Gazet van Antwerpen

Club Brugge is opnieuw tweede na overtuigende zege tegen Standard

02/12/2018 - 17:49
"Na het knappe gelijkspel tegen Dortmund in de Champions League heeft Club Brugge zondag ook een klinkende zege geboekt in de competitie tegen Standard. De landskampioen had geen kind aan de ontiegelijk zwakke bezoekers uit Luik en won met 3-0. Denswil, Dennis en uitblinker Amrabat klaarden de klus al na 35 minuten. Door die zege springt Club Brugge over Antwerp naar de tweede plaats. Standard valt uit de top-zeven. "

1. Club Brugge is opnieuw tweede na overtuigende zege tegen Standard (02/12/2018 - Metro)

Club Brugge heeft vandaag met 3-0 gewonnen van Standard op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League. Bij de rust stond de eindstand al op het scorebord in het Jan Breydelstadion. Na een 6 op 21 wou de landskampioen zijn supporters niet langer op hun honger laten zitten. In de zevende minuut waren de […] Het bericht Club Brugge is opnieuw tweede na overtuigende zege tegen Standard verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Club Brugge bevestigt met overtuigende winst tegen Standard, Thiago en Zinckernagel trefzeker (03/12/2023 - Sporza)

Prima week voor Club Brugge. Na de ruime zege in Besiktas volgde nu de bevestiging tegen een pover Standard. Thiago opende na amper 3 minuten de score, Zinckernagel legde na rust de eindstand vast. Door de overwinning duikt blauw-zwart opnieuw de top 6 binnen, de Rouches blijven achter met 4 op 15. [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – Club Brugge boekt weinig overtuigende zege tegen KV Mechelen en is opnieuw leider (15/09/2017 - Metro)

Club Brugge heeft de zevende speeldag van de Jupiler Pro League ingezet met een 2-0 overwinning tegen KV Mechelen. Wesley Moraes (8.) en Dion Cools (45.) zorgden in het Jan Breydelstadion voor de doelpunten. Blauw-zwart neemt voorlopig de leiding weer over van Sporting Charleroi, Mechelen wacht nog steeds op zijn eerste competitiezege. Club Brugge bepaalde […] [naar artikel]

4. Standard Luik boekt overtuigende zege tegen Waasland-Beveren (29/10/2017 - Gazet van Antwerpen)

Standard heeft weer aansluiting gevonden met de top zes in de Jupiler Pro League. De Rouches maakten in de eerste helft korte metten met Waasland-Beveren met drie doelpunten. In een overbodige tweede helft kon Thelin in de slotminuten nog een eerreddend doelpunt scoren voor de bezoekers, waarmee hij alleen topschutter wordt. Maar de drie punten bleven in Luik. [naar artikel]

5. Standard ruikt top zes na overtuigende zege (30/10/2017 - De Morgen)

Standard overtuigde tegen Waasland-Beveren, pakt 10 op 12 en staat bijna in de top zes. 'Het werk is niet af', blijft coach Sá Pinto alert. [naar artikel]

6. Welke zorgen? Sterk Genk spoelt baalweek weg met overtuigende zege tegen Standard (31/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk heeft een tumultueuze week afgesloten met een overtuigende 3-1 overwinning op een wel heel matig Standard. Cyriel Dessers bleek geen last te hebben van transferitis en was met twee goals van grote waarde bij een sterk KRC. [naar artikel]

7. Met overtuigende 0-3-overwinning in topper tegen Standard klimt OHL weer naar gedeelde leidersplaats (21/04/2024 - Sporza)

OH Leuven neemt zijn taak als titelkandidaat goed op. In de topper tegen Standard overtuigde het met een sterke 0-3-overwinning. Het klimt zo opnieuw naast Anderlecht naar de koppositie van het klassement. De Rouches dreigen dan weer de voeling met de voorposten te verliezen. [naar artikel]

8. Jupiler Pro League – AA Gent boekt overtuigende thuiszege tegen Cercle Brugge (21/12/2018 - Metro)

AA Gent heeft vrijdagavond de twintigste speeldag in de Jupiler Pro League ingezet met een overtuigende thuisoverwinning tegen Cercle Brugge. Dankzij doelpunten van Brecht Dejaegere (17.), Sigur Rosted (34.), Jonathan David (51.) en Vadis Odjidja (64.) legden de Buffalo’s de bezoekers in de Ghelamco Areno met 4-1 over de knie. AA Gent startte voor eigen […] Het bericht Jupiler Pro League – AA Gent boekt overtuigende thuiszege tegen Cercle Brugge verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

9. Van den Brom trots op overtuigende prestatie van zijn spelers: “Nu met plezier en spanning naar Brugge-Anderlecht kijken” (20/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk-Antwerp: 4-0. En of de Limburgers Club Brugge nog willen kietelen in de titelstrijd. John van den Brom: “Nu hopen dat de oude vrienden uit Anderlecht hun werk doen en dan kan het nog heel mooi worden.” [naar artikel]