar artikel]
 15. Deze programma’s mag u niet missen op 14 oktober (14/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het is gelukkig niet al verkiezingen wat de tv-klok slaat op zondag. Hier een paar oases in de woestijn van verkiezingsshows.
  [naar artikel]
 16. Deze programma’s mag u op 24 april niet missen (24/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een opsporingsprogramma op VTM dat voortaan live misdaden probeert op te lossen, een heerlijk trage roadtrip richting Spaanse zon op Eén, en twee Belgen die op Q2 strijden om een plaatsje in de finale van de Champions League. Dit zijn de tv-programma’s die u vanavond niet mag missen.
  [naar artikel]
 17. Deze tv-programma’s mag u vanavond niet missen (31/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het wordt helemaal geen Stille Zaterdag als u vanavond afstemt op NPO2 voor een lesje muziekgeschiedenis. Verder in de aanbieding: een Oscargenomineerde beste buitenlandse film en een terugblik op de Ronde van Vlaanderen 2017. Deze drie programma’s op uw beeldbuis mag u vanavond absoluut niet missen.
  [naar artikel]
 18. Deze programma’s mag u op 29 mei niet missen (29/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een roadtrip met Wim Lybaert en componist Jef Neve richting het land van Mozart, een spinaziecake als dessertje in een bronsgroene week van ‘Komen Eten’, en de film die John Rambo cementeerde als geoliede spierbundel en vechtmachine: dit zijn de programma’s die u vanavond niet mag missen.
  [naar artikel]
 19. Deze programma’s en films mag u vanavond niet missen (24/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wint een van de piepjonge Limburgers Wannes of Ibe vanavond ‘The Voice’? En is het uur van de waarheid aangebroken voor Rodanya in ‘Temptation Island’? Deze programma’s en films mag u vanavond niet missen.
  [naar artikel]
 20. Deze programma’s mag u niet missen op 13 oktober (13/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond kunt u kiezen tussen drie iconen uit de entertainmentsector: Elvis, Quentin Tarantino en prinses Elsa.
  [naar artikel]
 21. Deze programma’s mag u op 31 mei niet missen (31/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  De finale van ‘Grillmasters’ op VIER, ‘nieuwe’ afleveringen van ‘Het Gezin’ die weer een bijzondere inkijk in het Vlaamse gezinsleven beloven, en de diepe dalen van bluesgitarist Eric Clapton, blootgelegd door de meester zelf. Dit zijn de programma’s die u vanavond niet mag missen.
  [naar artikel]
 22. Deze tv-programma’s mag u op dinsdag 10 april niet missen (10/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op Eén start vanavond ‘De Columbus’, het nieuwe programma van Wim Lybaert. Op VIER start ‘Nieuwsjagers’, een docureeks die werd opgenomen op de redactie van Het Nieuwsblad. Op VTM praten F-16-piloten over hun ervaringen met MIGs in het Baltische luchtruim.
  [naar artikel]
 23. Deze programma’s mag u op 13 september niet missen (13/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Ook onaangenaam verrast door het slechte weer vandaag? Boft u even dat er vanavond heel wat op uw kijkbuis is. Van de sixpack van Coppens over het vrouwelijke orgasme tot charmante tv met Martin Heylen: dit zijn de tv-programma’s die u vanavond niet mag missen.
  [naar artikel]
 24. Deze programma’s mag u vanavond niet missen (14/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Erik Van Looy gaat vanavond next level, de politie gaat in de cockpit van de helikopter de lucht in en Sigourney Weaver gaat een potje schreeuwen in de ruimte. Deze programma’s mag u vanavond niet missen.
  [naar artikel]
 25. Deze tv-programma’s mag u vanavond niet missen (01/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Deze drie programma’s op uw beeldbuis mag u vanavond absoluut niet missen.
  [naar artikel]
 26. Deze programma’s mag u op 20 mei niet missen (20/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws: wanneer uw wekker morgen afgaat, is het nog een hele extra dag weekend. Nog beter nieuws: met straffe Engelse fictie, de biechtgeheimen van ‘De Mol’ en een avondje lachen voor het goed doel kan ook uw tv-avond niet stuk. Dit zijn de programma’s die u vanavond niet mag missen.
