Borussia Mönchengladbach is opnieuw tweede na sterke tweede helft tegen Stuttgart

09/12/2018 - 20:56
"Borussia Mönchengladbach heeft zondagavond op de veertiende speeldag in de Bundesliga zijn negende overwinning van het seizoen geboekt. Tegen laagvlieger Stuttgart liep het niet altijd van een leien dakje, maar de Borussen wonnen wel met 3-0. Thorgan Hazard deed met een assist zijn duit in het zakje."

1. Thorgan Hazard geraakt met Borussia Mönchengladbach niet voorbij Mainz (04/11/2017 - Metro)

Borussia Mönchengladbach is vandaag op de elfde speeldag in de Duitse Bundesliga blijven steken op een gelijkspel tegen Mainz. De partij eindigde op 1-1. Diallo (19.) zette Mainz op 0-1, maar Vestergaard (67.) zette halfweg de tweede helft de gelijkmaker op het bord. Thorgan Hazard, die de assist uitdeelde voor Mönchengladbach, maakte de negentig minuten […] [naar artikel]

2. Mönchengladbach plaatst zich zonder Thorgan Hazard voor volgende ronde in Duitse Beker (25/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Mönchengladbach heeft zijn wedstrijd in de tweede ronde van de DFB Pokal gewonnen. Borussia versloeg tweedeklasser VfB Stuttgart thuis [naar artikel]

3. Mönchengladbach houdt drie punten thuis tegen Stuttgart (19/09/2017 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach heeft dinsdagavond de eerste wedstrijd van de vijfde speeldag in de Duitse Bundesliga gewonnen. De Borussen waren voor eigen publiek met 2-0 te sterk voor Stuttgart. [naar artikel]

4. Hazard en Mönchengladbach houdt drie punten thuis tegen Stuttgart (19/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Mönchengladbach heeft de eerste wedstrijd van de vijfde speeldag in de Duitse Bundesliga gewonnen. De Borussen waren voor eigen publiek [naar artikel]

5. LIVE (18u30). Vindt Haaland opnieuw de weg naar doel tegen Borussia Mönchengladbach? (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Borussia-park • Aftrap: 18u30 • Mönchengladbach staat op 2 punten van Dortmund. • Strijd om tweede of derde plaats. [naar artikel]

6. BUNDESLIGA. Bayern loopt een blauwtje op bij Dortmund, ook Hazard verliest (19/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Bayern München heeft de kraker tegen Borussia Dortmund verloren. Een vroeg doelpunt van Aubameyang - wie anders - volstond voor Dortmund om de drie punten te pakken. RB Leipzig is zo alleen leider. Borussia Mönchengladbach slaagde er dan weer niet in om te winnen van Keulen. Het kwam wel op voorsprong, maar moest in de tweede helft een gelijkmaker slikken. [naar artikel]

7. Anderlecht pakt verdiend een punt tegen Manchester United (13/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft zijn sterke tweede helft verzilverd met een verdiend gelijkspel tegen Manchester United. De Engelse topploeg was een maatje te groot voor Anderlecht in de eerste helft en ging rusten bij een 0-1 ruststand, maar diep in de tweede helft buffelde Leander Dendoncker de verdiende 1-1 tegen de touwen na een sterke tweede helft. Anderlecht moet volgende week zeker scoren op Old Trafford, maar mag nog steeds dromen van een halve finale in de Europa League. [naar artikel]

8. Thorgan Hazard lijdt met Mönchengladbach smadelijke nederlaag tegen rode lantaarn (14/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Op de 18e speeldag in de Duitse Bundesliga heeft Borussia Mönchengladbach, met Thorgan Hazard in de basis, zondag in extremis met 2-1 verloren van de hopeloze laatste in de stand, FC Keulen. Keulen scoorde de winnende treffer seconden voor affluiten. Mönchengladbach liet de kans liggen om samen met RB Leipzig op de tweede plaats in de stand terecht te komen. [naar artikel]

9. Thorgan Hazard kan opnieuw niet winnen met Mönchengladbach (26/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Mönchengladbach heeft in eigen huis 1-1 gelijkgespeeld tegen Hoffenheim op de twaalfde speeldag van de Bundesliga. Mahmoud Dahoud bracht [naar artikel]

10. Belgen in het buitenland – Batshuayi kan tegen Thorgan Hazard voor het eerst niet scoren, Dortmund wint wel (18/02/2018 - Metro)

Borussia Mönchengladbach heeft zondag op speeldag 23 in de Duitse Bundesliga met 0-1 verloren van Borussia Dortmund. Thorgan Hazard en Michy Batshuayi namen het tegen mekaar op, en startten beiden in basis. Batshuayi maakte ook zijn vierde wedstrijd voor Dortmund helemaal vol, maar kwam deze keer niet tot scoren. Hij kreeg amper kansen. Het enige […] [naar artikel]

11. Mönchengladbach haalt 0-2-achterstand op en smeert Bayern München tweede nederlaag van seizoen aan (08/01/2021 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach heeft vrijdag op de vijftiende speeldag van de Duitse Bundesliga met 3-2 gewonnen van Bayern München. Voor Bayern was het nog maar de tweede nederlaag dit seizoen in de Bundesliga, en ook over alle competities heen. [naar artikel]

