De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Exclusief: hier is de clip van 'Boom, Boom, Boom', mét Temptation Jill

Het Laatste Nieuws

21/07/2016 - 16:00

Begin juli werd de videoclip ingeblikt voor 'Boom Boom Boom', de nieuwe zomersingle van de Nederlandse topdj/producer Robert Abigail. Hier is het


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Robert Abigail strikt 'Temptation' Jill voor nieuwe videoclip (08/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bij de start van de zomer hoort ook een zomersingle moet Robert Abigail gedacht hebben, en hij kwam prompt met het nummer 'Boom Boom Boom' op de
  [naar artikel]
 2. Omvallende boom trekt groot gat in wandelpad in Fort 5 in Edegem (12/05/2023 - VRT NWS)
  Aan de vijver van Fort 5 in Edegem heeft de val van een boom een groot gat gemaakt in een wandelpad. De wortels van de boom staken onder het pad en toen de boom omviel, trok de boom dus ook een groot deel van het pad mee. De gemeente heeft het pad afgesloten en gaat bekijken of er iets is misgelopen bij het onderhoud van de boom.
  [naar artikel]
 3. Akelig: houthakkers kappen boom om die ‘ademt als een mens’ (06/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wat een adembenemende boom en dat mag je dus gerust letterlijk nemen. Drie houthakkers waren de boom aan het omkappen en merkte op dat de scheur die ze hadden gemaakt deed uitschijnen dat de boom leek te ademen.
  [naar artikel]
 4. Seksspeeltjes piekten tijdens corona: vooral speeltjes om op afstand te bedienen, waren een hit (13/05/2021 - De Morgen)
  ‘Boom, boom, boom, boom’, doet de sector van de seksspeeltjes. Uit de verkoopcijfers van het afgelopen jaar blijkt dat de klant luidkeels meezingt: ‘I want you in my room.’ Heeft de lockdown ons libido op ontdekkingsreis gestuurd?
  [naar artikel]
 5. Nooit eerder waren seksspeeltjes zo populair: ‘5 minuutjes met mijn vibrator en ik kan er weer tegen’ (14/05/2021 - De Morgen)
  ‘Boom, boom, boom, boom’, doet de sector van de seksspeeltjes. Uit de verkoopcijfers van het afgelopen jaar blijkt dat de klant luidkeels meezingt: ‘I want you in my room.’ Heeft de lockdown ons libido op ontdekkingsreis gestuurd?
  [naar artikel]
 6. ‘Mensen zijn het afgelopen jaar enorm uitgedaagd om het binnen vier muren plezant te maken of te houden’ (13/05/2021 - De Morgen)
  ‘Boom, boom, boom, boom’, doet de sector van de seksspeeltjes. Uit de verkoopcijfers van het afgelopen jaar blijkt dat de klant luidkeels meezingt: ‘I want you in my room.’ Heeft de lockdown ons libido op ontdekkingsreis gestuurd?
  [naar artikel]
 7. Boom op weg in Stokkem (16/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer heeft donderdagochtend op het Molenveld in Stokkem een boom van de weg moeten halen. De boom was de nacht voordien geveld door de stevige wind.
  [naar artikel]
 8. Boom verspert weg in Neeroeteren (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Beukenlaan in Neeroeteren is zaterdag een boom over de weg komen te liggen. Het verkeer kon nog via de berm door tot de brandweer de boom had kapot gezaagd en van de weg had gehaald. (mm)
  [naar artikel]
 9. STANDPUNT. Hel en hemel in Boom (15/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Boom en Willebroek zijn de gemeenten in de provincie met het grootste onveiligheidsgevoel, zo kunt u lezen in onze reeks ‘Twaalf vragen, twaalf antwoorden’. Boom alweer?
  [naar artikel]
 10. Boom over weg in Dilsen (12/09/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag is op de Moenssenslaan in Dilsen een boom over de weg gevallen. De brandweer kwam ter plaatse om de boom op te ruimen.
