Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 August 2021
00:49 uur

Koper weg op werf in Lanklaar

Het Belang van Limburg

14/02/2019 - 14:29

Op de Gerstenbosweg in Lanklaar is woensdagavond een diefstal uit een in aanbouw zijnd huis gemeld. Er is een hoeveelheid koper verdwenen. (mm)


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Koper en ijzer van werf gestolen (08/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dieven verschaften zich toegang tot een werf in de Pastorijstraat in Lummen en gingen aan de haal met een hoeveelheid koper en ijzer. (ppn)
  [naar artikel]
 2. Een ton koper gestolen op bedrijventerrein in Lanklaar (18/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  De politie is een onderzoek gestart naar een metaaldiefstal in de Vilvertstraat in Lanklaar. Donderdagochtend bleek dat er 1.000 kilo koper was gestolen. De dieven kwamen op het terrein door een paneel van de 2,5 meter hoge afsluiting door te slijpen. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor sporenonderzoek.
  [naar artikel]
 3. Werfdiefstal in Lanklaar (29/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Nieuwstraat in Lanklaar zijn op een werf kabel gestolen. De feiten werden vrijdag bij de politie gemeld. (mm)
  [naar artikel]
 4. Koper op werf in As weg (07/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op een werf op de Bilzerweg is maandag een diefstal vastgesteld. Er is een lading koperdraad gestolen. (mm)
  [naar artikel]
 5. Koper gestolen op werf in Bilzen (21/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is woensdag een werfdiefstal in de Munsterbilzenstraat gemeld. Er is ongeveer 20 kilogram koper verdwenen.
  [naar artikel]
 6. Koperdiefstal op Loonse werf (27/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag is bij de politie een diefstal in de Kogelstraat gemeld. Dieven stalen koper op een werf. (mm)
  [naar artikel]
 7. Diefstal op werf in Lanklaar (27/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een werfleider heeft vrijdag een diefstal vastgesteld op de Oude Baan in Lanklaar. De werfkeet is opengebroken en er zijn meerdere toestellen gestolen.
  [naar artikel]
 8. Koper gestolen in Hoeselt (16/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op een werf op het Binnenhof is maandagvoormiddag een diefstal vastgesteld. Er werden kabels gestolen. Het was de dieven duidelijk om het koper te doen.
  [naar artikel]
 9. Stroomkabels gestolen van op een werf in Lanklaar (17/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Nationaal Parklaan is vijftig meter stroomkabels gestolen op een werf. De diefstal werd maandag rond 11.45 uur vastgesteld.
  [naar artikel]
 10. Koper gestolen van werf en geld uit huis verdwenen (26/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op een bouwwerf op de Jan Davidlaan in Heeserbergen stelden ze dinsdag om 14.40 uur vast dat onbekenden een hoeveelheid koper konden buitmaken. Bij een woninginbraak naast de Luikersteenweg verdween dezelfde namiddag een geldsom. De vaststellingen gebeurde om 15.20 uur. (ppn)
  [naar artikel]
 11. Twee werfdiefstallen in Lanaken (06/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op een werf aan de Industrieweg in Lanaken werd maandag een diefstal van koper vastgesteld. Dezelfde dag noteerde de politie nog een tweede diefstal op een werf. Deze feiten deden zich voor in de Schuttershofstraat en de buit bestaat uit enkele machines met accu.
  [naar artikel]
 12. Diefstal (01/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op een werf in de Viaductstraat in Sint-Truiden is een partij koper gestolen.
  [naar artikel]
 13. Koperdiefstal in Overpelt (11/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Breugelweg is donderdagochtend een inbraak vastgesteld. Op een werf ter hoogte van Sint- Oda is koper verdwenen. (mm)
  [naar artikel]
 14. Zware brand op werf van Infrabel in Elsene (14/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op een werf van spoorbeheerder Infrabel aan de Triomflaan in Elsene heeft het in de nacht van zaterdag op zondag gebrand. Een cluster met elektrische kabels ging in vlammen op. Mogelijk werd het vuur aangestoken om het koper in de kabels te kunnen stelen. Niemand raakte gewond, maar de brandweer moest wel de grote middelen inzetten, bevestigt Pierre Meys, woordvoerder van de Brusselse brandweer.
