Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

27 November 2020
21:34 uur

VIDEO. Verstrooide dame zorgt voor absurde taferelen op luchthaven

Het Belang van Limburg

16/10/2016 - 23:03

Zich even vergissen is menselijk, maar de verstrooidheid bij deze vrouw gaat wel erg ver. Op de luchthaven van Schiphol kon een aandachtige dame filmen hoe een reizigster op een loopband wandelde... en haar volstrekt belachelijk maakte. Zelfs wanneer ze even stilstaat om haar bagage beter op haar schouders te leggen, heeft ze helemaal niks door. Tijdswinst zal het haar in ieder geval niet hebben opgeleverd, maar wel veel faam op het internet. De video is op twee dagen al meer dan drie miljoen keer bekeken.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO. Beiaardcantus in Neerpelt zorgt voor uitzinnige taferelen (20/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagavond werd voor de eerste keer in Neerpelt een beiaardcantus georganiseerd. En dat zorgde voor uitzinnige taferelen waarbij 700 studenten én volwassenen uit de bol gingen op traditionele studentenliederen en populaire deuntjes.
  [naar artikel]
 2. Eline slachtoffer in ongeval met verstrooide truckchauffeur...op weg naar onderzoek voor verstrooide chauffeurs (28/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Aangereden worden door een verstrooide truckchauffeur terwijl je net een systeem aan het ontwikkelen bent om dat tegen te gaan. Veel ironischer wordt het niet. Het is wat Eline meemaakte. het bedrijf waar zij werkt heeft een apparaat bedacht dat registreert of een truck- of buschauffeur nog aandachtig achter het stuur zit.
  [naar artikel]
 3. Verstrooide Pokémon Go-speler ramt politiewagen (20/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In de Amerikaanse staat Maryland heeft een agent met zijn bodycam gefilmd hoe een verstrooide bestuurder tegen een patrouillewagen botste
  [naar artikel]
 4. VIDEO: Dit zijn de vreemdste taferelen van 2017 (26/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Van geruite baarden tot een schilderend varken: dit zijn enkele van de meest opmerkelijke taferelen van het voorbije jaar.
  [naar artikel]
 5. Ongewone taferelen door hitte in Portugal: lege straten, volle stranden en tientallen branden (05/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De grote hitte in Portugal zorgt voor ongewone taferelen in het openbare leven. In de straten van de hoofdstad Lissabon, maar ook op andere...
  [naar artikel]
 6. Pijnlijke fout: YouTube-tool die nepnieuws moet herkennen, duidt livestreams Notre-Dame aan als video 9/11 (16/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een pijnlijke fout van YouTube zorgde ervoor dat live-video's van de brandende kathedraal Notre-Dame in Parijs werden aangemerkt als video’s over...
  [naar artikel]
 7. VIDEO. Verschrikkelijke taferelen: spits maakt akelige val op nek, spelers slepen reclameborden weg om ambulance door te laten (01/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Verschrikkelijke taferelen in de Serie B. Amper tien seconden was de match tussen Lecce-Ascoli aan de gang toen Manuel Scavone van de thuisploeg na...
  [naar artikel]
 8. Herstelling van kanaaldijk zorgt voor spectaculaire taferelen op kanaal in Pelt (07/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Niet alledaagse taferelen op het kanaal Bocholt-Herentals in Pelt waar De Vlaamse Waterweg volop bezig is met de herstelling van de kanaalbodem en de heraanleg van de oevers. In 2018 klaagden buurtbewoners aan de centrumkant in Neerpelt over water dat door scheuren in de kanaaldijk sijpelde.
  [naar artikel]
 9. VIDEO. Luchthaven legt alles stil voor romantisch huwelijksaanzoek (23/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  De luchthaven van Green, een stad in de Amerikaanse staat Ohio, heeft veel over voor de liefde. Zo blijkt uit deze video.
  [naar artikel]
 10. VIDEO. Luchthaven legt alles stil voor romantisch huwelijksaanzoek (23/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De luchthaven van Green, een stad in de Amerikaanse staat Ohio, heeft veel over voor de liefde. Zo blijkt uit deze video.
  [naar artikel]
 11. Een café, een zetel en een jonge vrouw (11/04/2019 - De Morgen)
  De Leuvense uitgeverij Oogachtend publiceert een nieuwe lading Vlaamse striptalenten. Daarbij valt vooral het debuut van Bruno De Roover op. Hij brengt droge striphumor met heerlijk absurde taferelen.
