Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

03 August 2021
00:12 uur

In de toekomst verplaatsen we ons in LAAGJES

De Morgen

10/04/2019 - 17:15

Het tijdperk van de bussen die door dorpjes, gehuchten en wijken kronkelen op weg naar de stad is straks voorbij. Ons openbaar vervoer van de toekomst is er een in laagjes. En een waar zowel treinen, bussen, trams als taxi's en deelauto's een rol te spelen hebben.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Koud weer? Zo draag je laagjes (15/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Hoe kouder de temperaturen, hoe beter het is om laagjes te dragen. Warm blijven en variatie creëren in je stijlvolle outfits? Dat doe je zo!
  [naar artikel]
 2. Beautytrend om te proberen: het gezichtsmasker in laagjes (10/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Multimasking kennen we al, maar wist je dat je ook gewoon verschillende laagjes na elkaar kan aanbrengen? Want waarom kiezen tussen die stralende
  [naar artikel]
 3. Waarom uw baas niet per se blij is als u te voet gaat werken (10/10/2018 - De Standaard)
  'De toekomst is aan de wandelaar,' kopt De Standaard vandaag. Zich te voet verplaatsen in de stad is volgens experts namelijk de meest wenselijke vorm van verplaatsen. Maar klopt dat wel? Cartoonist Kamagurka is niet helemaal overtuigd.
  [naar artikel]
 4. Waarom uw baas niet per se blij is als u te voet gaat werken (10/10/2018 - De Standaard)
  'De toekomst is aan de wandelaar,' kopt De Standaard vandaag. Zich te voet verplaatsen in de stad is volgens experts namelijk de meest wenselijke vorm van verplaatsen. Maar klopt dat wel? Cartoonist Kamagurka is niet helemaal overtuigd.
  [naar artikel]
 5. Wat als je honderd laagjes fond de teint aanbrengt? (18/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Zweedse beautyblogster Josefin Lillakas had naar eigen zeggen te veel tijd en besloot een experimentje uit te voeren. Ze wilde weten hoe honderd laagjes fond de teint eruit zouden zien.
  [naar artikel]
 6. Meer 'laagjes', vaker overstappen (04/09/2017 - De Morgen)
  Ons openbaar vervoer zal er straks helemaal anders uitzien. De Lijn hervormt zichzelf en gaat naar een vervoer 'in laagjes', waarbij passagiers via allerlei vervoersmodi op de grote bus- of tramlijnen moeten geraken. En waarbij die passagier ook vaker zal moeten overstappen.
  [naar artikel]
 7. Geen make-up, wel tien laagjes crème: wat houdt K-beauty in? (13/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Beautyfans uit Zuid-Korea streven naar een glanzende, egale huid die er supergezond - zelfs een tikkeltje glimmend - uitziet en eigenlijk geen extra laagje make-up hoeft. De zogenoemde K-beauty trend houdt wel in dat je smeert met crèmes. Véél smeren, soms tot tien verschillende laagjes, voor de gewenste finish.
  [naar artikel]
 8. Belgische wielerbond: “Te vroeg om over verplaatsen van voorjaarswedstrijden te spreken” (13/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het is voorlopig onduidelijk of de afgelaste Vlaamse voorjaarskoersen later in het seizoen worden ingehaald. “Over het eventueel verplaatsen van...
  [naar artikel]
 9. ANALYSE. Welke toekomst is er voor de ruïnes in Pepinster? (24/07/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een wijk verplaatsen, paal­woningen bouwen of dammen aanleggen? De overstroming van Pepinster en omgeving roept de vraag op hoe het daar verder moet. Het buitenland biedt inspiratie.
  [naar artikel]
 10. “IOC wil Olympische Spelen verplaatsen naar zomer 2021" (26/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) voert gesprekken met de Internationale Atletiekfederatie om de Olympische Spelen in Tokio te verplaatsen...