  [naar artikel]
 15. Diefstal op werf in Hoeselt (19/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op een werf in de Groenstraat is donderdag in de late namiddag een inbraak op en werf gemeld. Wat er werd gestolen is niet bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 16. Sporen naar metaaldief (08/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dieven stalen in de nacht van maandag op dinsdag metaal op de werf van de nieuwe brug op Tivoli in Lanklaar. Er zijn aanwijzingen naar de dader en het verdere onderzoek wordt volop gevoerd. (ppn)
  [naar artikel]
 17. Explosieven aan Terhills gevonden (27/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de werf aan Terhills in de Vilvertstraat in Lanklaar trof de aannemer dinsdag om 16.20 uur explosieven aan. De ontmijningsdienst Dovo kwam ter plaatse en besliste om de oude oorlogstuigen mee te nemen.
  [naar artikel]
 18. Politie vat verdachte van diefstal op werf (09/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een patrouille van de Antwerpse politie heeft dinsdagavond een man opgepakt die verdacht wordt van diefstal op een werf bij Spoor Oost. In de camionette van de man werden verschillende zaken aangetroffen die vermoedelijk van de werf afkomstig waren, de man kon geen zinnige verklaring geven voor de spullen of zijn aanwezigheid op de werf.
  [naar artikel]
 19. Koper als de nieuwe olie: prijs van een ton koper kan tegen 2025 stijgen tot 20.000 dollar per ton (06/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Koper als de nieuwe olie: prijs van een ton koper kan tegen 2025 stijgen tot 20.000 dollar per ton Koper kan binnenkort één van de belangrijkste grondstoffen wereldwijd worden. Dat terwijl het aanbod slinkt en de vraag oploopt. Volgens Bank of America kan de prijs tegen 2025 stijgen tot 25.000 dollar per ton. Meer en meer banken en experts zijn ervan overtuigd dat koper de nieuwe olie zal worden. Midden april zei Goldman Sachs […] Lees dit artikel: Koper als de nieuwe olie: prijs van een ton koper kan tegen 2025 stijgen tot 20.000 dollar per ton
  [naar artikel]
 20. Nieuw fietspad moet station van As verbinden met Tivoli (16/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag start op de Hoeveweg in Lanklaar de aanleg van een nieuw fietspad dat het station van As en de historische scheepvaartsite Tivoli in Lanklaar verbindt. Het fietspad van 8 kilometer krijgt een afslag naar Terhills, Terhills-Cablepark en kuuroord Isis op de mijnterreinen in Lanklaar-Eisden. Tussen Dilsen en Lanklaar kan vandaag al het nieuwe fietspad ingereden worden, deels op de oever van de Zuid-Willemsvaart.
  [naar artikel]
 21. Goldman Sachs: ‘Koper is de nieuwe olie’ (15/04/2021 - Express)
  Uit een rapport van Goldman Sachs blijkt dat de prijs van koper de komende vier jaar kan stijgen met ruim 60 procent tot 15.000 dollar per ton. Volgens de zakenbank zal koper de nieuwe olie worden. Als we Goldman Sachs mogen geloven staat koper een mooie toekomst te wachten. In het rapport van de zakenbank […] The post Goldman Sachs: ‘Koper is de nieuwe olie’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 22. 400 ton Belgisch koper gestolen bij "diefstal van het jaar" in Roemenië, maar buit is wel teruggevonden (01/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In Roemenië zijn dieven aan de haal gegaan met een enorme buit van ruim 400 ton koper van het metaalbedrijf Aurubis uit Olen. Het koper lag...
  [naar artikel]
 23. Vandalisme in Lanklaar (06/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Noteborn in Lanklaar is een auto bekrast. De feiten werden maandag even na 2 uur bij de politie gemeld.
