LIVE. GOAL! De gelijkmaker is een feit: Reus ramt z'n tweede van de avond tegen de touwen

10/11/2018 - 20:00
"• Aftrap om 18u30 • Signal Iduna Park • Dortmund telt vier punten meer dan Bayern • Witsel in de Bundesliga voor het eerst tegenover de..."

1. LIVE. GOAL! Dewaest knikt zijn tweede goal van de avond tegen de touwen (20/07/2019 - Het Laatste Nieuws)

Na alle commotie van de voorbije weken is KV Mechelen nog eens sportief aan zet. De bekerwinnaar en promovendus trekt voor de Belgische Supercup... [naar artikel]

2. LIVE NEDERLAND-KROATIË. Gouden wissel Noa Lang dwingt in extremis verlengingen af na late gelijkmaker voor Oranje (14/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

Malen schoot in de 34ste minuut zijn vijfde goal voor het Nederlandse elftal tegen de touwen. De Kroaten kwamen zeer fris uit de kleedkamer. Nadat Modric een penalty uitlokte, maakte Kramaric het af. Dik tien minuten later schoot Pasalic de 2-1 tegen de touwen. Noa Lang werd tien minuten voor tijd gewisseld, en redde de Nederlandse eer met een late gelijkmaker. Verlengingen geblazen. U kan de wedstrijd op de voet volgen in onze liveblog. [naar artikel]

3. LIVE. GOAL! Agüero werkt net voor rust zijn tweede treffer van de avond tegen de touwen, City opnieuw op voorsprong (03/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

* 25ste speeldag Premier League * Etihad Stadium * Aftrap: 17u30 * Herpakt City zich van opdoffer bij Newcastle? [naar artikel]

4. LIVE. GOAL! Pijnlijke avond voor Oostende: Limbombe schuift 0-4 tegen de touwen (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

* Elfde speeldag Jupiler Pro League * Aftrap: 18u * Versluys Arena * Wat kan AA Gent in eerste match onder Thorup? [naar artikel]

5. LIVE. GOAL! Vanaken met zijn tweede goal nadat Club erg controversiële gelijkmaker via Heymans slikte (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (20u45) [naar artikel]

6. LIVE. Lamkel Zé jaagt gelijkmaker tegen de touwen! (12/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Achtste speeldag play-off 1 [naar artikel]

7. Joris Punie eist hoofdrol op in Heers-Amandina met goal en owngoal (28/11/2021 - Het Belang van Limburg)

Het 1-1-eindresultaat in de topper tussen Heers en Amandina in 4C werd bepaald door Joris Punie. Hij bracht de bezoekers eerst op voorsprong met een buffelstoot, maar tikte halfweg de tweede helft de gelijkmaker ongelukkig tegen eigen touwen. [naar artikel]

8. LIVE GENK-SERVETTE. GOAL! Servette komt alweer uit het niets langszij (02/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk speelt vanavond de terugmatch (heenwedstrijd: 1-1) van de tweede voorronde van de Champions League tegen het Zwitserse Servette. Na een 1-1 aan de rust kopte Tolu al snel in de tweede helft de 2-1 tegen de touwen. Volg de match op deze pagina of op VTM2! [naar artikel]

9. LIVE. Lamkel Zé jaagt gelijkmaker tegen de touwen, pompen of verzuipen voor Anderlecht! (12/05/2019 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. Tweede keer Bale! Welshman zorgt met nieuwe goal voor tweede gelijkmaker Real (01/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 21u [naar artikel]

11. Late goal van Heynen redt Racing na onverwachte Leuvense gelijkmaker (12/11/2023 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk pakte niet zonder slag of stoot een tweede thuiszege op rij tegen OH Leuven (3-1). De bezoekers leken na een knappe goal van Braut Brunes op een diefje met een punt aan de haal te gaan maar aanvoerder Heynen redde de meubelen met zijn tweede goal van de dag, waarna Munoz er nog verdiend 3-1 van maakte. [naar artikel]

12. LIVE ANDERLECHT-VILLARREAL. Dominant Anderlecht is op zoek naar de voorsprong (09/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond ontvangt Anderlecht Villarreal in de achtste finales van de Conference League. Anderlecht scoorde dankzij een heerlijke knal van Dreyer de gelijkmaker en is op zoek naar hun tweede goal van de avond. Doen ze daar nog een doelpunt bij? Volg de match live op de voet in onze liveblog. [naar artikel]