  [naar artikel]
 11. Agent redt katje uit boom en maakt er deze leuke selfie mee (26/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Lokale Politie Antwerpen kreeg een melding dat een kat vast zat in een boom en er niet meer uit geraakte. Enkele inspecteurs kwamen ter plaatse om het dier uit de boom te halen.
  [naar artikel]
 12. Kat zit vijf dagen in boom: brandweer brengt redding (22/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een kat, hoog in een boom, heeft de brandweer in de Duitse stad Braunschweig handenvol werk bezorgd. Het dier weigerde uit de 15 meter hoge boom
  [naar artikel]
 13. Lars Boom wordt pas negende bij comeback in het veld in Asteasu (08/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlander Lars Boom heeft in zijn eerste veldrit van het seizoen geen rol van betekenis kunnen spelen. Boom eindigde in het Spaans-Baskische
  [naar artikel]
 14. "De boom wenst geen commentaar te geven" (25/10/2016 - De Redactie)
  Het verkeer in Portland, VS, werd gisteren gehinderd door een traag wandelende boom. De politie moest zelfs opgetrommeld worden om de boom van de weg te verwijderen.
  [naar artikel]
 15. Duizendjarige Eik in finale ‘Boom van het jaar’ (19/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Bij de kanshebbers voor de titel ‘Boom van het jaar 2016’ is De Duizendjarige Eik van Lummen. Voor deze wedstrijd is vooral het verhaal achter de boom belangrijk en tot 30 september kan er gestemd worden voor ‘Boom van het jaar 2016’ op www.boomvanhetjaar.be
  [naar artikel]
 16. Reuzevarken OiNK krijgt doopfeest in Boom (19/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In Boom is er een heel groot varken gedoopt. Geen echt exemplaar, maar een opblaasvarken van 10 op 5 meter. vzw De Kaaimannen programmeert al jaren straattheater in en rond Boom. Ze willen met deze aankoop nog meer festivals aandoen.
  [naar artikel]
 17. Stormwind blaast boom op woning in Kessel-Lo (23/11/2017 - Het Nieuwsblad)
  In de Albert Dejonghestraat in Kessel-Lo bij Leuven waaide donderdagochtend een boom door de felle rukwinden omver. De boom kwam met zijn takken op een dak van een huis terecht. De brandweer kwam ter plaatse om de boom in stukken te zagen. Er vielen geen gewonden en ook de schade bleef beperkt. Ook elders in Leuven was er hinder door de herfstwinden.
  [naar artikel]
 18. Groen voert actie tegen kap honderdjarige boom (04/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De oude boom op de Plakettenberg in Koersel, ter hoogte van het kruispunt, wordt geveld. De wortels van de boom zorgen voor schade in de naastgelegen woning. Oppositiepartij Groen overweegt bezwaar in te dienen.
  [naar artikel]
 19. Omgewaaide boom komt op elektriciteitskabels terecht (08/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De afgelopen nacht is de brandweer Hoogstraten moeten uitrukken voor een omgewaaide boom op Poeleinde in Wortel. De straat werd een tijdje afgesloten zodat de brandweermannen de boom in stukken konden zagen.
  [naar artikel]
 20. Genkenaar zwaargewond na botsing tegen boom (26/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Sportlaan in Genk is dinsdag rond 20.15 uur een bestelwagen tegen een boom beland. De boom knakte en de bestelwagen ging op zijn zijde.
  [naar artikel]
 21. Rupel Boom is kampioen in tweede amateurklasse (29/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het is gebeurd: Rupel Boom heeft zich tot kampioen gekroond in de tweede amateurklasse. Boom maakte het thuis zelf af en won na een thriller met 4-3 van Londerzeel. Volgend seizoen komt kampioen Rupel Boom dus in de eerste amateurklasse uit: de champagne kan ontkurkt worden!
