Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
De Morgen

Feestje op zijn midden-oosters

07/04/2019 - 13:35
"Op 1 november verschijnt een boek dat alleen maar Midden-Oosterse feestmaaltijden serveert. De auteur Sabrina Ghayour komt uit Teheran en belandde na de Iraanse revolutie in Groot-Brittannië. Ze gooide al hoge ogen met haar boek Persiana, en zal dat wellicht ook doen met Feasts. Alvast een voorsmaakje."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Waar is dat feestje? In New York is dat feestje (06/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


2. Waar is dat feestje? Thuis is dat feestje (22/03/2020 - Het Belang van Limburg)

Zin in een stevig feestje? Deze video laat je zien hoe je thuis je eigen quarantaine feestje houdt. [naar artikel]


3. ‘Eén feestje teveel’: echtgenote van oud-kanselier Schröder job kwijt na feestje op Russische ambassade (18/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


4. ‘Eén feestje te veel’: echtgenote van oud-kanselier Schröder job kwijt na feestje op Russische ambassade (18/05/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Whisky, sigaren en prachtige serenade van zijn vrouw: Dan geeft onvergetelijk feestje voor zijn dood (13/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

Angst voor de dood? Niet bij Dan Laramie: de Canadese grootvader maakte er vorige zaterdag een onvergetelijk feestje van, met whisky, sigaren en... [naar artikel]


6. Deschacht scoort in zijn 500ste wedstrijd in de hoogste klasse, maar Dessers en Onuachu vergallen zijn feestje (09/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

’t Heeft heel wat moeite gekost, maar Racing Genk heeft z’n openingswedstrijd uit bij Zulte Waregem winnend afgesloten. Dessers en de ingevallen... [naar artikel]


7. De Russische miljardair die zijn oog laat vallen op het Belgisch voetbal: zo rijk dat Ed Sheeran op zijn feestje komt spelen (19/07/2022 - Het Belang van Limburg)

De steenrijke - Bruno Mars en Ed Sheeran kwamen op zijn verjaardagsfeestje spelen - Russische miljardair Leonard Valentinovich Blavatnik (65) heeft zijn oog laten vallen op Eleven Sports en dus de uitzendrechten van het Belgische eersteklassevoetbal. Dat past allemaal in een groter plan van de Britse Rus (die je géén vriend van Poetin mag noemen). [naar artikel]


8. Passant slaat queer-persoon neer op feestje in Gent: “Moeten we nu echt nog altijd bang zijn om wie we zijn?” (21/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Wat een feestje vol plezier, verdraagzaamheid en onbekommerde eigenheid moest worden, is dinsdag op compleet het tegenovergestelde uitgedraaid aan de A.M.Club in Gent. Een jonge queer-persoon werd er toegetakeld door een passant en moest afgevoerd worden naar het ziekenhuis. De dader kon gelukkig opgepakt worden, maar de reacties zijn er niet minder verbolgen om. [naar artikel]


9. Naar huis gestuurd voor feestje, maar nu naar rechter om zijn finale te mogen turnen (10/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Turner Yuri van Gelder (33) en zijn advocaat Cor Hellingman overwegen juridische stappen om een terugkeer in de toestelfinale op de Olympische Spelen in Rio af te dwingen, dat meldt de Nederlandse krant De Telegraaf. De specialist op de ringen was zijn kwalificatie iets te wild gaan vieren, en werd daardoor uit de Nederlandse selectie gegooid. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!