Scheidsrechterswissel aan de Kehrweg

05/11/2016 - 23:09
"In Eupen was er een opvallende wissel te zien. Scheidsrechter Dierick blesseerde zich en moest vervangen worden. De wissel liep niet van een"

1. Scheidsrechterswissel aan de Kehrweg (05/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

In Eupen was er een opvallende wissel te zien. Scheidsrechter Dierick blesseerde zich en moest vervangen worden. De wissel liep niet van een [naar artikel]

2. Scheidsrechterswissel dag voor Spaanse Clasico: veelbesproken Lahoz wordt vervangen (09/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Matéu Lahoz zal de Clasico van dit weekend niet fluiten. De 44-jarige Spanjaard heeft een spierblessure opgelopen tijdens het Champions League-duel tussen Bayern München en PSG. Jesús Gil Manzano zal hem vervangen. Lahoz zat aan vijf Clasico’s, terwijl het voor Manzano zaterdag de tweede zal zijn. Maar het is vooral goed nieuws voor de ploeg van Ronald Koeman. [naar artikel]

3. 13 minuten extra tijd in Charleroi-Anderlecht: niet vanwege (discutabele) VAR-interventie, wel omwille van scheidsrechterswissel (11/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft de trip naar het Zwarte Land winnend afgesloten. Charleroi werd met 1-3 over de knie gelegd in een wedstrijd met 13 minuten extra tijd. De reden? Het leer vloog hard in het aangezicht van scheidsrechter Erik Lambrechts. [naar artikel]

4. LIVE. Wat nu Anderlecht? Paars-wit aan de rust 2-0 in het krijt aan de Kehrweg (28/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Eupen - Anderlecht • Kehrwegstadion • Aftrap: 18u • Ref: Alexandre Boucaut [naar artikel]

5. Anderlecht kan ook niet winnen aan de Kehrweg na schlemielige owngoal Roef (21/08/2016 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht heeft de lijn van tegen Slavia Praag niet kunnen doortrekken in de Oostkantons. Paars-wit gaf bij Eupen twee keer een voorsprong uit [naar artikel]

6. Wissel ref aan de Kehrweg (05/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

7. Degradatiespook doemt weer op aan de Kehrweg na nieuw verlies Eupen (04/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Voor de tweede week op rij heeft Eupen een slechte zaak gedaan in de degradatiestrijd. Na de 3-0 nederlaag bij Moeskroen vorig weekend verloor [naar artikel]

8. VIDEO: De héérlijke treffer van Mpoku aan de Kehrweg (17/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Eupen en Standard speelden 1-1 gelijk in het Kehrwegstadion. De doelpunten vielen in de eerste helft. Mbaye Leye opende de score voor Eupen en [naar artikel]