Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Deze sterren zagen hun relatie stranden in 2018

01/01/2019 - 07:20
"In 2018 zagen veel sterrenkoppels hun relatie op de klippen lopen, en zelfs veelbelovende verlovingen werden verbroken. In Hollywood, maar ook bij ons werden er harten gebroken. Sommigen onder hen gaan als single het nieuwe jaar in, anderen hebben alweer pril liefdesgeluk gevonden waar ze op kunnen klinken."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Deze sterren zagen hun relatie stranden in 2018 (01/01/2019 - Het Belang van Limburg)

In 2018 zagen veel sterrenkoppels hun relatie op de klippen lopen, en zelfs veelbelovende verlovingen werden verbroken. In Hollywood, maar ook bij ons werden er harten gebroken. Sommigen onder hen gaan als single het nieuwe jaar in, anderen hebben alweer pril liefdesgeluk gevonden waar ze op kunnen klinken. [naar artikel]


2. Wanneer is een relatie ongezond en hoe geraak je eruit? “Onthoud, je moet uit de toxische relatie, niet per se uit de relatie” (25/02/2023 - Het Belang van Limburg)

Ruziemaken en discussiëren, het maakt deel uit van elke gezonde relatie maar als je persoonlijke grenzen, fysiek of emotioneel, overschreden worden, is het allesbehalve gezond. In haar boek ‘Ziek van liefde’ gaat relatietherapeute Vanessa Muyldermans dieper in op het fenomeen van toxische relaties en probeert ze enkele misverstanden de wereld uit te helpen. “Fysieke schade oplopen in je relatie is erg maar onderschat het emotionele niet.” [naar artikel]


3. ▶ Guillaume Van der Stighelen: ‘Veel huwelijken stranden op de vraag: wat krijg ík uit deze relatie?’ (20/09/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ▶ ‘Veel huwelijken stranden op de vraag: wat krijg ík uit deze relatie?’: drie essentiële podcastreeksen van De Morgen (17/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. ▶ ‘Veel huwelijken stranden op de vraag: wat krijg ík uit deze relatie?’: vier essentiële podcastreeksen van De Morgen (17/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


6. De pitbull laat los en Abba is terug: deze sterren schitterden en deze sterren doofden uit in 2021 (29/12/2021 - Het Belang van Limburg)

Ook 2021 gaat de geschiedenisboeken in als een jaar waarin corona zich bleef roeren. Toch lieten de sterren zich niet uit hun lood slaan en brachten ze glitter, glamour en een vleugje afleiding. Onze showbizzredactie selecteert deze week de strafste beelden. Vandaag: de sterren die plots schitterden, zij die uitdoofden en zij die terugkeerden. [naar artikel]


7. Hoezo, rentenieren na hun carrière? Deze sterren uit de voetbalwereld zagen hun fortuin als sneeuw voor de zon smelten (28/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

De Ghanese voetballer Asamoah Gyan zit naar eigen zeggen financieel zo goed als aan de grond. De nu 33-jarige spits, die tijdens zijn carrière... [naar artikel]


8. 61-jarige man misbruikte kinderen én moeders. “We zagen hem echt als een lieve opa, maar wij zagen niet wat hij echt was” (06/12/2017 - Het Nieuwsblad)

Het Antwerpse gerecht verdenkt een 61-jarige gepensioneerde uit Boechout ervan jarenlang minderjarigen te hebben aangerand en verkracht. De zaak ging pas aan het rollen nadat hij zich ook vergreep aan twee moeders van zijn slachtoffertjes. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!