Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

04 August 2020
16:10 uur

Koning Filip herdenkt 252 gesneuvelde Belgische militairen

Het Laatste Nieuws

07/04/2019 - 12:45

Aan de Congreskolom in Brussel is in aanwezigheid van koning Filip hulde gebracht aan de 252 Belgische soldaten die sinds 1945 gesneuveld zijn in...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Waarom Belgische soldaten vandaag gewapend door Londen mogen marcheren (14/07/2018 - VRT NWS)
  Koning Filip en koningin Mathilde wonen vandaag in Londen de 'Belgische parade' bij aan de Cenotaaf in Londen. Die plechtigheid herdenkt de gesneuvelde Belgen tijdens de twee Wereldoorlogen. Opvallend: Belgische militairen marcheren dan in uitrusting en bewapend door de stad. Hoe komt dat?
  [naar artikel]
 2. Koning Filip op 70e huldiging van gesneuvelde Britse, Canadese en Poolse militairen (11/09/2016 - De Redactie)
  In Adegem heeft koning Filip de 70e hulde bijgewoond voor de herdenking van de Britse, Canadese en Poolse militairen die sneuvelden bij de bevrijding van ons land.
  [naar artikel]
 3. Koning Filip herdenkt Wapenstilstand in Brussel (11/11/2019 - De Standaard)
  Op de 101ste verjaardag van de wapenstilstand van WO I heeft Koning Filip maandag hulde gebracht aan de slachtoffers van de twee wereldoorlogen en aan de Belgische militairen die sinds 1945 om het leven gekomen zijn bij vredesoperaties. De vorst legde een bloemenkrans neer aan de Congreskolom in Brussel ter ere van de onbekende soldaat.
  [naar artikel]
 4. Koning Filip herdenkt Wapenstilstand aan Congreskolom in Brussel (11/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Koning Filip heeft maandag, op de 101ste verjaardag van de wapenstilstand van WO I, hulde gebracht aan de slachtoffers van beide wereldoorlogen en aan de Belgische militairen die sinds 1945 om het leven gekomen zijn bij vredesoperaties. De vorst legde een bloemenkrans neer aan de Congreskolom in Brussel ter ere van de onbekende soldaat.
  [naar artikel]
 5. Koning Filip herdenkt Wapenstilstand aan Congreskolom in Brussel (11/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Koning Filip heeft maandag, op de 101ste verjaardag van de wapenstilstand van WO I, hulde gebracht aan de slachtoffers van beide wereldoorlogen en aan de Belgische militairen die sinds 1945 om het leven gekomen zijn bij vredesoperaties. De vorst legde een bloemenkrans neer aan de Congreskolom in Brussel ter ere van de onbekende soldaat.
  [naar artikel]
 6. Koning Filip vraagt aandacht voor vergeten graven van gesneuvelde militairen (02/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip heeft woensdagochtend op de begraafplaats van Brussel het project 'Onze vergeten helden' geopend. Daarmee wordt aandacht gevraagd voor...
  [naar artikel]
 7. Koning bezoekt Belgische militairen in Estland (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip is vandaag in Estland voor een kort werkbezoek. Daarbij zal hij onder andere de Belgische militairen in Tapa bezoeken. Die soldaten...