  [naar artikel]
 11. Rouwend Thailand wil interland verplaatsen en schorst competities op (15/10/2016 - Sporza)
  De dood van koning Bhumibol zindert na in Thailand. De Thaise voetbalfederatie heeft de FIFA gevraagd om de interland tegen Australië te verplaatsen.
  [naar artikel]
 12. Welke toekomst is er voor de ruïnes in Pepinster? Dit zijn de lessen van buitenlandse voorbeelden (25/07/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een wijk verplaatsen, paal­woningen bouwen of dammen aanleggen? De overstroming van Pepinster en omgeving roept de vraag op hoe het daar verder moet. Het buitenland biedt inspiratie.
  [naar artikel]
 13. Limburg United verplaats eerste twee thuiswedstrijden, toekomst basketbalclub Luik onzeker: (26/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De toekomst van eersteklasser Luik (EuroMillions League) is door de coronapandemie onzeker. “Ik heb net alle Pro League-clubs gewaarschuwd”, zegt Christophe Muytjens, directeur van de Luikse club. Limburg United zal zijn eerste twee thuiswedstrijden in de EuroMillions Basketball League verplaatsen naar een latere datum. “Publiek hoort bij een professionele basketbalwedstrijd”, aldus voorzitter Maarten Bostyn.
  [naar artikel]
 14. Guy Vanhengel (Open Vld) wil Brussels Airport 1.800 meter verplaatsen (18/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Brusselse begrotingsminister Guy Vanhengel (Open Vld) meent dat het "logisch" zou zijn om de luchthaven naar achteren te verplaatsen. Dat zegt
  [naar artikel]
 15. Zambia wil 2.000 nijlpaarden doden (ze verplaatsen is te duur) (22/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zambia heeft een plan nieuw leven ingeblazen om 2.000 nijlpaarden gecontroleerd te doden in de komende vijf jaar. Ze verplaatsen naar een andere...
  [naar artikel]
 16. Vanhengel: 'Luchthaven niet verplaatsen, wel startbanen verlengen' (18/02/2017 - Knack)
  De Brusselse minister van begroting leek de luchthaven van Zaventem 1800 meter te willen verplaatsen, maar dat voorstel stuitte op veel kritiek. 'Startbanen verlengen is geen zot idee.'
  [naar artikel]
 17. Dit huis is volledig gratis, als je het zelf kan verplaatsen (20/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dit huis in de Amerikaanse staat Californië is volledig gratis, je moet het alleen zelf kunnen verplaatsen. Het werd in 1964 al eens verzet omdat...
  [naar artikel]
 18. Zambia wil 2000 nijlpaarden doden (ze verplaatsen is te duur) (22/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zambia heeft een plan nieuw leven ingeblazen om 2000 nijlpaarden gecontroleerd te doden in de komende vijf jaar. Ze verplaatsen naar een andere...
  [naar artikel]
 19. Als je een uitnodiging hebt ontvangen, kan je de afspraak dan nog verplaatsen? (18/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  De nieuwste gegevens over de vaccinatiecampagne, de recentste cijfers en een antwoord op al jouw vragen vind je terug in de Vaccinatiegids van Het Nieuwsblad. Vandaag: Als je een uitnodiging hebt ontvangen, kan je de afspraak dan nog verplaatsen?
  [naar artikel]
 20. We blijven ons steeds meer met de auto verplaatsen (07/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Om te gaan werken, om te winkelen, om naar de sportclub te gaan: we pakken er meer dan ooit de auto voor. Dat blijkt uit een onderzoek van het Vlaamse departement Mobiliteit naar hoe we ons verplaatsen.
  [naar artikel]
 21. Indonesische president denkt ernstig aan verplaatsen van hoofdstad (07/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Indonesische president Joko Widodo heeft gezegd dat zijn regering ernstig van plan is de hoofdstad te verplaatsen. Vandaag is Jakarta nog de...
