LIVE. Gent duikt de rust in met kleine voorsprong, al schoot Eupen zichzelf wel in de voet met vroege rode kaart (1-0)

09/12/2018 - 20:50
"• Achttiende speeldag • Ghelamco Arena • AA Gent kan achtste keer winnen • Eupen opgeklommen naar middenmoot"

1. LIVE. Gent op rozen na vroege goal en wel héél strenge rode kaart voor Eupen-middenvelder (1-0) (09/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Achttiende speeldag • Ghelamco Arena • AA Gent kan achtste keer winnen • Eupen opgeklommen naar middenmoot [naar artikel]

2. BEKIJK - Opnieuw drama voor Gent: voorsprong gaat verloren na vroege rode kaart en penalty op slag van rust (02/03/2024 - Sporza)

Hein Vanhaezebrouck is vast de tel kwijt. De T1 van KAA Gent ziet zijn team weer een hoopgevende situatie uit handen geven. In Luik opende Gent de score en leek het de wedstrijd onder controle te hebben, tot Fofana rood pakte en Standard een penalty kreeg op slag van rust. Tot overmaat van ramp duwde de thuisploeg na rust door tegen tien Gentenaars. [naar artikel]

3. Onze Standard-watcher zag een gebrek aan realisme bij de Luikenaars in Leuven: “Deze nederlaag hoefde niet” (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Standard schoot zichzelf in de voet aan Den Dreef. Vroege kansen gemist en de rode kaart voor Gavory. Weg perfect uitrapport. Een gebrek aan... [naar artikel]

4. LIVE. Rode kaart Tanghe doet KVO al voor rust de das om, Gassama maakt gelijk! (11/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

KV Oostende staat bij de rust gelijk op Eupen. Voor beide ploegen is het een levensbelangrijk duel in de degradatiestrijd. Ambrose bracht de bezoekers op voorsprong van de stip, maar Anton Tanghe pakte in de eerste helft al rood. Gassama knalde op slag van rust de 1-1 in de winkelhaak. Volg het hier LIVE! [naar artikel]

5. LIVE: Eupen duikt met ruime voorsprong de rust in na groot doelpuntenfestival (3-1) (21/10/2017 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Kehrwegstadion Scheidsrechter: Wesley Alen Eupen staat voorlaatste met het slechtste doelpuntensaldo: -15 Mechelen hinkelt slechts twee... [naar artikel]

6. KAA Gent verliest greep op top 6 na dramatische avond op bezoek bij Standard (02/03/2024 - Sporza)

De zoveelste flinke opdoffer. KAA Gent heeft een slechte zaak gedaan in de race naar de top 6. In een bewogen wedstrijd kwamen de bezoekers wel op voorsprong in Luik, maar een vroege rode kaart en penalty op slag van rust deden de match kantelen. Standard smeerde Gent - na discutabele fases aan beide kanten - alsnog een stevige nederlaag aan. [naar artikel]

7. REACTIES. Vanhamel: “Onbegonnen werk met negen tegen elf” (25/09/2021 - Gazet van Antwerpen)

Kapitein Mike Vanhamel zag hoe zijn team zichzelf tegen Eupen al vroeg in de wedstrijd andermaal in de voet schoot. Nog voor de rust kregen Jan Van den Bergh en Thibault De Smet een rode kaart. “Als je punten wil pakken, moet je met elf spelers op het veld staan. Met tien tegen elf ging het nog, maar met negen tegen elf was het echt onbegonnen werk.” [naar artikel]

8. AA Gent-verdediger Ngadeu wacht zware straf na domme rode kaart in Eupen (14/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent-verdediger Michael Ngadeu kreeg afgelopen vrijdag in de met 2-1-verloren wedstrijd in Eupen zowat een kwartier voor tijd een rode kaart... [naar artikel]

9. LIVEBLOG EUPEN-AA GENT. AA Gent dankzij goal Hong verdiend op voorsprong bij de rust (18/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent pakte na Nieuwjaar 1 op 15 in de competitie. Kunnen de Buffalo’s Am Kehrweg eindelijk nog eens winnen? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