  [naar artikel]
 22. 190 jaar oude lindeboom gekapt in Bierbeek: "De boom was een begrip in de gemeente" (22/09/2020 - VRT NWS)
  In Bierbeek is vandaag de historische lindeboom geveld. De boom is 190 jaar oud, maar hij was al lang ziek. Omdat hij dreigde om te vallen, is beslist om de boom weg te halen. Maar er is al een opvolger want 30 jaar geleden werd vlakbij een nieuwe boom geplant.
  [naar artikel]
 23. Auto tegen boom: een lichtgewonde (20/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op de Oosterring is maandag in de namiddag een auto tegen een boom terechtgekomen. Toen het voertuig van de weg raakte, werden ook een boom en een verkeersbord meegesleurd. De bestuurder liep lichte verwondingen op.
  [naar artikel]
 24. Meerderheid in Boom valt na opstappen van vier N-VA'ers (20/10/2017 - VRT NWS)
  In Boom hebben schepen Ils Blommaerts en raadsleden Mark van Heel (fractieleider), Juan Roca en Britt Willems beslist om uit N-VA te stappen en voortaan als onafhankelijken te zetelen. Dat meldt de lokale afdeling van Vlaams Belang en N-VA Boom bevestigt het nieuws.  
  [naar artikel]
 25. Forse windstoot blaast boom omver in Lille (21/05/2018 - VRT NWS)
  In Lille, in de Antwerpse Kempen, is gisteravond een boom omgewaaid en op drie auto's en een woning terechtgekomen. Twee van de drie wagens die geparkeerd stonden, zijn volledig vernield. De schade aan de woning bleef beperkt. De brandweer heeft de handen vol om de boom in stukken te zagen en te verwijderen. De bewoners waren thuis toen de boom op hun dak viel, maar ze bleven ongedeerd.
  [naar artikel]
 26. Brandweer zaagt boom om tijdens vierde reddingspoging van vastzittende kat (10/08/2021 - Het Belang van Limburg)
  Een kat die sinds zaterdagmiddag in een boom in het Nederlandse Scheemda (nabij Groningen) zat, is maandagochtend gered. De brandweer heeft de boom uiteindelijk omgezaagd omdat het beestje er na drie reddingspogingen niet uit wilde komen.
  [naar artikel]
 27. Zestiger vliegt over vallende boom op Schootsheide (30/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een man (69) uit de gemeente zag zondag om 22.20 uur een boom voor hem vallen toen hij op Schootsheide in Elen reed. Hij kon niet meer stoppen en vloog over het gevaarte. De brandweer moest ter plaatse komen om de boom weg te halen. De auto raakte beschadigd.
  [naar artikel]
 28. Lanakenaar (67) omgekomen bij snoeiwerken in boom (25/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een 67-jarige man uit Lanaken is woensdagmiddag om het leven gekomen bij snoeiwerken in een boom. De zelfstandige boomsnoeier was in een tuin in de Frater Damacenusstraat in Lanaken aan het werk met een motorzaag. De brandweer heeft het slachtoffer uit de boom bevrijd.
  [naar artikel]
 29. Bever knaagt verder aan boom in Halve Maan Diest, die dreigt om te vallen (25/01/2022 - VRT NWS)
  In het provinciaal domein Halve Maan in Diest dreigt een boom om te vallen. De schuldige is... een bever. Die was al beginnen knagen in december, maar hij is teruggekeerd. En nu moet de stabiliteit van de boom in de gaten gehouden worden, want de boom staat net naast een wandelpad.
  [naar artikel]
 30. BEKIJK: Boom barst en verliest zijn schors door bliksem in Oud-Turnhout (10/07/2023 - VRT NWS)
  In Oud-Turnhout is een boom aan de Schuurhovendijk getroffen door een blikseminslag. De boom is gebarsten en heeft ook zijn schors verloren. "Bliksem doet het water in een boom koken waardoor hij ontploft", vertelde Frank Deboosere eerder aan VRTNWS.
  [naar artikel]
 31. Zo lang als een voetbalveld, zo zwaar als een Boeing: maak kennis met ’s werelds hoogste tropische boom (09/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ’s Werelds grootste tropische boom is met een lengte van 100,80 meter een exemplaar om U tegen te zeggen. De boom, een gele meranti, werd ontdekt...