  [naar artikel]
 27. Met deze programma’s beleeft u een zorgeloze dinsdagavond (23/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Cathérine Moerkerke op bezoek bij vijf topondernemers, een lustig in het rond moordende Matthew McConaughey en de zatte zusjes Kerkhofs: dit zijn de programma’s die deze dinsdag 23 oktober een aangenaam sluitstuk bezorgen.
  [naar artikel]
 28. Deze programma’s mag u op 20 juni niet missen (20/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Naast de drie wedstrijden in Rusland is er op NPO3 vanavond ook nog een programma over de achtergronden van de Marokkaanse internationals. VIER heeft ‘Rain Man’ op het programma.
  [naar artikel]
 29. Deze programma’s mag u op 7 augustus niet missen (07/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op VTM kan u bijzondere inspiratie opdoen voor uw volgende huisdier, op VIER waagt Indiana Jones zich aan een laatste kruistocht, en op Canvas gaan we voor een laatste keer terug naar de brug. Kortom: dit zijn de tv-programma’s die u vanavond niet mag missen.
  [naar artikel]
 30. Deze programma’s mag u niet missen op 19 oktober (19/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  BV’s - of wat daarvoor moet doorgaan - storten zich op de dansvloer, de identiteit van de Man in het IJzeren Masker wordt achterhaald in ‘Versailles’ en Robert Downey Jr. speelt een dief met acteertalent.
  [naar artikel]
 31. Deze programma’s mag u op 17 oktober niet missen (17/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op Eén staat Karolien Debecker voor ‘De Klas’, Canvas blikt terug op de redding van de euro in 2008, in ‘Bake Off Vlaanderen’. Film van de dag is ‘The Fault in Our Stars’ op Vitaya.
  [naar artikel]
 32. Deze programma’s mag u op 3 juni niet missen (03/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag lopen nogal wat programma’s, zoals ‘De Noodcentrale’ en ‘VDB. Ik ben god niet’, af. Dat geldt ook voor deze twee:
  [naar artikel]
 33. Deze programma’s mag u op 5 juni niet missen (05/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een filmklassieker over een seriemoordenaar die een ongezonde fascinatie voor de Zeven Hoofdzonden koestert, een documentaire over die andere Kennedy die ongelukkig aan zijn einde kwam, en een unieke inkijk in de levensstijl van België’s meest besproken - en meest onterecht niet-geselecteerde - voetballer: dit zijn de programma’s die u vanavond niet mag missen.
  [naar artikel]
 34. Deze programma’s mag u niet missen op 16 oktober (16/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Rode Duivels spelen vriendschappelijk tegen onze noorderburen, Lieve Blancquaert viert het feest van de doden in Mexico en CAZ serveert een biopic over Beach Boy Brian Wilson.
  [naar artikel]
 35. Deze programma’s mag u vanavond niet missen (24/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Uw tv-toestel heeft vanavond enkele bijzondere bestemmingen voor u in gedachten. Wat dacht u van een tochtje door Marokko in de jeep van Jan Van Looveren, een reis doorheen de achterkant van de nacht met Tom Cruise in ‘Eyes Wide Shut’ of een tripje richting 1986 met Ben Segers? Dit zijn de programma’s die u vanavond niet mag missen.
  [naar artikel]
 36. Deze programma’s mag u niet missen op 4 oktober (04/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wat u alvast niet kunt zeggen over vandaag is dat er geen bal op tv is, want die is er wel. Canvas zendt namelijk twee wedstrijden uit de Europa League uit. Verder in de aanbieding: een Limburgs debat en een documentaire over de Brusselse zanger Jacques Brel.
  [naar artikel]
 37. Voetbal, horror en een blote kont: dit zijn de tv-programma’s voor een leuke vrijdagavond (12/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een voetbalmatch van de Rode Duivels, een indringende Spaanse film, een politicus die letterlijk en figuurlijk in zijn bloot gat staat, of toch maar een horrorserie op Netflix die nu al de hemel - of moet dat hel zijn? - ingeprezen wordt? Keuze te over op deze vrijdagavond. Dit zijn de programma’s die u op 12 oktober niet mag missen.