  [naar artikel]
 24. Dineren op het water in Lanklaar (29/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Lanklaar (dilsen-stokkem) bij terhills heeft woensdagavond de opening plaats van diner on a lake.
  [naar artikel]
 25. Beursexpert over forse prijsstijging koper: “Als belegger kan je inspelen op een verdere prijsstijging en er ook geld aan verdienen” (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is niet al goud wat blinkt. Het zou ook koper kunnen zijn. Momenteel zijn er veel meer kopers in koper dan in het edelmetaal. De prijs van koper gaat dan ook fors omhoog. Vorig jaar steeg de prijs al met een kwart en tot dusver werd koper ook al 21,5% duurder dit jaar. “Dat is erg nefast voor de consument, maar wél interessant voor de belegger om er geld aan te verdienen”, aldus onze beursexpert Pascal Paepen. Hij legt uit hoe je er het best in investeert.
  [naar artikel]
 26. Lichaam gevonden op werf in Oostende (22/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Op een werf in Oostende werd donderdagmorgen een lijk gevonden. De politie en het parket zijn een onderzoek gestart. Het labo onderzoekt de werf minutieus.
  [naar artikel]
 27. Lanklaar VV haalt zeven kampioenenmakers terug (09/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Lanklaar VV (4B) grijpt terug naar haar kampioenenploeg van zes jaar geleden. De vierdeprovincialer trok de voorbije weken liefst zeven (!) spelers aan, die de club in 2015 aan haar laatste titel hielpen. Dat brengt het aantal kampioenenmakers van toen, die volgend seizoen weer voor Lanklaar spelen, op veertien.
  [naar artikel]
 28. Inbraak in Lanklaar (16/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dieven zijn donderdag in een huis in de Klauwierstraat in Lanklaar binnengedrongen. De verdieping van het pand werd doorzocht. De politie voerde een sporen- en buurtonderzoek uit. (mm)
  [naar artikel]
 29. Diefstal op werf in Leopoldsburg (27/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Op een werf in de Beringsesteenweg in Leopoldsburg is dinsdagmorgen een diefstal gepleegd. De daders zijn weg met zo’n 100 OSB-platen en meerdere Ytong-blokken. De materialen lagen in het pand dat wordt opgeknapt. De werf was afgesloten met Herashekken.
  [naar artikel]
 30. Koperprijs blijft stijgen: “Interessante opportuniteit voor beleggers” (21/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het is niet al goud wat blinkt. Het zou ook koper kunnen zijn. Momenteel zijn er veel meer kopers in koper dan in het edelmetaal. De prijs van koper gaat dan ook fors omhoog. Vorig jaar steeg de prijs al met een kwart en tot dusver werd koper ook al 21,5% duurder dit jaar. “Dat is erg nefast voor de consument, maar wél interessant voor de belegger om er geld aan te verdienen”, aldus onze beursexpert Pascal Paepen. Hij legt uit hoe je er het best in investeert.
  [naar artikel]
 31. Vandalisme in Lanklaar (30/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Groenstraat in Lanklaar zijn vrijdagavond een stroomkast en een kastje van de kabeltelevisie door een auto omvergereden. Het zou om een donkere Ford Focus gaan. De politie is een onderzoek gestart. (mm)
  [naar artikel]
 32. Koper op dak van kerk Veldwezelt gestolen (28/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is donderdag een diefstal van koper gemeld. Onbekenden hadden op het dak van de kerk in Veldwezelt - op het Pastoor Woltersplein - koper gestolen. Het is al de tweede keer. De politie is een onderzoek gestart.
  [naar artikel]
 33. Klein brandje in Lanklaar (23/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is woensdag rond 20.15 uur voor een brand op Mulheim in Lanklaar opgeroepen. Het bleek te gaan om een defecte dampkamp. Het apparaat werd afgekoppeld. Er is weinig schade.