  [naar artikel]
 32. Brandweer redt boomsnoeiers uit boom (05/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De brandweer van Herentals heeft dinsdagmiddag twee medewerkers van de stedelijke groendienst gered die op een hoogte van zo'n acht meter vast zaten in een boom. De twee waren in de boom geklommen nadat hun hoogtewerker vuur had gevat.
  [naar artikel]
 33. Brandweer redt boomsnoeiers uit boom (05/09/2017 - Het Nieuwsblad)
  De brandweer van Herentals heeft dinsdagmiddag twee medewerkers van de stedelijke groendienst gered die op een hoogte van zo'n acht meter vast zaten in een boom. De twee waren in de boom geklommen nadat hun hoogtewerker vuur had gevat.
  [naar artikel]
 34. LIVE. Ontketende Wout van Aert rijdt tegenstand naar de vaantjes in de modder van Boom! (04/12/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Superprestigemanche van Boom is vandaag het decor van de terugkeer van Wout van Aert in het veld. Hij staat zonder druk aan de start, al zijn alle ogen - uiteraard - wel op hem gericht. Kan Van Aert meteen meedoen voor de zege? Of is Eli Iserbyt weer aan het feest? Volg de cyclocross van Boom hier LIVE!
  [naar artikel]
 35. Boom verplettert vrouw in tuin (09/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de Terheidedreef in Schoten is zaterdagavond een vrouw overleden in haar tuin nadat ze was verpletterd door een boom. “Vermoedelijk is een boom in de tuin van de buren omgevallen”, zegt burgemeester Maarten De Veuster (N-VA).
  [naar artikel]
 36. Voorloper mens viel dood uit de boom (10/04/2019 - De Morgen)
  Onze verre aapachtige voorouders daalden 3,2 miljoen jaar geleden af uit de boom, maar vraag niet hoe. De rechtop lopende 'Lucy' moet aan haar einde zijn gekomen door van een meter of 15 hoog uit een boom te vallen, zo blijkt uit een nieuwe analyse.
  [naar artikel]
 37. Elektriciteitskabels veranderen boom in bizarre pulserende toorts die uiteindelijk ontploft (30/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Deze beelden tonen hoe een boom explodeert, nadat hij in aanraking komt met een elektriciteitskabel. Eerst verandert de boom in een soort pulserende toorts, met een vuur dat lijkt te kloppen op een bepaald ritme. Dit begeleidt met een luid gezoem. En met steeds groter wordende vlammen ook. “Hoe lang zouden we hier moeten wachten op de brandweer?”, hoor je iemand roepen. Nauwelijks enkele tellen later, explodeert de boom en stopt ook de video. De beelden werden ongeveer een maand geleden gemaakt in een stad in de staat Washington.
  [naar artikel]
 38. Elektriciteitskabels veranderen boom in bizarre pulserende toorts die uiteindelijk ontploft (30/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Deze beelden tonen hoe een boom explodeert, nadat hij in aanraking komt met een elektriciteitskabel. Eerst verandert de boom in een soort pulserende toorts, met een vuur dat lijkt te kloppen op een bepaald ritme. Dit begeleidt met een luid gezoem. En met steeds groter wordende vlammen ook. “Hoe lang zouden we hier moeten wachten op de brandweer?”, hoor je iemand roepen. Nauwelijks enkele tellen later, explodeert de boom en stopt ook de video. De beelden werden ongeveer een maand geleden gemaakt in een stad in de staat Washington.
  [naar artikel]
 39. Hele ochtend verkeersellende in Rupelstreek (28/11/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het was dinsdagochtend kommer en kwel op de weg in de Rupelstreek. In Boom gebeurden twee ongevallen, in Niel belandde een boom op de rijbaan en door een defecte trein bleven twee overwegen gesloten. Daarnaast was het ook aanschuiven op de A12 tussen Boom en Wilrijk.