  [naar artikel]
 8. Koning Filip herdenkt Wapenstilstand aan Congreskolom in Brussel (11/11/2019 - Metro)
  Koning Filip heeft op de 101ste verjaardag van de wapenstilstand van WO I hulde gebracht aan de slachtoffers van beide wereldoorlogen en aan de Belgische militairen die sinds 1945 om het leven gekomen zijn bij vredesoperaties. De vorst legde een bloemenkrans neer aan de Congreskolom in Brussel ter ere van de onbekende soldaat. Bij aankomst nam koning Filip eerst de tijd om het tentoongestelde eredetachement te schouwen en te groeten. Na het neerleggen van de bloemenkrans wakkerde de koning de Eeuwige Vlam van de Congreskolom aan. Ten slotte begroette de koning nog de voorzitters van de vaderlandslievende verenigingen en de grootoorlogsinvaliden. “Leve de koning” weerklonk meermaals toen de koning nadien nog de tijd nam om het aanwezige publiek te begroeten. Intussen werden er vanuit het Warandepark 21 kanonschoten gelost. De federale regering, vertegenwoordigd door premier Sophie Wilmès en de ministers Koen Geens, Pieter De Crem en Didier Reynders en de voorzitters van Kamer en Senaat, Patrick Dewael en Sabine Laruelle, legden ook een bloemenkrans neer aan het graf van de onbekende soldaat. Na de kransneerleggingen volgde nog een defilé van de aanwezige troepen van Defensie. Op de herdenking was ook een grote groep van zowat 800 jongeren van de Baden Powell Belgian Lonescouts aanwezig. bron: Belga Het bericht Koning Filip herdenkt Wapenstilstand aan Congreskolom in Brussel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Koning Filip: 'Grootsheid van mens ligt ook in het onbekende' (11/11/2018 - Knack)
  Koning Filip heeft zondagvoormiddag, op de 100ste verjaardag van de wapenstilstand van WO I, hulde gebracht aan de slachtoffers van beide wereldoorlogen en aan de Belgische militairen die sinds 1945 om het leven gekomen zijn bij vredesoperaties.
  [naar artikel]
 10. Koning Filip terug van geheime missie in Jordanië (15/11/2016 - De Redactie)
  Koning Filip heeft Koningsdag niet thuis gevierd. Hij bracht vandaag een geheim bezoek aan de Belgische militairen in Jordanië. Onze verslaggever Jens Franssen ging mee.
  [naar artikel]
 11. Koning Filip herdenkt in parlement historische troonrede van Koning Albert I (22/11/2018 - Knack)
  Koning Filip is donderdagmiddag in het Paleis der Natie, waar Kamer en Senaat gevestigd zijn, de historische toespraak gaan herdenken die Koning Albert I er hield bij zijn blijde intrede op 22 november 1918, precies 100 jaar geleden.
  [naar artikel]
 12. Koning Filip en Poolse president herdenken gesneuvelde soldaten (30/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Koning Filip bracht zondag een bezoek aan Lommel. In het gezelschap van de Poolse president Andrzej Duda woonde hij een plechtigheid bij op het Pools militair kerkhof naar aanleiding van de 75ste verjaardag van de bevrijding.
  [naar artikel]
 13. Koning herdenkt honderd jaar Grote Oorlog in Canadees Oorlogsmuseum (14/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het staatsbezoek aan Canada heeft koning Filip ook naar het Canadian War Museum gebracht. De koning stond er stil bij de honderdste verjaardag van...
  [naar artikel]
 14. Jarige koning Filip schildert portret van zijn geliefde oom Boudewijn (15/04/2018 - VRT NWS)
  Speciaal voor zijn 58ste verjaardag vandaag heeft het Belgische hof een nieuwe foto van koning Filip op Facebook gepost. Daarop is de koning te zien die schildert. Wie goed kijkt, ziet dat Filip een portret afwerkt van wijlen koning Boudewijn.
  [naar artikel]
 15. Intussen herdenkt koning Filip 75 jaar bevrijding Auschwitz (28/01/2020 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 16. De Wever legt krans neer ter ere van gesneuvelde Belgische militairen tijdens Koreaanse oorlog (13/12/2016 - De Redactie)
  Aan de Koreaanse oorlog namen meer dan 3.000 Belgische militairen deel, allemaal vrijwilligers. De krans is getekend door 6 overlevende veteranen uit het Antwerpse.
  [naar artikel]
 17. 100 jaar geleden: Koning Albert I belooft grondige hervormingen in zijn troonrede (22/11/2018 - VRT NWS)
  Koning Filip herdenkt vandaag de troonrede van Albert I exact 100 jaar geleden. Op 22 november 1918 sprak Albert I met zijn troonrede voor het eerst het Belgische Parlement toe na de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog. De vorst verkondigde enkele ingrijpende hervormingen die de Belgische samenleving voorgoed grondig hertekenden. 