12. Mönchengladbach smeert Bayern München tweede nederlaag van seizoen aan (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

13. Stuttgart en Mangala zijn uitgeschakeld in DFB-Pokal, Napoli wint niet zonder Mertens (03/02/2021 - Het Belang van Limburg)

Stuttgart en Orel Mangala hebben woensdag de achtste finales van het Duitse bekertoernooi niet overleefd. Mangala en co verloren in eigen huis met 1-2 van Borussia Mönchengladbach. [naar artikel]

14. Football Talk. Stuttgart en Mangala uitgeschakeld in DFB-Pokal, Napoli wint niet zonder Mertens (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Stuttgart en Orel Mangala hebben de achtste finales van het Duitse bekertoernooi niet overleefd. Mangala en co verloren in eigen huis met 1-2 van Borussia Mönchengladbach. [naar artikel]

15. Dendoncker buffelt Anderlecht naar verdiend gelijkspel tegen Manchester United (13/04/2017 - Het Belang van Limburg)

16. Mönchengladbach (met Hazard) wint eerste competitiewedstrijd in meer dan twee maanden (11/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Mönchengladbach heeft op de veertiende speeldag van de Bundesliga eindelijk opnieuw kunnen winnen. Tegen Mainz, afgelopen najaar nog [naar artikel]

17. Sterke tweede helft houdt Genkse Europese hoop levend (10/05/2022 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk kan ook zondag tegen AA Gent nog blijven strijden voor zijn laatste kans(je) op Europees voetbal. Dankzij een sterke tweede helft tegen Charleroi (3-2) pakt Racing 10 op 12 in play-off 2, maar heeft het nog steeds een 6 op 6 en een Gentse uitschuiver tegen Charleroi nodig om play-off 2 te winnen. [naar artikel]

18. LIVE (18u30). Thorgan Hazard neemt het met Mönchengladbach op tegen Nürnberg (18/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Zestiende speeldag Bundesliga • Aftrap: 18u30 • Borussia-Park • Borussia Mönchengladbach staat tweede, Nürnberg is voorlaatste. [naar artikel]

19. Borussia Mönchengladbach geraakt niet verder dan gelijkspel bij rode lantaarn (21/01/2017 - Het Belang van Limburg)

Borussia Mönchengladbach heeft op de 17e speeldag van de Duitse Bundesliga 0-0 gelijkgespeeld op het veld van hekkensluiter Darmstadt. [naar artikel]

20. Dortmund plukt Dahoud weg bij Borussia Mönchengladbach (30/03/2017 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Dortmund heeft zijn eerste zomertransfer al beet. De 21-jarige Mahmoud Dahoud komt over van Borussia Mönchengladbach en tekende een [naar artikel]

21. Het Kaya-effect: Turkse FC zet Hechtel opzij na sterke tweede helft: 1-3 (04/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Turkse FC (tweede provinciale B) boog in Hechtel een 1-0-achterstand in een sterke tweede helft om in een 1-3-zege. Een mooie binnenkomer voor de nieuwe coach Ismael Kaya. [naar artikel]

22. Penaltymisser van Hazard in 100e Bundesligamatch kost Mönchengladbach tweede plaats (26/01/2018 - Het Belang van Limburg)

Thorgan Hazard heeft zijn honderdste wedstrijd bij Borussia Mönchengladbach in de Bundesliga niet kunnen vieren met een overwinning. Op de 20e speeldag verloren de Borussen met 2-0 op het veld van Frankfurt. Hazard miste vanaf de penaltystip de 1-1. [naar artikel]

23. Promovendus Stuttgart verplettert gastheer Borussia Dortmund met 1-5 dankzij uitblinker Orel Mangala (12/12/2020 - Het Belang van Limburg)

De Duitse Bundesliga-promovendus Stuttgart heeft Borussia Dortmund een stevige thuisnederlaag bezorgd (1-5). Stuttgart blijft op die manier ongeslagen op verplaatsing. Topschutter Erling Haaland ontbrak met een blessure, terwijl bij Stuttgart Orel Mangala uitblonk met twee assists. [naar artikel]

24. Scorende Thorgan Hazard kan niet winnen van Casteels, Dortmund nieuwe leider na ongelooflijke comeback (29/09/2018 - Het Belang van Limburg)

Eden Hazard zet de jongste weken de Premier League in vuur en vlam, maar ook jongere broer Thorgan kan er wat van. Thorgan Hazard begon in de basis bij Borussia Mönchengladbach en bedankte daarvoor met een doelpunt vroeg in de tweede helft tegen het VfL Wolfsburg van Koen Casteels. Een zege leverde dat echter niet op: het werd 2-2 in de Volkswagen Arena. Borussia Dortmund keek tegen een vrijwel zekere nederlaag aan tegen Bayer Leverkusen, maar boog een dubbele achterstand nog helemaal om: het werd 2-4. [naar artikel]

25. Thorgan Hazard met Borussia Mönchengladbach onderuit (17/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

In Duitsland stond met Augsburg - Borussia Mönchengladbach het duel tussen nummer 13 en nummer 12 uit de stand op het programma. De thuisploeg [naar artikel]