  [naar artikel]
 40. Boomsnoeiers vluchten boom in, brandweer redt hen (05/09/2017 - De Standaard)
  De brandweer van Herentals heeft dinsdagmiddag twee medewerkers van de stedelijke groendienst gered die op een hoogte van zo'n acht meter vast zaten in een boom. De twee waren in de boom geklommen nadat hun hoogtewerker vuur had gevat.
  [naar artikel]
 41. Boom op spoor in Hamont (10/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Hees in Hamont is vrijdagavond een boom op het spoor gevallen. De boom was weg voor de trein passeerde. (mm)
  [naar artikel]
 42. Omgevallen boom vernielt auto: “Maar de stad wil haar verantwoordelijkheid niet nemen” (19/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een omgevallen boom op de Pulhoflaan in Berchem vernielde enkele maanden geleden de auto van Peter Jones. Omdat de boom, die mogelijk ziek was, op de openbare weg stond en dus bezit is van de stad, ging Peter ervan uit dat de stad de kosten zou betalen. Maar volgens de stad was het een rukwind die die de boom deed omwaaien.
  [naar artikel]
 43. Een boom onder de kerstboom: het kan in Menen (21/12/2020 - VRT NWS)
  In Menen kan je een boom cadeau doen. Het is een initiatief van vzw Planteenbos. Die koopt stukken grond aan in Vlaanderen en geeft dan de kans aan buurtbewoners om er samen een bos van te maken. De vzw kocht recent een stuk grond in Menen, waar je nu dus een boom kan aankopen.
  [naar artikel]
 44. Ontwortelde boom verspert E313 in Hoeselt (04/05/2021 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdagmiddag heeft een ontwortelde boom een tijdlang de E313 in Hoeselt versperd. De boom belandde net voor een gevangenentransport op het asfalt. Als bij wonder gebeurde er geen ongeval.
  [naar artikel]
 45. Vierstammige kastanjeboom uit Ieper is Belgische "Boom van het Jaar" (15/10/2020 - VRT NWS)
  De Belgische "Boom van het Jaar" staat in Ieper. De stad heeft die prijs gekregen voor een vierstammige kastanje aan de Menenpoort. De titel van "Boom van het Jaar" wordt altijd uitgereikt aan een boom die mensen met elkaar en de natuur verbindt.
  [naar artikel]
 46. Boom (11e) na Zolder: "Ik laat zien dat ik nog steeds kan crossen" (27/12/2016 - Sporza)
  Een opsteker, zo omschrijft Lars Boom zijn Wereldbeker-veldrit in Heusden-Zolder. Boom eindigde uiteindelijk net buiten de top 10. "Ik wil naar het WK."
  [naar artikel]
 47. Uitbaatster restaurant is het beu: “Zet hier een boom die geen vuiligheid afgeeft. Dit krijg ik niet proper” (04/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  De uitbaatster van het bekende Antwerpse restaurant Loncin is het beu. Elke week opnieuw moet ze haar stoep op de Markgravelei schoon schrobben door één boom waaruit rode bessen vallen. De bessen zijn volgens Thuline Loncin van een hardnekkig vuile soort. Daarom wil ze dat de boom verdwijnt.
  [naar artikel]
 48. De mooiste boom van Vlaanderen komt gewond uit storm (02/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Pelt heeft de wind schade toegebracht aan de kastanjeboom die in 2015 werd verkozen tot Mooiste boom van Vlaanderen. Een zware tak brak van de boom, die meer dan 200 jaar oud is, brak af.
  [naar artikel]
 49. Trouwfeest om titel Boom van het Jaar binnen te halen (22/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Om de Lummense Duizendjarige Eik aan de titel ‘Boom van Jaar’ te helpen, stapten Piet Ruytjens en Beate Luyckx voor de tweede keer in het huwelijksbootje onder de boom. De eik figureert namelijk wel vaker in Lummense trouwceremonies. “We hopen alvast dat onze eik het haalt”, zegt ‘kersvers’ bruidegom Piet Ruytjens. In de laatste tussenstand stond de boom alvast aan de leiding.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy