BusinessAM

Rode Duivels – Batshuayi loodst België met twee treffers voorbij IJsland

16/11/2018 - 06:36
" De Rode Duivels hebben donderdagavond op de voorlaatste speeldag in groep 2 van de A-divisie van de UEFA Nations League met 2-0 (rust: 0-0) gewonnen van IJsland, dat al zeker was van degradatie. In een mistig en maar voor iets meer dan de helft volgelopen Koning Boudewijnstadion scoorde Michy Batshuayi na de pauze beide doelpunten. […] Het bericht Rode Duivels – Batshuayi loodst België met twee treffers voorbij IJsland verscheen eerst op Metro."

1. Rode Duivels – Batshuayi loodst België met twee treffers voorbij IJsland (15/11/2018 - Metro)

De Rode Duivels hebben donderdagavond op de voorlaatste speeldag in groep 2 van de A-divisie van de UEFA Nations League met 2-0 (rust: 0-0) gewonnen van IJsland, dat al zeker was van degradatie. In een mistig en maar voor iets meer dan de helft volgelopen Koning Boudewijnstadion scoorde Michy Batshuayi na de pauze beide doelpunten. […] Het bericht Rode Duivels – Batshuayi loodst België met twee treffers voorbij IJsland verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Batshuayi loodst België met twee treffers voorbij IJsland (15/11/2018 - Metro)

De Rode Duivels hebben op de voorlaatste speeldag in groep 2 van de A-divisie van de UEFA Nations League met 2-0 (rust: 0-0) gewonnen van IJsland, dat al zeker was van degradatie. In een mistig en maar voor iets meer dan de helft volgelopen Koning Boudewijnstadion scoorde Michy Batshuayi na de pauze beide doelpunten. België […] Het bericht Batshuayi loodst België met twee treffers voorbij IJsland verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Van de ‘lucky’ openingsgoal tot de twee treffers van Batshuayi: bekijk hier de hoogtepunten uit België-IJsland (08/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Rode Duivels geven op dit moment IJsland partij in Brussel. De mannen van Roberto Martínez hadden flinke pech bij de 0-1 van de bezoekers, maar... [naar artikel]

4. Van de ‘lucky goal’ van IJsland tot het torinstinct van Batshuayi: bekijk hier de hoogtepunten uit België-IJsland (08/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Veel spektakel in de openingsfase van België-IJsland. Bekijk hieronder alle hoogtepunten van de wedstrijd in de Nations League tussen België en... [naar artikel]

5. HIGHLIGHTS. Rode Duivels slikken meteen na rust tegengoal na eerdere treffers De Bruyne en Batshuayi (22/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

De Bruyne en Batshuayi knutselden in België-Wales de eerste twee goals in elkaar, maar meteen na rust zorgde Moore voor de aansluitingstreffer. Kijk hieronder naar alle highlights van de wedstrijd. [naar artikel]

6. Rode Duivels kloppen IJsland dankzij twee goals van Batshuayi (15/11/2018 - Het Belang van Limburg)

De Rode Duivels hadden gedurende de hele match tegen IJsland overduidelijk het meeste balbezit, maar dat leidde niet automatisch tot veel goals. De (flauwe en mistige) eerste helft bleef dan ook steken op een brilscore. Na twintig minuten in de tweede helft was het Batshuayi die de Duivels op voorsprong trapte. Met nog tien minuten op de klok kon Batsman de bal nog een tweede keer de goal in lopen (letterlijk zelfs). [naar artikel]

7. VIDEO: Uitblinker Batshuayi meteen goed voor twee treffers bij debuut voor Dortmund (02/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Michy Batshuayi heeft z’n debuut bij Dortmund niet gemist. Integendeel. Amper 35 minuten had de Rode Duivel nodig om voor de Borussen de netten te... [naar artikel]

8. MULTILIVE Europa League: Publiekslieveling Batshuayi loodst Dortmund met 2 treffers naar de zege, ook Januzaj treft raak (15/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond staan de 1/16de finales van de Europa League op het programma. Interessant, want uitkijken wordt het onder meer naar Michy Batshuayi, die... [naar artikel]