  [naar artikel]
 12. Basketter kan tranen niet bedwingen wanneer broer voor onverwacht kerstcadeau zorgt (20/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Emotioneel moment in de wedstrijd tussen universiteitsploegen Notre Dame en Colgate. Matt Farrell, point guard van Notre Dame, kreeg na de
  [naar artikel]
 13. Ook dat nog: verstrooide bestuurder rijdt restaurant binnen, dag na nieuws over verplichte horecasluiting (17/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een verstrooide bestuurder is zaterdag achterwaarts binnengereden in restaurant Het Nieuwe Palinghuis in Antwerpen, vlak bij de Voetgangerstunnel. Het was schrikken voor de aanwezige klanten en de zaakvoerder, maar gelukkig raakte niemand gewond.
  [naar artikel]
 14. Verstrooide bestuurder rijdt restaurant binnen: “Eerst het nieuws over de verplichte sluiting, en dan dit” (17/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een verstrooide bestuurder is zaterdag achterwaarts binnengereden in restaurant Het Nieuwe Palinghuis in Antwerpen, vlak bij de Voetgangerstunnel. Het was schrikken voor de aanwezige klanten en de zaakvoerder, maar gelukkig raakte niemand gewond.
  [naar artikel]
 15. Een rondje 'Speak Out' zorgt voor hilarische taferelen in 'Gert Last Year' (21/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het moet zowat het best verkochte spel van 2017 geweest zijn, en het is niet moeilijk om te zien waarom. Een rondje 'Speak Out' zorgt voor...
  [naar artikel]
 16. Film zorgt voor winterse taferelen in Lier (08/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Winterse taferelen vandaag in de Begijnhofstraat. Die worden niet veroorzaakt door een erg lokale sneeuwbui, maar zijn het gevolg van opnames voor de Duitse jeugdfilm 'Lilly the Witch saves Christmas'. De film speelt zich af tijdens de kerstperiode en gaat over de geschiedenis van de Kerstman. Voor de filmopnames werd de Begijnhofstraat onder de sneeuw gespoten en in een kerstsfeer ondergedompeld.
  [naar artikel]
 17. Verstrooide autobestuurder rijdt tramtunnel in en raakt er niet meer uit (15/02/2017 - Het Nieuwsblad)
  Het tramverkeer op het Meiserplein in Brussel heeft vanochtend vroeg lichte hinder ondervonden nadat een verstrooide autobestuurder de tramtunnel was ingereden. Uiteindelijk kwamen er externe hulp aan te pas om de auto van de tramsporen te halen.
  [naar artikel]
 18. Verstrooide bestuurder rijdt met Mercedes in fontein (23/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een verstrooide bestuurder heeft zich vorige week met zijn Mercedes vastgereden in de fontein aan Kinepolis in Antwerpen.
  [naar artikel]
 19. Aanvaller Notre-Dame heeft in video trouw aan IS gezworen (07/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De man die gisteren aan de kathedraal Notre-Dame in Parijs een politieagent heeft verwond heeft in een video trouw aan terreurorganisatie
  [naar artikel]
 20. Verstrooide bestuurder veroorzaakt ongeluk met truck, en ontdekt dan wie daar achter het stuur zit (09/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het was geen prettig begin van de werkdag voor deze twee bestuurders. Een verstrooide automobilist ramde de achterkant van een witte truck, maar toen hij uitstapte om te checken of alles oké was, volgde de échte shock. Want in de andere wagen bleek zijn baas te zitten.
  [naar artikel]
 21. VIDEO. Notre-Dame in lichterlaaie (15/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Parijs verwoest een enorme brand de beroemde kathedraal Notre-Dame. De rookpluim is van ver te zien.
  [naar artikel]
 22. VIDEO. Hevige sneeuwval veroorzaakt verkeersellende in Duitsland (31/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In verschillende delen van Duitsland valt er opnieuw veel sneeuw. Op sommige plaatsen zorgt dat voor verkeersdrukte en ongevallen. Op de luchthaven...
  [naar artikel]
 23. Dit zoogdier zorgt opeens voor paniek op het strand (20/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Niet enkel haaien en kwallen durven weleens voor verontrusting zorgen aan het strand. Sinds een video van een Poolse strandganger razendsnel viraal gaat, is duidelijk geworden dat ook everzwijnen paniek veroorzaken. Het waren zondagnamiddag absurde momenten op een strand in het Poolse Karwia. Een man filmt hoe er plotseling een everzwijn uit de Oostzee komt gelopen en meteen voor lichte chaos zorgt. Het agressieve beest gaat zelfs zo ver dat hij enkele mensen omver duwt. Drie strandgangers raakten daarbij lichtgewond aan het been. Wat het dier bezielde om vanuit de zee op te duiken, is onbekend. Na het incident vluchtte het everzwijn weg richting een nabijgelegen bos.