  [naar artikel]
 22. Een droom voor Brugge en wijde omgeving: mobiliteit in 2050 (17/02/2020 - Apache)
  Dit stuk gaat over de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. In het bijzonder over de vraag hoe ze zich in Brugge en wijde omgeving zullen verplaatsen: mobiliteit in 2050. Laat ons wel wezen, 2050, dat is niet zo veraf meer, nog dertig jaar. Keer het eens om, dertig jaar terug. Zij die toen, rond 1990, werden geboren, zijn nu dertigers. Hun kinderen zullen in 2050 behoren tot de dertigers. Hoe zal hun toekomst in en rond Brugge eruitzien?
  [naar artikel]
 23. "Airbus wil 3.600 banen schrappen of verplaatsen" (02/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese vliegtuigconstructeur Airbus wil 3.600 banen schrappen of verplaatsen omdat het productieritme van de A380 en A400M naar beneden gaat....
  [naar artikel]
 24. Verplaatsen Groot Schijn in Deurne is bijna klaar: dit staat nog op de planning (19/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De voorbereidende werken voor de aanleg van de Oosterweelverbinding tussen de Ring en Deurne-Noord zijn sinds de start flink opgeschoten. De veranderingen in het gebied zijn nodig om in de toekomst de verwachte verbreding van de Ring mogelijk te maken.
  [naar artikel]
 25. Hervorming De Lijn: meer laagjes, vaker overstappen (04/09/2017 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/9aEgicwyFRhQrnxOz_T2BT8LXpI/diocontent/110989824/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90&format=jpg
  [naar artikel]
 26. Wist jij dit? Zo snel kan je icoontjes op je iPhone naar een ander scherm verplaatsen (26/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een TikTok-gebruiker wijst de wereld op een handig en tijdbesparend kneepje, dat al jaren verborgen zit in het besturingssysteem van de iPhone en de iPad, maar zich duidelijk nog niet aan iedereen openbaarde. Blijkt dat je verscheidene icoontjes op je scherm tegelijkertijd kan verplaatsen van het ene bureaublad naar het andere.
  [naar artikel]
 27. Je bent jong en je wil op vakantie: wat is de vaccinplanning? Kan je je afspraak simpel verplaatsen en wat als je op kamp gaat? (31/05/2021 - Het Nieuwsblad)
  Twee tot vier weken. Zoveel dreigt de vaccinatiecampagne te vertragen door de problemen bij Johnson & Johnson. Vooral jongeren vrezen daardoor voor hun vakantieplannen, want hun prik dreigt nu pal in de zomervakantie te vallen. Kunnen zij hun afspraak simpel verplaatsen? En wat als dat niet lukt?
  [naar artikel]
 28. Nieuwe Balenciaga-jas is ideaal voor koukleumen (30/08/2018 - Metro)
  Het Franse modehuis Balenciaga is ondertussen berucht vanwege zijn knotsgekke ontwerpen en na een paar maanden radiostilte zijn ze terug van geweest. Echte durvers kunnen binnenkort een designerjas dragen met héél véél laagjes.  De ‘trendy’ jas is ideaal voor koukleume,n want de hoeveelheid laagjes is oneindig. Hip mag het kledingstuk dan wel zijn, echt praktisch ziet het er niet uit. De modellen lijken een beetje te verdrinken in al die stukken stof. Goedkoop is het designeritem ook niet,je betaalt maar liefst 10.000 euro voor de zeven lagen stof. “For $10k, ya can really start dressin’ w/ Balenciaga ” pic.twitter.com/t7d4iQei22 — The Internet Beggar (@Internet_Beggar) August 29, 2018 Lees ook : Modehuis Balenciaga slaat de bal mis met T-shirt dat op een vuilzak lijkt Het bericht Nieuwe Balenciaga-jas is ideaal voor koukleumen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. “Coronavirus kan zich verplaatsen over afstand van meer dan 8 meter in slachterijen” (25/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Deeltjes van het nieuwe coronavirus kunnen zich in bepaalde omstandigheden over een afstand van meer dan 8 meter verplaatsen, zo blijkt uit een...
