New York en Amsterdam heeft er al.?Maar vanaf dit weekend krijgt ook Antwerpen een zogeheten broth bar, waar de bouillon hoogtij viert. "Het zal veel Vlamingen vreemd in de oren klinken." [naar artikel]
De Peruviaans-Antwerpse Karin Nuñez De Fleurquin verhuisde haar bouillonbar Caldo van PAKT naar Pixel, het café van het Fotomuseum. Liefhebbers kunnen er een kom gezonde bouillon eten of een portie kopen om mee naar huis te nemen. [naar artikel]
Een Britse winkelketen is op zoek naar een Chicken Nugget Connaisseur. De uitverkorene wordt betaald om heel de dag chicken nuggets, kaaskroketten en frietjes te eten. Ben je op zoek naar de job van je leven? Laat je blik dan eens vallen op de vacatures bij B&M, een grootwarenhuisketen uit Groot-Brittanië. Daar zijn ze op […] [naar artikel]
In Baal vond vrijdagavond op initiatief van Jeugdhuis Den Borduur het eerste Belgisch Kampioenschap 'Chicken Nuggets eten' plaats. Veertig [naar artikel]
21:31 De botceltherapie van Bone tegen aftakeling van de heup werkt niet. Van de vier behandelingen die Bone onderzoekt stond deze het dichtst bij een doorbraak tot een echt medicijn. [naar artikel]
Fried chicken, chicken wings, kippennuggets, chicken burger: Belgen zijn er dol op. We hadden al de kippen-fastfoodrestaurants KFC, BFC, BelChicken, Hector Chicken en Chitir Chicken en sinds gisteren ook Chick&Cheez, van hetzelfde huis als Quick en Burger King. Dat mikt op 38 vestigingen in ons land. Waarom zijn we zo tuk op kip? [naar artikel]
14:37 Het Waalse biotechbedrijf Bone Therapeutics lanceert een kapitaalverhoging van minstens 8 miljoen euro. [naar artikel]
07:28 Door minder te spenderen in 2017 (€11,9 miljoen) lijkt de cashvoorraad (€8,4 mjo) van Bone iets langer mee te zullen gaan. Maar ten laatste tijdens de zomer heeft het bedrijf vers geld nodig. [naar artikel]
Spoiler: met honing. Dat bleek uit een filmpje dat McDonald’s op Youtube plaatste met een hele reeks ‘beroemde bestellingen’ uit bovenaanzicht gefilmd. Zo zou Kanye West doorgaans royaal veel barbecuesaus willen bij zijn chicken nuggets, houdt actrice Whoopi Goldberg het bij een hamburger en ice-tea en is basketbalspeler op rust Magic Johnson een filet-o-fish-man. Maar realitykoningin Kim Kardashian West, die dipt haar chicken nuggets dus in honing. “Moet ik ook eens proberen”, klonk het op Twitter. Waarop Kim meteen reageerde met “Wat? Chicken nuggets gedipt in honing, dat is de énige manier om ze te eten!” Al zijn er nuances: honing-mosterd, zoals een volger suggereerde, valt niet onder die regel, zegt Kardashian. “Hààt honing-mosterd”, tweette ze. [naar artikel]
15:20 Het Waalse biotechbedrijf Bone Therapeutics zakt voor het eerst onder de drempel van 4 euro. Een concrete aanleiding voor koersval is er niet. Mogelijk spelen zorgen over de kaspositie en een sluipend... [naar artikel]
08:40 Bone had eind september nog amper 9,3 miljoen euro op de bankrekening staan. Als er geen extra centen binnenkomen, is het geld eind maart op. [naar artikel]
07:05 Het Japanse Asahi Kasei neemt een licentie op een stamceltherapie van Bone Therapeutics. Het biotechbedrijf ontvangt meteen 1,7 miljoen euro. Japan is het walhalla voor behandelingen met stamcellen. [naar artikel]
Het Henegouwse biotechbedrijf Bone Therapeutics heeft 11 miljoen euro extra financiering vastgekregen. Dat is voldoende geld om het minstens tot... The post Waals biotechbedrijf Bone Therapeutics kan ‘nog zeker een jaar’ voort appeared first on Business AM. [naar artikel]
18:52 Het biotechbedrijf Bone Therapeutics heeft zich schuldig gemaakt aan misleidende en te late communicatie, zegt de toezichthouder FSMA. [naar artikel]
In 2.000 lanceerde Aardman Animations de enorme hit Chicken Run. Nu is er de sequel Chicken Run: Dawn of the Nugget. Was de eerste een heerlijke coq-au-vin, dan is het vervolg eerder een chickenburger. [naar artikel]
Wie dacht dat chicken wings een simpele snack is, heeft het mis. In 'The Ainsworth', een restaurant in New York, wikkelen ze de kippenvleugels in... [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij Hümm in de Kronenburgstraat, waar hij de gravlax 2.0 (15 euro) proefde. [naar artikel]
Een lekker stukje kip in een krokant jasje: een heleboel kinderen én volwassenen zijn grote fan van chicken nuggets. Maar waar bestel je op vettige vrijdag de allerlekkerste om in je kip cravings te voorzien? Welke zijn de prijs waard? Chef Dominique Persoone ging op pad voor HLN Eten en bezocht 5 bekende fastfoodketens in eigen land. Wie wint ‘the battle of the chicken nuggets’? En bij welke keten blijf je liefst zo ver mogelijk vandaan? [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij een pita-instituut op het Antwerpse Zuid, Finjan, waar hij koos voor de fattoush (11,90 euro). [naar artikel]
Een lekker stukje kip in een krokant jasje: een heleboel kinderen én volwassenen zijn grote fan van chicken nuggets. Maar waar bestel je op vettige vrijdag de allerlekkerste om in je kip cravings te voorzien? Welke zijn de prijs waard? Chef Dominique Persoone ging op pad voor HLN Eten en bezocht 5 bekende fastfoodketens in eigen land. Wie wint ‘the battle of the chicken nuggets’? En bij welke keten blijf je liefst zo ver mogelijk vandaan? [naar artikel]
Gisteren was het Internationale Anti-dieetdag. Volgens onderzoek van HelloFresh zouden twee op drie Vlamingen in 2023 gezonder willen eten, maar zonder een strikt dieet te volgen. Hiermee lijkt de nieuwste foodtrend van 2023 ‘Yang Shen’ ook naar Vlaanderen over te waaien. Daarbij gaat het niet enkel om gezond eten, maar ook om goed voor jezelf […] Het bericht RECEPT Spicy piri-piri chicken traybake verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Foodie Luc Hoornaert gaat op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week ging hij langs bij de Frieterij, waar hij smulde van frieten met stoofvlees (10 euro). [naar artikel]
In deze rubriek gaat foodie Luc Hoornaert op zoek naar de lekkerste gerechten die je voor minder dan 15 euro kan eten in een Antwerps restaurant, soms als voorgerecht, soms als hoofdgerecht of maaltijd en af en toe als dessert. Deze week eet hij voor 11,50 euro een stevige boterham bij Blend op het Eilandje. [naar artikel]
Het ziet eruit als een doodnormaal eetkraampje en een gerechtje kost er amper 1,3 euro. En toch heeft het Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle in Singapore een Michelinster. Dat is allemaal te danken aan de eigenaar: straatverkoper Chan Hon Meng, die zeventien uur per dag werkt in zijn kleine keukentje. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.