  [naar artikel]
 18. Koning Filip al kitesurfend: "Geniet nog van de laatste dagen van de vakantie!" (24/08/2018 - VRT NWS)
  Het Belgische Paleis heeft op sociale media een video gepost waarin koning Filip zijn landgenoten nog enkele fijne laatste vakantiedagen wenst. Op de beelden is Filip opnieuw aan het kitesurfen. De koning en zijn gezin genieten momenteel zelf nog van een culterele privéreis in Armenië.
  [naar artikel]
 19. Integraal: de speech van koning Filip (20/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Traditiegetrouw heeft koning Filip vanmiddag een toespraak gehouden naar aanleiding van de Belgische feestdag morgen. Lees hier de integrale
  [naar artikel]
 20. Integraal: de speech van koning Filip (20/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Traditiegetrouw heeft koning Filip vanmiddag een toespraak gehouden naar aanleiding van de Belgische feestdag morgen. Lees hier de integrale
  [naar artikel]
 21. Koning Filip wil snel een regering, maar wat zegt hij écht? Politicoloog Carl Devos (UGent) legt uit (25/12/2019 - De Morgen)
  De kerstboodschap van koning Filip was kort, voorzichtig en omzeilde elk mijnenveld. ‘Als de op een na langste regeringsvorming in de Belgische geschiedenis aan de gang is, dan wil je als staatshoofd uiteraard geen aanstoot geven. Koning Filip snakt naar federale stabiliteit’, zegt politicoloog Carl Devos.
  [naar artikel]
 22. Koning Filip leert 'Portugees voor Dummies' (19/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische koning Filip heeft maandagochtend premier Charles Michel kunnen bijpraten over zijn staatsbezoek van vorige week aan Canada. Het...
  [naar artikel]
 23. U ziet het goed: koning Filip aan tafel met Matt Damon (18/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Belgische koningspaar heeft aardig wat bekende handen geschud in Zwitserland. Vandaag sprak koning Filip, die in het bergdorp Davos met
  [naar artikel]
 24. LIVE. Nieuwjaarstoespraak Koning Filip (31/01/2017 - De Standaard)
  Elk jaar ontvangt koning Filip in het Koninklijk Paleis heel wat politici, bedrijfsleiders en andere hooggeplaatsten. Op dit moment geeft koning Filip zijn nieuwjaarstoespraak aan de zogenaamde 'gestelde lichamen'.
  [naar artikel]
 25. Koning Filip voor de Verenigde Naties: "Vrede is meer dan de afwezigheid van oorlog" (24/04/2018 - VRT NWS)
  Koning Filip heeft deze namiddag (Belgische tijd) de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties toegesproken.  "Vredesopbouw en duurzame vrede", daarover gaat het in New York.  De toespraak van Filip kadert in de Belgische campagne die ons land een zitje in de VN-Veiligheidsraad kan opleveren.
  [naar artikel]
 26. Koning Filip geeft toespraak voor Amerikaanse kadetten (25/04/2018 - VRT NWS)
  Op de laatste dag van het driedaagse bezoek van koning Filip en koningin Mathilde aan de VS, bracht het koninklijke paar een bezoek aan de militaire academie van West Point in de staat New York. Daar worden studenten opgeleid tot officier in het Amerikaanse leger. In zijn toespraak voor honderden kadetten riep onze koning de militairen op om onze gezamenlijke waarden te blijven verdedigen.