  [naar artikel]
 30. Opschudding in haven Zeebrugge: peperdure kraan die containers moet verplaatsen, gaat in vlammen op (12/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Opschudding in de haven van Zeebrugge zaterdagochtend. Daar vatte een ‘reach stacker’, een kraan om containers mee te verplaatsen, vuur. De kraan - een toestel van tienduizenden euro’s - brandde volledig uit. Er vielen echter geen gewonden.
  [naar artikel]
 31. De hype wordt een plaag: burgemeesters vragen om Pokémons te verplaatsen (22/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Verschillende burgemeesters hebben een verzoek gestuurd naar Niantic, het bedrijf achter Pokémon Go, om de Pokémons in hun gemeente te verwijderen of te verplaatsen. De spelers strooien met zwerfvuil, verstoren de rust op kerkhoven of houden buurtbewoners uit hun slaap. “Een burgemeester móét wel optreden als de openbare orde in het gedrang komt”, zegt de Vereniging van Steden en Gemeenten (VVSG).
  [naar artikel]
 32. Weyts laat na stakingsdreiging De Lijn-halte aan Brussel-Noord verplaatsen (12/04/2019 - De Standaard)
  De chauffeurs van De Lijn zijn de situatie in Brussel-Noord ‘kotsbeu’ en hebben een stakingsaanzegging gediend. De situatie van de transmigranten is er erbarmelijk. Minister Weyts laat de bushalte verplaatsen naar het Noordplein.
  [naar artikel]
 33. UEFA dreigt EK-finale te verplaatsen van Londen naar Boedapest (18/06/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wordt de EK-finale dan toch niet op Wembley gespeeld? De UEFA dreigt de eindstrijd te verplaatsen van Londen naar Boedapest. De Britse regering wil namelijk (op dit moment) géén versoepelingen doorvoeren.
  [naar artikel]
 34. De Lijn dreigt bushaltes aan Noordstation te verplaatsen als overlast niet verdwijnt (16/11/2018 - De Morgen)
  Als het Brussels Gewest de overlast aan het Noordstation niet aanpakt tegen 23 november, zal De Lijn zijn bushaltes verplaatsen. Dat meldt De Lijn.
  [naar artikel]
 35. UEFA overweegt om finale EK te verplaatsen van Londen naar Hongarije (18/06/2021 - Express)
  Lees dit artikel: UEFA overweegt om finale EK te verplaatsen van Londen naar Hongarije Het coronavirus blijft zijn impact hebben het Europees kampioenschap voetbal dat momenteel over heel het continent aan de gang is. In ieder land zijn andere regels van kracht en dat zorgt voor reizende voetbalsupporters voor heel wat problemen. Die regels baren ook de Europese voetbalbond UEFA zorgen. Door een heropflakkering van de pandemie in het […] Lees dit artikel: UEFA overweegt om finale EK te verplaatsen van Londen naar Hongarije
  [naar artikel]
 36. Onze smartphonedata verraden ons: Belgen verplaatsen zich steeds meer, waardoor virologen misschien het ultieme wapen moeten bovenhalen (10/12/2020 - Express)
  Het is een artikel van de Franstalige krant Sudpresse dat de kat de bel aanbond. We verplaatsen ons steeds meer, en... The post Onze smartphonedata verraden ons: Belgen verplaatsen zich steeds meer, waardoor virologen misschien het ultieme wapen moeten bovenhalen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Trump reageert verbolgen op beslissing Harley-Davidson om productie deels naar buitenland te verplaatsen (26/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  President Donald Trump is verbaasd over de keuze van Harley-Davidson om een deel van de productie naar het buitenland te verplaatsen. Hij vergeleek...
  [naar artikel]
 38. Google Maps bestaat 15 jaar: "Die kaart heeft ons leven veranderd" (08/02/2020 - VRT NWS)
  Het begon als een bescheiden project van internetgigant Google. Na hun zoekmachine lanceerde Google een kaartendienst. De manier waarop we ons verplaatsen, is sindsdien drastisch veranderd. De technologie achter Google Maps heeft mee bepaald hoe wij ons anno 2020 verplaatsen.
