Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

"Ik heb het gehad met het systeem"

05/04/2019 - 22:24
"Steeds meer modemensen zetten zich af tegen grote modehuizen, tegen grote ketens en het systeem binnen de mode-industrie. De nieuwe onderstroom van ontwerpers kiest voor traag en klein, voor originaliteit en handwerk, wars van trends. De komende weken zoeken we de gezichten achter die tegendraadse mode op. Vandaag: Frieda Degeyter, voorvechtster van de kleinschaligheid."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. "Ik heb spijt dat ik zo'n leven gehad heb. Mijn jong leven is eigenlijk naar de knoppen he" (11/01/2018 - VRT NWS)

Hoe zou het nog zijn met Rosalie Niemand? De vrouw zat bijna 50 jaar opgesloten in allerlei instellingen waar ze niet thuishoorde. Ze vertelt haar verhaal in onze podcast "Iemand". [naar artikel]


2. Ontwerpster Laurence Leenaert: “Ik heb het geluk gehad heb om de juiste mensen te leren kennen” (01/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het wereldwijde web zit vol selfmade vrouwen: bloggers, vloggers, appontwikkelaars ... Deze week stellen we een reeks snelle vragen aan de... [naar artikel]


3. Connie Neefs, 40 jaar na de tragische dood van haar broer louis: “Ik heb nooit spijt gehad dat ik mijn leven op pauze heb gezet voor zijn zonen” (28/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

Kerstdag 1980 zal voor eeuwig verbonden zijn met het noodlottige verkeersongeluk waarbij Louis Neefs en zijn vrouw Liliane het leven lieten. Zijn zus Connie (68) heeft nu samen met haar dochter Hannelore (26) het kerstlied Susa Nina opgenomen, het allerlaatste nummer dat Louis ooit inblikte. Ze blikt terug op die noodlottige dag en de moeilijke periode die erop volgde. “Het heeft jaren geduurd voor ik alles een plaats heb kunnen geven, en ik heb daarvoor hulp moeten zoeken.” [naar artikel]


4. Olivier Deschacht openhartig: “Niemand haalt 10 op 10 zoals Annelien. Ik heb de beste vrouw gehad en heb het verknoeid” (21/09/2021 - Gazet van Antwerpen)

Olivier Deschacht leeft een volledig ander leven dan hij tot voor kort gewend was. De verdediger hing eind vorig jaar zijn voetbalschoenen aan de haak en twee jaar eerder liep zijn huwelijk met Annelien Coorevits op de klippen. Maar verwerkt heeft hij vooral die tweede breuk nog niet. [naar artikel]


5. Griet Vandermassen: ‘Ik heb een aantal seksuele relaties gehad met mannen waarbij ik te weinig rekening heb gehouden met hun emoties en kwetsbaarheid’ (02/10/2022 - De Morgen)

[naar artikel]


6. Urbanus viert halve eeuw carrière met album en blikt terug: “Ik heb veel gelachen, maar daar heb ik écht verdriet om gehad” (06/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

De moppen blijven trommelen in zijn hoofd, maar weldra volgen weer liedjes. Urbanus viert een halve eeuw carrière met in ‘In Roer en Rep’. Niet op linoleum, wel op vinyl, en blikt daarbij ook graag terug... De meest onvergetelijke show uit zijn leven. Een gloriemoment in Nederland. Een nieuwe ode aan gezinsgeluk met vrouwlief Nadine, maar ook het ene moment dat tot op vandaag gevoelig ligt. “Daar heb ik écht verdriet om gehad.” [naar artikel]


7. Tom Waes: ‘Ik heb geluk gehad, maar ik heb het zelf veroorzaakt. Of snel herkend’ (01/01/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Bart De Wever: ‘Ik heb lang een depressie gehad en heb meer dan eens gedacht: ‘Ik kan er maar beter uitstappen” (19/07/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. STAMCAFÉ KOERS. Johan Museeuw: “Ik heb moeilijke jaren gehad na mijn dopingbekentenis, maar ik ben blij dat ik bekend heb” (03/04/2024 - Het Belang van Limburg)

Stamcafé Koers ontvangt Johan Museeuw. In café Bergs and Cobbles in Maarkedal ontvangt De Leeuw host Michaël en zijn sidekick Jonas van wielermagazine Bahamontes voor een blik op zijn carrière. “Als ik terugdenk aan de pijn die ik had na mijn gebroken knieschuif, dat was niet normaal.” [naar artikel]


10. ‘Ik heb niet de luxe om te zeggen: ‘Ik ben moe, ik heb het gehad’’: het ophefmakende interview dat de status van Beels deed wankelen (03/04/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!