  [naar artikel]
 38. Met deze tv-programma’s sluit u het weekend goed af (08/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij het nieuwe tv-seizoen hoort een stevige zondagavond op Eén. Dat zit alvast snor, met een gloednieuwe wereldse zondagavondquiz en sterke fictie. Deze programma’s mag u vanavond niet missen.
  [naar artikel]
 39. Een duikboot uit twee badkuipen en verstoppertje met BDW: deze programma’s fleuren uw tv-donderdag op (18/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ hoeven we u niet meer te tippen. Iets anders nodig dan de toogpraat van Erik en co? Wat dacht u van een duikboot gemaakt uit twee aaneengeplakte badkuipen, een portret van een van de grootste dirigenten en componisten aller tijden, of een unieke inkijk in de verkiezingsdag van Bart De Wever? Dit zijn de programma’s die u op donderdag 18 oktober niet mag missen.
  [naar artikel]
 40. TV-TIPS. Deze programma’s mag u vanavond niet missen (18/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Elke avond selecteren we voor jou de interessantste programma’s op televisie.
  [naar artikel]
 41. Deze programma’s mag u niet missen op zaterdag 6 oktober (06/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Gerty Christoffels en Jacques Vermeire laten zien wat ze nog van 1969 weten in ‘Wat Een Jaar!’. Robert De Niro waagt zijn kans als 70-jarige stagiair en Tom Hanks probeert een complot in het Vaticaan te ontmijnen.
  [naar artikel]
 42. Deze programma’s mag u op 7 oktober niet missen (07/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag start op de BBC een nieuw seizoen van ‘Doctor Who’, voor het eerst met een vrouw in de fameuze rol van The Doctor. Belpop herhaalt de aflevering over Jacques Brel op Canvas. VTM toont de vierde ‘Mission: Impossible’.
  [naar artikel]
 43. Deze programma’s op tv, Netflix en co zijn (eindelijk) niet te missen (01/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Van een onherkenbare Russell Crowe over een pratend paard tot Oscarwinnende films: deze tv-donderdag heeft heel wat moois in petto. Deze programma’s en films op tv, Netflix en co mist u best niet.
  [naar artikel]
 44. Deze tv-programma’s mag u dinsdag 3 april ’18 niet missen (03/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond kan u kijken naar de voorlopig laatste aflevering van ‘Topdokters’ op VIER en in de late avond naar ‘Mr Bean’s Holiday’ op VTM. Maar er is ook nog dit:
  [naar artikel]
 45. Deze programma’s mag u op 3 oktober niet missen (03/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag speelt Club Brugge in Madrid, de politie van CARMA zorgt voor spektakel op VTM, Goedele staat voor de klas op Eén en Michael Van Droogenbroeck kijkt op Canvas terug op de bankencrisis in IJsland.
  [naar artikel]
 46. Deze leuke programma’s schotelen de zenders u vanavond voor (30/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een documentaire die je de kneepjes van het YouTube-vak leert, of een nieuw stel bekende Nederlanders om je rot aan te ergeren: deze programma’s mag je vanavond niet missen.
  [naar artikel]
 47. Dit mag u niet missen op tv vanavond (23/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Door de donkere krochten van Stockholm dwalen en er op Belgische topacteurs stoten, met Tom Cruise het luchtruim doorklieven of met Staf Coppens en een zesjarige naar de maan: u hoeft deze zaterdag niet naar buiten om enkele bijzondere avonturen te beleven. Deze programma’s mag u vanavond niet missen.
  [naar artikel]
 48. Van topvoetbal tot topfictie: deze tv-programma’s mag u vanavond niet missen (16/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Van een laatste keer rond de Noordzee, over een bloedige moord in de Ardennen tot een spannende voetbalmatch in Turijn: dit mag u vanavond niet missen op uw televisiescherm.
  [naar artikel]
 49. Deze programma’s mag u niet missen op dinsdag 21 augustus (21/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Jani Kazaltzis vertelt Bruno Wyndaele dat hij deze zomer bijna de pijp uitging door een bacteriële infectie, ‘Telefacts Zomer’ volgt online-spermaverkopers en Russell Crowe achtervolgt een Frans oorlogsschip in de Napoleontische oorlog.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.