BusinessAM

Jupiler Pro League – Moeskroen dient Charleroi 3-0 nederlaag toe

02/02/2019 - 05:31
" Moeskroen heeft Charleroi vrijdag een 3-0 nederlaag toegediend in een Henegouwse derby op de 24e speeldag van de Jupiler Pro League. Bij de rust stond Moeskroen 1-0 voor. Mergim Vojovda (38e), Sidney Friede (60e) en Marko Bakic (73e) scoorden. Met 26 punten klimt Moeskroen, dat vorige week al verrassend leider Genk versloeg, naar de elfde […] Het bericht Jupiler Pro League – Moeskroen dient Charleroi 3-0 nederlaag toe verscheen eerst op Metro."

1. Jupiler Pro League – Moeskroen dient Charleroi 3-0 nederlaag toe (01/02/2019 - Metro)

Moeskroen heeft Charleroi vrijdag een 3-0 nederlaag toegediend in een Henegouwse derby op de 24e speeldag van de Jupiler Pro League. Bij de rust stond Moeskroen 1-0 voor. Mergim Vojovda (38e), Sidney Friede (60e) en Marko Bakic (73e) scoorden. Met 26 punten klimt Moeskroen, dat vorige week al verrassend leider Genk versloeg, naar de elfde […] Het bericht Jupiler Pro League – Moeskroen dient Charleroi 3-0 nederlaag toe verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – KV Mechelen lijdt tegen Moeskroen zesde nederlaag op rij en blijft troosteloos laatste (26/01/2018 - Metro)

KV Mechelen is er vrijdag tijdens de openingswedstrijd van de 24e speeldag van de Jupiler Pro League opnieuw niet in geslaagd punten te pakken. Malinwa verloor met 0-2 van Moeskroen, de zesde competitienederlaag op rij. Mechelen blijft laatste, Moeskroen klimt naar de tiende stek in de rangschikking. Mechelen startte voor eigen publiek met overwicht, maar […] [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – Lokeren wint verrassend van STVV, Moeskroen doet slechte zaak met nederlaag bij Eupen (15/12/2018 - Metro)

Rode lantaarn Lokeren heeft zaterdag op de negentiende speeldag van de Jupiler Pro League met 2-0 van nummer vijf Sint-Truiden gewonnen. Eupen klopte Moeskroen met 1-0. STVV-doelman Kenny Steppe liet de bal in de 33e minuut onhandig ontsnappen. Marko Miric kwam alleen voor een leeg doel te staan en duwde voor Lokeren de 1-0 binnen […] Het bericht Jupiler Pro League – Lokeren wint verrassend van STVV, Moeskroen doet slechte zaak met nederlaag bij Eupen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – KV Kortrijk smeert Moeskroen eerste nederlaag van 2019 aan (30/03/2019 - Metro)

KV Kortrijk heeft Excel Moeskroen zaterdag een 3-1 nederlaag aangesmeerd in de opener van Play-off IIb. De Henegouwers slikten hun eerste nederlaag in 2019. Het team van Yves Vanderhaeghe kwam in de achtste minuut op voorsprong in het Guldensporenstadion. Felipe Avenatti glipte door de buitenspelval en prikte de bal voorbij Butez. Teddy Chevalier (21.) verdubbelde […] Het bericht Jupiler Pro League – KV Kortrijk smeert Moeskroen eerste nederlaag van 2019 aan verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Jupiler Pro League – Charleroi boekt tegen Moeskroen eerste zege van 2018 (19/01/2018 - Metro)

Sporting Charleroi heeft vrijdagavond de pijnlijke nederlaag tegen Club Brugge in de Croky Cup doorgespoeld. De Carolo’s openden de 22e speeldag in de Jupiler Pro League met een 2-0 overwinning tegen Moeskroen en boekten zo hun eerste zege van 2018. Charleroi klom in het Stade du Pays al na een kwartier op voorsprong. Moeskroen-doelman Logan […] [naar artikel]

6. Jupiler Pro League – Charleroi verslaat Moeskroen in Henegouwse derby (01/09/2018 - Metro)

Op de zesde speeldag in de hoogste nationale voetbalafdeling heeft Charleroi zaterdag in een Henegouwse derby met 3-1 de maat genomen van Moeskroen. Bij de rust stond de thuisploeg 2-0 voor. Jeremy Perbet opende de score op het halfuur. Acht minuten later werd de voorsprong verdubbeld door Adama Niane, vrijdag pas overgekomen van de Franse […] Het bericht Jupiler Pro League – Charleroi verslaat Moeskroen in Henegouwse derby verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Wervelend Waasland-Beveren redt Ferrera tegen Moeskroen, Charleroi klopt Lokeren (29/09/2018 - Metro)

Op de negende speeldag van Jupiler Pro League is Waasland-Beveren zaterdagavond met 0-3 gaan winnen op het veld van rode lantaarn Moeskroen. De Waaslanders spoelen zo hun bekernachtmerrie door en gunnen hun coach Yannick Ferrera uitstel van executie. Charleroi wist de punten thuis te houden door met 2-1 te winnen van Lokeren. Waasland-Beveren zat al […] Het bericht Jupiler Pro League – Wervelend Waasland-Beveren redt Ferrera tegen Moeskroen, Charleroi klopt Lokeren verscheen eerst op Metro. [naar artikel]