Hoe minder je af te wassen hebt na een feestdiner, hoe beter. En ook: hoe meer dessert er is, hoe beter. Net daarom zijn deze eetbare ijscoupes -- eigenlijk kuipjes van koekjesdeeg met chocolade -- zo ongelooflijk geniaal. [naar artikel]
Samen tijd doorbrengen tijdens de feestdagen, dat kan ook in de keuken. In Scandinavië is het zelfs een echte feesttraditie: alle genodigden koken gezellig mee. Sandra Bekkari maakte daarom met haar hele gezin een heerlijk feestmenu klaar: een frisse cocktail en 4 makkelijke en kindvriendelijke gerechten waarmee je sowieso scoort. Als kers op de taart geeft Sandra nog enkele handige tips om zelfs de pubers mee aan de slag te krijgen in de keuken. [naar artikel]
De winter komt eraan, en die komt – zoals elk seizoen – niet alleen. Van droge lippen over statisch haar tot wintertenen: Billie lijst enkele van de meestvoorkomende typische winterkwaaltjes op en vraagt raad aan de expert over hoe je ervan af komt. Vandaag: een indigestie. Want tijdens de feestdagen durven we ons aan tafel wel eens helemaal te laten gaan. Onze experts geven tips om te genieten met mate(n) én zonder maagpijn. [naar artikel]
De nieuwe coronamaatregelen zijn niet mals en al zeker niet voor de horeca die opnieuw de deuren moeten sluiten. Restauranteigenaars zitten dus in de hoek waar de klappen vallen. Veel zaken hebben echter de optie om maaltijden te komen afhalen en de feestdagen komen eraan. Heeft u een heerlijk feestmenu om mee uit te pakken? Dan helpen wij u een handje. [naar artikel]
Speciaal voor de feestdagen stelt HLN-chef Piet Huysentruyt een exclusief vijfgangenmenu samen ter inspiratie. “Voor mij is een goed feestmenu eentje met lekker eten dat je weinig stress bezorgt”, vertelt Piet. “Daarom vertel ik heel duidelijk wat je al op voorhand kan klaarmaken.” Ontdek het menu met kers(t)verse recepten, samen met aangepaste pairingtips van biersommelier Sofie Vanrafelghem en wijnsommelier Sepideh Sedaghatnia. Alvast smakelijk! [naar artikel]
HLN-chef Sandra Bekkari stelt speciaal voor de HLN-lezers een exclusief feestmenu samen ter inspiratie. “Ik hou wel van verrassingen in een menu”, vertelt Sandra. “Maar ook van simpele recepten.” Ontdek het viergangenmenu met kers(t)verse recepten, samen met aangepaste pairingtips van biersommelier Sofie Vanrafelghem en wijnsommelier Sepideh Sedaghatnia. Alvast smakelijk! [naar artikel]
Een origineel menu met eerlijke ingrediënten uit onze eigen provincie. Dat is wat ons weekendmagazine Sjiek, in samenwerking met de Provincie Limburg en de Hasseltse Hotelschool, ook dit jaar weer voor jou in petto heeft. Niemand minder dan Chloë en Magali Szpyt, winnaars van het VTM programma ‘Mijn Pop-up Restaurant 2016’ creëerden de gerechten voor een royaal feestmaal dat je zelf kan klaarmaken. De recepten vind je in Sjiek van 26 november, op onderstaande twee recepten na: de wortelcrème (een bijgerecht) en de preitaartjes (een van de voorgerechten). [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.