  [naar artikel]
 39. VIRAL3: Voor de échte chocoladefans: een cake met 23 laagjes (23/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wie kan er nu 'nee' zeggen tegen deze hond? Met zijn droevige blik en gejammer wekt hij meteen medelijden op bij iedereen. Voor de...
  [naar artikel]
 40. Trump wil 2.000 Amerikaanse soldaten naar Polen verplaatsen (12/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump overweegt om 2.000 bijkomende Amerikaanse soldaten naar Polen verplaatsen uit andere Europese landen. Dat...
  [naar artikel]
 41. Opvallend meer fietsers en wandelaars tijdens coronacrisis (26/06/2020 - VRT NWS)
  Tijdens de coronacrisis hebben opvallend veel mensen de fiets gebruikt om zich te verplaatsen. Dat blijkt uit een onderzoek van verkeersinstituut VIAS. Ook het aantal wandelaars steeg sterk. Heel wat mensen geven ook aan dat ze in de toekomst de wagen minder willen gebruiken, stelt VIAS.
  [naar artikel]
 42. De beste ingrediënten om je huid te beschermen tegen winterkoude (11/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Nu de temperaturen dicht bij het vriespunt blijven gaan we voor extra laagjes om ons warm te houden, ook wat onze huid betreft. Maar welke...
  [naar artikel]
 43. Trump reageert verbolgen op beslissing Harley-Davidson om productie deels naar buitenland te verplaatsen (26/06/2018 - De Morgen)
  President Donald Trump is verbaasd over de keuze van Harley-Davidson om een deel van de productie naar het buitenland te verplaatsen. Hij vergeleek de stap van de motorfietsenfabrikant op Twitter met het "zwaaien met de witte vlag".
  [naar artikel]
 44. Verboden mee te gluren naar EK voetbal: “Scherm verplaatsen of ramen afdekken” (09/06/2021 - VRT NWS)
  Cafés in Brugge die wedstrijden van het EK voetbal uitzenden, moeten ervoor zorgen dat hun televisiescherm niet zichtbaar is van op straat. De stad Brugge heeft dat beslist om samenscholingen aan die cafés te vermijden. Cafébazen moeten hun scherm verplaatsen of de ramen afdekken.
  [naar artikel]
 45. Trump wil 2.000 Amerikaanse soldaten naar Polen verplaatsen (12/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse president Donald Trump wil 2.000 bijkomende Amerikaanse soldaten naar Polen verplaatsen uit andere Europese landen. Daar is wel nog geen definitieve beslissing over genomen, verduidelijkte hij woensdag, naar aanleiding van het bezoek van de Poolse president Andrzej Duda aan Washington.
  [naar artikel]
 46. Wonen we in de toekomst in drijvende steden? (08/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de toekomst leven we op het water, althans als het aan de Deense architect Bjarke Ingels ligt. Zijn stad van de toekomst bestaat uit platforms...
  [naar artikel]
 47. Na veel ongelukken de ultieme crash: waarom het over en out is voor de Segway (25/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Een zelfbalancerend vervoersmiddel dat een revolutie gaat teweegbrengen in de manier waarop we ons verplaatsen.” De Segway PT werd in 2001 met veel trots aangekondigd als het transportmiddel van de toekomst, maar nog geen twintig jaar later is het al einde verhaal voor de tweewieler. Op 15 juli wordt de productie definitief stopgezet. Het verhaal van een crash te veel.
  [naar artikel]
 48. Waterkeringspoorten dicht wegens stormtij op de Schelde: chauffeurs moeten wagens zo snel mogelijk verplaatsen (10/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  In Antwerpen gaan maandagnamiddag de waterkeringspoorten aan de Scheldekaaien dicht omdat er stormtij op de Schelde is voorspeld. Dat hebben stad en brandweer zondag gezamenlijk beslist. Ze roepen automobilisten op om wagens die momenteel op de kaaien geparkeerd staan, zo snel mogelijk te verplaatsen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.