10. KRC Genk schiet in eigen voet en verliest van rode lantaarn Beerschot (21/11/2021 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk heeft zich opnieuw verslikt, deze keer tegen rode lantaarn Beerschot. Racing schoot zichzelf in de voet en leed op het Kiel zijn zesde nederlaag van het seizoen, na een vroege flater van Hrosovsky en late goal van Caicedo. [naar artikel]

11. LIVE. Standard duikt rust in met dubbele voorsprong, Eupen is onmondig op Sclessin (2-0) (24/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Scheidsrechter: Jan Boterberg • Eupen won thuis met 2-1 van Standard • Rouches willen de top zes weer induiken [naar artikel]

12. LIVE: Gent duikt met verdiende voorsprong de rust in (2-1) (09/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Smet Stadion: Ghelamco Arena Kortrijk pakte zes op negen onder De Boeck Gent won al vier keer op rij [naar artikel]

13. Gent verliest in slotminuten op Le Canonnier na onterechte rode kaart (20/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Net als vorige week heeft AA Gent ook nu een voorsprong in het slot weggegeven. Aan rust was er met doelpunten van Dejaegere en Sylla nog geen [naar artikel]

14. Moedeloos Gent verliest in slotminuten op Le Canonnier na onterechte rode kaart (20/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

15. LIVE: Kortrijk duikt met dubbele voorsprong de rust in (2-0) (02/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Delferière Stadion: Guldensporenstadion  Voegt Waasland-Beveren zich opnieuw bij eerste zes?  Kan Kortrijk voorsprong op KV Mechelen en Eupen... [naar artikel]

16. LIVE CLUB BRUGGE-EUPEN. Daar is nummer vier: Noa Lang zorgt nog voor rust voor ruime voorsprong (23/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft op de slotspeeldag van de Jupiler Pro League zijn lot niet meer in eigen handen. Club moet tegen Eupen sowieso beter doen dan AA Gent, dat vanavond KV Oostende ontvangt, om alsnog de Champions’ play-offs te bereiken. Volg de wedstrijd hier op de voet! [naar artikel]

17. LIVE: Doelpuntenmaker Koné plots antiheld na enorme misser en rode kaart, kan AA Gent nog scoren? (1-0) (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

25de speeldag Kehrwegstadion Gent op toerental Eupen voorlaatste [naar artikel]

18. LIVE. Stengs trapt Antwerp vlak voor rust op voorsprong bij Beveren ondanks vroege rode kaart Janssen (10/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Zestiende finales Croky Cup • Aftrap: 20u • SK Beveren-Antwerp • Mbokani tegen ex-club [naar artikel]

19. LIVE AA GENT-EUPEN. Cuypers met de 1-0! (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Hoogspanning in de Ghelamco Arena. AA Gent staat op voorsprong tegen Eupen en springt virtueel over Club Brugge naar de vierde plaats. Houden de Buffalo’s dit vol? Volg het op deze pagina LIVE! [naar artikel]

20. Met dank aan Kums: tienkoppig AA Gent sleept zich na dramatische eerste helft op pure wilskracht voorbij Eupen en is alleen leider (24/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Bedankt, Sven Kums. De kapitein viel in bij rust en reanimeerde AA Gent na een dramatische eerste helft én een rode kaart van Gift Orban. Dankzij de felbevochten comeback tegen Eupen staan de Buffalo’s nu alleen aan de leiding. [naar artikel]

21. LIVE: GOAL! Eupen klimt op voorsprong tegen AA Gent, Koné scoort met heerlijk hakje (1-0) (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

22. LIVE AA GENT-EUPEN: Orban forceert de owngoal van Davidson, 2-0! (19/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

23. AA Gent schiet zichzelf in de voet (bis): ontluisterend voor een vicekampioen die kocht om beter te doen (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

‘We schoten onszelf in de voet’. Woorden van Wim De Decker, na de rode kaart van Roman Bezus tegen Dinamo Kiev. Drie dagen later zijn die woorden... [naar artikel]

24. LIVE. Eupen al snel op voorsprong in Gent, Prevljak tikt binnen! (07/02/2021 - Het Laatste Nieuws)