  [naar artikel]
 24. Aanvaller Notre-Dame heeft in video trouw gezworen aan IS (07/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De man die gisteren aan de Notre-Dame in Parijs een politieagent verwondde, heeft in een video trouw gezworen aan terreurorganisatie Islamitische
  [naar artikel]
 25. Verstrooide man vergeet door Picasso beschilderde vaas op de trein (26/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een volgens de Duitse politie echte Picasso-vaas is door een verstrooide man achtergelaten op een trein. Het kostbare stuk is spoorloos. De...
  [naar artikel]
 26. N-VA houdt vast aan wafelijzerpolitiek voor NMBS (29/03/2017 - Apache)
  PS wil af van vaste verdeelsleutel, die zorgt voor absurde vertragingen van werken. Desondanks weigert N-VA versoepeling.
  [naar artikel]
 27. VIDEO: 10 dingen die je niet wist over Ellen Degeneres (15/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Als er 1 dame is waarover veel te zeggen valt, dan is het wel deze dame.Weetjes waarvan wij denken dat je ze nog niet wist, hebben we gebundeld....
  [naar artikel]
 28. Verbijsterde passagier van Ryanair filmt hoe bagageafhandelaar voorwerp uit koffer steelt (17/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een video van een passagier van Ryanair zorgt momenteel voor ophef. De reiziger filmde op de luchthaven van Ibiza hoe een bagageafhandelaar op het...
  [naar artikel]
 29. Storing bij KLM zorgt voor problemen op Schiphol (28/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Door een stroomstoring op de Amsterdamse luchthaven Schiphol kunnen KLM-vliegtuigen op de luchthaven momenteel niet vertrekken. Dat meldt Schiphol...
  [naar artikel]
 30. VIDEO. Kippenvel: Parijzenaars zingen aan verwoeste Notre-Dame (16/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Parijs rouwt om de afgebrande Notre-Dame-kathedraal in het hart van de stad. Gisteravond kwamen heel wat mensen samen om te bidden en te zingen, om...
  [naar artikel]
 31. VIDEO. Dierenliefde is… in de regen wachten terwijl je hond zijn behoefte doet (01/07/2018 - Metro)
  Zeven uur ‘s ochtends, het regent en je hond moét naar buiten. Wat doe je dan? Bovenstaande dame uit Texas toont dat ze een hart voor dieren heeft. Ze besloot namelijk om naast haar trouwe viervoeter te gaan zitten, met een paraplu in de hand. Zo kon de 11-jarige ‘Peanut’ lekker droog zijn behoefte doen. En dat zorgt voor wel heel aparte beelden. Kijk maar! Lees ook: VIDEO. Vrouw drinkt urine van hond om acné te bestrijden Het bericht VIDEO. Dierenliefde is… in de regen wachten terwijl je hond zijn behoefte doet verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Verdachte koffer in station is door verstrooide reiziger achtergelaten bagage (31/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Een koffer heeft dinsdagavond in het station van Genk eventjes wat onrust veroorzaakt. De bagage stond onbeheerd in het gebouw. De politie kwam ter plaatse en stelde een veiligheidsperimeter in. Snel bleek dat het om doodnormale bagage te gaan die een verstrooide reiziger had achtergelaten. (mm)
  [naar artikel]
 33. VIDEO: Dame steelt bloemen aan gevel bakkerij (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een bakkerij in Zwevegem ging een oudere dame vanmorgen doodleuk ervandoor met twee bloempotjes die tegen de gevel van de bakkerij stonden.
  [naar artikel]
 34. VIDEO. Parijse brandweermannen blussen vanop Notre-Dame (15/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Deze Parijse brandweermannen gaan tot het uiterste om het vuur van de Notre-Dame te bewingen. Ze staan bovenop de kathedraal, dicht bij de vlammen...
  [naar artikel]
 35. Op Vilnius Airport zorgt in beslag genomen materiaal voor kerstsfeer (11/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op de luchthaven in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, zorgt een speciale kerstboom voor de gezellige sfeer deze dagen. De ‘boom’ is in elkaar...
  [naar artikel]
 36. Model zorgt met video voor ontslag NFL-coach en kaart racisme aan in Amerika: "Hij gebruikte me als dienblad om zijn coke op te snuiven" (12/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Kijana Nige, een Amerikaans model uit Las Vegas, zorgt voor flink wat commotie in het American Football. Een video die Chris Foerster, coach bij...
  [naar artikel]
 37. VIDEO: deze dame steelt bloemen aan gevel bakkerij (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Bij een bakkerij in Zwevegem ging een oudere dame er deze ochtend doodleuk vandoor met twee bloempotjes die tegen de gevel van de winkel stonden.