13. LIVE. GOAL! Genk demonstreert: Onuachu ramt z'n tweede voorbij Didillon (28/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Theo Bongonda scoorde zes keer in de laatste drie wedstrijden [naar artikel]

14. LIVE NEDERLAND-KROATIË. Petkovic zet vroeg in verlengingen Oranje te kijken met heerlijke goal (14/06/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de eerste helft schoot Malen Oranje op voorsprong. Nadat Modric net na rust een penalty uitlokte, maakte Kramaric het af. Dik tien minuten later schoot Pasalic de 2-1 tegen de touwen. Noa Lang werd tien minuten voor tijd gewisseld, en redde de Nederlandse eer met een late gelijkmaker. Het duurde zeven minuten in de verlengingen vooraleer Petkovic de Kroaten opnieuw op voorsprong schoot. De tweede verlengingen gaan nu van start. [naar artikel]

15. LIVE: GOAL! Teodorczyk kopt aansluitingstreffer tegen de touwen (20/05/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 18u • Constant Vanden Stockstadion • Laatste speeldag play-off 1 • Anderlecht rekent op verlies van Standard om nog naar de tweede plek... [naar artikel]

16. LIVE. Shamrock definitief tegen de touwen: Odjidja scoort z'n tweede van de avond (15/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Conference League, groep F • Zowel Molde - Gent als Shamrock - Djurgaarden 0-0 • Buffalo’s verloren in play-offs EL van Omonia Nicosia • Stadion: Ghelamco Arena [naar artikel]

17. BUNDESLIGA. Vroege goal Reus volstaat voor Dortmund tegen Hoffenheim (02/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Op de vijfde speeldag van de Bundesliga is een vroege goal van Marco Reus vrijdagavond voldoende gebleken voor Borussia Dortmund tegen Hoffenheim. Het werd 1-0 in het Signal Iduna Park. [naar artikel]

18. LIVE. GOAL! Vanaken met zijn tweede nadat Club erg controversiële gelijkmaker via Heymans slikte (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

19. LIVE. Trossard jaagt zijn tweede van de avond heerlijk tegen de touwen! Cercle Brugge nu wel uitgeteld? (23/09/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u • Jan Breydelstadion • Ref: Alexandre Boucaut • Smeert Cercle Genk eerste nederlaag aan? [naar artikel]

20. LIVE. Daar is Messi weer: Argentijn prikt na fraaie assist Suarez z’n tweede van de avond binnen, Betis tegen de touwen (17/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag La Liga • Aftrap: 20u45 • Benito Villamarin • FC Barcelona verkeert in bloedvorm [naar artikel]

21. Manchester City kan finale Champions League ruiken na straffe zege bij PSG met dank aan lucky goal De Bruyne (28/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Manchester City won bij PSG met 1-2 de heenwedstrijd van de halve finales in de Champions League. Marquinhos kopte PSG na een kwartier op voorsprong. Kevin De Bruyne scoorde iets voorbij het uur met een lucky goal (een voorzet dwarrelde in doel) de gelijkmaker. Tien minuten later schoot Riyad Mahrez een vrijschop tegen de touwen. De terugmatch wordt volgende week in Manchester gespeeld. [naar artikel]

22. LIVE. Leganes komt zowaar langszij tegen Barcelona: Braithwaite duwt de gelijkmaker tegen de touwen (20/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u45 • Camp Nou • 20ste speeldag La Liga • Barça koploper [naar artikel]

23. LIVE. Standard leert Genk lesje in efficiëntie: Laifis kopt hoekschop tegen de touwen en scoort eerste goal van het nieuwe seizoen! (23/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin [naar artikel]

24. LIVE. GOAL! Reus zet Dortmund op voorsprong tegen Union Berlin (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Aftrap: 20u30 • Signal Iduna Park • Speeldag 30 [naar artikel]

25. LIVE. GOAL! Van kwaad naar erger voor Standard: Vanzeir maakt er met z’n tweede goal van de avond 3-0 van (28/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Speeldag 6 • Aftrap: 20u45 • Joseph Marienstadion [naar artikel]