  [naar artikel]
 34. Koper gestolen (24/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op Schurhovenveld in Sint-Truiden is ingebroken in een bedrijfsgebouw. De daders zijn weg met koper en ijzer.
  [naar artikel]
 35. Auto bekrast in Lanklaar (08/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de Willibrordusstraat in Lanklaar is een Renault Captur bekrast. De feiten werden maandag bij de politie gemeld. (mm)
  [naar artikel]
 36. Noodbatterijen in Lanklaar gestolen (22/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagvoormiddag is een diefstal gemeld in de Meerkensstraat in Lanklaar. Er zijn vier noodbatterijen bij een zendmast verdwenen.
  [naar artikel]
 37. Inbraakpoging in Lanklaar (14/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is zaterdag een inbraakpoging op Mulheim in Lanklaar gemeld. De daders kregen de deur niet open. (mm)
  [naar artikel]
 38. Sieraden gestolen uit woning in Lanklaar (12/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dieven hebben ingebroken in de Broekhofstraat in Lanklaar. Dat is maandag rond 22.15 uur vastgesteld. Ze namen sieraden mee.
  [naar artikel]
 39. Sluikstorten in Lanklaar (13/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  De politie is een onderzoek gestart naar sluikstorten op Onder de Bergen in Lanklaar. De feiten werden donderdag gemeld. (mm)
  [naar artikel]
 40. Auto in Lanklaar bekrast (15/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de Groenstraat in Lanklaar hebben onbekenden woensdag krassen op een auto gezet. De politie is een onderzoek gestart. (mm)
  [naar artikel]
 41. Binnenbrand op vrachtschip in Lanklaar (23/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer rukte zondagavond uit voor een brand op een vrachtschip op de Zuid-Willemsvaart in Lanklaar.
  [naar artikel]
 42. Niet verzekerde auto getakeld in Lanklaar (15/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  De politie heeft donderdag op de Boslaan in Lanklaar een niet verzekerd voertuig laten takelen. (mm)
  [naar artikel]
 43. Kop-staartbotsing in Lanklaar (18/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee auto’s zijn maandag rond 17.30 uur bij een kop-staartbotsing op de Boslaan in Lanklaar betrokken geraakt. Een vrouw raakte lichtgewond. (mm)
  [naar artikel]
 44. Inbraak in container in Lanklaar (17/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Siemenslaan in Lanklaar is zaterdag rond 8 uur een diefstal ontdekt. Een container werd opengebroken en doorzocht. De buit is onbekend.
  [naar artikel]
 45. Metaaldiefstal in Lanklaar (15/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op de Bekeaertlaan in Lanklaar is vrijdag een diefstal van metaal vastgesteld. Een dag eerder was bij de politie al een diefstal van een vuilniscontainer op de Soerenbosweg in Dilsen gemeld. (mm)
  [naar artikel]
 46. Elektriciteitsstoring in Lanklaar (31/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de buurt van de Dorpsstraat in Lanklaar is er woensdagnamiddag een korte stroompanne geweest. Daardoor werkte de verkeerslichten niet. Rond 15.40 uur - 10 minuten nadat de stroom was uitgevallen - was alles opnieuw in orde.
  [naar artikel]
 47. Inbraakpoging in Lanklaar (01/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagochtend, rond 5.30 uur, is in de Dorpsstraat in Lanklaar een inbraakpoging vastgesteld. Een werknemer van een bewakingsfirma merkte op dat aan de achterkant van het gebouw een raam werd beschadigd.
  [naar artikel]
 48. Vandalen steken banden plat in Lanklaar (08/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Maandag rond 8.30 uur is vandalisme vastgesteld in de Groenstraat in Lanklaar. De banden van een voertuig werden er stuk gestoken.
  [naar artikel]
 49. Gat in berm in Lanklaar (07/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bij de politie is maandag een klacht uit de Vrietselstraat in Lanklaar binnengekomen. Er was een gevaarlijk gat in de berm. De technische dienst van de stad werd op de hoogte gebracht.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.