  [naar artikel]
 27. Koning Filip herdenkt in parlement historische troonrede van Koning Albert I (22/11/2018 - Metro)
  Koning Filip is in het Paleis der Natie, waar Kamer en Senaat gevestigd zijn, de historische toespraak gaan herdenken die Koning Albert I er hield bij zijn blijde intrede op 22 november 1918, precies 100 jaar geleden. Koning Filip ondertekende bij zijn aankomst in het peristilium van het parlementsgebouw het gulden boek en poseerde voor een gelegenheidsfoto met de voorzitters van Kamer en Senaat, Siegfried Bracke en Christine Defraigne. In het halfrond van de Kamer woonde de vorst een academische zitting bij waarop de geschiedkundigen Laurence van Ypersele en Sophie De Schaepdrijver uitleg gaven bij de historische herdenking. Op 22 november 1918 onthaalde de Belgische bevolking haar “ridder-koning” Albert I als een held in Brussel. Opnieuw sprak de koning na vier ellendige oorlogsjaren de hele natie toe via een rede tot de verzamelde Kamerleden en Senatoren. In die toespraak zette Albert I de krijtlijnen uit voor een vernieuwde Belgische samenleving. Zo bepleitte hij de invoering van het algemeen enkelvoudig stemrecht voor mannen en kondigde hij het voornemen aan te zorgen voor een volledig gelijke behandeling van de talen in België. Albert stelde concreet de oprichting van een “Vlaamsche Hoogeschool in Gent” in het vooruitzicht. Het zou nog tot 1930 duren vooraleer de Gentse universiteit werd vernederlandst. Na de academische zitting ging het dan naar de leeszaal van de Senaat. Daar staat in het kader van de tentoonstelling “De kleuren van de Bevrijding” een indrukwekkend wandtapijt opgesteld dat de triomfantelijke terugkeer van koning Albert aan het hoofd van zijn troepen in Brussel voorstelt op 22 november 1918. Het wandtapijt uit 1935 is van de hand van kunstenaar Anto Carte en werd geproduceerd in de manufactuur De Wit in Mechelen. De koning kreeg deskundige uitleg over het wandtapijt en daarmee kwam een einde aan het koninklijke bezoek aan het parlement. bron: Belga Het bericht Koning Filip herdenkt in parlement historische troonrede van Koning Albert I verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Koning Filip bezocht F-16's die strijden tegen IS (15/11/2016 - Knack)
  (Belga) Koning Filip heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de F-16's die terreurgroep IS bestrijden in Syrië en Irak, enkele weken na Russische beschuldigingen over burgerdoden door Belgische bombardementen. Het bezoek bleef om veiligheidsredenen strikt geheim tot het staatshoofd weer voet op Belgische bodem zette.
  [naar artikel]
 29. Belgische agenten vergezellen Filip en Mathilde voor uitzonderlijk bezoek aan Ground Zero (12/02/2020 - VRT NWS)
  Tijdens hun tweedaagse bezoek aan New York hebben koning Filip en koningin Mathilde op Ground Zero een bijzonder eerbetoon gebracht. Bij het monument dat de aanslag op de WTC-torens van Manhattan herdenkt, op 11 september 2001, hebben ze een roos neergelegd bij de naam van het Belgische slachtoffer. Daarbij waren ze vergezeld van vier Belgische politiemensen, diede aanslagen in Brussel, op 22 maart 2016, van dichtbij meemaakten, en die voor het leven getekend zijn. Hun aanwezigheid was een eerbetoon aan alle hulpverleners van de aanslagen. Onze verslaggever Pascale Mertens was erbij en maakte deze reportage.
  [naar artikel]
 30. Koning Filip en Vandeput bezoeken Belgische soldaten in Litouwen voor NAVO-spierballengerol (04/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip en minister van Defensie Steven Vandeput (N-VA) hebben vandaag de Belgische soldaten in Litouwen bezocht. Die zitten daar om indruk
  [naar artikel]
 31. Burger King delft het onderspit in de slag tegen Koning Filip: “Eigenlijk was het toch niet zo leuk, dat spel” (01/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Burger King geeft zijn nederlaag toe, nadat ze in een opvallende reclamecampagne op zoek gingen naar wie de koning is van België: Burger King of Koning Filip. In de slag die er woedde tussen de fastfoodketen en de Belgische monarch, delft de fastfoodgigant naar eigen zeggen nu het onderspit in het voordeel van koning Filip. Daarmee komt er een einde aan hun internationaal besproken actie.
