Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Eet eens bij de Buffalo's

05/04/2019 - 11:11
"Kent u de Buffalo's? Die mannen met hun blauw-witte sjaal? Het zijn de supporters van AA Gent en mocht het u ontgaan zijn, ze hebben een gloednieuw stadion. In tegenselling tot op het veld wordt er op de vierde verdieping wél gescoord."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. "Ik eet veel vlees bij mijn vader, bij mijn moeder eet ik veel groenten" (07/03/2018 - VRT NWS)

Volgens de milieuorganisatie Greenpeace eten we te veel vlees. 400 gram per week zou volstaan, maar we eten meer dan het dubbele. Ook kinderen eten gemiddeld twee keer zoveel vlees als nodig. "Karrewiet" polste bij leerlingen uit basisschool Sint-Lukas in Schaarbeek naar hun eetgewoonten. [naar artikel]


2. Als je dan vlees eet, eet dan de dubbeldoelkoe (09/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Om de wereld te redden via je bord hoef je echt geen vegetariër te worden, betoogt matig vleeseter Marcel Maassen uit Nederland. Zijn oplossing... [naar artikel]


3. Eet vet en word mager. Eet light en word dik (28/03/2019 - De Morgen)

De vettaks, ingevoerd in Denemarken en bediscussieerd van Brussel tot New York, is erger dan een misdaad. Trachet legt uit waarom. [naar artikel]


4. Als je eet tot je vol zit, eet je dan eigenlijk te veel? “Zelfs de keuze voor gekookte of ongekookte wortelen kan verschil maken” (08/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

Een op twee Belgen is te zwaar en bij 33 procent is sprake van echt overgewicht, zo blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau iVOX. Een van de... [naar artikel]


5. Als je eet tot je vol zit, eet je dan te veel? (11/08/2019 - De Morgen)

Ruim de helft van de volwassen Belgen is te zwaar, blijkt uit meerdere recente onderzoeken. Een van de redenen: we blijven maar dooreten en -drinken, terwijl ons lichaam allang genoeg energie binnen heeft. [naar artikel]


6. “Drink je kopje koffie en eet niet te veel zout”: wat je het best eet en drinkt in de hitte (24/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

Met temperaturen die vlotjes richting 30 graden gaan, zoeken we massaal manieren om af te koelen - hello zwembad, ventilator en koude douche. Ook... [naar artikel]


7. ‘Visse-president’ Wilfried (60) neemt afscheid van de Zoo: “Ja, ik eet vis. In de natuur eet de ene helft de andere op, ik zit graag bij de eerste” (23/01/2022 - Gazet van Antwerpen)

Na een carrière bij General Motors en als zelfstandig uitbater van een vissenwinkel belandde Wilfried Van der Elst (60) uit Schoten in 1999 als vissenverzorger in de Zoo. “Ik had al van mijn hobby mijn beroep gemaakt, maar de Zoo was helemaal het summum. Met vissen werken en geen zeurende klanten over de vloer krijgen, dat was geweldig”, lacht Van der Elst. Al zegt hij er meteen bij dat 90% van zijn klanten net als hij gepassioneerde vissenvrienden waren. Mensen met een hart voor de dieren en honger naar kennis ter zake. “Werken in de Zoo voelde vanaf dag één als thuiskomen voor mij.” [naar artikel]


8. Waar eet ... Bie Baert uit ‘Stukken van Mensen’? “Voor amper 12 euro eet je hier een spaghetti bolognese” (06/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Als ik op restaurant ga, hoeft dat geen stukken van mensen te kosten”, lacht kunstexperte Bie Baert (57). “Ik geniet zowel van fine dining als van alledaags eten. Kiezen is moeilijk, want ik lust zo goed als alles.” En bij de keuze van eetadresjes beperkt ze zich zeker ook niet tot één stad. Hier tafelt de kunstschatter altijd graag. [naar artikel]


9. Waar eet... columniste Mia Doornaert? “Hier eet je de lekkerste Brusselse wafels” (17/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

“Ik hou van lekker en — vooral — gezellig tafelen in bistro’s en brasseries, met af en toe een haute cuisine-avontuur”, vertrouwt journaliste en columniste Mia Doornaert (76) ons toe. “Daarin word ik verwend in mijn wijk, die een beetje op Parijs in Brussel lijkt.” Welke eetadresjes kunnen haar dan altijd bekoren in de hoofdstad van ons land? [naar artikel]


10. Als je eet tot je vol zit, eet je dan automatisch te veel? (06/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

Zes op de tien volwassen Belgen kampen met overgewicht, zo blijkt uit cijfers van de Wereldgezondheidsorganisatie. Een van de redenen: we blijven maar dooreten en -drinken, terwijl ons lichaam allang genoeg energie heeft binnengekregen. “Of je voldaan bent, wordt veel meer bepaald door de textuur en smaak van het voedsel dan door calorieën of vetten”, vertelt Kees de Graaf, hoogleraar sensoriek en eetgedrag. Hij legt samen met hoogleraar Ellen Blaak uit hoé je herkent wanneer je precies genoeg gegeten hebt. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!