Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

NLMK Clabecq – Blokkades in La Louvière en Manage opgeheven na tussenkomst gerechtsdeurwaarder

19/02/2019 - 06:01
"Een gerechtsdeurwaarder, uitgestuurd door de directie van staalbedrijf NLMK en begeleid door de politie, is maandagnamiddag tussengekomen om de blokkades van de toegangen van de vestigingen in La Louvière en in Manage op te heffen. De vakbonden spreken van een betreurbaar manœuvre van de directie. Stakers van NLMK blokkeren sedert 11 februari de toegangen van […] Het bericht NLMK Clabecq – Blokkades in La Louvière en Manage opgeheven na tussenkomst gerechtsdeurwaarder verscheen eerst op Metro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. NLMK Clabecq – Blokkades in La Louvière en Manage opgeheven na tussenkomst gerechtsdeurwaarder (18/02/2019 - Metro)

Een gerechtsdeurwaarder, uitgestuurd door de directie van staalbedrijf NLMK en begeleid door de politie, is maandagnamiddag tussengekomen om de blokkades van de toegangen van de vestigingen in La Louvière en in Manage op te heffen. De vakbonden spreken van een betreurbaar manœuvre van de directie. Stakers van NLMK blokkeren sedert 11 februari de toegangen van […] Het bericht NLMK Clabecq – Blokkades in La Louvière en Manage opgeheven na tussenkomst gerechtsdeurwaarder verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


2. NLMK Clabecq – Ontwerpakkoord ondertekend met arbeiders van staalbedrijf NLMK Clabecq (16/03/2019 - Metro)

Bij het staalbedrijf NLMK Clabecq hebben de directie en de vertegenwoordigers van de arbeiders een ontwerpakkoord getekend met het oog op een sociaal plan. De tekst zal vanaf maandag aan de arbeiders worden voorgelegd, zo meldt de directie van het bedrijf vrijdagavond. “De gesprekken zijn verlopen in een sfeer van wederzijds respect, veel constructiever dan […] Het bericht NLMK Clabecq – Ontwerpakkoord ondertekend met arbeiders van staalbedrijf NLMK Clabecq verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


3. Live - Supermarkten willen met dwangbevelen blokkades opheffen • ‘Organisatoren schorten blokkades Zeebrugge op’ (02/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


4. Live - Supermarkten willen met dwangbevelen blokkades opheffen • Organisatoren schorten blokkades Zeebrugge op (02/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Opnieuw meer Delhaizes dicht in Vlaanderen, aantal blokkades opgeheven door deurwaarders (08/04/2023 - VRT NWS)

Er blijven vandaag opnieuw 19 winkels van Delhaize dicht in Vlaanderen. Vooral in Antwerpen en Oost-Vlaanderen zijn er opnieuw meer winkels gesloten. De vakbonden willen druk zetten op de directie tijdens dit lange paasweekend. Op verschillende plaatsen hebben gerechtsdeurwaarders vanochtend al blokkades opgeheven. [naar artikel]


6. Delhaize-winkels vooral in Antwerpen en Oost-Vlaanderen dicht, verschillende blokkades opgeheven door deurwaarders (08/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

48 van de 128 winkels van Delhaize in eigen beheer zijn vandaag nog gesloten. Dat laat woordvoerster Ine Tassignon weten. Dat aantal is al verminderd omdat deurwaarders op pad gegaan zijn. Aan Vlaamse kant houden vooral vestigingen in Antwerpen en Oost-Vlaanderen de deuren dicht. Het distributiecentrum is niet geblokkeerd. [naar artikel]


7. Live - Boerenprotest nog niet voorbij: verschillende blokkades op snelwegen naar Nederland • Blokkade aan ArcelorMittal Gent opgeheven (02/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Blokkades aan distributiecentra van Delhaize in Ninove en Zellik opgeheven • Grensovergang E34 nog steeds versperd (03/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Delhaize bereikt overeenkomst met boeren, blokkades aan distributiecentra opgeheven • Grensovergang E34 nog steeds versperd (03/02/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!