  [naar artikel]
 38. VIDEO. Parijse brandweermannen blussen vanop Notre-Dame, blusvliegtuigen inzetten is onmogelijk (15/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Deze Parijse brandweermannen gaan tot het uiterste om het vuur van de Notre-Dame te bewingen. Ze staan bovenop de kathedraal, dicht bij de vlammen...
  [naar artikel]
 39. VIDEO. Notre Dame in Parijs staat in brand (15/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Parijs verwoest een enorme brand de beroemde kathedraal Notre-Dame. De rookpluim is van ver te zien.
  [naar artikel]
 40. Video toont hoe auto tarmac van luchthaven Lyon op rijdt, gevolgd door de politie (10/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een wagen is deze voormiddag de tarmac van luchthaven Lyon Saint-Exupéry opgereden. De politie is massaal aanwezig en de luchthaven is tijdelijk...
  [naar artikel]
 41. Hugo Broos zorgt voor dolle taferelen bij Kameroense fans en spelers maar deelt ook sneer uit (06/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Kameroen kroonde zich zondag tot Afrikaans kampioen door in de finale in Gabon met 2-1 te winnen van Egypte. Voor de Ontembare Leeuwen was het de vijfde eindzege in de Afrika Cup maar de laatste keer dateerde al van 2002. De 64-jarige Hugo Broos werd de eerste Belgische coach die een groot landentoernooi wint en zorgde voor dolle taferelen bij de supporters én de spelers. In een eerste reactie deelde onze landgenoot ook een sneer uit naar de vedetten die een selectie hadden geweigerd.
  [naar artikel]
 42. Minister De Backer wil snoeien in 'absurde regels' (05/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Minister voor Administratieve Vereenvoudiging Philippe De Backer (Open Vld) roept burgers op om absurde regeltjes en nutteloze overheidsprocedures...
  [naar artikel]
 43. Eén zorgt voor unieke blik achter schermen van Brussels Airport in ‘Luchthaven 24/7' (30/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Binnenkort start Eén met de opnames van het nieuwe programma ‘Luchthaven 24/7'. De reeks wordt vanaf deze zomer gefilmd in Brussels Airport. Er...
  [naar artikel]
 44. Sneeuw zorgt voor gevaarlijke taferelen op Limburgse wegen (10/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de provincie zorgt de sneeuw voor veel problemen. Op de rijksweg in het Maasland, de helling van de Dilserweg in Opoeteren en onder meer de verbindingsweg tussen Bree en Opitter gebeurden ongevallen. In de meeste gevallen gaat het om blikschade. De wegen zijn spekglad. Waar de sneeuw wordt weggereden vormt zich een ijslaag wat gevaarlijke situaties creëert. Het verkeer werd volledig lamgelegd.
  [naar artikel]
 45. VIDEO. Tanks voor Atatürk-luchthaven in Istanbul (16/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de staatsgreep in Turkije trok een deel van het leger ook naar de Atatürk-luchthaven in Istanboel. Daar werden tanks voor de ingang geplaatst. De omgeving van president Erdogan beweert dat de militairen die de luchthaven hadden ingenomen zich inmiddels hebben teruggetrokken nadat demonstranten de terreinen waren binnengedrongen.
  [naar artikel]
 46. VIDEO. Tanks voor Atatürk-luchthaven in Istanbul (16/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Tijdens de staatsgreep in Turkije trok een deel van het leger ook naar de Atatürk-luchthaven in Istanboel. Daar werden tanks voor de ingang geplaatst. De omgeving van president Erdogan beweert dat de militairen die de luchthaven hadden ingenomen zich inmiddels hebben teruggetrokken nadat demonstranten de terreinen waren binnengedrongen.
  [naar artikel]
 47. Luchthaven Maastricht wil ook nachtvluchten (27/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  De uitbater van de luchthaven van Maastricht pleit ervoor nachtvluchten te mogen ontvangen, net zoals concurrerende vliegvelden. “Als het zover komt en dat zorgt voor overlast, gaan we opnieuw procederen”, waarschuwen de burgemeesters van de Belgische buurgemeenten.
  [naar artikel]
 48. Verstrooide fietser maakt indrukwekkende tuimeling (14/09/2017 - VRT NWS)
  In China is een verstrooide fietser die in de verkeerde rijrichting reed op een kruispunt aangereden door een motor. De fietser maakte een indrukwekkende salto waarbij hij zijn voet brak. Zowel de motorrijder als de fietser zijn verantwoordelijk voor het ongeval: de fietser reed op het verkeerde rijvak, de motorrijder reed door het oranje verkeerslicht.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.