  [naar artikel]
 32. Koning Filip wil roos achterlaten voor Belgisch slachtoffer 9/11, maar dat loopt niet van een leien dakje (12/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Koning Filip en koningin Mathilde vertoeven twee dagen in New York om de Verenigde Naties te bezoeken, naar aanleiding van het Belgisch voorzitterschap van de Veiligheidsraad. Het koningspaar bezocht ook ‘Ground Zero’, waar bijna 3.000 mensen het leven verloren toen twee vliegtuigen in de WTC-torens crashten op 11 september 2001 . Tijdens een ceremonie bij het ‘9/11 Memorial’, plantte de koning een witte roos voor Patrice Braut, het enige Belgische slachtoffer. Koning Filip had tijdens het emotionele moment even moeite om de bloem en bijhorende Belgische driekleur goed te zetten.
  [naar artikel]
 33. Ook gesneuvelden ’40-’45 krijgen gedenkplaatjes (07/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Veertien Limburgse gemeenten doen mee met de actie 40-45 Pro Patria van het Belgische War Heritage Institute. Met gedenkplaatjes worden graven van gesneuvelde Belgische militairen geïnventariseerd en gemarkeerd.
  [naar artikel]
 34. Koning Filip en Belgische delegatie leren in Zwitserland over combinatie 'leren en werken' (22/06/2017 - Knack)
  Koning Filip is donderdag in Zwitserland aangekomen voor een tweedaags werkbezoek. De koning leidt er een Belgische delegatie die kennis komt maken met het Zwitsers systeem van alternerend leren, waarbij jongeren afwisselend leren op school en op de werkvloer. Dat systeem bestaat in Zwitserland al lang en is er vrij succesvol.
  [naar artikel]
 35. De koning heeft humor? Geen verrassing voor wie hem kent (15/04/2019 - VRT NWS)
  Op de Facebook-pagina's van de Belgische monarchie en tv-zender Eén prijkt een filmpje waarin Koning Filip en komiek Philippe Geubels samen gezellig een taartje eten. De twee naamgenoten verjaren namelijk op dezelfde dag. Wat opvalt: we zien een ongewoon ontspannen koning Filip, die een paar keer grappig uit de hoek komt. Met milde, haast Britse humor, ook ten koste van zichzelf. Daar komen verraste reacties op. Maar wie Koning Filip beter kent, kijkt daar niet echt van op.
  [naar artikel]
 36. Israël herdenkt zijn gesneuvelde soldaten en slachtoffers van terreur (01/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Israel heeft vandaag zijn gesneuvelde soldaten en slachtoffers van terreur herdacht. Gedurende twee minuten loeiden de sirenes in heel het land
  [naar artikel]
 37. Koning Filip en koningin Mathilde op vakantie in Italië (02/06/2018 - Metro)
  Het Belgische koningspaar brengt enkele dagen vakantie door in het noorden van Italië, in de regio van Franciacorta (Lombardije). Dat berichten verschillende lokale kranten. Koning Filip en koningin Mathilde zijn dinsdagavond met een regeringsvliegtuig geland op de luchthaven van Orio al Serio, bij Bergamo. Vorig jaar bracht het Belgische koningspaar al eens een bezoek aan de regio, schrijft Giornale di Brescia. De krant publiceert ook een foto van koning Filip en koningin Mathilde aan het Meer van Iseo. Ze nuttigen er een drankje met burgemeester Riccardo Venchiarutti. Het Belgische koningspaar lijkt op vakantie zonder de kinderen, aldus de krant. Het Paleis wilde vandaag geen commentaar kwijt. Ten laatste maandag zijn de koning en koningin terug in ons land, voor het slotconcert van de Koningin Elisabethwedstrijd. bron: Belga Het bericht Koning Filip en koningin Mathilde op vakantie in Italië verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Koning Filip bezoekt in het geheim F-16’s die strijden tegen IS (15/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  Koning Filip heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de F-16’s die terreurgroep IS bestrijden in Syrië en Irak, enkele weken na de Russische beschuldigingen over burgerdoden door Belgische bombardementen. Het bezoek bleef om veiligheidsredenen strikt geheim tot het staatshoofd weer voet op Belgische bodem zette.
  [naar artikel]
 39. Koning Filip bezoekt in het geheim F-16’s die strijden tegen IS (15/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Koning Filip heeft dinsdag een bezoek gebracht aan de F-16’s die terreurgroep IS bestrijden in Syrië en Irak, enkele weken na de Russische beschuldigingen over burgerdoden door Belgische bombardementen. Het bezoek bleef om veiligheidsredenen strikt geheim tot het staatshoofd weer voet op Belgische bodem zette.
  [naar artikel]
 40. Koning Filip: "Kroonprins Frederik is een echte vriend" (30/03/2017 - De Redactie)
  Het staatsbezoek van koning Filip en koningin Mathilde aan Denemarken loopt ten einde. Het koningspaar heeft even tijd gemaakt om te praten met de meegereisde Belgische pers.
  [naar artikel]
 41. Koning Filip tekent Gulden boek van Kopenhagen tijdens staatsbezoek Denemarken (29/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip en koningin Mathilde zijn vandaag aan de tweede en laatste dag van hun staatsbezoek aan Denemarken bezig. Terwijl koning Filip de
  [naar artikel]
 42. Koning Filip verzot op Elsschot (18/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Koning Filip en koningin Mathilde hebben in Frankfurt samen met de Nederlandse koning Willem-Alexander de Buchmesse geopend, de belangrijkste
  [naar artikel]
 43. Koning Filip viert verjaardag met schilderij (15/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Koning Filip wordt vandaag 58, en dat viert hij door een portret van koning Boudewijn te schilderen. Het is deze zomer 25 jaar geleden dat de voorganger van koning Filip overleed. Die schildert graag, en wil zo hulde brengen aan zijn oom. Het grote publiek zal het schilderij ook kunnen zien: het wordt geëxposeerd tijdens de traditionele zomeropening van het Paleis.
  [naar artikel]
 44. Koning Filip viert verjaardag met schilderij (15/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Koning Filip wordt vandaag 58, en dat viert hij door een portret van koning Boudewijn te schilderen. Het is deze zomer 25 jaar geleden dat de voorganger van koning Filip overleed. Die schildert graag, en wil zo hulde brengen aan zijn oom. Het grote publiek zal het schilderij ook kunnen zien: het wordt geëxposeerd tijdens de traditionele zomeropening van het Paleis.
  [naar artikel]
 45. Koning Filip en koningin Mathilde bekennen: ‘Iedereen zocht ons, maar we hadden ons verstopt’ (25/11/2019 - De Standaard)
  Koning Filip (59) en koningin Mathilde (46), die binnenkort hun twintigste huwelijksverjaardag vieren, hebben een exclusief interview gegeven aan RTBF. Daarin blikken ze onder meer terug op de dagen voor de officiële voorstelling. “De Belgische bevolking verwelkomde mijn verloofde als de hunne”, beweert Filip.
  [naar artikel]
 46. Kunstkring herdenkt gesneuvelde Nederlandse soldaten (20/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  10 mei is voor de Kunstkring Arnold Sauwen Stokkem een memorabele dag. Voor de 31ste maal organiseerde de kring een grensoverschrijdende herdenking van vijf Nederlandse militairen die op de eerste dag van WO II aan het Maasveer het leven lieten. Om te ontsnappen aan het niet te stuiten oprukkende Nazileger zochten vijf soldaten van het Regiment Limburgse Jagers hun redding op Belgisch grondgebied. Hun vlucht was van korte duur. Op het moment dat ze Belgische bodem betraden, werden ze neergeschoten. Op initiatief van de kunstkring werd in 1989, op deze plaats een herdenkingsmonument opgericht.
  [naar artikel]
 47. Koning Filip promoot België als betrouwbare en solide partner voor vredesopbouw (24/04/2018 - Knack)
  In een toespraak voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft koning Filip dinsdag het Belgische engagement voor duurzame vrede beklemtoond.
  [naar artikel]
 48. Vijf jaar koning Filip: waar is dat feestje? (20/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Belgische koningshuis zit steviger op de troon dan vijf jaar geleden. Koning Filip (58) heeft zich nog niet op een fout laten betrappen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.